11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Max_Andaxin
    Ma pl. ezen a fosadék "átkelés a rajnán" mappon....3-an mentünk. Két Párduc meg egy T-34-85. az egyik kis utcába befordúltam és hirtelen a semmiből ott volt előttem két Hellcat. Reflexből rádurrantuttam a hozzám közelebb esőre ami azonnal szétrobbant. A társa - aki legalább annyira megréműlt mint én - pánikszerüen leadott rám egy lövést és elkezdett eszeveszetten tolatni. Szerencsére a lövése csak egy enyhébb lefolyású infarktust okozott a legénységem tagjainak, és besárgúltak, de éltben maradtak, és a tanknak sem lett baja. gyorsan kértem közénk egy artyi-t, is. Mire újra töltöttem a hellcat még mindíg tolatott,de miután kapott szemből egy kritikust megállt. Aztán a T-34 is feleszmélt - átért a rom másik oldalára - és végül ő lötte ki. Ez az egész kb 13mp-ig tarott.
    De kinek hiányzik ez a ki-ki csikicsuki?...hogy egyszerre 5 felé figyelj....mert bármelyik kanyarban ott lehet az ellen....
    Aztán szépen átértünk a respawn-jukhoz és egy Tiger I-el szisztematikusan levadásztuk az újraéledőket....
    Ez csata????...ez egy szar....
    Inkább 100 olyan mint a videón, amit megosztottam itt a fórumon is....számora az sokkal jobban hasonlít egy tankcsatához....