37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
CHaooSS #26309 Nekem annyi pénz összegyúlt.. 14 millió van és nem tudok vele mit kezdeni, eszméletlen sok sl-t lehet keresni így nem értem mi ez a nagy panaszkodás a drága lőszer miatt. -
gstup #26308 Nem tudom Ti hogy vagytok vele,de azért prém acc. nélkül a HEAT-FS lövedék használata eléggé költséges.Nekem van a Leo-hoz,de csak végszükség esetén használom(és van most prémem úgy is).1400/lövés.Közel sem hozza vissza az árát. -
foxbat88fx #26307 ez így van.... IS-3, IS-4-el is kegyetlen nagy szenvedés játszani...
22 sec alatt tölti a szar 200-230mm pent... míg a HEATFS-es OP medek 6-7 sec alatt a 400mm pent
ha nem lenne a T-10 akkor biztos nem szenvednék velük.... -
bgabor911 #26306 Szerintem ezek a tetűlassú gépek, amik a páncéljukból próbálnának megélni, tier 5-ben életképtelenek. Pláne így hogy az oldalukon már alig van páncél, meg hogy a HEAT-FSek bármilyen vastagságú páncélt átütnek. Nem véletlenül tűntek el ezek. -
Max_Andaxin #26305
gondolom a zsu-57-re gondolsz?..mert az egy igazi rohadék....- mondjuk melyik nem - hát ez van. Nagyon-nagyon megkeserítik a szegény tankosok életét...ezek, de szerencsére, néha lehet normális tankcsatákat is menni
-
Luciferkee #26304 Ilyenkor tudnám a játékot egyből letörölni a francba:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
128 mm-es jagdtigerrel teliberkurom hátulról, csak kigyullad, oké, meg is békélnék vele, de jön egy bulldog, meglő sima AP lőszerrel, el sem találja a lőszerrekeszt, csak a motort és a üzemanyagtartályt, boom felrobbanok a gecibe.
-
Stefan99 #26303 ó, akkor ez a szeretet még fokozódni fog.:) tegnap a tó másik feléről ammo rackelte a leomat a drága :D
még 1000 méteren is 90 mm átütése van, közelről meg 140-et tud...újabban egyre többen kezdik azzal a csatát, lehentelnek ezt azt, aztán jönnek bombázóval.:D -
Max_Andaxin #26302 Gyönyörű ez a Centurion....na.....come on Tomys...come on!!!...remélem Tier IV-és legalább 300000 RP-be kerül majd....
-
Max_Andaxin #26301 Én már most is utálom...
...nekem még nincs leo-m, csak a párducok (még a 2 sincs meg-:(...)..sőt...minden légvédelmi "szar" utálok, mert iszonyatosan túl vannak húzva. Persze repülőt lelőni velük, az kész művészet, de tankok ellen??? Heavy-k ellen is???....Hagyjuk már....arról nem is szólva, hogy előbb lehet kilőni egy bármilyen kategóriájú tankon, mint a légvédelmiket. Mert abba bele kell lőni 6-7-is....mire megmurdel a rohadék. RÖHELY
-
Molot115 #26300 Igazat kell hogy adjak. :D
Főleg az IS-3/4-nél, szerintem ott jobban kijön ez valahogy. Brutális pattanókat lehet összehozni vele, az IS-3at is akkor kezdtem el kedvelni amikor meglett a top AP. -
CHaooSS #26299 Persze csak mire meg lesz a jobb AP.. Szenvedős -
kissssss #26298 wtf??? ruszki vs amcsi német páros sim eventben???
ilyet se láttam még.
-
Molot115 #26297 Hát ennyit tudtak, ezzel kell beérni. :D A jobb AP-k 230-as átütése egyébként már egész jól használható szerintem. Főleg a T-54ben mert azzal manőverezni is tudsz azért.
Más: Na megjött a comet is. Akkor ezen a ponton maxolódott ki nekem a brit ág. Firefly Comet Centurion. Minden más csak töltelék és hátráltatás szerintem. :D -
kissssss #26296 A34 Comet I and A30 Challenger -
Stefan99 #26295 Na jó, azért nekik is élniük kell valamiből. Én nem szoktam védeni gaijint, de azért ez egy alapvetően ingyenes játék, némi prémium tartalommal, illetve gyorsabb fejlődést tudsz még venni... -
CHaooSS #26294 Ja csak oroszoknál olyan szar az ap, hogy hihetetlen.. és 6 tanknál kell végig szenvedni 200mm-es alap átütést.. kész vicc.. pénzről szól az egész.. akkora nagy g**iség ez -
Molot115 #26293 Így van én is jártam így nem 1x. Csak akkor már olcsóbban megoldom ugyanezt AP-val. Ráadásul az nem igazán érzékeny külső tényezőkre. Fal mögül is tudsz vele legalább egy hitet szerezni, és nagyobb felületet lőhetsz vele mondjuk oldalról. Plusz nem annyira esetleges a működése.
Persze ha tudom hogy nincs elég átütésem akkor néha töltöm a heatfs-t de már elvárások nélkül. Ha emiatt kapok annyi időt hogy jobb pozícióba kerüljek akkor már váltok is vissza AP-ra. Ha meg nem akkor így jártam. :D -
CHaooSS #26292 Persze csak, ha már 1 fontosabb dolgot kiüt utána halott vagy mert leo m60 és még a t54 is elég gyorsan tölt... a jgpz 4-5ről meg ne is beszéljünk. RB-ben nagyon sokat szívtam már így.. kiüti az egyik embert mire visszakapom és rácéloznék már bekaptam a másikat.. és annyi -
Molot115 #26291 Az biztos hogy át fognak ütni vele, 1-2 nagyon extrém esetet leszámítva. Az a bajom hogy utánna már bent a harckocsiba nem érte el a kívánt hatást.
Amikor meg lett a T-54hez akkor 2 napig csak azt használtam. Abban a 2 napban annyi kill assistom volt hogy külön assist számlálókat vettek fel gaijinék. A killjeim száma viszont soha nem látott mélységekbe zuhant. Pontosan ez a problémám. Bezzeg az AP ami kb 150 millivel kevesebbet üt át, összehasonlíthatatlanul hatásosabb. Nagyon ritka a 4 vagy több lövés vele. Arról nem is beszélve hogy éppen nem is annyira olcsó heatfs ahogy elöttem is írták... -
CHaooSS #26290 Hát nem tudom.. viszonylag nagy szögben még elég jól átviszi, szóval sokszor volt, hogy beforgattam mert úgyse fogja eléggé átvinni erre átvitt mint a szart.. egyszerűen nem értem -
Molot115 #26289 Ja az oké hogy ez nem pattan le. Hanem inkább nem hatol elég mélyre a sugár így nem üt át. A szöget arra értettem hogy nem mindegy hogy a páncélt találod el vagy mondjuk a futóművet. Illetve ha egy harckocsinak bal oldalt van a lőszere de én jobb oldalt lövöm meg akkor a heatfs ér-e valamit vagy csak kiröhögtetem magam vele. Mert ahogy észrevettem mindenképpen lőszert kellett vele eltalálni, másképp semmit nem ért. -
Stefan99 #26288 Akkor játssz a Leoval.:) Megvan ám annak is a hátránya, megtanulod gyűlölni pl a zsu-t.:) -
Molot115 #26287 Hát amikor én próbáltam akkor semmi más nem kellett hozzá csak szerencse meg hogy homogén páncélt találj el vele. (Tekintve hogy van egy olyan tulajdonsága hogy kis túlzással a szálló por megfogja). Ennyi! RB-be 1500 méterről találd el egy harckocsi oldalát úgy hogy a lánctalp ne fogja fel. Mert AB-be amikor ott van az okos szálkereszt akkor biztos nem kell hozzá tudás. A szerencsét egyébként nem arra értem hogy átüssön, hanem átütés után pusztuljon meg mindenki és robbanjon vasreszelékké mint ahogy minden rendes kumulatív találat után illik!
Egyébként meg arra irányult az egész beszélgetés hogy lehet-e vele már 1 lövésezni legalább 60-70%ban vagy nem? Még mindig csinál olyat hogy telibe vágod az ammo racket 3x közbe meg az ellenfél hanyattvágja magát otthon a gép elött a röhögéstől? Hogy mekkora über noob vagy...
Hát a T-54 200millis toronyfrontja azért nem egy életbiztosítás, ezt nyugodtan kijelenthetjük. Az IS-4 már valamivel keményebb de heatfs ellen esélye sincs. De ez nem különösebben meglepő. Pont ezért láttak benne fantáziát mert nem tudták olyan szintre vastagítani a páncélt hogy ezek Egy kis fejlesztés után ne vigyék át. Így más megoldás után kellett nézni, lásd robbanó reaktív páncélzat, vagy rétegelt páncélzat. -
CHaooSS #26286 Nem feltétlen.. sokszor úgy csaptak ki, hogy elég nagy szögből jött szemből mégis kihalt 3 ember.. -
foxbat88fx #26285 francokat kell a HEATFS-hez szerencse meg tudás....
mi abban a tudás, hogy egy Leo 1-es 1500 méterről ránéz a Jagdtigerem-re és rámlőjjön.... a skuló meg nagyon nagy eséllyel átcsap mert nem gyengül a távolsággal sem a 400mm pen
is-3, is-4 páncélja se ér szart se a HEATFS ellen.... sima AP-kat meg APHE-ket nagyon szépen megfogja, de neked meg szar átütésed van ráadásul....
nagy nehezen kiszedsz egy ellenséges tankot mire jön egy HEATFS-es enemy és röhögve kilövi a tankomat... IS-4-et T-54 szemből még a torony elején is átviszi mint a szart :(
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.12.09. 16:05:02 -
Molot115 #26284 Persze leo m60 az komoly ellenfél. Akkoris ha elsőre nem öl meg, de ugye minden egyes találatukkal csökken az esélyed arra hogy túléld. Viszont a KT-m multkor csak 3. próbálkozásra múlt ki egy m103-tól. A 3 lövésből legalább az utolsó heatfs volt a killcam szerint.
De heatfs-el jó szög meg szerencse kell akkor továbbra is?
Mert oldalról meglövök egy bármilyen amcsi tankot a T-54-el az 10ből 8x kill, a maradék két eset meg 2 lövés. Heatfs-el csak a tornyot lőheted oldalról és lehet hogy nem halnak meg elegen. De legalább már tudják hol vagy! Aztán vagy sebeztem eleget vagy nem. Ha az AP-t beküldöm neki a toronyba akkor ennyi volt neki kb, ha a heatfs-t akkor nem biztos. Legalábbis 2 hónapja ezt tapasztaltam. Semmivel se volt többször 1 lövés vele bárki is mint egy AP-val. -
CHaooSS #26283 Maus azért más, hatalmas test, nem könnyű kiütni. Viszont kisebb tankoknál jó helyen jó szögben azonnali halál. Ha meg nem is akkor is olyan sebzést kapok, hogy mire újra tudok reagálni lazán beöltött a leo meg m60 szóval.. -
kissssss #26282 szívesen :) -
Molot115 #26281 Na erre kiváncsi vagyok. Lehet megpróbálom megint a T-54 heatfs-ét. Átütni eddig is mindent átütött, legalábbis a sima homogén páncélt. De azóta nem lőttem el 1-et sem amióta egy Maus megevett belőle 11-et komolyabb sérülés nélkül. A baj az volt vele hogy bárhol ütőttem át semmit nem ért. Nem halt meg senki nem sérült semmi, még a lőszert (hajtótöltetet is) is simán feketére lőttem vele 3x. Csak kb 10ből 2 alkalommal működött. Pedig ha valakit meglőnek heatfs-el az a valóságban 10ből 10x egyet jelent a halállal. (Nyilván csak arra vonatkozik ha áthatol)
Pont azért hanyagoltam mert annyira kiszámíthatatlan volt hogy az nekem már nem fér bele. Sima AP azt jólvan, azzal a legtöbb esetben simán meglehet oldani. Ha heatfs-hez kellett nyúlnom az olyan volt mint a fej vagy írás. Vagy bejön vagy nem, de inkább nem... -
Stefan99 #26280 Lehet egyensúly szempontok miatt a nagy kaliberűek így működnek. Az sem jó út, ha a játékban 3-4 lövés kell állandóan kiiktatni egy tankot. A valóságban ugye ha kidőlt a fél legénység vagy kigyulladt a tank vagy tönkrement az ágyú pl, akkor az a tank kidőlt a csatából. Itt meg fél perc alatt eloltod megjavítod. A nagy kaliberű aphe meg az első lövéssel szétrobbant. -
bgabor911 #26279 Ezt mondtam én is, olyan érzés mintha felrobbanna belül. Az hogy mindent átüt az rendben van(borzasztóan nagyot fejlődött a HEAT lőszerek átütése a hidegháború elején), de mitől ennyire pusztító? -
CHaooSS #26278 Heatfs mocskosul op.. hánynom kell tőle.. 10-ből 9x átüt és kb mindig első lövésre meghalok, ha jó helyen lő, VICC
ha hamarosan nem történik valami biztos abbahagyom ezt a szart
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2015.12.09. 13:39:39 -
Molot115 #26277 Na látom nem csak én viselem nehezen a 4-5-6 lövés/kill eseteket. Heatfs-el csináltak valamit amúgy? Mert 2 hónappal ezelött amikor próbáltam akkor egy használhatatlan hulladék volt. Azóta jobb lett, vagy hanyagoljam továbbra is? -
bgabor911 #26276 Én úgy vettem észre hogy valamiért a HEAT-FS az robban a játékban. (a tankon belül robban, pedig elvileg szerintem nem kéne neki, csak az olvadt fémsugaras történetet előadni). Ha megnézed, ír is a játék robbanóanyagtartalmat a HEAT-FS lőszerekre. Emiatt aztán minél nagyobb a kaliber, annál nagyot robban. Így például az M103-as HEAT-FSjével általában egy lövés minden. (ami kell is ugye, mert az osztott lőszer miatt a tűzgyorsaság nagyon gyér) Gondolom egy M47 90mm-es HEAT-FX-je nem ilyyen pusztító. -
foxbat88fx #26275 fúúú az a ZSU-57-2.... ki kell majd fejlesszem...
múltkor is-4-ből kapott ki mint a szart pedig be volt forgatva az is-4em!!!!
egyszer csak azt vettem észre, hogy toronyforgatás fekete.... parancsnok fekete.... ammorack bammm
na mondom, hogy rohadjon meg anyád összes lekvárja!!!! -
gstup #26274 És ezt még avval lehet tetézni ha éppen egy zsu-57-re lősz.Commander piros,ammo piros.Ilyenkor már nyomom a J-t. :) Esélyed sincs.Ilyen téren legalább jobbak az orosz vasak.T-54-et csak oldalról lehet kiszedni kügellel. -
Luciferkee #26273 Én akkor őszültem/kopaszodtam meg szerintem, mikor a leo-t kellett húzni az alap lőszerével.
Oké, hogy átvisz mindent, de ha bent van semmi kárt nem tesz szinte. Vicces, hogy gyakran 4-5-6 lövés kell 1-1 tankba, hogy megpusztuljon. Egyesével lehet kilőni az emberkéket, sőt van amikor eltalálod a legénység egyik tagját, és nem hal bele, hogy átmegy a fején egy 105mm-es lövedék, csak "besárgul".
HeatFs-sem igazi, RB-ben nagyon nehéz olyan kört menni, hogy pozitív egyenleggel zárd a kört. (1200 SL / lövés + a tank javítása hozzá + 5400. lősz nagyjából 10-et, máris -20k-ban vagy)
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.12.09. 10:52:50 -
Max_Andaxin #26272 aki kapható egy kis szakaszozásra br.6. németekkel realban keressen _ANDAXIN_ ts van!!!
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.12.09. 10:28:48 -
CHaooSS #26271 Én meg nemrég kezdtem el az orosz ágat, de persze, hogy akkor amikor bejön a heat és a leo meg m60 szétszedi az oroszokat.. hagyom is, inkább kihúzom a heat lőszert a leo-hoz
200mm-es alap átütéssel tudod ki bohóckodik
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2015.12.09. 10:30:28 -
gstup #26270 Nem.Gondolom a buta oroszok kifejlesztették fullra az orosz ágat és most húzzák a németet! :D