War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van azért sok idegesítő dolog ebben a gameben, de amíg számomra több az a dolog ami kikapcsol addig játszok
ha már több lesz a szar mint a jó akkor úgy jár ez a game is mint a wot 😄
csak kérdés, hogy itt mennyire lehet accountot eladni
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
remélhetőleg ultra low grafikával ki lehet majd kapcsolni azt is....
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
eddig semmi gond nem volt a walker bulldoggal
most 2 nap alatt 3szor borultam fel szaros fakerítés miatt!!!!!!!!
megyek h áttörjem erre a tank felrepül a levegőbe pffffff a kurva anyjukat 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.08.25. 18:04:40
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

na az fasza 😄 kár volt beaktiválni XD
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
hátha összefutok ludowik-al is <#zavart1>#zavart1>
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
amióta az eszem tudom mindig minimumom nyomtam lövöldözős online játékokat...
még régen is amikor még nem adtam el a méreg drága gépemet
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.08.25. 15:32:28
ludonak akartam válaszolni nem foxnak 😊 bocs
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2015.08.25. 15:29:10
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
kilóméterekről látni így az ellenséget
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Low-ra állítva a Finn pályán 49-63 FPS-t produkált. Viszont, hagy némi kívánni valót maga után a kinézet. Custom beállításon van nálam. A fű és fák vissza van véve teljesen. Azért mert jobban szeretem az EGYENLŐ ESÉLYEKET. Korábban baromira felcseszte az agyamat, hogy árkon-bokron és erdőn keresztül kilométerekről kilőttek. Mert másnál low-on volt a grafika. Amíg ezt nem kompenzálják, addig én is leveszem a vegetációt. Meg zavar, hogy repülővel, először el kell mennem a csatatér felett, mert kb. 800 méteren belül villan fel az ellenséges harckocsi. Bár ez lehet az, hogy a pilóta mikor veszi észre.
amúgy ha megnézed minden ilyen online gameben megy a sírás, hogy miért low-on nyomja az ember 😄
ugyan ez volt cod2-ben, cod4-ben, wot-ban... meg most itt is....
Mert mindenki elött ott a lehetőség? "Nem tetszik? Akkor ellehet menni...."
Mivel szerintem senkinek a fejéhez sincs fegyver tartva hogy játszon.
"Ludowik:Azonkívül ha már kifizettem legyen hasítson is ha úgy akarom nem?"
Ha azt akarod hogy hasítson, hát játsz! De ne sírj azért mert másnak nincs lehetősége.
Biztosan van olyan akinek menne Full extrán 8k felbontásban is mégis ULQ-n tolja, erre szerintem annyit lehet mondani csak hogy, ő tudja mi tetszik neki!
Egyszerűen nem fair az a válasz, hogy akkor játsszon mindenki 20 évvel ezelőtti grafikán. Akkor ezzel az erővel lehessen minden tereptárgyat kikapcsolni, mert valakinek már az épületeket, sziklákat, fákat sem bírja a gépe. Lehessen kikapcsolni a hegyeket, dombokat is. De jajj, valakinek a gépe nem bír el a fizikával sem, akkor az menjen minden terepen úgy mintha úton menne, mindegy hogy domboldal, sár vagy víz. ja és persze lehessen kikapcsolni a napot is. A füstöt.
De mi van azokkal, akik nem engedhetnek meg maguknak egyáltalán semmilyen gépet. Követelem hogy lehessen mobilon is játszani. Lehetőleg 10 évesen is. Valami PAC MAN grafikai szintet igazán csinálhatnának. Ott majd be lehet állítani hogy egyszerre csak egy ellenféllel bocsátkozol harcba. Mert többet ugye nem bír a gép.
Igazán nem lehetne ez ellen senkinek sem kifogása, hisz bárki levehetné pac manre a grafikai beállításokat.