37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Droughert #26429 Ez pont jó példa arra, hogy max. tierben igenis számít a páncél, fordított esetben egy T54-et ilyen távolságról egy Pantherrel vagy egy usa meddel nagy valószínűséggel nem fogsz így kilőni. -
oké, hogy ennyi jó cuccot kapnak a szovjetek, ki tudja még mennyit, de mikor jön a nácikhoz a do 335, ta 152 c1, ta 183 ??? -
Luciferkee #26427 Azért annyi nincs benne, sokszor csak fut a tálcán, órákig :) -
Luciferkee #26426 Na igen. De ez a repülősnél még rosszabb. (RB). Múltkor volt olyan, hogy kigyújtottam yak9-UT-t nem is foglalkoztam vele, elkezdtem visszafele emelkedni (szemből volt még ellenség 8-9 km-re), fél perc emelkedés után (D13-al) lelőtt egy yak hátulról... hát nem ő volt, aki még anno égett?
2 dolog:
- Hogy outclimbel egy yak-9 egy FW-190-D13-at maxos legénységgel?
- Ha égett, esetleg még el is aludt, semmi kár nem keletkezett abban a szarban?
Válasz: Orosz, Yak.
És akkor sírnak, hogy szar a MIG-15, ezért kell nekik a 17. Persze, hogy szar a MIG, mert egy kis ész is kell hozzá, nem úgy mint a yak - Lagg vonalhoz. Valamiért ez a két repülő fajta, mint az ufók. Ezerszer inkább megyek inkább spacespitek ellen, mint ezek ellen az orosz csodagépek ellen.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.12.14. 16:17:16 -
kissssss #26425 látom sikerült beleraknod 883 óra játékot :D -
Max_Andaxin #26424 Én múltkor 6 lövésből nem tudtam kiszedni egy zsu-37-et oldalról kb.400m-ről Párduc A-va. A 6-bó 3-at a jobb oldali ammo rack-be lőttem, mindháromszor fekete lett, de a hit-en kívül más nem történt. Aztán végül a párhuzamosított gpu-val kapott sorozattól adta be a kill-t. Ugyanebben a csatában az IS-2 mod 44 szemől oneshot....
-
Stefan99 #26423 Az sem lenne rossz, ha miután kigyújtok egy tankot, az még nem tudna kétszer utántölteni és kilőni engem, majd eloltani magát.:D -
Luciferkee #26422 -
Hányok az olyan tankoktól, ahol a lőszernek nincs sebzése, mert ha meglövöm az ammo racket, akkor az robbanjon, nem pedig semmi, mert pont ott nincs semmi. Na ja persze ... -
Kinek osztja le a jo lapokat. Vagy nem engedném csapatokat az arcade közelébe, vagy kurvára be kellene már állítani a sebzést. Nem kellene minden faszom lőszernek geci nagy átütés, de ha meglövöm a tankot oldalról egy olyannal, amitől a pálya másik felére kellene hullania a toronynak, akkor az robbanjon fel, ne pedig lepattanjon, vagy adjon egy sima hitet. -
Luciferkee #26419 http://steamcommunity.com/id/nemeziskee/screenshots/?appid=236390
Itt vannak a screenshotjaim, a 90% arról szól, hogy telibelövöm az ammoját, és nem történik semmi, utána ő ver telibe és felrobbanok... ha valakinek van ideje szemezgethet.
Szerk: ja meg érdekes lepattanások.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.12.14. 15:56:16 -
Molot115 #26418 Annyit téptem a szám emiatt. De már erre se méltatom! Soha semmilyen pozitív változás nem fog beállni ebben. Nem akarják egyszerűen megcsinálni, ha akarnák már régen meg tudták oldani. Semmivel nem nehezebb szerintem mint lemodellezni 1-2 hónap alatt egy hulladék rakétás harckocsit vagy egy immortál SPAA-t! -
Luciferkee #26417 Na igen, már én is leadtam annyira a szintet, hogy a BR maradjon ahogy van, de ez az RNG az ammo rack és a fuel tank körül valami szörnyű.
Test drive-ban próbálgatom kínomba néha, van, hogy egyszerre robban, vagy hogy a 10. lövés után robban. -
Komolyan, semmi bajom nem lenne a BRel, de ezt a random sebzést nem tudom elviselni. -
Olyan szinten lett szar a játék, hogy ez most már tényleg elmehet a gazsi az anyjába. -
Brenor #26414 Mert nagy sztárok akarnak lenni, de nem bírja el a gépük, vagy a feltöltési sebességük. :D -
Max_Andaxin #26413 ez eleve prem lesz nem??? -
Luciferkee #26412 Nem értem ezeket a youtube / twitch "streamereket", hogy miért játszanak kb 800*600-as felbontásban. -
kissssss #26411
egy gyors áttekintés a tankoknak repülőknek, a németek meg kapnak prém zsákmány Churchillt
-
bgabor911 #26410 Én mindig is sokkal többre tartottam a 100mm-es D10-est, mint a 122-es D25Tt. Egybeszerelt lőszer, gyors újratöltés, nagy kezdősebesség, lapos röppálya. Igazi tankelhárító löveg, míg a 122mm-es ugye egy általános célú löveg, épp ezért került az IS-2re, mert azt a gépet nem csak tankelhárításra szánták. -
bgabor911 #26409 Ez a tank így, ebben a formában életképtelen.
Az M103 120mm-es ágyúja ehhez nagyon hasonló, és az teljesen használhatatlan az alap AP lőszerrel. Három-négy lövés is kellehet az ellenség leküzdéséhez, az újratöltési idő viszont az oszott lőszernek köszönhetően 20 mp körül alakul.
Szembetűnő még a gyér testpáncél mellett a nem túl combos 7 fokos negatíív lövegkitéríthetőség, ami a hulldown taktikát is megnehezíti majd. (és ugye a hulldown taktika amúgy is korlátozott, mert defenzív és domborzathoz kötött, pl:városban nincs rá lehetőség)
De gondolom hogy idővel módosítanak rajta és legalább kapni fog egy HEAT-FS lőszert, mert ebben a formájában nem fogja motiválni a játékosokat a kihúzására (és az ehhez elengedhetetlen pérmium számla vásárlására, ami ugye az ő legfőbb céljuk profitorientált vállalkozásként). -
bgabor911 #26408 Erősen gyanítom hogy a ugyanazt a történetet fogják eljátszani mint egy éve az amcsikkal. Tehát folyamatosan unlockolódnak a brit tankok, de aki vesz bármilyen brit prémtankot az azonnal eléri az összeset.
Bár meg kell jegyezzem, szerintem korántsem lesz akkora tülekedés értük mint annó az amcsi tankokért. Valljuk be, egy-két kivételtől eltekintve a brit tankok nem voltak túl sikerült konstrukciók.
-
foxbat88fx #26407 azok 27-ről indulnak és letudod hozni 22-re expert-el + legénységgel... Ace-el 19-re
ez meg alapból 19-ről fog indulni.... szóval lesz neki jó legénységgel olyan 15 sec reloadja -
Molot115 #26406 Alig várom hogy legyen rá 50%os leárazás valamikor, és elárasszák a játékot. Milyen jó lenne ha minden bokorban lenne egy ilyen. :D -
Max_Andaxin #26405 Mondjuk az tényleg érdekes, hogy 20 mp alatt van...a többi vas ami ezt használja, meg bőven 20 felet....
-
foxbat88fx #26404 OP szar lesz ez is.... mi a picsának adnak neki ilyen gyors újratöltési sebességet.... -
Max_Andaxin #26403 Hát ez "kell"!!!!
Bár ha olyan "gyorsan" fog újra tölteni, mint a többi tank amin ez az ágyú van....ezért nem lesz ez annyra "jó"
...tank...
-
Luciferkee #26402 Legalább van egy nagyobb spot rajta szemből, amit lőni lehet.
De hogy 19 seces alap reload...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Max_Andaxin #26401
..most akkor ezzel szúrják ki az ember szemét?????
....hát így tényleg meglesz a Párduc II-m is mire lesz normális Britt tech tree.....

Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.12.14. 11:53:43 -
Luciferkee #26400
T-44-122-re:
Nekem egy olyan tank kellene aminek a hullja T32, ágyúja Leo-1es, tornya pedig IS-4.
Vajon mikor lesz ilyen?
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.12.14. 11:50:06 -
Luciferkee #26399 Panzerwerfer 48 percre! (lol). 23 percet vártam vele sorban (RB), aztán kilőtt egy csapattárs, mert kíváncsi volt, mi történik ha MG-vel eltalálja a rakétákat (ammo load exploded). Ennyi volt a mese. -
foxbat88fx #26398 na végre letelt a 2 hét... megkaphatom a következő golden wagerem......
ja nem, mert Calliope-t adott 1 órára.... ehhh
-
Stefan99 #26397 Update Notes 1.55.X.X (Dev) [Preliminary - 13.12.2015] -
Stefan99 #26396 Örvendezzetek gyermekeim, jön a t34-100 beszteroidozott nagytestvére, a t44-122 6.3 BR-re :D:D
mindeközben a gaijin székházban:
hehe
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.12.14. 10:27:07 -
Molot115 #26395 Ja hát így lehet hogy gondok lesznek...
De várjuk ki a végét. Meg 120 mm-es űrméret, hátha jó lesz a romboló ereje.
Itt látszik hogy a brit ág túlnyomó többsége csak töltelék, valós harci érték nélkül. Valahogy ritkán találták el a "helyes" irányt.
De mondjuk ha rendesen a valóságnak megfelelően működnének a lőszerek, akkor már nem lenne vele sok baj, ahogy mondtad is. -
Stefan99 #26394 Azért nem igaz hogy mindegy lenne a páncél. egyrészt összekerülsz 6.7 tankokkal is, de van hogy még alacsonyabbakkal is, ha valaki a 6.7 tankja mellé hoz olyat is. Másrészt meg ott van a zsu, ami mindenütt ott hemzseg, és nem mindegy hogy átlő e mint a sz*rt. -
Luciferkee #26393 Páncél az mindegy 7.7-ben. De az, hogy csak APDS és HESH lőszere van (amik mind nem úgy működnek ahogy kellene), mindez kb 17 másodperces reloaddal. háát nemtudom. Gyorsnak se gyors... -
Molot115 #26392 Mivel kapcsolatban? Páncél, átütés? -
Luciferkee #26391 Itt is elég nagy fail szagot érzek :( Pedig jó tank lenne
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.12.14. 09:17:59 -
Amúgy meg marha szar az a tank. :)