37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    "Szerencsére a brit tankok 50%a úgy néz mi mintha oda lennének hányva a csatamezőre" Ebből minden betű igaz!!! :D
    "Az Mk10 tornya nevetséges..." De miért? Nem stimmelnek az arányok? Vagy nem jó a vonalvezetés? Nincsenek a helyükön a részletek? :D (ha nem tetszik akkor nem tetszik persze!)

Luciferkee
    Miért nem jó 7,7BR-be? Ugyanaz az ágyú mint a Leopárdé meg az M60-é. (Jó a lőszerek mások) A páncélvédelem szemből rendben van. Mozgékonyság se rosszabb mint pl egy T-54-é...
  • bgabor911
    Úgy érted nem annyira rossz, mert egyszer az egyik lövedéke véletlenül tönkretette egy Tigris toronyforgató mechanizmusát?
  • Stefan99
    ez nem ninja patch, a ninja patch amikor pl titokban változtatgatják a lövedékek rombolóerejét és nem szólnak erről senkinek.:)
  • Luciferkee
    ... " lánctalpakon futó teás dobozról" ...
    ... " teafilter tartót " ...

Ezeken jókat nevettem! :)

Ez az mk 10 egyáltalán mit keres 7.7 ben? 6.7-be még elmenne de így?
    Vagy valami mellett elsiklok?
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.12.16. 16:09:08
  • Stefan99
    Nem volt olyan szar az ap a valóságban, pl:
    A Churchill tank in a hull down defensive position made a particular contribution to Allied success. In one encounter on 21 April 1943 during the start of the Battle of Longstop Hill a Churchill tank of the 48th Royal Tank Regiment got the better of a German Tiger I heavy tank. A 6 pounder shot from the Churchill lodged between the Tiger's turret and turret ring, jamming the turret and injuring the Tiger crew. The crew abandoned the Tiger, which was subsequently captured by the British. Known as Tiger 131, this Tiger was the first captured by the Western Allies and was particularly useful for intelligence. Tiger 131 has since been restored to full working condition and is now on display at The Tank Museum in the United Kingdom.[14]

csak hát a játékban csak akkor végeztél egy tankkal, ha vagy felrobbant vagy halott az egész legénység. Emiatt az egyensúly erősen elbillen a robbanó lövedékek felé.
  • Luciferkee
    Ninja Patch

Pár számomra kiemelendő részlet:

- KPVT mg ammo load received new ammunition: BS-41 (T10M and SU-122-54). -> 45mm átütés az MG-re... No comment.
    - Fire rate of the 75 mm KwK42 cannon (Panther ausf D/A/G series) has been increased from 7.2 to 8.1 shots per minute. - 1 év után megkapták a valós adatokat.
    - Fire rate of the 88 mm KwK 36 cannon (Tiger Ausf H1/E) has been increased from 7.2 to 8.1 shots per minute. - szintén
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.12.16. 16:06:10
  • Sherman0070
    De akkor is! :D Az Mk10 tornya nevetséges.... szerencsére a brit tankok 50%-a úgy néz ki mintha oda lennének hányva a csatamezőre....
  • Molot115
    Ja értem. Még az a jó hogy alig hasonlítanak egymásra az egyes altípusok! :D
  • huh87
    Sziasztok!
    Hogy lehetne lobbizni egy Budapest helyszínért? Asszem a harmadik leghosszabb ideig ostromolt helyszín volt Európában. Ez szerintem egy jó indok rá.
  • Sherman0070
    Mk10 olyan baszott ronda... :D Hányok a kinézetétől :D
  • Molot115
    Tudom hogy egyedül is észlelted, de van helyette MK10 ami még jobb is. Persze ha pont a 7/1 a kedvenc altípusod akkor ez annyira nem fog vígasztalni! :D
  • kissssss
    free frag német 75mm ágyúknak meg az op-34 tankoknak,erről a lánctalpakon futó teás dobozról eszembe jutott a stuh42,kínszenvedés volt ez a német "csoda" de legalább voltak különböző lőszerfajták hozzá... de ennél a 3 inch lófütyinél semmi nincs van HE meg AP és ennyi.

nem tudom hogy a britek mit képzeltek mikor megépítették ezt a teafilter tartót.
  • Sherman0070
    Egy rohadtnagy kérdés. Hol van a Centurion 7/1? :D
  • kissssss
    csak egyszer kell vele elfoglalni egy pálya fontos helyét vagy a foglalási zónát aztán lehet campelni vele, ha be van forgatva a tank teste akkor igazi seal clubber azon a szinten, egyedül csak a robbanólövedék hiánya az ami igazán kicseszhet az emberrel de ilyen páncélvédettség mellet szerintem jó üzlet.
    (magán vélemény)
  • Sherman0070
    Mikor jön már a karácsonyi akció? Költeném már el a goldot...
  • Panlaj
    Nem vagy egyedül. 50%-os leértékelésnél szereztem meg a 3 hónap prémet. Azalatt a pár nap alatt míg nem jött a pach, addig termelt. Most meg alig hoz valamit prém géppel együtt. Kezdem megunni a játékot, és úgy érzem felesleges volt költeni rá.
  • AIexx
    milyen prém tankok várhatóak a britekhez, amit aranyért lehet venni? tudja valaki?
  • Sherman0070
    Azon a BR-en amin az a KV-1 van inkább ne....
    Sztem ha lesz 50%-os akció akkor venni fogok egy német Churchillt.
  • Kyudoka
    Vessetek követ rám, de melyik német prém jármű érné meg jobban a kv-1b 756 vagy a csörcsil?
  • foxbat88fx
  • Luciferkee
    Amúgy peccs óta ti sem kapjátok meg a prémiumért a +RP-t? Én csak + SL-t kapok, de RP-t nem.
  • bgabor911
    Minden egyes megmozdulásuk a több pénz bekaszálását szolgálta az utóbbi másfél évben. Lehetne egy hosszú listát csinálni róla. Még az olyan dolgok is, mint a prémium tankok bérbe adása, vagy éppen a Golden Wagerek szétnerfelése is ezt szolgálta.
  • bgabor911
    OP a fekete herceg? Ha fizetnének érte se kéne, a döglassú haladásával meg 17 fontosból kilőtt sima vasdarabjaival. :D
  • Luciferkee
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Az elmúlt egy évben nagyon ráhajtottak a pénzre. Lassan fél éve 1 forintot sem költöttem rá, ha ezt a fajta hozzáállást folytatják akkor nem is fogok. (pedig nem keveset költöttem erre a "szarra").
  • Zegi Norbi HUN
    Miért nem lehetett egyszerűen mindenkinek elérhetővé tenni?(vicc, hogy zárolják őket) Mert mi van, ha valaki a 2 ünnep között még 5 győzelemre sem tud belépni minden nap, akkor az szívta? Igazán kedvesek :)
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.12.16. 09:47:54
  • Zegi Norbi HUN
    Szerintem nagyon jó, hogy kb bárhonnan jöhet az ellenség vagy a lövése és ezért egyszerre többfelé kell figyelni állandóan :) Én élvezem, de abban egyetértek, hogy több nagyobb pálya kellene, mivel tankokkal játszunk :)
  • Sherman0070
    Ha be lenne döntve akkor ennyi páncéllal egy ász lenne. :D

Am örülök hogy számomra az egyetlen értelmes brit tank (Black Prince) is csak szaros Advanced Pack-ben van....
  • Sherman0070
    19.-étől napi 5 win kell 12 napon át aztán teszter lehetsz.
  • Molot115
    Elég megnézni hogy az élet más területein mit művelnek. Máris egy kicsit érthetőbb ez az ámokfutás amit harckocsi tervezés címszó alatt sikerült összehozni. A mértékegységeik, a pénzüknek régebben hány váltójuk és milyen értékben voltak. A bal oldali közlekedés még mindig, persze ezt lehet azzal magyarázni hogy eleve az lett bevezetve minek változtatni rajta mint máshol. :D
    A mai napig eröltetik a huzagolt csövű ágyúkat aminek nem kis szerepe van abban hogy HESH-t használnak a kumulatív helyett. Sokat segít nekik az hogy egy szigeten élnek "távol" mindenkitől. :D
  • AnuluWork #26520
    Oké, oké, oké, oké, oké - hogy Leo Getzet idézzem, de itt mire gondolhatott a költő?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    3 inch Gun Carrier :)

• kissssss
    és akkor én még azt hitem hogy az m10gmc-hez meg a zis30-hoz kell a valódi skill.... , francokat már alig várom hogy meglegyen ez a brit vas
    (Masochism LVL100)
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.12.15. 23:03:28
  • Max_Andaxin
    Nagyon kíváncsi leszek, hányat fogok látni ezekből csatában...mert igen agyamentnek kell lenni ahoz, hogy ezzel valaki csatába jöjjön...de hogy eredményesen játszon is...az már már csodaszámba menne....
  • Max_Andaxin
    ...hát igen! Az vagy valami, vagy megy valahova?....
    Ezzel lehet kérem alkalmazni a jó öreg bevállt HUN-taktikát..mikor is hátrafelé nyilazunk...vagyis Tüzelünk!!!!
  • AnuluWork #26516
    Dehogy veszek én brit tankot. :)
  • kissssss
    december 19-én kezdődik valami event, minden nap nyerned kell 5 csatát és akkor kapsz 1 "csillagot", és ebből kell 12 darabot gyűjtened(minden nap egyet kapsz), ha ezzel készvagy akkor cbt nyitva előtted.... elvileg.

Entering the CBT

a másik megoldás hogy megveszed azt az OP fekete herceget :D
  • _8Rendon
    Még egy szer köszi. Közben ahogy írtad is találtam itt " http://trucker9.webnode.hu/news/video-kartya-beallitas-menurendszer/ " egy f@sza PostFX és más korábbi HASZNOS GRAF. BEÁLLÍTÁST. Azért volt minden szinte VÖRÖS nálam, mert a Gammakorrekció túl alacsony volt. Próbapálya eredménye: Average FPS 49,4 , Minimal Average FPS 22,8 , Rating 3022. Nem szaggat. Jó látni akár 900m-t.
    NVIDIA GeForce Experience játékbeállító mindig azt találta optimális JÓ ( ?) beállításnak, amit a frissítések után félre tologattam skálát vagy bepipáltam lassító funkciót is.
  • kissssss
    az első gondolatom mikor megláttam ezt a archer tankvadászt....

Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.12.15. 21:53:53
  • AnuluWork #26512
    Megint venni kell valami fa..om bundlet vagy elég a béna T1es BR1.0s tank?
  • AnuluWork #26511
    Hogy lehet továbbmenni a CBTben?
  • Max_Andaxin
    Akkor már inkább lennének ezek helyett, olyanok mint Polland, meg Europa, vagy még Stalingrad is....mert ott van lehetőség eldönteni, hogy bemegyek a daráóba, vagy maradok nyílt(abb) terepen....