-
SaGa Jr #4799 Célirányosan köcsögnek kell lenni a kirúgáshoz, aktívan ténykedni a frakció ellen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha institute feladatban ölöd az institute egységeket akkor sem fognak neked menni, de ekkor módosulhat a feladat (többnyire akkor, ha a kirendelt irányítót/védődet támadod meg és likvidálod), hogy menj vissza beszélgetni egy megadott helyre apucival. Itt még helyrehozható a dolog, vagy ekkor kirúgathatod magad és mehetsz mondjuk a másik 3 fél valamelyikéhez.
A BoS nem szereti ha az embereit lövöd, de elég visszásan kezeli a helyzetet a program. Ennek velejárója tud lenni, hogy bár esetleg a főhadiszálláson lazán diskurálsz velük és barátságosak, kinn a terepen lazán elkezd rád lőni egy őrjáratuk. Ahhoz hogy kirúgjanak, konkrétan feladatot kell ellenük végezni vagy az ő feladatuk közben támadni őket. Illetve ha elegendő emberüket leölted a terepen, akkor bizony kirúghatnak.
Nyugodtan mehetsz bárhová bárkivel, legfeljebb csodálkozásuknak adnak hangot az ottaniak. Én például lazán besétáltam a BoS repcsijére Valentine-al és nem volt belőle semmi gebasz.
Én speciel nem kaptam semmi kiemelt jelzést az ellenségességről azon túl, hogy már lőttek rám.
Amíg nem csinálsz egy adott frakciónak olyan feladatot, ami egy másik ellen szól (ez meg egyértelmű már a feladat ismertetésekor is amikor megnevezésre kerül a célpont), addig nem lesz problémád, de mivel a 3 kegyetlenkedő banda (BoS, Institute, Railroad) a négyből úgyis egymásnak esik a saját feladataikban, így hamar rájössz, hogy ott a döntésed már véglegessé válik ki mellé állsz.
Egyedül a MM szálon nem kell attól tartanod, hogy mindenki neked esik illetve neked kell mindenkibe belekötnöd. Ám a másik 3 frakció úgyis kölcsönösen el akarja intézni egymást, azaz ha valamelyikük mellé állsz akkor a másik kettő ellenség lesz ha a fejed tetejére állsz is.
Maga a tény, hogy mindenkivel jóban lehet a karaktered elképesztően megkönnyíti és irreálissá teszi a végső bunyókat/leszámolásokat, mert bárhová begrasszálhatsz, mindenütt barátságosan fogadnak amíg be nem indítod a darálót, holott a feladatok alap paraméterei szerint ellenségként kéne kezelje ezen feladatokban a játék, de ezt felülírja majd hogy tag és haver vagy míg ki nem rúgnak. Ez persze a Beth hibája, nem a játékosé, aki csak él a lehetőséggel és bratyizik következmények nélkül mindenkivel (akik egymás ellenségei és tudnak is a karakter kapcsolatairól) ahelyett hogy döntenie kéne arról, kihez is akar tartozni.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.12.14. 20:04:00