37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • AnuluWork #26389
    No igen, a 6.7et szétverték, de lenne legalább egy olyan német tank T4ben, amivel lehetne húzni a T5ös tankokat és még RPt is ad. De se prémben se tankban amire medalt lehetNE tenni nem tudnék olyat mondani, ami megállja a helyét. Mert a 3 tigris egymás mellett 6.0ban korrekt lenne, HA a H1 és az E nem lenne T3 ...

6.7ben egész korrektül lehetett eddig a T5öt húzni, de T5ben marha unalmas T5 német tankokkal német tankokat húzni.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.12.14. 09:09:40
  • Max_Andaxin
    Én jönnék - bár azért én sem vagyok egy polóta ász, csak szeretek perkedni - de a hétvégi játék nekem nem opció-:) mPedíg a gold az jóél jönne-:)
  • Luciferkee
    Ez szép és jó, de amennyi időt elpazaroltak erre az egy tankra (hogy úszni tudjon, stb stb) azt simán fordíthatták inkább a BR rendszer javítására. Dehát orosz harckocsi, kell a játékba, főleg, hogy még "úszni" is tudjon.
    Legalább az oroszoknak lesz mire verni 1-2 hétig :)
  • Rayden02
    Na bammeg :D
  • Stefan99
    Poland breakthrough. Leoval nem tudom elérni a saját pontunkat mielőtt elfoglalnák. Ezek tesztelik néha a saját játékukat?
  • kissssss
    nekem csak 10 van, és senkinek nem adnám oda :)
  • Flikka
    16db Golden wagers porosodik az inventorimban. Szívesen szétosztogatnám, ha lehetne :D
  • foxbat88fx
    akkor nekem mákom volt...
    bár már abbahagytam mert elég béna vagyok repcsisben :D mentem egy 20 vereséget zsinorban 2-3 kill-el és meguntam :D
  • Luciferkee
    Én ismét csak a szart kapom: 3 ból 3x 15% booster.
  • foxbat88fx
    3. láda megint 3 nap prém :D:D:D ha ez így folytatódik le lesz a gond az idei prémről XDD
  • foxbat88fx
    kár, hogy itt nem lehet szakaszozni.... egy jó repcsis játékossal itt jól megszedheti magát az ember 1 nap alatt
  • foxbat88fx
    Air Duel 2v2 egész jó ha az ember tud repcsizni :D
    kiváncsiságból megnéztem miket ad a láda...
    2 ládanyitás eddig: 100 arany / 3 nap prém
    hmmm :D
  • foxbat88fx
    te tiszta faszagyerek vagy! le a kalappal! :)
  • Droughert
    Ment a válasz a megadott mailcímre. Ha kérdés van szólj nyugodtan.
  • AnuluWork #26375
    Mi bajod van a Tigrissel?
  • Max_Andaxin
    SZeva! Küldtem privátot!!!
  • gstup
    Amit Stefan ír.Nagyon jók az orosz vasak,de a csapattársak azok tényleg szánalmasak.Nem egy olyan meccs van hogy nekem van egy killem,mindenki másnak meg 0.És azon kapom magam hogy egyedül vagyok 12 ellenféllel szemben.
  • Stefan99
    Valamelyik nap kiirtotta egymást szó szerint a fél csapat a meccs elején. Azzal kezdődött, hogy egy agyatlan elkezdett engem ezerrel géppuskázni, amit általában J gombbal jutalmazok, hagy kapjon egy team killt. És ezzel elszabadult a pokol, valaki kilőtte a team killert, majd őt lőtte ki a soron következő és így tovább :D
  • bgabor911
    What?
    Mostanában árkádozok T-34/85ösökkel, volt hogy tíz killem volt egy csatában, de a csatánkénti hat általános. A német az, amibe semmi pénzért nem ülnék már bele ebben a játékban. Miért érzed gyérnek őket?

Ami az oroszok repülőgépeiket illeti, hát azok a jeteking valóban jellegtelenek. Kivétel a Sturmovik ofkorsz. :D
    Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.12.12. 18:24:27
  • Stefan99
    Nekem mostanában agyhalottakból áll a fél csapat, akiknél egy AI által irányított fegyvertelen traktor is hasznosabb lenne ha csak annyit is csinálna hogy menne foglalni...
    pláne hogy az legalább nem TK-zik le.
    Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.12.12. 18:23:03
  • gstup
    Hatalmas szenvedés orosz oldallal menni.GF-ben és AF-ben is...
  • _8Rendon
    Komolyra fordítva a szót: az eleinte még narkósan kedvelt TÖBB EZER parti után........
    HÁTHA MÉG VISSZA - VISSZATÉREK KICSIT DÜHÖNGENI az AW teszt-játékból........
    Tudna valaki segíteni egy JOBBAN LÁTHATÓ GRAFIKAI LEGJOBB beállításban ? Uload: 0,59Mbit/s, Dload: 5,83Mbit/s, késleltetés: 51s,
    Monitor: 32 x 22cm PHILIPS 150S, max felbontás: 1024 x 768,
    Windows 7 64-bit, GeForce GTX 650
    Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz 2.33GHz...................(RAM) 4,00 GB..........egyéb hely: 700 GB stb. Lehetne képpel ???????
  • Droughert
    Csak akkor akciós ha még soha nem vásároltál ge-t.
  • gstup
    Sziasztok,

Megéri kihasználni ezt a mostani 50%-os golden eagle akciót?Vagy lesz ennél jobb karácsonykor?
  • _8Rendon
    Biztos maszk nélkül szívtál
    (cigiztél)
  • jancsika6801
    A KV-1 témához annyit szeretnék hozzáfűzni hogy nekem meg van az összes prémium variánsa B, E, 756, és szerintem félelmetesen jó tank mindegyik de a B és az E konkrétan szinte kilőhetetlen azon a szinten.Sokszor van olyan érzésem velük hogy sebezhetetlen vagyok nem kell rájuk vigyázni bujkálni csak menni előre és zúzni, gyakori eset hogy állok a sztyeppén lőnek rám többen és én szépen sorban kilövöm őket.A 756 kicsit más tészta mert magasabb a BR-ja azon a szinten azért már átlövik többen is, tehát kicsit jobban kell rá vigyázni mint a B, E-re viszont sokkal jobb a lövege bár érdekes hogy a B és az E lövege papiron elég gyenge a játékban mégis bármit ki lehet vele lőni (talán csak egy másik KV-1-et nem )
    Utoljára szerkesztette: jancsika6801, 2015.12.12. 13:54:01
  • kissssss
    hogy mit kávéztam? én kérlek szépen douwe egberts kávét ittam reggel ;)

amúgy képen ez lenne az, még summer sadnes eventkor szereztem meg, nem vagyok túl nagy híve a zsákmány tankoknak repülőknek de ez itt most pont kivételnek számít(meg a ki-43 amcsi ágon)
  • foxbat88fx
    KV-1B.... ott van a képen :D
  • Max_Andaxin
    ...akkor nemtom....

Kissssss, mivel KV-ztál?-:D
    Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.12.12. 12:33:56
  • foxbat88fx
    az mellé oda van írva, hogy 756(r) és homokszínű :D
  • Max_Andaxin
    Nem tudtam, hogy a németeknél két fajta KV-1B van.......bár nekem kisssss képe alapján ez a 756-nak tűnt.....(akkor meg nem tévedtem)
  • foxbat88fx
    igen tévedtél :D a páncélja tényleg jó, viszont azok az átütési értékek a KV-1B 756-ra vonatkoznak....
    és kiss a sima KV-1B-vel ment aminek csak 77mm a max. átütése, de ennek ellenére tényleg jó tank tud lenni bizonyos helyzetekben
  • Max_Andaxin
    ...realistic mod: A különbség férfi és fiú között!-:D
    (a náci KV-1B páncélozottsága szemből, közel egyenértékű a Tiger I H-éval...)
    Persze a tévedés jogát fenntartom magamnak!-:)
  • Max_Andaxin

"azzal a kurva alacsony átütéssel"....???
    PzGr 39 10m-en 136mm; 100m-en 135mm 90 fok, és ez a fokok meg stb. változásával módosul.
    ez csak az alap lőszer, a hegyes ugyes még jobb...10m-en 177mm ; 100m-en 176mm.
    Szóval ez miért is alacsony?
    Emellé azért társul némi páncélozottság is.
    Szóval én nem degradálnám le ennyire!

99
  • foxbat88fx
    annyira nem félelmetes egy KV-1B azzal a kurva alacsony átütéssel....
    persze a sok noob ellen tökéletes :D de aki kicsit is jobb gamer az tudja hol a gyenge pontja
  • Max_Andaxin
    abban a Br-ben ez a tank akkor igazán jó...ha veled van, vagy Te magad irányítod. Mert ha ellene kell játszani, hááát....Szemből nemigen lehet fogást találni rajta, főleg ahogy írtad is, ha nincs kis kereszt ami segíti a szerencsétlent aki az ágyúja elé kerül, hát kezdhet imátkozni, mert ritka, hogy nem ez a dőg jön ki győztesen az összecsapásból.
    Van ebben a játékban néhány olyan tank, ami sokkal jobb ha azon az oldalon harcol az adott csatában, amin én...nem pedíg a másikon...Ez is ilyen-:))
    Amúgy meg gratula, szép teljesítmény-:)
  • kissssss
    mentem a kv-1B tankkal néhány kört rb modban, nagyon aljas tud lenni ez a tank úgy hogy az ellenfélnek nincs aimassist-ja :D azt se tudták hova kell célozni.

• Sherman0070

• Molot115
    Tőlem nyugodtan jöhet. Nyilván ne csak a T-62 jöjjön. Nem fogok megsértődni rajta. Úgy lenne értelme egyébként is hogyha minden nemzet megkapja a maga típusát. Azért emeltem ki azt mert engem az érdekel a legjobban abból a korszakból.
  • kissssss
    nemetekhez meg akkor mehet az mbt-70 és a leo1 legkülönfélébb mutációi.