Én általában úgy szoktam beállítani, hogy a rugóút ne legyen 90%nál nagyobb, a csillapítás 50% fölötti, a strength nagyon függ a járgány súlyától, mivel a tiéd elég nehéz ezért jó sok kellhet, de tedd ki toolbarra a kerék csoportok strength + és - gyorselérését, és nézd meg, hogy mikor áll kb középen - 1/3on, a "kerékjáraton". Emellett eleinte én nem néztem, és el is rontottam, hogy fordítva raktam fel a kerekeket, a "lapos" résznek kell alul lennie. A Power szintén olyan, ami helyzetfüggő, alapesetben nem kell sok, a Friction-nal (Surlódás) együtt lehet vele játszani, kisebb domboknál olyan 20% power és friction elég, ha nem megy fel akkor lehet a tapadást növelni, én a powerrel együtt szoktam. A túl nagy surlódással felborulsz, az alacsonnyal meg driftelgetsz. Javasolt még, hogy mondjuk egy 2x3-as összeállításban az első kerekek teljes elfordulása mondjuk 18 fok, a hátsóké 8, és csak a középső legyen hajtott. Erre akkor jöttem rá, amikor a bázisomon akartam autókázni, és kanyar közben folyton megállt, valahogy nem kezeli ezt jól, nagy tapadású felületen. Ezekből már szerintem ki tudsz kb indulni, de mindent az adott járgányhoz kell igazítani. Ja még annyi, hogy régebben a végsebesség korlátozást ha használtad, akkor az valahogy hatással volt a hegymászó képességre is, volt hogy korláttal nem ment föl, korlát nélkül meg gond nélkül. Giroszkóp legyen, ha netán borulna a gép, hátha össze tudod szedni. Egy hónapja még volt guruló bázisom nekem is, ezeket tudtam meg, amikor szívtam vele :)