37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Sherman0070
    Egyszerűen 100% hogy most teszik be az akciókat :DD
  • FishNoRba
    Akkor szerintem szerverleállás lenne, mint minden frissítés előtt.
  • kissssss
    én épp most álltam neki, már csak win 2 van hátra....
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.12.20. 21:30:39
  • Sherman0070
    Lehet hogy most teszik be az akciókat :D
  • foxbat88fx
    remélem ezen fog elúszni a napi 5. win-em.......
  • FishNoRba
    Valakinek nem jöttek be a Britt teagépek Köszi a választ, már azt hittem nálam van a probléma.
  • Cobra.
    A weboldal sem elérhető, gondolom ddosolják őket.
  • bgabor911
    Valami gáz van most a szerverrel, igen. Szokatlan.
    De nem a fent lévő emberek miatt van, amikor legutóbb engedett belépni, 68 ezren voltak, az nem sok. A ground forces open bétájakor voltak 100 ezer felett is.
  • FishNoRba
    Sziasztok!

Másnak is problémás most a szerverre való csatlakozás? Belépésnél csak tölt és tölt de semmi :/ Lehet, hogy a Dev szerverek szarakodnak? Brutálisan sokan voltak most fent.
  • AIexx
    amikor mindenki formában van..
  • foxbat88fx
    ez nem negative az így van.... :D
    sokkal nehezebb belőni a 47-es T-54 tornyát mint a peccs előtt, és ezt nem csak beképzelem :P
  • kissssss

Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.12.20. 16:16:42
  • foxbat88fx
    mocsok szemétláda e a gaijin :D
    mocsok módon megerősítették a T-54 1947 tornyát (ne mondjátok, hogy nem mert tapasztalom minden egyes csatában t5-ben!!!)
    eddig ránéztem, meglőttem és szegénynek annyi volt....
    vagy rámnéztek becélozták és nekem annyi volt vele, mert még csak a 47 van meg....

most mivan???? t-10-el olyanokat tudok róla pattogni mint állat :D meg minden más tankkal....
    egyrészt jól is jártam mert van 47-esem és érzem hogy sokkal jobban pattog a skuló rajta, másrészt szokni kell hogy most már a 47 se piskóta, nem csak a 49 és 51
  • Droughert
    Egy kis off.: Korábban linkeltem az IL2 Battle Of Stalingrad hoz készülő tank gameplay-t, és ma vettem észre, hogy már pár hete kint van a frissítés ami tartalmazza a tankokat is. A hivatalos oldal információja alapján jelenleg a T34-76 és a Pz III Ausf-L elérhető. Joy-t még nem vettem, de ennek fényében lehet teszek egy próbát vele és megveszem. Most 24euro-ért találtam, de holnap indul a steam sale, és ha jól emlékszem ott 22euro szokott lenni leárazáskor a játék, annyit meg simán megérhet.
    Itt egy éjszakai gameplay:
  • Brenor
    Valami akció biztosan lesz karácsony alkalmából, ami a jövőhét folyamán fog elindulni, de hogy melyik nap azt ne kérdezd. Tavaly ingame dolgokat lehetett féláron venni, sokmindent ezüstért, meg ha jól láttam akkor a prémium járgányokon kívül minden féláras volt ami aranyba kerül (talizmán, backup jármű, gyorsított fejlesztések, stb.)

Ami a squadot illeti: Prémium fiókkal, és anélkül is 4 fő lehet egy squadban. Ez mióta játszom így működik. Állítólag amikor a játék kilép az open bétából akkor lép életbe az, hogy 2 fő lehet csak prém nélkül egy squadban, de ezt már nagyon-nagyon régen mondták, és valószínűleg el is vetették mert ha ennyi időn után vezetik be azzal házhoz mennek a pofonért. Meg a játék is annyit változott, hogy értelme se lenne már. Szóval don't fos, marad a 4 fős squad mindenkinek ;)
  • Max_Andaxin
    Üdv (sors)bajtárasak!!

Volt egyszer egy értekezésünk itt, hogy prem. fiók nélkül végül is hány fős sqad-ot lehet csinálni. Nos én eddig úgy tudtam, hogy csak 2 fős lehet, de tegnap kiderült, hogy 3 is lehet...és ha lett volna még egy fő akkor kiderült volna, hogy 4 is lehetne egy. Most ez valami "kedvesség" gazsibától, ami csak időszakos, vagy ebbe belenyúltak és lehet 2-3-4- fős is a squad alap fiókkal is? Tudtok erről valami tuti infót???

Meg arról is, hogy lesz-e és ha mikor valami akció????...mert lassan itt a kari....
  • Molot115
    Köszönöm a segítséget. Megpróbálom, hátha szerencsével járok!
  • Brenor
    Nagy kérdezz-felelekről nem tudok, de itt megtalálod a kérdezős alfórumot. Perpill a CDK, a repülési modellek, és a tank küldetések/térképek topikok vannak nyitva kérdezésre, de ennél jobbat én se tudok sajnos :/
  • kissssss
    erről eszembe jutott a steel beast tank sim, na ehhez kell türelem rendesen.
  • foxbat88fx
    egy kis 2 perces érdekesség.... KATT
  • Sherman0070
    Már egyszerűen elegem van abból hogy full leamortizálom az enemy tankot aztán valami kis seggfej belopja. Már leszarom hogy -10000kredit, instant kilövöm azt a gyökeret aki belopja.
  • kissssss
    lassacskán ideje lenne már.
  • Molot115
    Brenor: nem tudod lesz esetleg ilyen hivatalos "kérdezz felelek" a fejlesztőkkel mostanában? Vagy a hivatalos forumon van olyan topik amit olvasnak? Ne adj isten válaszolnak is? Vagy van bármilyen lehetőség hogy 1-2 kérdést eljutassak hozzájuk?
  • Sherman0070
    Ezeknél sosem fog elkezdődni a karácsonyi akció?
  • kissssss
    nah neki kéne állni összeszedni azt az 5 győzelmet + beszerezni azt a brit papírdobozt....
  • Sherman0070
    Ha repcsikre vannak történelmi festések amik játékban megszerezhetők, akkor tankokra miért nincsenek ilyenek?
  • Brenor
    Az hogy a kezdőcsomagban nincs benne még nem azt jelenti, hogy nem is lesz, valószínűleg csak nem készült még el :)
  • foxbat88fx
    nem tudok róla....
    viszont a Centaur-t berakhatták volna.... 95mm-es trollal sztem jó lett volna low BRben
  • Sherman0070
    Valóságban Cromwell-en nem volt 17 fontos löveg?
  • Sherman0070
    Ha lenne goldért valami normális brit prémium.... még el is kezdeném azt az ágat :D
  • Max_Andaxin
    ...az lenne csak az igazán szar, ha még simán vansáttolnáknak mindenkit....így legalább szenvednek kicsit....-:D
  • Max_Andaxin
  • Max_Andaxin
    Ejözben oroszországban:
    Szerjózsa: - Te, Iván! Mégjöttek a Brittek!
    Iván: - Sto Étá Brittek? Szerjózsa, gjere igyál inkabb megegy Vooodkat!
    Szerjózsa: - Te Ivan, de ézéket ocseny nehéz kiloni Ivan!
    Iván: - Szejózsa te is tudod, hogy a mi tankjaink az Op-k. Nyema problema!
    Szerjózsa: пошел на хуй ((b***szódj meg) nezzed már mjeg ézt a videót!!
    Iván: - Aztakurva Szerjózsa....ázonnal irjál Antonnak, hogy nerfeljék oket!!! Davaj-davaj!!!
  • bgabor911
    A fő probléma az vele hogy 1944-es járművek között játszik, és ez erősen illúzióromboló.

Amúgy angol tankokkal kapcsolatban csak engem zavar a tény hogy ezekkel a nem robbanós angol lőszerekkel 4-6 találat is kell az ellenfél kiiktatásához? Amcsi tankoknál ilyen probléma nincs.
  • foxbat88fx
    szép lenne ha rakétákat raknának a munkahengerbe.....
  • Max_Andaxin
    Én kifejezetten szeretem a PT-76-t...nincs olyan tank ebben a játékban amit könnyeb lenne kilőni annál!-:DDDD
  • Max_Andaxin
    De az olyan ronda, hogy........Amúgy ez szerintem is ütősebb lesz mint az usa ág...most nem is tudom hogy pl a Comet-nek mi a Br-je, de hogy az tarolni fog az tuti. Még nincs meg, de már most borítékolom, hogy az egyik kedvenc tankom lesz. Megy 60-al...és 12 fok a csőlehajlás - ha jól emlékszem?....Jó nincs agyon páncélozva, dehát az nálam nem is nagyon számít!!!-:D
  • bgabor911
    Angol Jagdtiger robbanólőszer nélkül, cserébe vastagabb oldalakkal és gyorsabb újratöltéssel.
  • Max_Andaxin
    ..én igen...dehát ezektől minden kitelik!!!
  • bgabor911
    Szerintem mióta a T-34/85 meg a Sherman E8 egy csatában meg a PT-76ossal, azóta már az emberek meg sem illetődnek ilyesmin, hogy szuperpershing prémtank. :D