War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a rombolható épületek? vagy a kerítésen felrepülő walker bulldog? 😄

van azért sok idegesítő dolog ebben a gameben, de amíg számomra több az a dolog ami kikapcsol addig játszok
ha már több lesz a szar mint a jó akkor úgy jár ez a game is mint a wot 😄
csak kérdés, hogy itt mennyire lehet accountot eladni
Ha ennyire zavar minek játszol?
Zegi Norbi HUN
Hm.... Lassacskán szivárognak a rakétás gépek.

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

remélem ez még vagy 2 éve mire bejön a rombolható épület 😄
remélhetőleg ultra low grafikával ki lehet majd kapcsolni azt is....

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna

Mellé még ki is fog gyulladni...
Sherman0070
Na majd amikor az épületeket rombolhatjuk majd.... 😄 Valami gyors heavy nekimegy egy faháznak azt crew knocked out. 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

megbaszhatják a fejlesztők is a bugos peccseiket...
eddig semmi gond nem volt a walker bulldoggal
most 2 nap alatt 3szor borultam fel szaros fakerítés miatt!!!!!!!!
megyek h áttörjem erre a tank felrepül a levegőbe pffffff a kurva anyjukat 😄
AIexx
értem kösz kösz..

#Sherman0070
#kissssss
Sherman0070
Ha megveszed az M46 "Tiger" Pattont ez a matrica aktiválódik és bármihez jó lesz. A pokolcicám elején is ez virít 😊

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
ROFL XD

azt hiszem ha megveted a decal-al díszített prém tankot akkor a rajtalévő festéseket már szabadon használhatod más tankokon is.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.08.25. 18:04:40

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

AIexx
ezt a tigrist hogyan festette fel a tankjára? ugyanaz a matrica mint a prém m46 tigeren, EGY IS-2 -ŐN?? WTF??? incs sehol ilyen matrica..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
commander golden wagerben minimum 3 játékost ki kell lőni? <#guluszem1>
na az fasza 😄 kár volt beaktiválni XD
Hagyjad feneketlen kút. Máshoz szokott más az értékrend nincs kivel beszélni.
egyértelmű hogy a hajók 😉

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Hajók! 😊

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Hajók
Miattam ugyan nem kell, csak megjegyeztem, hogy szítod a feszültséget feleslegesen és össze vissza írkálsz a témával kapcsolatban. Először azzal jöttél, hogy majd ha vesz neked Ludowik egy olyan gépet amin elfut a WT normálisan akkor majd nem low-on játszol vele, utána közölted, hogy amúgy meg volt fasza géped de elattad, de amúgy is mindig minden ilyen multi játékot low-on játszottál...
Szerintetek a hajók jönnek előbb, vagy a Tiger II-höz a géppuskák?
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
most miattad rá kell szoknom az RB-re meg SB-re 😄

hátha összefutok ludowik-al is <#zavart1>
Na jó úgy látom hogy A többség egyet ért. Közös nevezőre nem fogunk jutni. Én továbbra sem támogatom a direkt min grófot az esély egyenlőség élve miatt. Ez csak azokra vonatkozik akik direkt húzzák teljesen le a beállításokat. Régebben az ilyeneket egy összefort közösség ki zárta. De nem kavarom tovább a vihart a bilibe. Játszom mindenki a saját erkölcsi értékekhez merten. A játék célja mindenki számára a kikapcsolódás legyen és egy online játékba is kéne hogy legyen egy íratlan szabály amit illene betartni.
Sherman0070
Én olyan szűrőt tennék be hogy T-54eket csak T-54ek ellen tehessen.

Csak tudnám, hogy minek hergeled a népet, low-on játszol te dolgod, mi a fasznak posztolsz képet a lebutitott grafról, tovább gerjesztve az indulatokat, mikor amúgy is AC-t játszol, ott meg nem oszt nem szoroz, hogy milyen a graf. beállításod. Már a wot topicban is voltak furcsa dolgaid, de látom, még mindig nem nőtted ki őket....
Garou
En beletennek egy olyan szurot ami kulon veszi azokat a jatekosokat akiknel kivan kapcsolva a vegetacio azoktol akiknel nincs. A tobbi graf beallitas nem szamitana. Ha eleg sokan jatszanak a jatekkal akkor nem none meg nagyon a varakozas ket csata kozott.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

hát ha a falon átlátás annak számít.... <#banplz>
...és egyéb cheateket is szívesen igénybe veszel, ha lehetőség adódik rá?

DasIsFuck
Egyy fps-ben azért jóval fontosabb, hogy dok fps-ed legyen mint itt.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

én nem a grafika miatt játszok hanem az alázás miatt :d ami mellé tökéletes ez a lepusztult táj 😊
amióta az eszem tudom mindig minimumom nyomtam lövöldözős online játékokat...
még régen is amikor még nem adtam el a méreg drága gépemet
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.08.25. 15:32:28
Gilmoor
Sok fizető játékost veszítenek el? Logikusan végiggondolva többnyire azon játékosok fizetőképesek, akik drága géppel rendelkeznek. Én is vettem prémium tankokat, de sok kedvem már nincs játszani ezek után. Ha magamból indulok ki, akkor sok fizetőképes játékost veszítenek el így.

ludonak akartam válaszolni nem foxnak 😊 bocs
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2015.08.25. 15:29:10

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

Gilmoor
Basszus... én nem is gondoltam, hogy ekkora különbség van. Nekem is egy jó drága gépem van, amiért mellesleg sokat nélkülöztem mielőtt még valaki trollkodna, és örültem mikor ultra szép felbontásban tudtam játszani..de ez... ez így gusztustalan.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

én maradok az ULQ-nál 😄
kilóméterekről látni így az ellenséget
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sherman0070
Az a tankos szarság repülőből nézve engem is igazán zavar.... Szerintem a játék enginje gyenge a kirajzolásához messziről vagy csak valami egyedi Gaijin balance ez is.

Kicsit próbálgattam a beállításokat. High-on a Finn pályán 35-52 FPS, Mozdok-on 40-48FPS-t produkált. Látványra szép, és szeretem is nézegetni így a tankokat.

Low-ra állítva a Finn pályán 49-63 FPS-t produkált. Viszont, hagy némi kívánni valót maga után a kinézet. Custom beállításon van nálam. A fű és fák vissza van véve teljesen. Azért mert jobban szeretem az EGYENLŐ ESÉLYEKET. Korábban baromira felcseszte az agyamat, hogy árkon-bokron és erdőn keresztül kilométerekről kilőttek. Mert másnál low-on volt a grafika. Amíg ezt nem kompenzálják, addig én is leveszem a vegetációt. Meg zavar, hogy repülővel, először el kell mennem a csatatér felett, mert kb. 800 méteren belül villan fel az ellenséges harckocsi. Bár ez lehet az, hogy a pilóta mikor veszi észre.

Én is anno megemlítettem ezt a low graf dolgot.De akkor hozzátettem,hogy csak azokról kívánok negatív véleményt alkotni,akik tudnának magasabb grafikai beállításokkal játszani mégsem teszik az előnyszerzés céljából.És igenis nagy előnye van belőle,amikor egy domb mögött lévő játékost a fű miatt nem látsz,Ő viszont téged igen.

sok értelme nincs.... aki ért hozzá 2 perc alatt "átkonfigurálja" a gép adatait és kész is a régi gép miközben core i7 van benne 😄
Szerintem a megoldás egyenlőre az lehetne, hogy a játék felméri a számítógép dolgait, proc, ram stb.., és mindössze akkor engedélyezni az ULQ-t ha egy bizonyos minimum alatt van a hardwer.
Na csak megerte beszélni róla. Igen ha valaki nagy erős géppel lowbanyomja az másokkal szemben prosztosag, de szíve joga. Mivel arctalan az egész mindenki az tesz amit akar. A játékon belüli morál az ami hagy kívánni valót maga után. De ez minden online játékkal így van. A játék meg mindig béta, hiszen akkor lesz teljes ha kijon az utolsó patch aminek a végén ott az F azaz final vagy full. Addig meg minden anomáliák bugok és minden amit felsoroltunk a fejlesztés folyamatának a részei. Lehet egyik héten romlik a helyzet, de a következő pillanatban még jön egy másik. Az meg helyre eszi, de megint lesz valami. Való igaz ha a grafikai beállításokat szabályozzák azzal sok fizetős játékost fognak veszíteni. Mivel nem öngyilkosok ezzel most meg nem fognak csinálni semmit. Köszönöm hogy beszélgetés a helyes irányba terelődött.
sztem sem fognak hozzá nyúlni az ULQ-hoz....
amúgy ha megnézed minden ilyen online gameben megy a sírás, hogy miért low-on nyomja az ember 😄
ugyan ez volt cod2-ben, cod4-ben, wot-ban... meg most itt is....
De amíg mindenki számára elérhető, tényleg nem hiszitek hogy hozzá se fognak nyúlni?????????
Mert mindenki elött ott a lehetőség? "Nem tetszik? Akkor ellehet menni...."
Mivel szerintem senkinek a fejéhez sincs fegyver tartva hogy játszon.

"Ludowik:Azonkívül ha már kifizettem legyen hasítson is ha úgy akarom nem?"
Ha azt akarod hogy hasítson, hát játsz! De ne sírj azért mert másnak nincs lehetősége.

Biztosan van olyan akinek menne Full extrán 8k felbontásban is mégis ULQ-n tolja, erre szerintem annyit lehet mondani csak hogy, ő tudja mi tetszik neki!
Nem az utolsó porszem a lényeg SB-n. Hanem ha én nem láttok egy rohadt bokortól akkor te sem láss. Ezért fontos a grafika SB-n. És igen nem játszok. És igen leszarom hogy kinek milyen gépe van egy játék mód ahol igenis rajzolja ki amit ki kell. Nekem sincs 300 ezres gépem de de highba játszom és elvárnám a fairplay-t.

Oh, szóval a bugos sebzés és a tömérdek pályahiba javítása mellett fontosabb hogy lásd a legutolsó porszemet is a tankon... oh wait te már nem is játszol. <#integet2>
Ez nem alkalmazkodás kérdése: Ha ott van egy tereptárgy, ami takar vagy nehezíti az észlelést, az takarjon vagy nehezítsen ugyanúgy mindenkinek. Hogy ezt hogy oldják meg az nem érdekel. Ez tényleg olyan nagy elvárás?
Egyszerűen nem fair az a válasz, hogy akkor játsszon mindenki 20 évvel ezelőtti grafikán. Akkor ezzel az erővel lehessen minden tereptárgyat kikapcsolni, mert valakinek már az épületeket, sziklákat, fákat sem bírja a gépe. Lehessen kikapcsolni a hegyeket, dombokat is. De jajj, valakinek a gépe nem bír el a fizikával sem, akkor az menjen minden terepen úgy mintha úton menne, mindegy hogy domboldal, sár vagy víz. ja és persze lehessen kikapcsolni a napot is. A füstöt.
De mi van azokkal, akik nem engedhetnek meg maguknak egyáltalán semmilyen gépet. Követelem hogy lehessen mobilon is játszani. Lehetőleg 10 évesen is. Valami PAC MAN grafikai szintet igazán csinálhatnának. Ott majd be lehet állítani hogy egyszerre csak egy ellenféllel bocsátkozol harcba. Mert többet ugye nem bír a gép.
Igazán nem lehetne ez ellen senkinek sem kifogása, hisz bárki levehetné pac manre a grafikai beállításokat.

SB-n pont nem harmadlagos a grafika..

Már kint van. Béta? Mikor volt az már... .

<#eljen>

Én is mondom akkor, hogy béta majd ha kijön lesz rá megoldás...
Hidd el tisztában vagyok ezekkel az anomáliákkal és igen bosszantó is. De ez t elfogadom mert ez a játék még csak beta. A képi látvány harmadlagos ezt is értem .De akkor hagyjuk a francba a felbontásokat, a színeket meg a rombolható épületeket , a felhőket a havat és sima barna kopár dombokon hasítson mindenki a kék ég alatt, élvezetes nem mondom . A pörkölt is finom de csak ha minden benne van!