Fallout 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
igen, vault 95 délen

How much can you take,before you snap?

PTW
Talált mar valaki vaultot az alap 2 "egyertelmun" kivul?

En kb 80 oranal jarok es meg nem.. ami kezd kicsit aggasztani.
Igaz delen es eszakkeleten szinte meg egyaltalan nem jartam.

Ez tényleg tiszta sims. Még jó hogy nem kötelező 😄
Arra semmi esély, hogy raider telepet építsek és lerohanjam vele a betonpusztát ? 😊

morcosqtya
Egy idő után kérik ezeket a dolgokat.
Pl ágyakat kérnek (panaszkodnak, hogy a földön alszanak).
Vizet kérnek (víztisztítók vagy kút).
Kaját kérnek (ültess növényeket).
Energiát kérnek (ez kell a víztisaztítóhoz, meg a világításhoz is, plusz sok mindenhez)
Védelmet kérnek (automata turretek vagy emelvények/barrikádok de abba ember is kell akinél van fegyver)

Meg akad amit nem hoznak szóba de ha megcsinálod akkor nem esik a boldogság, sőt nőhet:
(amiket én észrevettem)
- világítás azokba a helységekbe ahol alszanak,
- dekorációk a lakhelyekre, bútor, képek
- elvileg minden ami szórakoztat növeli (kosárpalánk, rádió, tv, biliárd asztal stb)
- a termelt növények sokszínűsége (azaz ne egyfélét arassanak, ne monodiétán éljenek)
- boltok (ilyen piaci pultoskocsi szerűségek)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
A víztisztító legyárt valamennyi purified watert is:? O_o
És az belemegy a faluban lévő workshopba vagy mi?
Azt hittem csak a telepesek ottmaradásához meg a z öntözéshez kell...

JethroHUN
Üdv. Nem rég kezdem a játékot, most értem vissza Sancuaryba, a Concordán megmentett emberekkel. Ráér nekik felépíteni az ágyat és egyéb későbbi dolgokat amit majd kérnek, vagy egy idő után éhen halnak stb. Azpn mondjuk meglepődtem, hogy power armor nélkül is vígan lehet használni a 40 kilós minigunt...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

morcosqtya
lehet rá adni szemüveget???

morcosqtya
Nem kell, szerintem random % van rá mit érez meg a kutya.
Nekem szólt már széf miatt, rendes konténerek miatt, néha odavisz, néha a cuccot hozza a szájában.
Ha lelőtt ellenfélnél marad ammo, néha azért is szól és a testhez hív mint normál konténerhez.
Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2015.11.20. 17:27:58

PiszkosFred
Egy vilagban, amiben deathclaw es mutans horda ellen harcolsz, egy napszemuveget es bormellenyt viselo halhatatlan kutya a tarsad, ketfeju tehen tejet iszod es a legjobb fegyvered egy hulladekot kilovo agyu, en mar meg sem lepodok azon, hogy a technokol ilyen komoly szerepet jatszik a PA eseteben 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Skypack
Így néz ki hozzá a farmom
Ez meg a Purified Water miatt

Ez így naponta egész szép mennyiségű alapanyagot hoz létre a Vegetable starchhez amiből lesz 5 adhesive

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

morcosqtya
Nagyon hangulatos hely lett gratula!
Itt szivesen iszogatnék, szivaroznék.

morcosqtya
😄DD
Seems legit.

Skypack
Vegetable starch a ragasztó meg az adhesive

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

PTW
Lel 😊

patchaou
Jah 50 kiló páncélt a technokol tartja össze 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

PTW
Power armor modok pedig egyenesen zabaljak... Mar akit erint

_Kondor_
Ragasztó kell majdnem minden fegyver, páncél módosításhoz.
_Kondor_
Most nem tudom megnézni, de a főző állomás legalsó opciójánál van. Tisztított víz, paradicsom, kukorica, talán még 1-2 dolog kell hozzá, 1 főzetből 5 ragasztó lesz.
Skypack
Itt is több befejezés lesz ? El kell majd köteleznem valakik mellett magam, mint a New Vegasban ?
Utoljára szerkesztette: Skypack, 2015.11.20. 16:26:05

PTW
Nice! Uu fort independenceben olyan tivornyat fogok csinalni..mindenki fetrengeni fog 😄

Myselor
haha.jól néz ki hangulatos 😄
PiszkosFred
"Munkanak vege, kijosz a gyarbol..."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mindig is zavart, hogy melo utan csak alltak az NPC-k, amig nem jott a takarodo. Csak egy kocsmat kellett nyitni, mindjart ott lopja a napot mindenki, meg takarodo utan is... 😄

Pocakattys
Én még a game elején állítottam rá, hogy hasznos holmikat keressen. Aztán félre állítottam, mert aknákra nem figyelt ilyenkor. Erre mikor napokkal később újra magamhoz vettem ,rögtön a kezdő faluban egy széfhez vitt.

attys

hát ez nekem még nem tűnt fel.
sőt azt is mondhatnám,h nem túl aktív a kutyám keresgélési szempontból...most komolyan mindig társalognom kell vele,h keressen nekem cuccot?!
oneal1
az kell!!

!Forza Ferrari!

Pocakattys
A kutya is keres neked tárgyakat, ha kérdőjelet beállítod a gyártás menüben a kívánt nyersanyaghoz.

attys

Gilmoor
Van ilyen, a scrapper perk 2-es szinten. Világítanak a földön a tárgyak, amik tartalmazzák a !!!!! keresett !!!!!!! komponenst.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

morcosqtya
Mire kell annyi ragasztó?
Nekem oil kell folyamatosan meg réz meg kerámia és cloth.

lipovics
Mi a főzött ragasztó neve? Nem találom.
Pocakattys
Köszönöm! 😊

Mindig egyszerűbb a dolog, mint hinné az ember.

attys

PTW
Steamben jobb klikk a jatekon, properties, local files, backup local files

Pocakattys
Azt szeretném kérdezni, van-e mód rá, hogy a stearől letöltött kb. 23 giga anyagot elmentse az ember? Értem ez alatt, hogy ha valamiért újratelepítem a játékot, akkor ugye nálam csak egy DVD-van, és leszed kb. 23 giga anyagot még. Ez sajna a steamről nekem (hiába a széles sáv) órák alatt jön le.
Bocs, ha volt már róla szó, de nem volt kedvem 3288 kommentet végig olvasni.

attys

bardocz
Az még csak most lett meg, zavart már, hogy a sörétesen nincsen rendes tus.
PTW
Az cserebe pedig rengeteg van: ventillatorok mindenhol..

Plusz ha megvan a gun nut perk 2, akkor a szetszedett fegyverekbol is omlik.

Terawatt
Mond nekik, hogy Screw you!!

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

bardocz
Nekem csavarból van folyton hiány.
Hú, ez a Lexington is mennyire nagy már, mi lesz akkor Bostonban, bemegyek és elveszek kb...
_Kondor_
Érdemes már a játék elejétől kiemelni a rezet, kerámiát, ragasztót, talán még az alumíniumot. Talán ezekből kell a legtöbb, ha kraftolsz. De a legfontosabb a ragasztó, amit lehet főzni is, de sokszor még úgy is kevés.
Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2015.11.20. 14:45:18
PTW
Egy tisztesseges interface mod ugy hianyzik mint egy falat kenyer.

Remelem Gopher mar kalapalja ezerketszazzal.

PiszkosFred
Igaz, de X betu (inspect) is megteszi addig.

patchaou
Jó lenne valami mod vagy valami ami mutatja ey tárgyra nézve hogy mi van benne.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

PTW
Lampakat es fuse-okat egytol egyig osszeszedni amit csak lehet.

PiszkosFred
Osszetevo (components) nezetben nyomj ra egy Q-t a rezre, es onnantol akkor minden targynal latod uton-utfelen, ha tartalmaz rezet, es tuti nem hagyod ott veletlenul.

Myselor
értem köszi 😊
PTW
Supply linet kell letrehozni azok kozott a telepulesek kozott, amiket szeretned hogy osztozzanak.

Epites modban ramutatsz egy setlerre es "create supply line" majd kivalasztod a celtelepulest.

Az igy letrehozott supply line ketiranyu, tehat odavissza muxik.

PiszkosFred
Kereskedo kioszkokat (traders) kell kirakni, aztan annak hire megy, es jonnek a nepek. Csak midnig legyen megfelelo szamu plusz agy/kaja, hogy maradjon is.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.20. 14:25:15

Myselor
na majd nekiállok 😊 az még nem világos hogy ha otthon a workbenchbe rakok alapanyagot a többiben hogyan lesz elérhető.local leader rank 1 megvan,a többit nemtudom hogy kellene.beszéltek már itt róla tudom de nem figyeltem annyira.te eltudnád mondani hogy működik vagy ennyi lenne?😊
PTW
Termeszetesen, minel nagyobb tobblet van minden szukseges dologbol, annal nagyob az eselye, hogy erkeznek a parasztok.

lipovics
Nem akarok csalni
Myselor
értelek köszi 😊 rendben hát akkor jól tudtam azthiszem😊 mondjuk lehet nem ártana ágyakat raknom meg ilyen dolgokat mindenhova és gyűlnének az emberek 😄