13240
thecrew.jpg
  • Coral Springs
    Mivel az irányítás része engem is érdekelt, kicsit besegítek a Szabi -nak.

"Autó kezelése:

A tíz órás játékidőmben kipróbáltam minden fajtáját az irányításnak gamepad -al; Arcade, Sport, Hardcore. Elkezdtem az Arcade -al, de ezt elég gyorsan nem magamnak valónak találtam, főként mert nem tudtam egyéb csúszásokat csinálni, vagy driftet. Szóval átváltottam Hardcore -ra minden segítség kikapcsolása mellett, és ez igazán az a valami amit neked meg kell tanulnod, mert könnyedén kipördülhetsz ha túl gyorsan veszed a kanyart, vagy erőteljesen gyorsulsz ki a kanyarból. A következő a Sport amit kipróbáltam, és ez igazán az a fajtája az irányításnak amit preferálok, ez egy kicsit az Arcade és a Hardcore között van, és simán kipördülsz ha túl hirtelen gyorsulsz. Ezt inkább a gamepad -al preferáltam, de az nem mondható hogy a Hardcore nem használható gamepad -al, ez lehetséges csak többet kell dolgoznia a játékosnak (ez számomra jól hangzik!). Játszottam a kormánnyal is 20 percig Hardcore -on, és az a véleményem hogy ez a legjobb módja játszani a játékot. Nagyon imádtam a Force-feedback -et, a kanyarokat bevenni kormánnyal csodálatos. Minden autó jól érezhető, teljesen kitudod venni a különbséget egy nagy pick-up és egy átlagos sportautó között."
  • grebber
    Ez max akkor lenne értelmes ha a gép inteligensen szelektálni a pay to win tulajokat és azokat akik egy fillért se hajlandóak fizetni semmiért!
    Mert így nem lesz sok esélye annak aki nem fizet :(
  • Coral Springs
    Na ennek a résznek lehet nem fogsz örülni. Lényegében kötelezővé teszik a tuningolást a játékban, ez szükséges a sztorihoz.

"I went to the tuning shop in Detroit as I needed to tune the car in order to continue the story."
  • Szabi #746
    ott van az alul :D
  • [HUN]FaTaL
    Legalább az eredetit linkeld be plz :)
  • Szabi #744
    végre megkapták az engedélyt a beszámolókhoz akik játszottak már a játékkal az Ivory Tower-nél

Soundwave írása a turboduck fórumról:

"Március 30.án volt szerencsém meglátogatni az Ivory Tower Games Studio-t Lyon-ban (Franciaország), ahol a turboduck fórumot képviseltem (Köszi Diablo!). Csoportosan többen is érkeztünk a stúdióhoz, hogy először kipróbálhassuk a majd megjelenő 'The Crew'-ot. A továbbiakban leírom a tapasztalataimat és élményeimet a játékkal kapcsolatban."

az eredeti szöveg nagyon hosszú, így az unalmasabb stúdió és város bemutató részeket kihagyom a fordításból :D

továbbiakban az Ivory Tower-t csak IT-nek írom, a The Crew pedig TC lesz :)

"Amszterdam-ból egy óra volt az út Lyon-ba, a reptéren 20perc várakozás után találkoztam Soufyane-el (Közösségi Fejlesztő az IT-nél, ő segített nekünk túlélni Lyon-t). A reptéri téves infók miatt rossz terminálom várt engem, de végül csak megtaláltuk egymást. Még vártunk egy keveset a Reddit képviselőjére, aki Chicago-ból jött, majd elindultunk a hotelhez... Később elmentünk kajálni Soufyane-val, a Reddit-es sráccal és két másikkal a TDU-France közösségtől... Közben Soufyane kiment ismét a reptérre, mert megérkezett MadManCK a 'TDU Drive Time'-tól és a VK.com közösség képviselője."

"Másnap reggeli után találkoztam a TeamVVV képviselőjével, majd elindultunk az IT-hez.
    Körbevezettek minket az épületben, bemutattak minket a dolgozóknak, majd Julian Gerighty (Creative Director) and Stephane Beley (Game Director) tartottak egy rövid bemutatót a játékról. Utána ebédszünet... rövid játékteszt, majd vacsora.."

"Következő nap ismét reggeli, játék ebédig, majd játék vacsoráig és iránya hotel.. másnap pedig már indultunk is haza."

terv szerint most jönne a lényegibb része, de nem úgy alakult.. néhány óra múlva jövök vissza és folytatom a fordítgatást :D

angolosok itt olvashatják tovább, a többiektől pedig elnézést kérek, hogy egyelőre csak eddig jutottam, de igyekszem folytatni a fordítást.. sok jól hangzó rész van még ;)
  • [HUN]FaTaL
    Én amúgy a gépigényre is kiváncsi leszek, mert marha jól néz ki a cucc.

De lehet, hogy nekem 10 fps lesz a HD7770-nel :D
  • LeWyTy
    Ezek ilyen indulás előtt összeszedhető cuccok?
    Egyezzünk már meg abban hogy ezeket nagy vörös betűvel beírja aki megtalálja hogy mindenkinek meglegyenek
  • LeWyTy
    7F3A7C6F LoL... ez jó is valamire? Elvileg egy Dodge Vipert kaptam

Szinkronizálja a facebookot is?
  • Coral Springs
    És akkor még is mi van meséld már el ? Ha van net játszol, ha nincs net akkor meg nem játszol. Addig menj verd ki, nézz meg egy filmet, vagy igyál meg egy sört a haverokkal - soroljam még a lehetőségeket ? Hihetetlen hogy te 2014 -ben ezen agyalsz, amúgy meg #732. Nem tudom mennyire érzékeltettem az előző hozzászólásaimmal, magam részéről teljesen hidegen hagy az offline mod. Ha egy online centrikus játékkal valamilyen okból nem tudok játszani, akkor inkább nem játszok mint hogy elpazaroljam a drága időmet a semmire. Nem tudom eléggé hangsúlyozni hogy a közös gurulás a fun, és nem a semmitmondó küldetések.
  • LeWyTy
    Azért remélem nem csak Z4 lesz benne... hanem legalább egy M3 :D
  • Skypack
    Volt, egy másik kód is még az első trailerben 7F3A7C6F
    ezeket ide lehet beírni ajándékokért cserébe!
  • Szabi #735
    ha valamire van hivatalos verzió, akkor nem kell fölöslegesen hülyeséget terjeszteni

lehet itt találgatni meg tippelni, de szerintem a fejlesztők jobban tudják, hogy mit csinálnak ;)

elméletileg ma/holnap jön egy alapos alfa/korai béta teszt utáni vélemény, abból majd okosabbak leszünk..
  • Stockbauer33 #734

#721 Huayra.Lesz itt állitási lehetőség rendesen csak az a fránya nitro
  • [HUN]FaTaL
    Ahhoz nem, de esetleg a loginhoz előfordulhat.

Én amúgy eredetileg a 718-ra akartam reagálni :)
  • Szabi #732
    a kezdetek óta többször elmondták többször hogy NEM kell online lenni hogy kijátszd a játékot..
  • [HUN]FaTaL
    Folyamatosan onlinenak kell lenned, hogy játszani tudj a játékkal, éppen erről van szó.
  • Szabi #730

• [HUN]FaTaL
    Éppen erről beszélek.

Ha ez a játék csak online fog menni, akkor ezt soha nem fogod tudni megtenni.
  • Coral Springs
    Amióta tolom a TDU szériát nem egyszer előfordult hogy nem volt netem, vagy épp nem volt szerver, de egyszer sem baszott szét az unalom.
  • gduck
    2D2H5M7W
  • [HUN]FaTaL
    A #719 az #715 akart lenni.
  • [HUN]FaTaL
    Aztán ha épp nincs neted, vagy nem megy a szerver, akkor nézhetsz egy porosodó lemezt, hurrá.

#719: Ha nem szarják el az igc rendszert, akkor ok. De mivel nincs offline mód még csak kipróbálni sem lehet a játékot, én pedig zsákbamacskát nem veszek.
  • Coral Springs
    A TDU1 szerverei 6 évig működtek, és a TDU2 szerverei is már 3 -ik éve mennek, továbbá mindkettő játékban ott van az offline mod. Ebben is ott lesz az offline mod, de aki egy ilyen játékkal elsősorban offline akar játszani az szerintem meg se vegye.
  • akyyy
    lol 2. majd szepen lelövik 2 ev mulva a szervert es felejtols az egesz jatek.- azert jo lenne ha lenne benne opffline mokazas is.
  • Coral Springs
    Milyen érdekes, ezek valahogy tudják milyen autók valók offroad -ra... Nem úgy mint a TDU2 -ben az a SUV felhozatal, irl azok sarat nemigen látnak.
  • Szabi #721

• Coral Springs
    lol ? Az a lol ha valaki egy ilyen játékkal offline játszik, és ez már lol volt anno a TDU -ban is. A másokkal való közös gurulás adja itt a legnagyobb élményt, nem az hogy leversz offline versenyben egy-két ai -t - mi az a nagyobb autóstalálkozókhoz képest ? Offline adok egy ilyen játéknak max egy hónapot aztán delete, míg online évekig ellehet lenni.
  • Szabi #719
    nem, az összes verseny végigjátszható offline is
  • Fpocok
    Mindig online kell lenni? lol, felejtős.
  • Szabi #717
    ez mára már szinte mindegyik nagy játékban igy van.. ezen nem kell meglepődni, a lényeg hogy igc-ért is szépen feloldható minden
    Ne ennyit a nyárról.... Lesz ebből még 2015 is... :(
  • Skypack
    Ha, jól vettem ki minden egyes alkatrészt, autót meglehet igazi pénzért venni, így kell tönkretenni egy jónak kinéző játékot...
  • [HUN]FaTaL
    Nem néztem végig, nem akarok mindent elspoilerezni :D

A mikrotranzakciók mit takarnak (címből következtetek). Ha szorosan kapcsolódik a játékmenethez, akkor részemről az egész játék felejtős.
  • Stockbauer33 #713
    2,17

2,33-nál miaz fent az álványon?

12,12 Huayra

8,01 Yacht :DD
  • Coral Springs
    Nagyon jó dolog éjszaka gurulni, csak ne legyenek kivilágítatlan laggoló civilek, meg olyan időbeosztás hogy amikor belépsz a játékba általában sötét van. Bár szerintem ezt csak mi fogtuk mindig így ki, meg a nonstop esőt.
  • Szabi #711
    arra még kíváncsi vagyok, hogy a rendszámok randomok és azok is maradnak, vagy lehet egyedi rendszámunk is :D

na meg a tuning Aventador DRS-es ?
  • Stockbauer33 #710
    4,30 valóban lesz éjszaka
  • Szabi #709
    ezek együtt, + Forza Horizon :D
  • Coral Springs
    Balról a 3 -ik alaphangon nem rossz, lesz itt majd felhozatal külső tuning téren.