Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #26473 Hát csak orosz és német tankjaim vannak. Ugye 6.0 BR alá már nagyon régen mentem. Így hát a legtöbb harckocsi amivel játszok a lóerő/tonna lista alsó harmadában foglal helyet. Emiatt karelián nekem a helyváltoztatás valami kín szenvedés. Az orosz harckocsik negatív löveg kitéríthetőségét említettem már? Az átkelés a rajnán egy hulladék. Mi értelme van 4 méterről lőni a másikat? Egy baromság. Ráadásul hiába állsz oda egy heavyvel egy utcába hogy na gyertek. Leveszel arccal egy HEATFS-t és kulloghatsz vissza a fedezékbe, ahol időd sincs gondolkodni hogy mekkora nagymenő voltál mert a kis light szarok ellepnek mint a hangyák. Ott a szűk utcákon a törmelékek között forgolódni egy heavyvel megint földön túli élmény. Maradt normandia ami megint miről szól? Vagy bemész pogózni a városba, vagy pedig 20 percig lövitek egymást a sziklafedezékből a tengerparton. Ja meg bemehetsz a sövények közé ahol meg úgy lőnek ki 3 kilóméterről hogy 5 sor sövény 2 kisebb erdő meg 2 utca tele házakkal takar.
Na én ezért nem szeretem őket. :D