Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #26509 Én emlegetek blitzkrieg szintű taktikát? Hol??? :D
Nem mondtad, csak kérdezted hogy hol van a taktika? Erre reagáltam hogy éppen kis mapon sincs! Hát igen 100 méterig 100% hogy el fogom találni, az hogy kill lesz-e az megint más kérdés. Bent a városban nem hiszem hogy sokkal nagyobb távolságra lövöldöznél... Az olyan pályákon ahol meg lehet választani ott se igazán megyek be a házak közé, inkább maradok "nyílt" terepen.
Pont ettől nem tudom élvezni mert a lassú heavymmel ott szerencsétlenkedek a romok között, és kis távolságból semmit nem ér a hú de vastag páncél. Míg messziről nem biztos hogy átlőnek, főleg hogy realisticben lehet hogy nem is tudja meglőni egy kilométerről a gyengébb pontokat. Bent a városban meg 10ből 10x ott fog meglőni ahol neki kedvező.
A bújócskához meg annyit hogy próbálj meg észrevétlen maradni kurskon aztán meg a rajna mellett. Van egy tippem hogy hol lesz könnyebb. Pont te írtad le hogy kurskon nincs fedezék, de oké ez csak egy példa. Eleve sokkal nehezebb bújócskázni egy belátható pályán mint egy olyanon ahol sehol se tudsz 400 méternél messzebb ellátni mert valami természetes vagy mesterséges tárgy belelóg.
A gond az hogy, ahogy a valóságban úgy itt se fekszik a kevésbé mobilis heavyknek a város, itt arról van szó hogy bent a házak között.(igazából semmelyik harckocsinak se fekszik a városi környezet, könnyen belátható okok miatt, de itt a játékban ezekből sok nem érvényesül mivel hogy nem is létezik a játékon belül) Mivel kis távolságból nem tudják kihasználni a páncélt és a gyér mozgékonyság miatt könnyen áldozattá válnak. Persze egy leopárd egy hellcat vagy egy T-44 rendesen lubickol ezek között a körülmények között. De mihelyt nincs meg a kellő mozgékonyság már húzhatod is le a rolót. Míg egy nyitott pályán pont megfordul a dolog mert ott meg nagy távolságból is tudják bántani a puhább járműveket.