War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(én pl: régebben t50-el szívattam a tigriseket)
ui: ja jó látom csak egy tankra kaptál xp-t, így viszont tényleg rejtély 😄D
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.08.17. 21:19:32
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Milyen csúcs top tank van még a T-10 felett? 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.08.17. 20:15:16
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Viszont azt ne mondjátok, hogy normális dolog, hogy egyik meccsen minden lövésem átmegy, maximum 3 lövésből fekszik a t-34 is, utána pedig pattogok le mindenkiről és light tankok kilőnek a pálya másik feléről 😊 Nem mondom, hogy csalás van meg illumináti, de el kell ismerni hogy van némi randomság a játékban. Én nem hisztizek miatta. Kikapcsolom és folytatom legközelebb... <#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: manacz, 2015.08.17. 10:01:14
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2015.08.17. 09:54:40
ez a két "clone" nevű jómadár már szerepelt egyszer kétszer a wt hírekben és még nyertek is valamit régen (gyanús volt nekem hogy mindkettő benne volt a nyertesek között), legtöbbször különböző listákon a top10 környékén szoktak tanyázni méghozzá irreálisan magas adatokkal(pl: 113millió silver, 98% win rate, stb, stb)
Nem szeretnék vitát generálni most ezzel de!
Ahogy észrevettem nagyon sokszor tapasztalom azt, hogy azok az emberkék akik a német oldallal játszanak egyszerűen néha akkora baromságokat képesek művelni hogy az már hajmeresztő!!!!!!!!!
Személyszerint úgy gondolom, hogy a németek nem gyengék (legalább is eddig 5.7 BR)
Szerintem nem a német tankok gyengék, hanem egyszerűen az emberek nem használják úgy őket, ahogy kellene!!
Felsem tudom fogni, hogy mitől szokott az történni hogy én maradok a meccsek végére, ma pl csak én! annyit öltem mint a csapat összessen, a meccs végére volt 3877 pontom, az alattam lévőnek mindösszesen 1760..az ellenség csapatából ketten is 8+ killel végeztek és pontokban is felülmúlták a csapatom többi tagját.
A lényeg, miért van folyton arról szó hogy így úgy szarok a németek meg szétvannak nerfelve?? RB-ben ~70% körüli win rate-em van a Tigrissel, SB-t nem játszok, sima csatát pedig (Nemtudom hírtelen hogy van) csak néha de ott is bőven megvan az +50%-os win rate..
A lényeg a lényeg hogy, a játékosok a rosszak SZERINTEM.
@Molot115: Milyen hús-vér játékos ad magának ilyenet nevet? Ráadásul mindjárt kettő? Tutti, hogy nem a szokásos AI playerek...
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2015.08.16. 21:42:32
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
0 kill az egész csapattól? kemény 😊 ilyet sem láttam még.....
de legalább 1 botot kiszedtetek <#banplz>#banplz>
1. nincs olyan op oroszok... persze... lol
2. ne mondja senki,hogy a "clone" nevű emberkék hús-vér játékosok...

Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2015.08.16. 20:13:52
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
az alap festése 😄 alig vártam, hogy meglegyen az első és feltehessem rá, végre szép tank lett belőle
(saját vélemény/tapasztalat.)
A másik városi pályán pedig szintén van két oldal a széleken, amiken jó helyeket lehet találni, ott szintén rálátsz kritikus pontokra.
Ha viszont bemész a városba, ott bármelyik sarkon oldalba durranthatnak, vagy seggbe vagy amíg hátrafelé figyelsz, pont eléd gurul ki egy tank.😄 Ráadásul közelről a páncélod sem érvényesül úgy, és még egy zsu is meg tud szívatni.
Foglalással is ez a baj, előbb vagy utúbb el kell indulni, mert különben vesztünk.
Vannak olyan esetek mikor oda sem tudunk érni mielőtt befoglalnának, de még a több foglalós módokban is ha nincs foglalás akkor az esetek többéségen sima vereség lesz.
Mert itt jönne a képbe az, hogy akkor a német csapatnak nagyon kellene a csapatmunka.
Jelen állapotban se a csapatmunka, se a megfelelő kijelző rendszer nem megfelelő erre.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Sidescrape-el is az a baj, hogy nagyon nehézkes wt-ben olyan finom mozzanatokat tenni, de mikor van lehetőségem rá természetesen használom😊
Általában két lehetőség közül lehet választani, vagy maradok hátul amennyire csak tudok, de ez esetben vagy az van, hogy a csapatom ágtgázol az ellenségen és semmit nem tudok csinálni, vagy a csapaton gázolnak át és kb 0 segítséget fogok nyújtani a csata lehozását illetően.
Másik lehetőség, hogy megyek a csapattal és tűzközelbe maradok, csak itt jön ki, hogy baromira inmobilis a tank és hogy a legutolsó sherman is simán 1 lövésből kiszed, ha a tornyom nem 100%-osan felé van épp fordulva.
Na most a nyitott pályákon a széles frontvonalon a túl sok kemp pont miatt halott az egész kt koncepciója, városi pályák meg ahhoz elég nyitottak, hgoy ne tudj minden irányba kellőképp figyelni és védekezni, de ahhoz meg elég zártak, hogy egy-egy t-44 vagy hellcat vagy bármi rádmenjen és te nem fogod egy lövésből megölni, t-44-ről még állítom az esetek többségében le is fogsz pattani, de ha nem is pattansz úgy sem lesz elég 1 lövés, melléd megy és onnan te már halott is vagy.(az eastern europe-os apokaliptikát képzeld ide)
Akkor az olyan csatákról ne is beszéljünk, mikor el sem érem a cap pontot azelőtt, hogy az ellen befoglalja és megnyerje a csatát.
Vagy az olyan élvezetes pályák mint hürtingen meg kárpátok ahol hegyek között kell a t32-k ellen játszani, amik ellen semmit nem lehet csinálni, teljesen mindegy hogy áll a tank, a torony frontot mindenképp belövik,számodra esélytelen.
Túl nagy célpont és túl lassú és erre jön, hogy semmi páncél nincs azon a tornyon.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.08.15. 20:17:28
És ez nem egyszer fordult elő....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.08.15. 18:50:33
pláne, hogy csak 77mm-ert csap át az APHE... APCR-je és AP-je meg nincs :S