War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.08.20. 16:26:00
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Semmi nem indokolja, hogy ettől feljebb kerüljenek.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
6.3? Az ágyúra értettem az OP-ságot....
mivel "korai" vadász, így persze, hogy nincs páncélzata, 1942-es TD amikor még nem nagyon gyártottak páncélozott TD-ket...
Dicker Max 1941-es.... ha az ellenfeleit nézzük akkor igen csak közepes BR-be kellene tenni, ahol durva lenne mind a 105-ös Dicermax mind a 128-as Sturer emil 😄 az már más kérdés, hogy papírpáncélzattal rendelkezik 😛
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
azért a sturer emil a 128-assal extrém OP lenne tier 4-ben még 7.0-val is....
lásd JT 7.0 csatában
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.08.20. 12:17:31
Lehetne egy külön elágazás a TD-k nél Rank2 után hogy: Rank3 Dicker Max, Rank4 St. Emil aztán rank5 visszakanyarodik JagdTiger-hez.
Meg hát a SturmTiger ágnak.
Hogy őszinte legyek, engem a britek annyira nem érdekelnek, inkább a többi nemzetnek örülnék, elsősorban az olaszoknak 😊
igaz én nagyon keveset megyek t5-el (T-54 1947) de amikor megyek akkor szemből nem okoz sok gondot az M103
igaz ritka mint a fehér holló 😄 mindenki T-10M-el vagy T-54 1951-el rohangál lassan....
Nyilván nem lesz egyszerű az út az újfajta HEATFS lőszerig, de legalább már tier2-es fejlesztések között elérhető lesz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szóval én inkább a tornyot választom mint a nagyobb átütésű ágyút. 😄
😄
Nekem mind1 hol lövöm, semmit nem ér ha legénységet ha lőszert ha üzemanyagot ha erőátvitelt. Hatástalan!
sztem ott fog megrohadni az inventoryban.....
M36 iszonyat papír.... csak van tornya, annyi az előnye
nagy átütés csak APCR-el, van, míg JP APHE-vel is szépen üt át
szóval szerintem JP>M36
USA ágon az M36-ot húzom, annál szembetűnő a nagy átütőerő, remélem hozza majd az M18 színvonalat. Tapasztalatok a JagdPantherrel/M36-al?
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2015.08.19. 09:14:33
Nekem nem pattan le csak ilyen lehetetlen szögekben. Eddig 2x sikerült egylövéseznem ellenfelet, mind2 leopard volt és a frontpáncél mögötti ammo racket kaptam telibe. Konkrétan ebben a 3 napban megfelezte a killjeimet ez a lőszer. Tegnap nap végén már visszaraktam a legerősebb AP-t hát rögtön 2 egylövéses killel kezdtem a csatát, úgyhogy a különbség szembe ötlő. Amennyire én eddig észrevettem nem is érdemes mást magaddal vinni csak AP-t, vagy esetleg APCR-t vagy APDS-t a komolyabban páncélozott ellenfelek ellen. De ha lehet megoldom inkább azt is AP-val. Ha meg nem megy akkor így jártam. Úgyis sokszor jobban rá vagyok utalva az RNG-re mint a lőszerek képességeire. Hiába ütöm át 3x az APCR-el ha túléli és egy lövéssel kivégez utána. Arról nem beszélve hogy az APCR-ek még pattogósabbak a ferde páncéllemezeken mint az AP-k, nyílván a hegyesebb orrkiképzés miatt. Legalábbis én ezeket tapasztalom, jó hogy van 5-6 féle lőszer amiből 1 vagy max 2 használható. A többi alkalmatlan mindenre a hely foglaláson kívül. Kíváncsi lennék hogy más is így látja-e vagy esetleg a játékstílusom miatt nem működnek bizonyos lőszerek, már ha ez egyáltalán hatással van rá.
Amúgy a kedvemet a T-54től még ezzel a lőszerrel se veszik el részben személyes okok miatt is. Úgyhogy mást kell kitalálniuk... 😄
Utoljára szerkesztette: Molot115, 2015.08.19. 07:48:15
azóta változott valami. Remélem, hogy nem vettem el a kedved tőle, 1 próbát mindenképpen megér.
Eddig egy olyan tank volt, amelyiknél nem tudtam eldönteni hosszas kísérletezés után sem, hogy mivel a legjobb használni. Ez pedig a Walker Bulldog volt. Minden másnál sokszor legjobb az alap. 😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Általában csak egyféle lőszert viszek magammal. Bár a mod.49-nél 2 félét használok.
de, hogy megvegyem-e azt nem tudom.... nem sokat érhet ez a páncél T-10M ellen....
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2015.08.18. 09:16:07
Rejtély megoldva 😊
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
RB-t mostanában rikán játszom, ha játszom is a németekkel. Szóval 8.0 AB orosz oldal. Mint mondtam a 122mm ágyúkat kicsit gyengének találom ezen a szinten az átütése miatt. Elkezdtem kicsit játszogatni a HE lőszerével. 42mm-t üt át bárhonnan és kicsit eljátszogattam a gondolattal, hogy mivel minden szir-szarban (bokor, kerítés stb) elakad, gondoltam, hogy akkor pattani sem fog. Igazam lett.
Elkezdtem az ellséges tankok tornyának a tetejét lőni, mivel ott általában 20-40 mm közötti páncél van. (T54, IS3-4 vonal, M103, M60). 10 esetből 9x egy lövéssel úgy halnak meg, hogy öröm azt nézni.
Német tankok ellen vagyok kicsit gondban, MAUS ellen nem mindig jön be. Panther II, Leopard I simán lőhető HE lőszerrel is (AP is simán átviszi őket), meglövöd a tornyát szemből, a repeszek lefele mennek, driver szinte mindig halott). Jagdtiger sem gond, AP lőszer viszi az alsó frontpáncélt. Sok olyan hülye van, aki meg sem próbálja ezt elrejteni. Tigrisek? Lődd meg a torony tetejét, robban lent minden.
Kívácsni vagyok, hogy meddig hagyják bennt ezt így, ilyen formában.
Pár kép:
IS-10 Torony teteje: 1 lövés:
T-54 szintén torony teteje: 1 lövés:
Minden multiplayer játékban elsősorban a játékosok képessége a meghatározó, ahogy itt vagy wot-ban vagy akármiben.
Pontosan ezért nem szabad az alapján levonni következtetéseket, hogy ki hogy játszik vele.
A tankokat itt is csak is nyers adatok és tulajdonságok mentén lehet összevetni és kijelenteni hogy op vagy up...
Nagyon fontos a "meta" játékot is figyelembe venni, mert az még inkább meghatározó.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
a prém repcsi nem lett meg.

Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.08.17. 22:59:42