Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
How much can you take,before you snap?
En kb 80 oranal jarok es meg nem.. ami kezd kicsit aggasztani.
Igaz delen es eszakkeleten szinte meg egyaltalan nem jartam.
Arra semmi esély, hogy raider telepet építsek és lerohanjam vele a betonpusztát ? 😊
Pl ágyakat kérnek (panaszkodnak, hogy a földön alszanak).
Vizet kérnek (víztisztítók vagy kút).
Kaját kérnek (ültess növényeket).
Energiát kérnek (ez kell a víztisaztítóhoz, meg a világításhoz is, plusz sok mindenhez)
Védelmet kérnek (automata turretek vagy emelvények/barrikádok de abba ember is kell akinél van fegyver)
Meg akad amit nem hoznak szóba de ha megcsinálod akkor nem esik a boldogság, sőt nőhet:
(amiket én észrevettem)
- világítás azokba a helységekbe ahol alszanak,
- dekorációk a lakhelyekre, bútor, képek
- elvileg minden ami szórakoztat növeli (kosárpalánk, rádió, tv, biliárd asztal stb)
- a termelt növények sokszínűsége (azaz ne egyfélét arassanak, ne monodiétán éljenek)
- boltok (ilyen piaci pultoskocsi szerűségek)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
És az belemegy a faluban lévő workshopba vagy mi?
Azt hittem csak a telepesek ottmaradásához meg a z öntözéshez kell...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nekem szólt már széf miatt, rendes konténerek miatt, néha odavisz, néha a cuccot hozza a szájában.
Ha lelőtt ellenfélnél marad ammo, néha azért is szól és a testhez hív mint normál konténerhez.
Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2015.11.20. 17:27:58
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ez meg a Purified Water miatt
Ez így naponta egész szép mennyiségű alapanyagot hoz létre a Vegetable starchhez amiből lesz 5 adhesive
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Itt szivesen iszogatnék, szivaroznék.
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Utoljára szerkesztette: Skypack, 2015.11.20. 16:26:05
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mindig is zavart, hogy melo utan csak alltak az NPC-k, amig nem jott a takarodo. Csak egy kocsmat kellett nyitni, mindjart ott lopja a napot mindenki, meg takarodo utan is... 😄
attys
sőt azt is mondhatnám,h nem túl aktív a kutyám keresgélési szempontból...most komolyan mindig társalognom kell vele,h keressen nekem cuccot?!
attys
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Nekem oil kell folyamatosan meg réz meg kerámia és cloth.
Bocs, ha volt már róla szó, de nem volt kedvem 3288 kommentet végig olvasni.
attys
Plusz ha megvan a gun nut perk 2, akkor a szetszedett fegyverekbol is omlik.
Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2015.11.20. 14:45:18
Remelem Gopher mar kalapalja ezerketszazzal.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Epites modban ramutatsz egy setlerre es "create supply line" majd kivalasztod a celtelepulest.
Az igy letrehozott supply line ketiranyu, tehat odavissza muxik.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.20. 14:25:15