Space Engineers
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Nem tudom milyen vasa lehet ha még felvételt is tud kreálni😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Elég sok építés veszett így el, hála a készítőknek <#gun>#gun>
Ha az nvidia logót ki lehet cserélni benne csak egy file lecserélésével akkor kóser munka😊
S - NVIDIA Thruster - DX11
És Sektan a készítője felvett barátba ha nagyon kell valakinek meg is tudakolhatom hogy ki lehet e cserélni.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.11.22. 16:55:44
Imádom azokat a sripteket amiknek a leírása szinte semmit nem mesél el az adott sriptről.
Legalább egy tesztvideót raknának fel.Vagy annyit írna le hogy mi kell a sript használatához
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.11.22. 16:43:23
Láttam megint egy csomó Argentavis-t a bolygó körül. Volt amit utolérni is nehéz volt és csak sodródott. Be a légkör felé.
Ráadásul ezek a hajók addig követnek, amíg van üzemanyaguk. Mindig 4-5 km távol állnak meg tőled, viszont, ha az állomásod közted és egy Argentavis- között van, akkor lesz mit javítanod.
Néha nem rossz, ha van pár ilyen, de most már kezdenek bosszantóak lenni.
Van arra valami mód vagy leírás, hogy meghatározzam mennyi hajtómű kell a légkörben való közlekedéshez?
Ilyenen nem szoktam fenn akadni és inkább egy bug miatt állítottam be, mint fps nyerés miatt. Persze a bug akkor nem tűnt el, de vissza már nem állítottam.
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! \"Yoda\"
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.11.22. 11:08:43
De lehet, hogy az is számít, mekkora látótér van beállítva. Nálam ez 7 km.
De azért néhány aszteroida csak megmarad nem? Mondjuk amire már építkeztél.
Amikor az Argentavis-szal fordultam a szétszerelő bejáratára, akkor lépett ki.
Lehet, hogy ez mostani új bug?
A planet előtt ilyen nem volt. Így már gyanús, hogy egyszerű, sokszor csinált műveletnél is kilép a játék. Küldözgetem is ezerrel a hibajelentéseket.
Érdekes, hogy az aszteroidák helyét nem tárolja a játék. Én azt hittem igen, de ahova vittem az állomást, onnan eltűnt az előzőleg lementett koordinátákról a kavics.
Mikor visszamentem az eredeti helyre az Argentavis-ért, akkor csak a kezdő kavics és a közelben lévő 1 kavics maradt meg. Az összes többi, hiába volt látótávon belül, eltűnt.
Persze azóta változhatott, jött egy-két frissítés.
Sőt elég érdekes, hogy gyakorlatilag megmaradt minden kimentés és minden blueprint, amit a gépre mentettem. Ilyenkor legyél biztos abban, hogy tényleg normálisan újratelepítette-e.... Elég gáz hogy ennyi szemét hátramarad egy steames törlés után.
Még jó hogy elvileg ilyenkor újraszámolja a koordinátákat a játék és a gravitációs téren kívülre ugrik a hajó....
Úgy vettem észre, hogy a kilépés összefügg a szimulációs sebességgel. Ha túl sokat kellene számolnia egy időben és már nem bírja, akkor kilép.
--bocs most valszínű nem lehet csak a space-t
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.11.21. 20:34:16
Utoljára szerkesztette: SG fan, 2015.11.21. 19:32:37
Jópár hajóval landolok rajta.
Mikor megpróbálom forgatni a cuccot (ez természetesen nem lehetséges, kevés a giro) vagy kicsit odébb megyek (ez működik, annyi hajtómű van már rajta), valamiért a landolt hajók erőt fejtenek ki az hordozóra. Mikor a hajókba ülök és felszállok, akkor megbillennek egy kicsit és eltávolodnak a hordozótól. Újbóli landolás után és a hordozót nem piszkálva ismét normálisan ugrik és ott is marad az ugrási pontot.
Még 40-60 perc az életben (2-3 ugrás) és elérem a célt. Hacsak nem jön megint 1-2 váratlan esemény, kifagyás, kalóz.
Ha viszont az egész együtt ugrik, akkor meg meghülyül és összevissza repked. Szerencsére most még a bolygó felé sodródik, de, ha már elég közel leszek, akkor nem szeretném, ha belesodródna a gravitációs terébe.
Az első 2 ugrásnál érdekes mód nem volt ilyen gond.
9808 MB szabad hely kell neki, hogy újrarakja. Nem semmi 😄 Szépen felhízott a játék, amikor én először letöltöttem (tavaly szeptember) még csak 780 MB volt.
2) Azért én kíváncsi lennék a konfigodra. Csak úgy összehasonlításképp, hogy a leendő gépem hol lesz.
Ha csak üres kezet csinálsz és újra a korábbi blokkot választod, akkor nincs gond, de, ha blokkot váltasz, akkor alaphelyzetbe áll.
A blokk állása mindig függ a hajó vagy állomás állásától is.
Egy hajót építenék éppen, és ÁLLANDÓAN újra kell forgatni minden egyes páncél blokkot, amikor egy másikra váltok és vissza. Mert mindig resetelődik az orientációja. Na már most amikor egy 4 blokkból álló leejtőt építek (tudjátok, amelyik 45°-os az egyik irányba, és 60°-os a másikba) és minden egyes blokkot újra kell forgatni állandóan minden egyes blokkváltás után, komolyan mondom megöli az időmet, az energiámat, a türelmemet és a tűrőképességemet. Gyakorlatilag csak a kockát nem kell állandóan újraforgatni a megfelelő orientációba. <#boxer>#boxer> <#falbav>#falbav> <#falbav>#falbav> <#guluszem1>#guluszem1> <#mf1>#mf1> <#gun>#gun>
Ideges vagyok...
1) HA gondolkozol hogy megveszed, akkor tolsd le steamrol (most ingyenesen kiprobalhatod az eredetit) ha mukodik ugy ahogy elkepzelted kifizetheted utana is. DE am megneztem es G2A-n meg mindig ugyan ilyen 4000ft korul van MINDIG nem kell varni a steam akciokra.
2) Bolygokhoz szerintem is sok ram kell, de nem kotelezo bolygokon jatszani (lehet holdon is pl, kisebb ram... hasonlo elmeny)
-szamokat nem mondok, nekem fixen fut a jatek de nekem eleg izmos gepem van szamokat nem szeretnek mondani (mert ossze tornem a sziveteket <#banplz>#banplz> )
3) Ha a multy-ert veszed meg.... ne tedd... most nemreg adtam meg egy probat a multy-nak, es megint csalodnom kellet, van egy mindenki altal ismert hibaja a jateknak (netcode) pontosabban programozasi gyengesege. Amitol nagyon rosszul meg a multy. Elmeletileg most majd ez lesz a kovetkezo nagy project amit javitanak. (pl volt hogy 2-en jatszottunk haverommal KISHAJOVAL nem nagy cirkalokkal vagy valami, es en kilottem ot, de neki csak FEL PERC mulva jelezte a jatek hogy "heee oreg megvagy halva" addig meg hallgattam a fulesen amig o meg mindig nagyban lovoldozott... addig en meg neztem a sodrodo hajo roncsat.. <#love12>#love12> )
4) Medieval engineers (en anno egy Keen-es versenyert ingyen megkaptam <#action>#action> ) bele-bele neztem, nem rossz... az AI-s resz sokkal jobb, vannak barbarok meg sajat "szolgalok" de meg joval le van maradva mint az SE az egyetlen dolog ami nagyon izgatot az a "varjatek" aminel 2 csapat jatszik var vedot es tamadot, sajnos 1 ember nem volt fenn az EGESZ szerveren igy nem nagyon tudtam vele jatszani... szoval ha valaki megis megvenne lecci szoljon, szivesen kiprobalnam mert nagyon fun <#taps>#taps>
www.youtube.com/lookusarts -Hearts of Iron 4 -Steel Division 44
Meg amúgy is kell minden pénz az új gépre, úgyhogy most nem szabad nagyon játékot vásárolnom. Már csak azért sem, mert a SW Battlefront-ot is akarom, meg a GTA V is kelleni fog.
Sajna van pár játék amit mostanában szerváltam be és esélyem nincs a használatára pl.: a Verdüne játék izgat főleg hogy nyertem Steamgiften😊
Mindenesetre valszínüleg megveszem azt majd egyszer talán ki is tudom majd használni
Amúgy 4GB RAM-mal is fut a játék szépen, ha nem akarsz nagyon nagy méretű dolgokat összerakni.
megnéztem a dxdiag parancsal de ott DX11-et irt, de az everest már normálisan kijelezte és tényleg DX10.1
akkor a bolygós részt tényleg megszívtam.
THX
Szerintem vedd meg 😊
A futtatással tégy egy próbát, de nem fogsz tudni nagy dolgokat összerakni az biztos. És a csatázás is nehezen fog menni. A jobb gépen látványos javulást fogsz tapasztalni, ha eljutsz odáig, csak akkor már a játék is 2-szer annyi lesz, ha nem most veszed meg.
Én szívesen vennék egy új gépet, de néhány játék miatt (X Rebirth, GTA V, Empyrion, KSP,...) nem veszek újat. Valahogy többet ér nekem az hogy a valóságban repkedhetek, meg járhatom be Európát abból a kuporgatott diákmelós pénzemből.
Ennek a megvásárlására még van pár napom, de hajlok afelé, hogy ezt nem kellene kihagyni.
Nálam most megeszik 4,5 GB-ot, de a rendszer általában elfogyaszt 2,5 GB-ot.
Ha minimumra veszed a rendszert és a futó programokat, akkor elég lehet a 4 GB.
Hogy mire, azt nem tudom.
A lapozófájlt teheted nem rendszer vinyóra is. Nekem sem ott van, pedig a rendszervinyóm SSD. De inkább a HDD-t nyektesse, ha kell.
Nem igazán értem, hogy miért van visszafogva a géped. Ha melegedés miatt, akkor elég lehet egy portalanítás. Ha meg azért, mert már nem stabil, akkor szerintem fölösleges várnod a tönkremenetellel. Vegyél most egy újat és ne szenvedj, ha van rá lehetőséged. Én is most fogok összerakni egy játékgépet az új Skylake procival.
A mostani is viszi a játékot, de túl nagyok a terveim, hogy elbírja gond nélkül. A nagyot lehet szó szerint venni.
VGA: ATI Radeon HD 4850 512MB
RAM: 2x2 GB 1066 MHz (800-ra visszafogva) ebből alapjáraton 1,5 GB-ot megeszik a gép