War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és soha nem a harckocsik nyújtanak kimagasló teljesítményt hanem akik játszanak vele.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.09.03. 20:37:25
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
ohh de még menyire mást bizony, js 2-vel simán meg lehet csinálni a wot-ban is bevált csiki csuki taktikát, kidugom az orrom az utcasarkon lövök tolatok újratöltök és így tovább, Ktigrisel ilyet nem nagyon tudok játszani ezzel inkább sidescrapelni szoktam vagy megvárom amíg az ellenfél csinál valamilyen hülyeséget.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.09.03. 20:19:17
egyébként meg az esetek 75%-ban muszáj vagy bemenni a közelharcba ha csinálni is akarsz valamit.
A csapatnak meg ugyan úgy semmi hasznára nem leszel eggyik esetben sem.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Hagyjuk a "kivételes"/"jó" eredményeket, nekem is szoktak lenni ilyenek csak nem átlagba, sőt átlagba pont a másik véglet szokott lenni.
Amikor 5 csatából van 1 jó/normális és 4 kritikán aluli,élvezhetetlen,időpocséklás szintű akkor nem ér semmit az az 1 jó csata.
De még ha azt érezném, hogy én vagyok hülye a tankhoz, de nem így van.
Egyszerűen egy olyan pontot nem tudok felhozni ahol látnám ezt vagy ahol azt mondhatnám, hogy ha itt ezt meg azt csinátam volna akkor más lett volna az eredmény.
"közelharcban" a tornyot és az alsó lemezt is simán beüti a 122mm-es ágyú.
Az sem mindegy, hogy miket visz ki az első lövés.
Azér leszarozni egy KT-t kicsit erős. Mert ha a Porsche tornyosra mondod hogy szar az még akár védhető is valamilyen szinten de a Henschel tornyos azért jobban teljesít azok szerint legalábbis akik rendelkeznek vele.
foxbat88fx.
Szerintem meg Polandon a Párduc A-val kettesével lövöm ki az IS-2-ket, ha kicsit is megy a játék. 😄
Utoljára szerkesztette: Molot115, 2015.09.03. 18:52:52
Poland-on Is-2vel kb. mindig 8-10 killem van.... KT-vel örülök ha van 2 😄
Bár teljesen felesleges leírni de ugye más stílust kíván mindegyik nemzet és a nemzeteken belül az osztályok is.
sniper tanknak egész jó
Nagy vagy és lassú, pont!
A nyers páncél túl gyenge, a nagy lőhető felület miatt pedig nem elég flexibilis.
A párduc a-val sikeresebb köröket lehet menni átlagba tigris 2-vel párosítva, mint magával a tigris 2-vel.
Pedig tegnap 3 csatából 2-t nyertem vele és abból mind a 3 normálisan sikerült, ma is nyertem kettőt az 5 vagy 6 csatából, de mindegyik olyan volt, hogy igazából ha végig afkolom az egészet sokat akkor sem vesztek rajta.
Mondjuk legalább a suspensiont kifejlesztettem rajta, ha élvezni nem lehetett, legalább valamit haladtam a fejlesztésével.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.09.03. 16:26:39
-------
A pingálni szeretném a tankom, a lemenő napfény nagyon szép , de sz..t se látokra van valami megoldás esetleg 😊
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Eldurrant az agyam, utana mentem, megvartam amig kitolat lovesre a haz mogul (Poland), es szorosan bealltam moge, en meg takarasban voltam, o viszont leadta a lovest es nem tudott visszajonni, hiaba tekert. Ugy szetkapta az ellenseg, mint a sz*rt. Utana beult valami TD-be es a spawnal vart ram jatek vegeig.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Ami nincs benne, hogy ha a csata közben előhozod a stat képernyőt ott jobb-klikk a delikvens nevére -> "Complain" és kiválasztod a teamkill opciót. Röviden leírod mi történt, a többi meg a GM-ek hatásköre
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
ez eddig az abszolút SB rekordom....
Simulatorban lehetne olyan is hogy a töltőkezelő csak akkor tölt ha parancsot kap. Mint ahogy a valóságban is üres csővel mennek amíg nem kap utasítást a parancsnoktól hogy töltsön, és hogy milyet, és akkor ha azt akarod hogy töltsön akkor megnyomod a számát a kívánt lőszernek azt hello. Illetve lehetne olyat is csinálni hogy ha sok célpontot látsz akkor egy gombnyomásra gyors egymásutánban betölt 3-5 kiválasztott lőszert. Tehát ahogy ellövöd egyből újratölt és ezt ismétli 3-5 alkalommal. Mondjuk kezdetnek elég volna visszahozni a rendes simulatort. Vagy átdolgozni használhatóra. Mellé még egy közel tökéletes damage modell, a kritikus pontokon egy lövés elég lenne. Ha meghalna a töltőkezelő és nem lenne aki átvenné a helyét akkor meg nincs újratöltés és így jártál. Ez lenne az igazi...
amit csak elölről a csőből lehet visszatolni egy szép nagy "bot" segítségével.....
sima lőszeres tankoknál elvileg ki lehetne venni a lőszert, bár ez nagyobb kaliber esetében (85, 88, 100mm) már elég időigényes...
gyorsabb kilőni a bent lévőt és újratölteni másikkal
az már más kérdés, hogy pl. SB módban szépen elárulja vele az ember a pozícióját 😄
sima lőszer esetén behozhatnák, hogy dupla töltésidő esetén lehessen lőszert cserélni....
azaz KT 9 sec helyett 18 sec alatt tölse be a másikat, T-44 7 helyett 14 stb stb.
osztott lőszereseknél meg lehetne olyat csinálni, hogy lövés után egy gomb lenyomásával a játékos megszakítja az újratöltés...... azaz "üres csővel" rohangál addig amíg ki nem alakul a harci szituáció...
de kérdés mennyire lenne értelme ennek, mivel osztott lőszeres tankok szinte csak t5-ben vannak, ott meg mindenki szárnyasbetéttel lő, nem nagyon kellene váltogatni 😄
a lőszer váltogatásnak inkább t4-ben lenne nagy jelentősége APHE és APCR között váltogatni 😛
ez akkor szokott igazán idegesítő lenni ha egy kv-2 su-100y vagy valami többtornyos mutáns tank szörnyet kell kilőni, nagy tágas belső tér 5+fő kezelőszemélyzet, <#wow3>#wow3>
(t-35re tegnap kaptam -50% így most 1050ge meg jött egy rookie GE wager 10kör)
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.09.03. 09:26:26
1./ Kulcsember: Bemész a csatába, tied az első kill, majd a csata végén tied az utolsó kill is. NAgyon nehéz összehozni, szerencse is kell hozzá.
2./ Szárnysegéd: A csata alatt neked kell, hogy legyen a legtöbb asszisztálásod
3./Legjobb osztag: Ahogy látom ez tudod mit takar. Viszont ami fontos, hogy be legyen kapcsolva, hogy automatán adjon egy random társat, ha tud. Amennyiben nem kapsz, a fogadást inaktívnak tekinti abban a csatában.
4./ Gyors kezdés: Hasonló mint a Kulcsember, de itt csak az a lényeg hogy tied legyen az első kill a csatában.
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
En amugy ha ilyen a szituacio eloszor a gunnert lovom ki, mert ezzel idot lehet nyerni, utana az agyut probalom, akkor megint nem tud normalisan visszaloni, utana pedig a loader-sofor kozul valamelyiket.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Viszont itt van a kutya elásva. Mert amíg az M26-al vagy egy Panther A-val, nem kell oldalba támadnom ahoz egy IS-2-t vagy T-44-et, hogy kilőjem szemből, addig egy KT-II-H ellen már úgy kell. Persze erre 80%-ban nincs esély ha szembe jön. (Ha meg nem az APCR van betőltve, akkor nekem plusz 1 lövést le kell adtnom rá) Amúgy ezzel csinálhatnának valamit, hogy lehessen váltogatni a lőszert.
1./ Hogyan lehet teljesíteni a "Kulcsember" fogadást ? Sok kulcsom van, de főleg GE tartállyal mégse nyerek meccset szinte. RB
2./ Mit tesz egy "Szárnysegéd" ? Már elég régen voltam katona. Ez mit jelet Antonéknál ? A gép mikor hiszi el......? A Wikipédiát is olvastam.
3./ Mi az, hogy "Legjobb osztag" ( 130db a teljesítésem mindeddig ) fogalma itt ? Amikor Antonék "motorja" nem ad mellém osztag-társat !
Adok Nektek MESE-ARANYAT.
4./ Mi a "Gyors kezdés" Antonék szerint ???!!! Az amikor 3 tank start-kor össze van gabalyodva ? Vagy 4 m után elkezdek tolni egy nem látható valamit ? Pedig a gyors kezdést ( eddig 46db ) a Teljesítmények -- Kihívások fejezetben állítólag jutalmazzák !!! ? ANTONÉK a legújabb pályákra oda tehetnének egy " FEHÉR PACÁT" , ahol elő fog bukkanni a késlekedő csapattársam. Ja ez még csak BÉTA ?
Ja. Van ez a fórum is olyan tekintélyes, hogy el jut a süket fülekig a társaink jajongása .........
Igen 100m-en belülről,tökéletes szögbe, egyébként ezen kívülről megnézném én, hogy lövöldözöl te ki kv1-et 2-500m között.
Ilyen távolságból még a t-34-ek ellen is teljesen hatástalan vagy.
A nagy pályákon eljutni olyan közelségbe, hogy legyen esélyed a probléma, kis pályákon jó, de ott meg szimplán egy sokkal rosszabb tank vagy mint egy sherman vagy t-34/kv1...
Ezzel az 500m-es taktikával meg csak az a probléma, hogy ezt nem te határozod meg egy német tankba.
Főleg nem egy Tigris 2-vel.
Ilyen szempontból az is-2 annyira nem nagy probléma, mert annál a test is sebezhető.
Egy t-44-nél már ez nem igaz és annak a tornya nem olyan biztos kill, mint az is-2-nél.
De mást nem lehet rajta lőni, így az rng-re kell bízni magad.
én legalábbis 1vs1-ben RB modban ezt csinálnám, hiába van az m26 egy br szinten a Ktigrisel de akkor se lesznek egy súlycsoportban, az m26 felső frontpáncélzatáról egyszerűen ordít 2 helyen is az "ide lőj kérlek szépen" felirat.
A páncéllemezek elrendezésével kapcsolatban nyugodtan rá lehet mondani, hogy "megváltozott a látásmód"
Nem a megváltozott látásmód kijelentéseddel volt bajom, de így már pontos. Ahogy először írtad, az félre érthető.
Kösz, ugyanerről beszélek én is. Csináltak egy jobb gépet amivel leváltották a régit.
Te arról beszéltél, hogy a Királytigris azért épült, mert a Tigris már elavult volt a létrejöttének pillanatában. Erre reagáltam, hogy a Királytigris nem ezért épült.
Az lett. Látod, én is tudok ilyet csinálni
Szerintem te félre érted, amit írok. Megfogalmazom újra, máshogy. Ford nem azt írja, hogy a Tigris átmeneti lett, hanem eleve annak tervezték. Te meg most már ezzel nem értesz egyet, mert szerinted nem készült átmenetinek, csak úgy alakult végül. Így azért már erősen szubjektív mi átmeneti és mi nem.
Nem, sikeresen idéztél adatokat a különböző projektek kezdetéről, majd belemagyaráztál a mondandónkba, csúsztattál itt-ott, és a saját elképzelésedet erőlteted, mint kőbe vésett igazságot
A Ford könyvben szereplő hibás állítást, miszerint a T-34 miatt állították le a VK 30 és VK 36 programokat és kezdték a 45 tonnás tankot, adatokkal alátámasztva cáfoltam. Innen indult ki az egész.
Akkor kérdezek valamit! Ha szembe találod magad egy Tiger II H-val, és Te T44-el vagy M26-al( vagy ne adj isten Hellcat-el mész, hol lövöd meg?
És sim vagy real-ról beszélünk, nem arcade-ról ahol segít a kis kereszt!!!
js tankoknál értelemszerűen az alsó páncélzatot kel lőni ha el akarunk érni valamilyen kézzelfogható eredményt.
orosz t-34 tankoknál szemből szinte mindegyiknél a felső és alsó frontpáncélzat illesztéseihez közel kell célozni ott ahol a legkisebb az effektív páncélzat, a lövedék áthalad a páncélzaton keresztülmegy a sofőrön és a padló közelében robban ahol a legnagyobb az ammorack, ez általában oneshot de nem mindig, figyelembe kell venni hogy lőszertípusonként változik az ammo/fueltank robbanásának az esélye is, ez pedig ugye gajjob által leprogramozott RNG istenség kezében van....
nem tudom ki hogy van vele de én nem szeretem a szerencsére meg kockadobásra bízni a lövéseket.
márpedig a végső cél az lenne hogy kilőjük az ellenfelet és lehetőleg ne kapjunk be egy válaszlövést se, de az ellenfél támadását csak akkor tudjuk majdnem 100% biztosan elkerülni ha rögtön a toronyra célzunk és kilőjük a fő fegyvert, német tankoknál ez ugye nem probléma mert majdnem mindegyiknek függőleges vagy csak enyhén van bedöntve a torony frontpáncélzata, de a t-34/85 js-1 és az ezek után következő orosz tankoknál ezt már nem lehet eljátszani, szinte mindegyiknek gyönyörű szépen le van kerekítve a toronypáncélzat eleje... ha egy kicsit is mellécélzol máris kapsz 130+ effektív páncélzatot 30°+ valahány szögben ami kb egyet jelent az auto bounce-el nagy távolságon.
magyarul továbbra is csak a frontpáncélzat alsó részét fogjuk majd serényen lőni ha szembekerülünk egy js/t34 tankkal és rábízzuk magunkat az RNG-re.
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.09.02. 22:24:57
nekem az is elég lenne ha a térképen látszódnának.....
Pontosan erről van szó! Teljesen mindegy hogy milyen a páncéllemezek elrendezése, a belső tér szempontjából. Ahogy a példa is mutatja sikerült szinte ugyanolyan belső teret kialakítani egy főleg függőleges lemezekből kialakított testben és egy döntött lemezekből kialakított testben is. Körülbelül ezen a ponton dől meg az elméleted arról hogy a Tigris a belső tér miatt lett doboz!
"Ugyanolyan effektív páncélozottság megléte mellett a döntött lemezekből álló tanknak, ha ugyanakkora a külső mérete, mint a doboz szerű testtel rendelkezőnek, akkor kisebb a belső térfogata. Meg lehet közelíteni másik oldalról is, ha ugyanakkora belső térfogatot szeretnénk, döntött lemezekből nagyobb harckocsi lesz. A vasút miatt a harckocsi szélességek többé-kevésbé adottak. Ha döntött a harckocsi oldala, akkor kisebb a toronygyűrű, kisebb toronyba pedig kisebb löveg fér."
Hát azt gondolom hogy ez így annyira alap hogy említésre se méltó! Nem is értem hogy jön ez ide most?