37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Valóban, kb erről :) A WoT-ban meg mindig szegény tigris az áldozat :) -
Szerintem azok egész jó mapok. :D Nem értem miért szidja mindenki.... -
Molot115 #26467 A látótáv csonkításból visszatáncoltak nem? Bár hozzátenném engem speciel az se zavart amikor levették a nagyítást minimálisra. Az idióta helyzetek szerintem nem csak engem súlytanak... Lásd a korábban linkelt képek tömkelege. De mind1 is örüljünk hogy egyáltalán van mivel játszani:D
A másik viszont ez a 2 új map, tunézia meg el alamein. Hát kellemes csalódás mind a 2! Főleg el alamein az a pálya valami fantasztikus lett. Végre van tér, ellehet látni a horizontig. Sziklás homokdűnés táj. Pont az ellentéte a rajnai átkelésnek ami a legrosszabb pálya ever, játéktól, platformtól függetlenül! :D Tunézia is igen jól sikerült, rengeteg kis szikla mindenfelé, elég tagolt lett, a bent lévő pályák közül jó párat lealáz. Hangulatos lett mind2. Azt se bánnám ha kareliát, normandiát meg a rajnai átkelést kivennék, vagy lenne hozzájuk egy kapcsoló hogy ne rakjon be oda! -
Ninju #26466 Bocsi, de én még mindig nem értem a kérdést.
-
_8Rendon #26465 Megy a launcher UPDATE 1.55 RELEASED !
Hát ez az: A látótáv csonkítása, IDIÓTA helyzetek és az Anton féle "varázslatok" miatt már ezt nem is lehetne játéknak nevezni Molot 115
csak egy DÜHÖNGŐNEK !
Szerintem a STÁB játszik veled ! Ez pontosan az a szitu, mint régen a cégemnél olasz kamiont rakodtak az embereim. Aki be csukja a sofőr helyett a kamion ajtaját az kap egy üveg olasz vermutot. Az ELFÁRADT emberek, mint a majmok rohanva próbálták becsukni az ajtót, de a szemét olasz mindig előrébb ugratott a kamionjával...... -
Molot115 #26464 Ahogy egyre többet játszok ezzel a játékkal, egy teljesen új matematika tárul fel a szemeim elött! Azt tudtátok pl. hogy a 75 az több mint 80? Én se... Pedig a 75-ös átütésű 152-es HE minden gond nélkül beszakítja a 80 millis páncélt. Ezek után talán kevésbé meglepő hogy a 152 simán vastagabb mint a 187-185 vagy a 168. Elég érdekes, dehát ez csak egy játék nem lehet tökéletes ugye! Illetve vannak olyan igazán különleges anyagok amiknek az effektív vastagsága nem írható le matematikai képlettel mert annál jóval nagyobb mértékben változik. Vegyünk pl. egy 152 millis lemezt ami pontosan függőleges. Oldalirányban rálőhetünk tetszőleges szögben de ha 100 méteren van 185-ös átütésünk akkor semmit nem fog érni ha már nem pontosan 90fokban lőttük meg.
Ez a játék attól szép hogy bármi megtörténhet! És attól szar hogy meg is történik... -
foxbat88fx #26463 prémium napért kárpótolnak.... jó vicc -
Brenor #26462 1.55 "Royal Armour" Frissítésjegyzék
-
Luciferkee #26461 1.55 Patch Notes -
_8Rendon #26460 Szevasztok ! Ismétlés: "Komolyra fordítva a szót: az eleinte még narkósan kedvelt TÖBB EZER parti után........
HÁTHA MÉG VISSZA - VISSZATÉREK KICSIT DÜHÖNGENI az AW teszt-játékból........
Tudna valaki segíteni egy JOBBAN LÁTHATÓ GRAFIKAI LEGJOBB beállításban ? Uload: 0,59Mbit/s, Dload: 5,83Mbit/s, késleltetés: 51s,
Monitor: 32 x 22cm PHILIPS 150S, max felbontás: 1024 x 768,
Windows 7 64-bit, GeForce GTX 650
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz 2.33GHz...................(RAM) 4,00 GB..........egyéb hely: 700 GB stb. Lehetne képpel ??????? " -
Brenor #26459 Tervezett Szerver Karbantartás -
Más játékstílust igényel. Én a Leot nem tudtam megszeretni. -
Brenor #26457 Brit Harckocsik - Belépés a Zárt Béta Tesztre -
Luciferkee #26456 Jó hát mi másra lőnének? :) Nekem se tetszik de:
Ezt a trailer leginkább azoknak szól akik még nem játszanak ezzel. Ha ebben a videóban a britek az amerikaiakra vagy a szovjetekre lőnének, akkor azon lenne a hőbörgés, hogy nem realisztikus, stb.
Azzal, hogy a matchmaker nem így működik (minden nemzet játszhat mindenki ellen), már csak akkor szembesülnek, ha eljutottak valameddig a játékban, akkor viszont emiatt már kevesen fogják abbahagyni.
-
kissssss #26455 komolyan mondom a botokal többre mennék mint a saját csapattársaimmal, 7 kill maxim géppuskával :DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Az az erőd El Alamein-en.... :D White Rock Fortress sivatagi változat :D -
Nem igazi tankos videó az, amiben nem német vasat aláznak és lőnek szarrá :) A videó viszont nagyon hangulatos, értenek hozzá az tuti :)
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.12.14. 19:58:35 -
kissssss #26452
természetesen a németeknek fűbe... khm... homokba kell harapniuk a videóban :) -
foxbat88fx #26451 hát akkor jó szívást az M103-ban :D pedig kár kihagyni a T-10M-et.... -
Akkor lehet kinevettek, de igen :D A WoT-ban tetszett meg nagyon(ahol a kedvencem is) mind kinézetre mind pedig tulajdonságra, ezért akartam itt is kifejleszteni :)
foxbat: az az igazság, hogy nem akarok belépni az OP orosz tank tulajdonosok klubba :D Számomra ez elvi kérdés :D
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.12.14. 19:26:42 -
Hát nem tudom... Amennyit ezzel eddig megfogtam lövést, annyit a Leopard-dal is és akkor az sokkal gyorsabb, kisebb meg jobb a lövege :D Nyilván fullosan valamivel jobb lesz, de a páncélján nem fog segíteni :D
A Conqueror-nak én sem jósolok szép jövőt, míg egy HEAT-FS-t nem kap, de persze majd meglátjuk :) -
bgabor911 #26448 Gondolom nem azért kezdte el az orosz heavy ágat hogy az IS-4nél megálljon. :D -
foxbat88fx #26447 láttam Te is elkezdted az orosz hvy ágat, IS-4-nél jársz...
ha rám hallgatsz, a T-10M-et nem hagyod ki
-
bgabor911 #26446 A HEAT-FS lőszerrel one-shotolni fogsz szinte mindent. De a viszonylag lassú töltési idő(17sec qualifi nélkül) az megmarad, és fürgébb sem lesz sokkal. Amúgy a páncél igenis meg tud fogni dolgokat.
Ezért is aggódom a brit top heavy miatt, pont ugyanilyen lesz csak HEAT-FS nélkül és fele ilyen vastag testpáncéllal. -
Hát lehet jobban jártam volna a T10M-mel :D Mindegy, azért 2 pozitívumot találtam benne: jó az ágyú hangja és a tank is jól néz ki :D
Közben egy Maus kilőtt úgy, hogy lelőtte a láncom. A játék szerint súrolta a test oldalát, amitől berobbant a lőszer... -
foxbat88fx #26444 :D :D
ezzel a T-10M-el most már nem félek.... eddig nem volt ilyen tankom amivel ennyire lehet agresszíven játszani, amit meglátok arra rámegyek... T-54 1949, 1951-et már a fronton is viszi szóval azokat se kell már célozgatni... nem mint is-3 is-4el
igazi álomtank azok után ez :D
M103-tól sose féltem, 200mm pen elég belőni a hasát 500méterről is -
Azt gondoltam, hogy a T10M még alapon sem lesz rossz :D Ezzel a szarral én meg a kisebb tankok elé sem merek kimenni, mert lazán kikapnak :D Tornyon, lövegpajzson, fronton alul és felül nem számít, miközben az én alaplőszerem meg használhatatlan. Jó lenne ehhez egy M82 féle lövedék. Eddig a Maus-t tartottam a legrosszabbnak, de az M103 pariban van vele. -
foxbat88fx #26442 akkor pont az ellentettje a T-10M-nek :D
igaz még csak 1 csatát mentem vele de ez valami állat.... mobilis, 16 sec töltésidő, kurva jó átütés, nagyon jó páncél....
úgy éreztem vele magam mint valami csúcsragadozó :D de sajna egy másik T-10M véget vetett a mókámnak :( -
Az M103 tényleg ekkora szarhalom vagy csak én nem tudok vele játszani? :/ Még totál alap, de a jobb lövedékkel sem érnék többet olyan helyzetekben, mikor mindenhol átlőnek :D 1000 xp-s kört sem tudtam még menni a 22 csatám alatt, de azért pozitív vagyok :D
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.12.14. 18:20:04 -
foxbat88fx #26440 na meglett a T-10M cirka 3 nap alatt... ennyit számít az a kurva prém :D -
kissssss #26439
akkor én szépen le vagyok maradva az 1590 órámmal.
-
Brenor #26438
Felkészülni, vigyázz, HOMOK!
Készítsétek a napernyőket, érkeznek a forró sivatagi helyszínek!
Tunézia
A második el-alameini csata
További információk a hamarosan megjelenő 1.55-ös frissítésről
-
Molot115 #26437 Pedig ha belövöm a hasát 10-ből 9x kigyullad és már csak mellé kell menni. Valahogy akikkel én találkozok RB-ben sokszor meg se várják hogy oldalról tudjam lőni őket, már lépnek is ki, ami ugyanúgy kill... Ez szinte mindig bejön. -
Nekem a steam szerint 3004 óra van benne. :)
EDT: (Mondjuk az SWG óta más MMOval nem is nagyon játszottam, más játékkal se nagyon.)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.12.14. 17:37:42 -
Régen a Jtiger ha nem nyomtál a poroltóra időben, csak úgy robbant. Most meg, elvonul, rádfordul kilő, majd olt. :D
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.12.14. 17:37:05 -
Max_Andaxin #26434
-
kissssss #26433 Location “Second battle of El Alamein”
Location "Tunisia"
most már legalább lesz értelme a német homokszínű alapfestésnek is.... -
Max_Andaxin #26432 Oké...már láttam...-:)
-
kissssss #26431 erről jut eszembe, nem rég olvastam a 2 vs 2 repülős eventnek a topikját és ezt találtam.
ha jól tudom akkor 2 üzemanyag tartály is van ennek a yak gépnek mindkét szárnyában.
(gajjined) -
Max_Andaxin #26430 
Droughert! Küldtem egy üzenetet gmail-ra-:)...nézz rá ha lesz időd! Köszi!