Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
gstup #26506 :) Itt ti emlegettetek blitzkrieg magaslatú taktikázást a nagy térképeken! :) Én egy szóval sem mondtam hogy a kisebb térképeken a jó taktika miatt élvezetesebb játszani.Lehet távolságot becsülni?Akkor ezek szerint Neked annyira könnyű a "kicsi" és városi pályákon becsülni hogy 1 lövés 1 kill? :) Tudom csak a rossz dmg modell miatt nem(vagy a hit rendszer miatt,tudja a...). Vagy a többi térképen ami nem Kursk?Mert egyik sem olyan nagy,szóval biztos becslés nélkül lehet lövöldözni.."ki lehet használni hogy van a harckocsinak motorja" Miért a városi pályákon nem?Ott nem kell tolaltni,kanyarodni,éles fordulókat venni?És szerintem amit említettél,pont amiatt élvezetesebb egy városi pálya,mivel ott sok a fedezék,sokan sok helyről leshetnek rád.Sokkal jobban meglehet lepni egy ellenfelet aki óvatlan.Az hogy ki hogyan játszik egy pályán( "2 csapat egy része egymásnak rohan egy kereszteződésben 5 perc alatt elhullanak. A maradék meg 20 percet bújócskázik") az meg nem éppen a térképtől függ,hanem éppen az adott játékosok inteligenciájától.Mellesleg a nagyobb térképeken nem szoktak bújócskázni?!