Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
_8Rendon #26472 Folytatás....."Tudna valaki segíteni egy JOBBAN LÁTHATÓ GRAFIKAI LEGJOBB beállításban ?".... Nagy betűvel írtam a SÓHAJOMAT, de igazad van, mert nem fejtettem ki a gondomat. Olyan tippet, javaslatot szeretnék a grafikai beállítások alkalmazásánál, ami nálam is használható lenne. Gondolok itt a grafika legoptimálisabb tapasztalt alkalmazására:: pl. az Anisotropy, Render resolution mértékére, a VSync be-kikapcsolva jobb-e, melyik legyen bekapcsolva (pipálva) Hase, Shadows, Grass in optics, Clouds in hangar stb.vagy a PostFX milyen adatokkal jó ?
WoT-oztam több 10.000 partit tűrhető grafikával. Armored Warfare-ban látom távolabbról is, hogy az ellen tartályának mely pontját vettem célba. Itt a WT-ben a szégyenletes "parancsnok" titulusig jutottam el. Képtelen vagyok a gépemhez egy olyan tök jó beállítást szerkeszteni ahol pl. 500m távon ÉLESEN lássam a célpontot. Antonék újítják mindig a grafikát én meg egyre hülyébbül, észlelek látok még városi mapon is. Talán még bővebben ?