37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #26589
..persze...Tudtam, csak nem gondoltam!!!
Csak ezzel borult a tervem. Már eleve, nincs is bent a Thunderbolt...amit meg akartam venni...így nemtom lesz-e egyáltalán értelme beruházni 5000 goldra...Viszont a prem Spitfire meg kell(ene)...Na mindegy...meglátjuk mit hoz ez az "akció"...azt kivárom...
Mondjuk a motivációm nekem személy szerint nagyobb...mert jobban tetszenek mint a az Amcsi vasak.... -
bgabor911 #26588 Előre tudhat volt hogy ugyanúgy csinálják majd mint az USÁnál.
De lesz akció 19.étől amivel ki lehet nyitni ingyen a teljes brit ágat. Már ha valaki nem tud várni egy hónapot amíg feloldódik magától az összes. Szerintem azért a britek nem annyira motiválóak mint annó az amcsi ág volt, persze kinek mi. -
bgabor911 #26587 Próbáltam én is jobb lett e annó amikor az új motor kijött, nekem úgy tűnt hogy sokkal több a növényzet meg az objektuom száma mint a régi motornál. -
Max_Andaxin #26586 Na szóval! Tegnap sikerül pár csatát menni a "híres" két új sivatagi pályán! Nos nekem az új mindenek feletti kedvencem lett El Alamein!!!! Abszolút tökéletes lett...A dűnék között a jó löveghajlást nagyon frankón ki lehet használni....és mait már írtam itt legalább lehet kamatoztani a fasza német ágyúk pontosságát.
Mondj tegnap velem volt az RNG...meg ennyit még nem pattintottam össze a Panther A-val, mit tagnap. Szerintem aki ellenem volt az elgondolkodott, hogy miért is szarok a németek, és írt Gazsinak, hogy nem ártana egy kis NERF nekik...-:D
"szerencsém" volt megtapasztalni azt is, milyen "jó" Caernarfon-ok meg BlackPrince-k ellen játszani....viszont örömmel vettem észere, hogy lehet a "KARCSI" tornyát szemből belőni a Panther alap lőszerével is....Csak hát ő majd 2-t lő, míg én egyet-:))) -
Max_Andaxin #26585 Most tényleg meg kell venni a fosadék csomagjuk közül valamelyiket, hogy lehessen húzni a Britt ágat???? Miez a f****ság már???? 
Gazsi!
-
RODLEE #26584 Köszönöm a megerősítést! -
RODLEE #26583 "AB modban mindenki olyan grafikai beállításokkal játszhatna amivel csak akar, RB modban már lenne egy minimális követelmény ami alá már nem engedné a játékost a program, SB modban pedig full beállítások mellet lehetne csak játszani és csak néhány dolgon lehetne állítani."
Hát igen nem olyan rég én is pont ezt irtam ide forumba,hogy ilyen megoldással minden játékos igény ki lenne elégítve!
Irok a jézuskának intézze mán el a Gazsinál!
-
foxbat88fx #26582 hát nálam ugyanúgy látni kilóméterekről az enemyt ULQ-ban mint előtte, csak annyi változott, hogy van 1-2 extra bokor ami eddig nem volt -
Stefan99 #26581 Ennyire azért nem rosszak a német tankok, lehet velük simán nyerni, ha nem agyhalottak a csapattársak. Ami nagy csapás rájuk, az a döntött páncélnál jelentkező "random pattanás akár 5 milliméteres páncélról is" mágia, amit kétségtelenül erős túlzásba vittek. A másik pedig hogy erőltetik a közelharcot, állandóan csökkentik a térkép méretét. Aki régebb óta játszik még emlékezhet hogy pl Poland vagy Mozdok mennyivel nagyobb pályák voltak, utóbbit kb a felére csökkentették. De egyébként is olyan dimbes dombos minden, hogy már emiatt is nehéz 1 km-eren felüli célpontot találni. Nagyon nagyon ritka az amikor 1 km-ren felüli célpontokra lehet lőni, szinte soha, egyedüli kivétel Kursk. -
kissssss #26580 erre a grafika problémára már rég ki lett találva egy kemény de használható megoldás csak hát ugye gajjin nem arról híresült el hogy ésszerű módosításokat hajtana végre 
AB modban mindenki olyan grafikai beállításokkal játszhatna amivel csak akar, RB modban már lenne egy minimális követelmény ami alá már nem engedné a játékost a program, SB modban pedig full beállítások mellet lehetne csak játszani és csak néhány dolgon lehetne állítani.
volt is egy ilyen javaslat a régi motorra a wt fórumon de az emberek rá se néztek, gajjin meg inkább nekilát berhelni a motort... -
RODLEE #26579 Rendben Elhiszem,bár ez amit idéztem ez nem régi meg a másik se,amit nem találtam frissités után irták(1.53),de részemről lezártam,csak amit néha tapasztalok azt irtam le ennyi!
Utoljára szerkesztette: RODLEE, 2015.12.17. 10:18:14 -
RODLEE #26578 Ez is egy érv amit irtál meg rendben is van ,hogy csak AB menjen az ember,de aki jobban preferálja a élethübb játék menetet(nem tökéletesen élethű) az nem fog AB menni meg nem fog orosz vasakkal menni,ha neki a német ág az ami úgymond az álma a történelmet visszanézve!
Csak akkor ugymond le kell nyelni a békát és kész,ahogy én is teszem!
-
bgabor911 #26577 Mint mondtam, régi probléma volt ez a játékban, és évekig dolgoztak a fejlesztők rajta hogy ezt ne lehessen megcsinálni.
Ezért is kapott új motort a játék. Szerintem te is érzed hogy ha ennyit dolgoztak a problémán akkor nagyon valószíntlen hogy az általad idézett dolog működne. -
RODLEE #26576 "old video card support-ot kapcsold be és még 2km-ről is látni fogsz mindenkit 28 bokron és 3 házon át" ezt lentebbről idéztem,még nem próbáltam igy nem tudom,hogy kamu e vagy igaz,de én vagyis én+meg haverom is tapasztaltuk már ,hogy bent a susnyósban előttem bokor meg fa hegyek ki nem látok és csak 1 klang
,és one shot de nem 10mről,és nem AB-ben,hanem RB+SB,de ezek engem nem tántorítanak el meg a haverom se a játéktól!
Volt még egy hozzászólás azt már nem találtam ő meg nyiltan kiirja hogy csinál hogy könnyebb legyen!
Én+haverom elvagyunk mint Hobby játékosok,néha hőbörgünk,de akkor beverünk 1 sört,és már semmi gond új BATTLE!
-
bgabor911 #26575 Nem tudok veled egyetérteni, a WoT pont arról szólt hogy tankozhatsz te bármilyen ügyesen, hogyha egy buzi a pálya másik végéből kiszed egy lövéssel az artijával. És ezt nem lehet elkerülni. Az a játékkoncepció ott bukott meg, megmenteni úgy lehetne ha az artikat kivágnák belőle, ami nem fog megtörténni. Amúgy is csak arra volt jó az a játék hogy kikövezze az utat a jobb játékok előtt a műfajban. Műfajteremtő volt a WoT ez kétségtelen, de réges-régen túlhaladott már.
(megjegyezném még hogy a WT után elindítva az Armored Warfaret, ami nagyon WoTszerű, az egész nagyon gagyi, művi összbenyomást kelt a WThez képest)
War Thunderben meg sajnos bizony Arcadeot kell menni ha szórakozni akar az ember, ezt javaslom neked is. Ott mixelt csapatok mennek, és így nem érvényesül az hogy a német tankok halálra vannak nerfelve.
(Itt az ideje megérteni hogy orosz játékfejlesztők nem képesek a harmadik birodalomhoz erős részrehajlás nélkül hozzáállni, mert a népük egyszerűen nem áll a civilizáltság és a szellemi fejlettség olyan fokán mint mi itt Európában. Nagyon erős állami agymosásnak vannak kitéve, és mai napig a "náci" kifejezést használják bárkire aki nem ért egyet velük bármiben.
A konklúzió az hogy orosz játékban nem szabad német cuccal játszani, mert halálra vannak szívatva. Tankok is, repülők is, még a WoTban is. Ez a jövőben is így lesz minden orosz játékban.)
Plusz az is tagadhatatlan hogy Arcadeban sokkal több a sikerélmény, sokkal több a kill, így a fejlesztés is ott a leggyorsabb.
Plusz én sosem szerettem ezt a szimulátór módból bejött láthatósági rendszert RB-ben, borzasztóan kiábrándító amikor a csatád egy lövés leadása nélkül végetér, mert valaki egy kilométerről egy ház mögül kilőtt egy lövéssel, és te nem vetted észre időben. Ebben nincs se élvezet, sem XP. Úgyhogy az Arcadeot tudnám javasolni. -
Már csak a fűvel lehet "trükközni" :D -
bgabor911 #26573 "olvasgatom némelyik hozzászólásban,hogy mit kell kikapcsolni ahoz,hogy ellás a végtelenig fűt,fát,bokrot.."
Félreértettél valamit. Ez egy régi jelenség volt, a játék többek között azért kapott új motort úgy egy hónapja hogy ezt ne lehessen megcsinálni. Ma már ez nincs. -
RODLEE #26572 Hát ez qrva jó!
-
RODLEE #26571 Nézegettem amit irtál,egyet értek dolgokkal,de nekem még mindig 1 dolog ami nagyon nem tetszik a játékban(WT),de ezt már többször leírtam,hogy lett 1 csodás grafika és azt olvasgatom némelyik hozzászólásban,hogy mit kell kikapcsolni ahoz,hogy ellás a végtelenig fűt,fát,bokrot....,és akkor milyen ügyes az ember,hogy 42000m-ről szedegeti ki az ellent meg,hogy milyen jó a Win rate-je! Aki meg élvezné(RB,SB),hogy végre itt jó 1 graf. ki lehetne használni a természeti adottságokat az meg ezt
csinálja,de természetesen mindenki úgy játszik,ahogy akar,mindenkinek szuvenir joga!
-
Tudjátok most, hogy a wot-ot kb félévre kitöröltem a tudatomból és aztán szinte új játékosként tértem vissza, megszabadulva attól a statisztika,gyűjtő kényszer és egyéb idegörlő szenvedélytől, végre össze tudom vetni a két játékot hasonló szinten.
A wt-t mindig is így játszottam, hogy időnkőnként megjött a kedvem hozzá, hogy pár hét, esetleg hónap után végleg el is menejen, de most megint visszacsábított az új content, persze engem elsősorban azért, mert már régóta vártam, hogy párducaimmal és tigriseimmel a fekete hercegre lövöldözhessek és konstatálhassam, hogy patchről-patchre, contentről-contentre mennyivel élvezetesebb német tankokkal játszani.
De visszatérve a főtémára.
A wot egy jó fél élves kihagyás után ismételten, élvezetes és szórakoztató játékélményt tudott nyújtani, pedig amerre az a játék halad az minden csak nem jó, de ennek ellenére is, ha nem az idióta csapattársak vagy op tankok,rng jelenetek és wn8 statisztikák terelik el az ember figyelmét akkor egészen más játék lesz belőle.
Ott minden hátráltató körülmény ellenére saját magad is képes vagy olyan helyzeteket kialakítani ahol te mint játékos meg tudod csinálni a saját szórakozásod, lehet a csapat úgy hullik mint a falevél ősszel, de ott mindezek ellenére tudod hol mivel találkozol,hol tudod a cammód kihasználni, vannak gyengepontok amik legalább az esélyt megadják neked, hogy sebezz.
WT egy kibaxott nagy RNG program a szó legszorosabb értelmébe.
Itt minden azon múlik, hogy a delikvens épp melyik miliszekundunban dugja ki az orrát a látószög egy totálisan random pontjáról,különösen városi pályák élvezetesek pl.
Meg azon, hogy én épp egy 5m-el arrébb lévő részen kutattam ellenség után vagy mentem segíteni egy térre a két társamnak és egyszer csak random az oldalsó-hátsó sarkamból felbukkan egy shörmen és ehhez hasonló rendkívül élvezhető esetek.
Most is, Párduc D-A párossal már közel vagyok a g-hez, mondom uccu neki!
Hát úgy nekiuccultam, hogy 8 csata alatt a felébe jó ha 2 perc élettartalmat megéltem és nem holmi személyes blitzkrieg üzemmódba, hanem konkrétan 2 mezőnyi távolságot tudtam megtenni a spawn pontomtól.
Öröm volt nézni ahogy a brit,orosz,amcsi szövetség pillanatok alatt lekaszállja a csapatot.
De nem hibáztatom őket, mert mindegy volt, hogy elmentem személys hadjáratra vagy a társaimmal a végeredmény ugyan az volt.
Én szinte mindig ezért hagytam abba ezt a játékot, mert folyamatosan ez volt a helyzet, lehet rank 4-en ez már általános, nem csak ilyen tigris 2 probléma, mert én azt rühhelem emiatt nagyon, hogy az kb úgy működik, hogy spawn pontól a lehető legközelebbi szikla vagy ház mögé ahol aztán végigbújkálhatod a csatát és talán nem döglesz meg 2 perc múlva útba egy foglalópont irányába.
Ez nem nyújt semmiféle játékélményt, különösen úgy, hogy amúgy sem jók a ezek a wt-s normál csaták, így értem már miért annyira népszerű az arcade, hát ezért.
Ott legalább az arcade jellegéből adódóan megvan a játékélmény és a gazdasági siker is a játékosoknak.
-
bgabor911 #26569 Nem szabad németet játszani sem földön sem égen, mert hülyére szívat a játék. -
foxbat88fx #26568 XDDDDDDD
azt hittem vmi hajós meglepetés, erre a PT-76 úszkál XDDD
tényleg ki kellene próbálni ezt, trollkodni jó lehet... bebújni a híd alá -
-
Zuikaku #26566 Szerencsétlen szövi harckocsizóknak nem is volt más esélye :D
Vagy a toronykoszorú vagy a lánctalpak. Ebben a kettőben legalább kárt tehettek.
Viszont az egyik kanadai arc rá jött a tutira. Ha a Panther lövegpajzsának az alsóbb részét lőtte, akkor a 75-ös gránát simán bement a felső páncéllemezeken, és harcképtelenné tette a macskát. A háború végére, állítólag 19 párducot lőtt így ki.
A játékra visszatérve. Sok kihagyás után újra elővettem a tankos részt. Háát szegény német tankokat elég uselessnek érzem Br 6.0 környékén. Valóban azt írja a játék, hogy 8 másodpercenként pattansz, míg a T-34-100 lövedéke a pálya másik égéből is úgy átmeg a tankon mint f*s a libán. Nem baj lesz ez még így se :D -
ez a Conqueror marhajól néz ki.. rem. olyan jó, mint amilyen fasza kívülről.. -
Logikus xd -
foxbat88fx #26563 egyébként az milyen már, hogy vannak brit tankok de nincs hozzá brit felségjelzés?!?!!? -
kissssss #26562 első komment, "20perce vettem meg..." 
-
Molot115 #26561 Hát nem mindenki a kinézet alapján választja ki a harckocsikat. :D
Vannak akiknek nem drága a 6090 arany. Az M26T99-et is voltak akik megvették. Sőt vannak akik a zis30-al is játszanak, pedig ha valami akkor az kinéz valahogy. -
Brenor #26560 Szerezzétek be a híres A13 Mk.I 3rd RTR harckocsit!
Szerver Frissítés 2015.12.16 -
Luciferkee #26559 Amíg egy pixelnagyságú az egész lövedék, addig biztos nem fogják megvalósítani.
Vicces lenne, mikor egy 152 mm-es lövedékkel eltalálod xy tankot, hagy rajta egy baszott nagy lyukat (tegyük fel, hogy túléli), de az csak 1 pixelnagyságú valójában. Másodszorra tuti nem találod el sose ugyanott. -
Am ha már ilyen szuper enginje van a játéknak... akkor meg lehetne azt csinálni hogy ahova lövök és nem üti át ott a lemart páncél ne számítson ugyanannyinak mint a kapott lövés előtt. -
Végülis. A T44-122-nél úgysem lehet rondább :D Mégis ki az a hülye aki azt megveszi? :D -
Luciferkee #26556 Tiger I-el 8.8 sec helyett, 7.9 másodpercenként írja, ki, hogy pattansz az IS-2-44-ről :P
-
Molot115 #26555 Hát nyilván nem tetszhet mindenkinek. :D
Egyébként szerintem még mindig az elfogadhatóbb brit formatervek közé tartozik. -
Valaki mostmár magyarázza el, hogy mit csináljak, hogy én is át tudjak látni meg lőni a falakon, mert kezdi kurvára felbaszni az agyam, hogy ezt látszólag minden szembejövő tudja csak én nem. -
Na mostmár fullos németekkel. 8.8 helyett 7.9 alatt töltök
-
Csak szimplán a vonalvezetés. Undorító brit stílus :D -
kissssss #26551 "Ez az mk 10 egyáltalán mit keres 7.7 ben?"
apds löszere miatt került oda, még 1 kilométer távolságban is szó nélkül keresztülhugyozná a Ktigriseket meg a többi 6.7 tankot szemből, bár énszerintem mindegy hova pakolják... ezzel a MM rendszerrel a 6.7 csaták mindig kapni fognak mindkét oldalra 4 darab 7.7 tankot. -
bgabor911 #26550 Nem vagyok meglepve, az oroszok ugyanezt a kalibert használták a páncéltörő-puskáikban (PTRS és PTRD) a második világháborúban. Lehet hogy ez ugyanaz a lőszertípus.