37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Droughert
    Nem az a baj, hogy nem tudod kilőni, hanem az, hogy egy Kt-t ki tud szedni szemből.
  • Sherman0070
    Most ez a Dog cédula hogy működik? 15 assist-ot kellett ahhoz összegyűjteni hogy P-40 kittihawk-ra kapjak festést... de nem adta meg.
  • Molot115
    Aztán megint mit nem lehetett kilőni? Persze hogy a ZSU37-et. Persze kifejezetten meglepő... :D
  • Max_Andaxin
    ..azért ez fasza kis csata volt!!!
  • kissssss
    ha már a t95-is bekerítik akkor az már inkább teamplay fail :) ott már nem a tankot kell hibáztatni.
  • foxbat88fx
    HEATFS is egy lövésből kiszedi sajna ha nagyok ellen tesz be :(
  • bgabor911
    T95 is lassú és csak vasgolyóval tud visszalőni. :D
    Védelme addig van amíg nem flankelik. Egy lövéssel leláncolod, kikerülsz a lövege tűzzónájából és azt csinálsz vele amit csak akarsz.
  • kissssss
    de legalább van páncélod, conquest modban becampeled az egyetlen cap zónát vagy egy jó helyet akármelyik pályán aztán a pofájába röhögsz az ellenfélnek, ez a 3 inch lófütyi meg...

1.lassú
    2.szar a páncélelrendezése(téglalap az egész)
    3. még megvédeni se tudja magát mert csak egy vasgolyóval tud visszalőni, nincs más értelmes löszere
    4. ez is stug szindrómában szenved, egy jó lövés a sofőr kémlelőnyílására és az egész tank crew kiesik.
  • foxbat88fx
    20km/h lassú?
    örülnék neki ha a T95-ösöm annyival menne....
  • kissssss
    aki maximalista és szeret minden modult kifejleszteni az jobb ha felköti a gatyáját.

én meg jobb ha már most beszerzek valami erős nyugtatószert....
  • Kyudoka
    Igaz. :(
  • Brenor
    Nem jól értelmezed :)
    Ha a dögcédulák eladásából összegyűlő nyereményalap (amit a liga top 6 csapata között osztanak szét) eléri a 15 000$-t, akkor eventet rendeznek, amin meg lehet szerezni az E-100-at. Valószínűleg ez úgy fog működni, mint az automata bajnokságok. Veszel jegyet ezüstért, amivel részt vehetsz rajta x csatáig, majd ha az lefogy akkor megint veszel jegyet, a dögcédulások meg ezüst költés nélkül nyomhatják.
    Ez persze csak tipp, majd meglátjuk pontosan hogy fog menni, mert biztos hogy el fogjuk érni a 15k-t :)
  • bgabor911
    Sherman Holás módszerével 300 rubel a dogtag. (mai árfolyamon úgy 1230 ft)
    Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.12.21. 13:30:52
  • Sherman0070
    Szerintem valami tournament által lehet majd megszerezni, és a dog cédulásoknak végtelen lehetősége lesz vagy mi.
  • Kyudoka
    When the prize fund reaches one of the milestones this guarantees that the reward will be given to all the owners of the "Dog Tags" in one of the next updates.

Ha veszel jegyet és elérik a 15000 $ akkor tied az E-100. Ha jól értem.
  • Molot115

RB 5 kill 1 assist! Erre a csatára ellőttem egy 40%-os boostert. A KT-val mentem és volt rá egy backup-om így azzal éledtem újra. Erre bírt adni ennyi SL-t.
    Szerintem enyhén pofátlanság hogy ennyivel kevesebbet ad RB-ben mint AB-ben. Miközbe nyilvánvaló különbségek vannak a két játékmód között. Azért mert én nem vagyok hajlandó AB-t menni akkor ne is tudjak olyan ütemben fejlődni. Hát kösz szépen...
    Arról meg ne is beszéljünk hogy beadja az RNG a szopóágat és 3x pattansz, olyan helyekről amiknél 2,5x nagyobb az átütésed, meg a többi kifejezetten hihető megmozdulása a játéknak...
    A másik meg nagyon szép hogy alig bírod magad eltartani T5-ben de ez megint egy kicsit diszkrimináció. Attól félnek hogy nem maradna egy idő után senki alacsony tierben? Egyrészt ha mindenki felmegy T-5be akkor kit zavar hogy senki nincs alacsony tierben? Ha amúgyis mindenki magas tierben nyomja akkor nincs aki alacsony tierben menne tehát nem zavar senkit. Persze ez nyilván nem történne meg hiszen vannak nem kevesen akik nem mennek magas tierben mert nem szeretnek. Vagy nem akarnak mert jobban érdekli őket az alacsonyabb tier. Persze annak se lenne értelme hogyha egy vesztes csata ahol nem lőttél egyet se mert 23sec alatt meghaltál érne 1-1,5 millió sl-t. De valami egyensúlyt találhatnának már. Ki fogsz egy rosszabb napot és simán vesztesz 100-150 ezret. Amit T-5ben igazán nehezen fogsz visszahozni...
    Ja és nem, nem megoldás hogy akkor menjek T-3ban. Pont nem azért húztam ki a T-54ket meg a többit hogy utána T-34-85el meg IS-1el menjek.
    Utoljára szerkesztette: Molot115, 2015.12.21. 12:06:39
  • Sherman0070
    Hmmm. Lehet veszek egy ilyen cédulát :D

(rubelben csak 1200 forint :D )
    Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.12.21. 11:11:01
  • Ninju
    Némi e-sport infó és morzsa az E-100 megszerzésének módjáról:

League

Jegy
  • AIexx
    Hazatalált..
  • bgabor911
    A T5 tartalmat azért bővítik folyamatosan, mert abban van a pénz, azok úgy vannak belőve, hogy normális sebességgel prémszámlával+prémtankal tudod kihúzni őket, és amikor meg kell venni három-négy darabot, akkor bizony a pénz is elfogy.

Amúgy sokat beszétletek itt a pénz kérdéséről ingame, pedig ez nagyon egyszerű téma: Amíg T3-ban játszol, tele vagy pénzel, mert jól hoznak a gépek, alacsony az áruk amiért megveszed őket, és fenntartási költségek gyakorlatilag nincsenek. T5-ben játszva fog elfogyni a pénz rekordsebességgel.

Repülős rész: Lehetne részletezni, de annyi biztos hogy repülőzni jóval nehezebb mint tankozni, plusz a dolog jellegéből adódóan a repülőknél sokkal jobban rá vagy utalva a random csapattársakra, ott egyedül nemigen lehet lehozni egy meccset. És ez hatványozottan igaz a jet harcokra, ahol minden sokkal gyorsabban történik a normálisnál. Persze mindezt Realistic repülősre értem, az Arcade repülős túlságosan le van butítva ahhoz hogy élvezhető legyen.
  • Brenor
    Nocsaknocsak. Magic_Cannons a THN-ben? :D
  • AnuluWork #26688
    Egy dolgot ami új, és most szúrtam ki:

Ace minősítést a gépekhez már nem kell goldért vásárolni. Elég, ha megfelelő mennyiségű RPt szerzel velük. Sőt, 3 skála van. Az elérésükkor fél és újabb féláron lehet ace minősítéshez hozzájutni, a végén ha elérted az RP összeget, megkapod.

A SL témához ...

Szép dolog a mani, de ha megvan minden "kurwa" gép, ott áll a garázsodban, van rá legénység is, és még elit is jópár, akkor nem 11 milla kpd van, és nem gond a mani, hanem jó ha 1.7-2 milla, mint nekem.

(Tudom miről regélek, szinte megint minden elit: Brit ág ameddig megnyílt fullos. Ami nem az, az a németeknél az új TD, a briteknél nem elit a két szar új bomber és a Hunter, tehát még kell modulra költeni rendesen. Aztán ott a két USA új tank, amibe még bele se kezdtem, a szovjeteknél a MIG-19 amibe még belese, és a japóknál van két vadász, amibe még bele se. Van vagy 60 milla semmire se használható RPm, viszont mani, na az nincs. Szóval aki itt pénzbőségről dumál, meg, hogy mennyire sok van belőle, csak azt nem mondja, hogy szinte szarja, az nem megy T5ben, és nem fejleszti a gépeit, csak egy-egy darabbal repül.)

Nem azt mondom, hogy nem lehet ilyeneket összehozni ...

... de nem ez a jellemző, ha T5ben mész (amit mellesleg én utálok, de gazsiék valami perverziót éreznek, hogy újabb T5 vasakat pakoljanak be, a tudja a fakk, hogy miért).

Szóval, nálam a mani jelenleg a nagy hiánycikk, mert ahhoz bombázni kellene, hogy a fentiek alapján szórja, viszont ehhez nincs kedvem, de ha nincs mani, akkor nincs gép sem, és mivel a brit tankok is hamarosan mindenki számára elérhetőek lesznek azokkal a szar lőszereikkel, amelyekből 112 kell majd egy szovjet tank kinyírásához, így keményen fog is fogyni holmi szirre és szarra.

(Megj. egy-egy T5 lőszer már most 1100 SL. Ebből kéretik kiindulni a végjáték kapcsán. Ja, és repülősben tele van ruszki és ukrán barmokkal minden szerver, tehát ha plusszosan is akar valaki nyomulni T5ben, mind tank, mind repcsi vonalon, akkor gatya felköt, mert gecaj nehéz magasabb szinteken. Hogy ez most az aimbotos baromság miatt van, vagy ennyire jók a szlávok, nem tudom, de néha nem normális ami ingame megy ...)
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.12.21. 06:14:34
  • foxbat88fx
    AB, ULQ-n, OP tankokkal........ sörrel, na ez az igazi élvezet a WT-ben
  • kissssss

nem csodálkoznék rajta ha felraknák br 2.3 szintre ezt a darálógépet.
  • Sherman0070
    REKT
  • Madi92
    Jó, de foxy nem azért játszik, mert szeret játszani. Ő foxy te miért is játszol? :D Áb-t nyomsz, low grafikán mert amúgy nem tudsz érvényesülni. Mit nyújt neked a játék?
  • FishNoRba
    Jó hát személy szerint én az ÁB -t nem annyira élvezem. Ilyen zene/podcast hallgatás alatt elmegy egy ideig, de más értelmét nem látom. És ezzel vagyunk így egy páran szerintem.
  • foxbat88fx
    ja és akinek SL hiánya van küldjek át egy kis credit wagert?
  • foxbat88fx
    prém nélkül is 40e SL-t lehet keresni t5-ben... csak ne azt a faszság RB-t nyomjátok... ilyen egyszerű
    AB-ban alázol akkor dől a lé.... t4-ben prémmel meg kegyetlenül dől

fejlesztés már tényleg szopás t5-ben prém nélkül... de a kredit nem para...
    vettem egy rakat t5 tankot, le is nulláztam magam.... most megint 3.8 millánál vagyok, mondjuk abban volt 6 nap ingyen prém is amit nyertem :P
    Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.12.20. 23:46:32
  • FishNoRba
    Pont erről beszéltünk. Nem tier 3 alatt kezdődnek a gondok, hanem amikor teszem azt, tier 5 -ben van rossz napod.
    Nem mellesleg, amire elviszed az egyik ágat tier 5 környékére, szépen meg fog csappanni az a 15 millió
  • Big Blaster
    Nekem kb. 150 nap játék után töb mint 14 milkó SL-em van. Mindhárom ágat csinálom párhuzamosan, igaz még csak Tier 3- ban vagyok. Én csak AB-t játszom, mert szórakozni akarok, nem szívni. :-) Szóval simán lehet 10+ milkó SL-t kaszálni, csak nem mindegy, hogy milyen módban játszik az ember.
  • FishNoRba
    Igen, sajnos ez így van. Tapasztalataim alapján amúgy, tier 3 környékén igen szépen meg lehet szedni magadat, aztán lehet menni puffogtatni a nagyobb vasakkal :)
  • bgabor911
    Akárcsak a WoT-ban, itt is az van, hogy a top tier tartalom fenntartása miatt is prémium számlát igényel, nemcsak a kifejlesztése miatt. Szándékosan így van belőve, hisz ez egy üzleti vállakozás, ne feledd.
    Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.12.20. 23:01:02
  • Sherman0070
    Annak dől az SL aki összesen 1 géppel tolja.... Aki tényleg fejleszt meg veszi a jobb legénységeket annak sosem lesz elég az SL...
  • gstup
    Visszatérve a sl témához.írta valaki hogy 14 milliója van.És hogy miért sírunk az sl miatt,mert az dől mint a tenger.Most járt le a prémem.Leo-val egy meccs(RB).Igaz vereség lett,de 4 kill 3 assist és egy Ho-t is veszítettem.A levonások után 8000 sl-t adott.Ha win lett volna akkor meg talán a duplája lett volna.Mindegy.A lényeg hogy nem tudom mit csinál/t az illető,de bizony nem dől az sl mint a tenger.És akkor még lehetett volna az 1400 sl-be kerülő lőszerrel is 4-5 puffogtatni és máris 0-ban vagy mínuszban zárom a meccset.
  • kissssss
    weboldaluk még mindig nem jön be.
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.12.20. 22:04:43
  • Sherman0070
    Az lehetetlen! :D
  • foxbat88fx
    vagy csak simán ELBASZÓDOTT a szerver..... :)
  • FishNoRba
    Na, fejlemény, engem beengedett
  • Sherman0070
    Lehet hogy most másféleképp oldják meg :D