Fallout 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

azt hittem nem lehet visszamenni a vault 111-be az elején,aztán meglepődtem nagyon mikor megnyomtam a gombot,és rááltam a körre

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Jó estét

4:3 képarányt hogy bírok alkotni?mert 1280x1024 nincs a menübe.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Myselor
lehetséges 😄 .vicces lehetett amúgy.
bardocz
Amikor deathclaw alpha male-ek jelennek meg valahol, az azt jelenti, hogy ott még nagyon nem kéne mászkálnom? 😄 14-es vayg 15ös vagyok, vagy egy mental aslyum valahol északkeleten, és mellette van egy tábor, oda mentem be. Raidereket is csak másodszorra tudtam kipucolni, felmásztam a toronyba, erre jött mégegy csapat, amikor csak a halálfejes boss maradt, akkor azt a deathclaw szétszedte, én meg elsunnyogtam. Szóval sprinteltem a folyóig, hátha nem tudnak úszni, és átúsztam a másik oldalra 😄D
Myselor
a térképpel kapcsolatban egy kis spoiler 😊
csomó helyen ki lehet menni és vannak felfedezni valók 😄
Myselor
ja értem nem ismerem😊
Myselor
eladod a lootokat.én 20ezerrel rohangálok😊 és sokszor veszek lőszert is.persze azért okosan üzletelek ,van amikor olyan lőszerből vásárolok amit nem használok.én mindig gyűjtöm a sok szart otthon a ládába és elviszem eladogatni a városokba így jön a pénz 1 kör alatt 1-2 ezer kb kijön😊
morcosqtya
Ez:

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

kill3r21
Srácok, hogy lehet könnyen bottlecapet szerezni? Idegesít hogy aprópénzel játszom, természetesen csalás kizárva
Myselor
sokszor találtam már 4-5 darabokat 😄 elég gyakori
Myselor
oh te szegény azért remélem te is tudod majd tolni😊
Myselor
az micsoda?😊
morcosqtya
Egy tárolóban találtam 5 db fusion core-t... pff..

Terawatt
Nem lesz hétvégém. Éljen az egész napos túlóra. <#gonosz3> Játszatok helyettem is !!! 😄

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

morcosqtya
Még be kell fejeznem ma a straint aztán tolom. 😊

Myselor
na hétvége van mindenki tolja?😄 jelentkezzen aki fentmarad éjjel játszani 😄
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.11.20. 23:09:11
Építéshez pár hasznos videó.
Sims
Myselor
atom bugos quest!
USS Constitution
a végén a harcnál random hajlamos failed lenni,ajánlom tényleg a jó sok mentést küdletés közben.nekem sikerült befejezni szerencsére
Myselor
ha van pár száz azt már sokért eltudod adni volt hogy abból fizettem 😄
Én írtam, valami ilyesmit tervezek majd jaja 😄
Fényeket nem lehet legyilkolni valahogy? Teljesen lowra állítva mindent, belső tereken elég komolyan droppol az fps fényforrásra nézve.
bardocz
Mondjuk azt kijavíthatták volna, hogy ha fedezék mögül lövök ki, ne a fedezéket lőjem. Meg úgy általánosságban fizikája a világnak elég gyér a W3-hoz képest.
A castleban lévő workshop nem mutatja a korábban megszerzett materiálokat. Valami ötlet?
Illetve érdekelne mik azok a képességek amiket mindenképpen javasoltok
Utoljára szerkesztette: Dondark, 2015.11.20. 21:19:01

jövő7re jön a tapaszt,infót még nem találtam róla,h miket javít
Kár,hogy S.P.E.C.I.A.L növelő ruhák /cuccok felvételekor ( pl Charismám +10), de perk csak az alap stat ami 7 vagy 8 után vehető fel. Mondjuk érthető,ha a ruhát lecserélem akkor már nincs meg alap stat,de akkor is ... Szintlépéskor 10-es a Charismám van beadhatná a 10-es perket 😊 Meg bedobhatnának egy patch-et ami javítja a trade bug-ot ,mert eddig nem használtam,csak olvastam,de ha hamarosan nem javítják,akkor meggyőzöm magam,hogy nem bug, hanem "FícsöR " 😛
<#hehe>
morcosqtya
Vagy teszel egy biliárd asztalt a hodály közepére, rá egy dákó, 4-5 pisztoly meg 10 kg papírpénz és pózolhatsz vele mint az orosz fészbúkosok... 😄DD

Terawatt
Van egy hely ahol 5ezer dollárt akar egy robot, hogy beengedjen x helyre. 😄D Nem tudom, hogy 5k pre war money után mi lesz ott, mert be lehet sunnyogni. Sztem minigame.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

patchaou
Craftolásba bedarálni, eladni, vagy csak gyűjteni hogy jű sok legyen 😊 Valaki itt írta hogy összeszed majd annyit amennyit tud és telepakol vele egy szobát. Én is csak gyűjtöm és majd lesz egy pénzel teli medencém 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

oneal1
és mennyire igaz 😄 😄

!Forza Ferrari!

oneal1
mit lehet a játékban kezdeni a papírpénzel?

!Forza Ferrari!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

JethroHUN
Na mind1 akkor, a ha tényleg csak opcionális, akkor megnyugodtam. Amúgy nem ismerem azt a modot. Remélem azért jó lesz ez a játék. Ha nyújtja majd ugyan azt a komplex sztorit mint az NV akkor szerintem nekem megérte.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Bandicoot
1. Nem kötelező,ki is hagyhatod teljesen.
2. Nem ok nélkül került bele,az egyik legnépszerűbb modon alapul, vagyis lehet van akinek nem hiányzik,de rengetegen örültek neki.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

oneal1
szerintem 50 órát úgy bele tudsz tolni a játékba hogy nem haladsz semmit a sztorival 😄

!Forza Ferrari!

JethroHUN
Nem néztem meg az összes trailert. Nem akartam elspoilerezni. Csak pár értékelésbe olvastam bele, steamen, metacriticen. Páran írják, hogy nincs választási lehetőség, mivel a karakterre azonnal rá van osztva a "mindenkit megmentő hős szerep" Ezért gondoltam, hogy nagy hangsúly lehet az emberek toborzásán. MEg még nem is derült ki sok a fősztoriból, kb csak annyi, hogy a karakterünk gyerekét meg kellene majd találni.

PiszkosFred
Csak a pontossag kedveert, az egyik legnepszerubb (es kreativabb) FO/FNV modot raktak bele a jatekba, de csak opcionalis jelleggel, nem ok talaltak ki, sot, a Beth csak "lenyulta" az otletet, ami ciki valahol. Ezen kivul lesz 100 orad minden szarra, amit mar csinaltal a FO3-ban vagy az FNV-ben. Ez a jatek legnagyobb hibaja, hogy semmi ujat nem mutat a craftingot leszamitva, hanem hozza a nagyon stabil es kivalo jatekelemeket, amelyeket mar lattal. Amit en nem banok, de rengetegen sirnak, mert nem azt kaptak, amit vartak. Ha szeretted a FO3/FNV-t, akkor ez a te jatekod. Ha a klasszikus 1-2 reszt szeretted, unnistall a faszba az egeszet, mert ez nem az a jatek. 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Myselor
semmit nem befolyásol van benne az elején egy rész ahogy elkerülsz oda aztán vagy csinálod vagy nem,mész tovább onnantól kezdve le is szarhatod ,semmi rovására nem ment csak egy kis plusz😊
oneal1
te amúgy néztél már a fallout 4ről videót vagy képeket hogy ezt kérdezed? 😄

!Forza Ferrari!

JethroHUN
Jó. Szóval akkor nem a falu menedzselés köré épül az egész játék? Remélem nem ment semmi más rovására, hogy belerakták...

PiszkosFred
Nem kotelezo, ha akarod leszarod magasrol es csak gyilkolsz es fosztogatsz, ennyi. Ez a szep a dologban, hoyg teljesen kihagyhatod, meg mielott infarktust kapnal a tudattol, hogy simsezni kell. NEM kell 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Myselor
nem kötelező.én pl annyit csináltam csak amit te beszélsz van egy armoros helyem sanctuaryban pár ládám munkaasztalok és kicsit kipofoztam a házat ennyi.építeni nem közelező semmit csak ha valaki akar,hangulatos.sokat dob a játék élményen ennyi😊 nem kötelező ismétlem de sokaknak tetszik ahogy nekem is csak még nem merültem bele
JethroHUN
Te jó ég... minek ez a hülyeség ebbe játékba??? Mi ez Sims? A trailer alapján azt hittem, lesz EGY garázsunk a power armornak, + a munkaasztalok, + pár tároló és annyi. Szerintem ez a faluépítés elég nagy túlzás, ha ilyesmit akarnék csinálni arra ott a Sims City és stb. Egyáltalán van bármi értelme, jön belőlük bármi haszon?

Myselor
sajna nem adja be😊
RatBaG
jól elkapott pillanat 😊

Per Aspera Ad Inferi.

Myselor
amúgy találkoztam már pár bugos questel.hogyha valaki ritkán ment,az szépen megszívhatja velük és nem lesz teljesíthető.a legutóbbi most amit mondjuk nemtudom miért lett bugos mindjárt leírom mivan.addig a többi általában akkor bugol be egy küldetés ha felveszel küldetés közben már hamarabb egy quest itemet mint hogy kiírja.akkor azt nem pipálja ki és nem leadható.ami előbb történt velem vagyis 1 órája vacakolok vele már néztem videót is tudtam hogy bugos.

van egy hajó amin találkozol az USS Constitution-al.ott lesz egy rész hogy szerezned kell nekik egy antennát vagy megszerelni.kellene jelölje a marker hova menj de nincs ott.nekem legalábbis...de inteligence 9-el meglehet javítani szerencsére így tovább ment a küldetés.1óra szopás után rájöttem.
Myselor
van pár darab igen
Skypack
Igen gyárt, csak érdemes minden nap kiszedni a workshopból, mert elhasználják amennyi növényt betakarítanak szintén ide kerül, de ezt is felélik idővel 😄

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Nekem is volt olyan, amire hiába nyomtam rá, nem ült le mellé! (természetesen kimásztam a járógépből!) Mindig visszadobott. Nekem megvan hozzá a képességem is. Nem is írt semmit, hogy miért nem használhatom...
RatBaG
tegnap jártam paladin danse-el az arcjet systems-nél, belebotlottam két expert terminalba. direkt tartoggattam egy skill pontot, felvettem a kettes szintű hackert, az első géppel nem is volt semmi gond, a második viszont bugos, vagy nem tudom... azbeszt. <#duma>

Per Aspera Ad Inferi.