13251
-
jé ezt nem is figyeltem, jó hogy diablo elolvasta legalább :D
RUF CTR-3
2013-as Ruf RT-35
-
igen, az Ubisoft reményei szerint még néhány millióan :D -
Thaddeus #840 Van még valaki rajtam kívül aki PS4-re szerzi be? -
még nem, elméletileg majd itt lesz egyszer -
steamen nem lehet előrendelni? -
Kb fél éve?! :D ... nekem nem működik. -
Stockbauer33 #836 előrendelhető -
Coral Springs #835 Egy rövid fan-made trailer, nem rossz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ez jónak ígérkezik, hátha bírja majd a gépem is. A sima forgalomban autókázás számomra a legvonzóbb dolog ebben. Nem tudom a véglegesben milyen autók lesznek, de így lista alapján kicsit a hétköznapi(bb) autók hiányoznak.
Kár, hogy rendes időjárást nem tud, mert ha már úgyis állandó internet kell akkor akár az aktuális időjárás is lehetne a valóságnak megfelelően. Ahol esik amcsiban ott esne a játékban is aztán annyi. -
Coral Springs #833 Anno a Need for Speed World -ben is szépen haladtam anélkül hogy egy fillért is beletettem volna a játékba, és egyáltalán nem éreztem grind -nek a dolgot, minden jött amikor kell. De hasonlóan vagyok jelenleg a War Thunder -el, azzal kb már egy éve játszok de már megvan a MiG-15 is ami a tápláléklánc csúcsa a játékban.
Egy ideje a mikrotranzakciós rendszer, ahogy írtad az időspórolást szolgálja, de akar bárki is itt időt spórolni ? Ha jó lesz a játék akkor itt 3-4 év full cruise -olás következik, innentől kezdve meg nincs miről beszélni. Ráadásul már az elején hozzám vágják a Shelby GT 500 -at, engem már le is kenyereztek. Egy-két hónap és amúgy is mindenki a top vasakkal fogja tolni. -
Shortcut, Timesaver, Unlock stb.. nevezhetjük akárhogy.. az új játékoknál régóta divatos a fizetős időspórlás.. :(
viszont amíg csak időt spórolnak a fizetésért cserébe, addig nincs vele sok bajom... nem új autókat vehetnek, nem új alkatrészeket vehetnek.. pontosan ugyanazt amit amúgy a karrier teljesítésével feloldasz..
egyébként a fejlécben lévő kódok is feloldanak elméletileg autókat és tuningokat a játékhoz :D
-
Hányás. -
Stockbauer33 #830 http://www.gamestar.hu/the-crew-barmit-megvehetsz-valodi-penzert.html -
Ezt a fejlesztők mondták sajnos. -
Igen, gondoltam.. És pl a Crew rewards-okhoz, fácsén kell 4 ismerős, mindegyik 10 kóddal, hogy megkapd a RAM-et, ahogy leWyTy is írta. -
elméletileg ez csak a promozás miatt van, mert így látják az ismerőseid, hogy jaj ha a Béla játszani fog vele, akkor nekem is kell majd a játék.. :D -
Amúgy ez a crew létrehozás csak facebookon keresztül megy? legalábbis az ubi nagyon face-n nyomja ezt az oldalán. -
ez így még mindig nem igaz, inkább a fejlesztőknek hiszek.. majd ha ők is ezt mondják..
biztos én emlékszem rosszul, de a TDU2 is az első héten használhatatlan volt online, folyamatosan kidobott a kezdőképernyőre.. és azóta is gyakran vannak akár egy hetes szerver leállások is amikor csak a kezdőképernyőig lehet eljutni.. (trükközés nélkül)
de jártam már így sok más MMO és MMORG játékban is.. -
Az akkor volt most meg ez van tenni max annyit tudunk, hogy tetszik vagy nem tetszik én sem kifejezetten örülök neki. -
Ami miatt ezt MMOnak nevezik azt a TDU 1 és 2 is tudta, és volt rendes offline. -
Nekrofil #822 emlékeim szerint minden videóban úgy emlegetik, hogy MMOCARPG. Akkor várni kell, aztán később jó lesz ;) -
A WOW sem MMO csak tudsz játszani a haverokkal... -
Nézd már meg mi volt az összes eddigi folyamatos netkapcsolatot igénylő játék megjelenésénél... Első pár héten folyamatos problémák, szinte játszhatatlan. Másrészt meg ez nem MMO, csak tudsz versenyezni a haverokkal... Ez szimplán csak DRM... -
Nekrofil #819 akkor most eljátszom én a paraszt szerepét, aztán lehet fikázni.
Ez egy MMO játék, ahogy a fejlesztők is megmondták. Nem értem miért akkora nagy tragédia ez a net függőség, nem hiszem el, hogy csak napi fél óra nete van valakinek 2014-ben, esetleg ha épp nincs, nem képes meglenni egy ****** játék nélkül. És igen, értem én, bosszantó ha akkor ninvs net, amikor épp játszana valaki, vagy egy krúz mközbe megy el a net, nem kell bemutatni. -
De nem lesz offline profil... -
Coral Springs #817 Ebben a játékban összegyúrták a TDU -t és a Need for Speed -et, mindkét franchise érezteti hatását benne. A fizika tűrhetőnek tűnik, de erről majd
a megjelenés után lehet végleges következtetést leszűrni. Addig viszont nem kevés idő van még, a The Crew -ban még így alpha verziósan is több potenciál van mint a TDU2 -ben. -
Coral Springs #816 Tetszik eddig a műsor, talán nem lesz ebből pofára esés. Ami viszont nem tetszik hogy ebben is lesz törés, a TDU fejlesztőitől nem vártam volna. -
Jó... előbb visszaolvashattam volna... kis és hogy vesz fel? :D -
Van ez a Golden plates cucc... ott van olyan crew es cucc...
Pl ez
Ehhez kell nekem 4 ismerős akinek megvan 10 kód? -
Smithy84 #813 Én beérem itt is egy Lamborghini countach-al vagy ha nincs akkor egy DeLorean DMC–12 nagggyon-naggyon le tudna kötni! :) -
nekem egy AMC Gremlin kéne még az autólistára, vagy AMC Pacer, jó krúzautó lehetne, mint a kacsa Ibizán :D -
Smithy84 #811
Személy szerint egy jó kis krúzt várok máris a keleti parttól a nyugati partig át a hegyeken, aztán (ha másnap nem dolgozok és időbe bele fér) akkor vissza is pl. a 66-os úton!! :)
-
egy kis ismétlés :D
A The Crew térképe, akkora méretű, hogy elfér benne a Grand Theft Auto V-ös Los Santos, a Red Dead Redemption-ös Wild West, a Forza Horizon-os Colorado, Need for Speed Rival-os Redview County, a Far Cry 3-as tropical island és a Skyrim térképe :)
remélem kikerül majd ez a kép is amin bemutatták ezt a tesztelőknek
A The Crew féle New York akkora mint Liberty City a GTA IV-ben, hasonló méretű még Chicago, Detroit, St Louis, Miami, Dallas, Las Vegas, Seattle és San Francisco.. :D
-
Köszönöm én is a kódok megosztását! Én nem vagyok ekkora fan, mint Ti (pontosobban lennék, de most sajna 0 időm van:( ), de követem az eseményeket és én is szívesen nyomatnám veletek, megpróbálom megvenn, amint lehet! Legyen egy jó kis magyar közösség! -
Smithy84 #808 Szabi! Végre valaki leírta a gondolataimat!
gduck! Ezzel én is próbálkoztam, meg a vidóban lévő rendőr rendszámával, de nem vette be!
Valamint ezen a linken találtam egy képet, de az sem működik: Krú -
Itt van még1 a kódos oldal háttere bal oldalt, de ez valahogy nem akar működni...
-
nem értem én ezt a nagy meglepődést... ha online profilod van online kell lenned, ha offline profilod van játszhatsz offline.. mi ebben ilyen meglepő ?
egyébként melyik MMO vagy MMORG játékot tudod offline játszani ?
ugyanúgy a mikrotranzakció, ha fizetsz nem kapsz jobb cuccokat, csak hamarabb kapod meg.. de attól még nem lesz semmi előnyöd, úgyis csak olyan ellenfelekkel dob össze akivel hasonló teljesítményű autód van..
megy itt a fölösleges és nem megindokolt pánikkeltés, csak tudnám mire.. -
Smithy84 #805 Ha összejön a 10, és kell még ember a crew-ba a Dodge-hoz és a Mystery-hez, hívjatok be valahogy! Minden buliban benne vagyok! :) -
+1
9P8E9G3H -
#803 Na faja, megvan a 6db bónus, még 4-et kell összeszednünk. De az milyen hogy 3db nagy felbontású kép volt az ajándék?!