13240
-
#831 Hányás. -
Stockbauer33 #830 http://www.gamestar.hu/the-crew-barmit-megvehetsz-valodi-penzert.html -
#829 Ezt a fejlesztők mondták sajnos. -
#828 Igen, gondoltam.. És pl a Crew rewards-okhoz, fácsén kell 4 ismerős, mindegyik 10 kóddal, hogy megkapd a RAM-et, ahogy leWyTy is írta. -
#827 elméletileg ez csak a promozás miatt van, mert így látják az ismerőseid, hogy jaj ha a Béla játszani fog vele, akkor nekem is kell majd a játék.. :D -
#826 Amúgy ez a crew létrehozás csak facebookon keresztül megy? legalábbis az ubi nagyon face-n nyomja ezt az oldalán. -
#825 ez így még mindig nem igaz, inkább a fejlesztőknek hiszek.. majd ha ők is ezt mondják..
biztos én emlékszem rosszul, de a TDU2 is az első héten használhatatlan volt online, folyamatosan kidobott a kezdőképernyőre.. és azóta is gyakran vannak akár egy hetes szerver leállások is amikor csak a kezdőképernyőig lehet eljutni.. (trükközés nélkül)
de jártam már így sok más MMO és MMORG játékban is.. -
#824 Az akkor volt most meg ez van tenni max annyit tudunk, hogy tetszik vagy nem tetszik én sem kifejezetten örülök neki. -
#823 Ami miatt ezt MMOnak nevezik azt a TDU 1 és 2 is tudta, és volt rendes offline. -
Nekrofil #822 emlékeim szerint minden videóban úgy emlegetik, hogy MMOCARPG. Akkor várni kell, aztán később jó lesz ;) -
#821 A WOW sem MMO csak tudsz játszani a haverokkal... -
#820 Nézd már meg mi volt az összes eddigi folyamatos netkapcsolatot igénylő játék megjelenésénél... Első pár héten folyamatos problémák, szinte játszhatatlan. Másrészt meg ez nem MMO, csak tudsz versenyezni a haverokkal... Ez szimplán csak DRM... -
Nekrofil #819 akkor most eljátszom én a paraszt szerepét, aztán lehet fikázni.
Ez egy MMO játék, ahogy a fejlesztők is megmondták. Nem értem miért akkora nagy tragédia ez a net függőség, nem hiszem el, hogy csak napi fél óra nete van valakinek 2014-ben, esetleg ha épp nincs, nem képes meglenni egy ****** játék nélkül. És igen, értem én, bosszantó ha akkor ninvs net, amikor épp játszana valaki, vagy egy krúz mközbe megy el a net, nem kell bemutatni. -
#818 De nem lesz offline profil... -
Coral Springs #817 Ebben a játékban összegyúrták a TDU -t és a Need for Speed -et, mindkét franchise érezteti hatását benne. A fizika tűrhetőnek tűnik, de erről majd
a megjelenés után lehet végleges következtetést leszűrni. Addig viszont nem kevés idő van még, a The Crew -ban még így alpha verziósan is több potenciál van mint a TDU2 -ben. -
Coral Springs #816 Tetszik eddig a műsor, talán nem lesz ebből pofára esés. Ami viszont nem tetszik hogy ebben is lesz törés, a TDU fejlesztőitől nem vártam volna. -
#815 Jó... előbb visszaolvashattam volna... kis és hogy vesz fel? :D -
#814 Van ez a Golden plates cucc... ott van olyan crew es cucc...
Pl ez
Ehhez kell nekem 4 ismerős akinek megvan 10 kód? -
Smithy84 #813 Én beérem itt is egy Lamborghini countach-al vagy ha nincs akkor egy DeLorean DMC–12 nagggyon-naggyon le tudna kötni! :) -
#812 nekem egy AMC Gremlin kéne még az autólistára, vagy AMC Pacer, jó krúzautó lehetne, mint a kacsa Ibizán :D -
Smithy84 #811
Személy szerint egy jó kis krúzt várok máris a keleti parttól a nyugati partig át a hegyeken, aztán (ha másnap nem dolgozok és időbe bele fér) akkor vissza is pl. a 66-os úton!! :)
-
#810 egy kis ismétlés :D
A The Crew térképe, akkora méretű, hogy elfér benne a Grand Theft Auto V-ös Los Santos, a Red Dead Redemption-ös Wild West, a Forza Horizon-os Colorado, Need for Speed Rival-os Redview County, a Far Cry 3-as tropical island és a Skyrim térképe :)
remélem kikerül majd ez a kép is amin bemutatták ezt a tesztelőknek
A The Crew féle New York akkora mint Liberty City a GTA IV-ben, hasonló méretű még Chicago, Detroit, St Louis, Miami, Dallas, Las Vegas, Seattle és San Francisco.. :D
-
#809 Köszönöm én is a kódok megosztását! Én nem vagyok ekkora fan, mint Ti (pontosobban lennék, de most sajna 0 időm van:( ), de követem az eseményeket és én is szívesen nyomatnám veletek, megpróbálom megvenn, amint lehet! Legyen egy jó kis magyar közösség! -
Smithy84 #808 Szabi! Végre valaki leírta a gondolataimat!
gduck! Ezzel én is próbálkoztam, meg a vidóban lévő rendőr rendszámával, de nem vette be!
Valamint ezen a linken találtam egy képet, de az sem működik: Krú -
#807 Itt van még1 a kódos oldal háttere bal oldalt, de ez valahogy nem akar működni...
-
#806 nem értem én ezt a nagy meglepődést... ha online profilod van online kell lenned, ha offline profilod van játszhatsz offline.. mi ebben ilyen meglepő ?
egyébként melyik MMO vagy MMORG játékot tudod offline játszani ?
ugyanúgy a mikrotranzakció, ha fizetsz nem kapsz jobb cuccokat, csak hamarabb kapod meg.. de attól még nem lesz semmi előnyöd, úgyis csak olyan ellenfelekkel dob össze akivel hasonló teljesítményű autód van..
megy itt a fölösleges és nem megindokolt pánikkeltés, csak tudnám mire.. -
Smithy84 #805 Ha összejön a 10, és kell még ember a crew-ba a Dodge-hoz és a Mystery-hez, hívjatok be valahogy! Minden buliban benne vagyok! :) -
#804 +1
9P8E9G3H -
#803 Na faja, megvan a 6db bónus, még 4-et kell összeszednünk. De az milyen hogy 3db nagy felbontású kép volt az ajándék?! -
#802 Abban biztosan nem. -
#801 De arról beszélünk. Valószínűtlen, hogy pillangóváltós kocsim lesz :) -
#800 Valaki azt írta tegnap, hogy offline is megy. akkor mégsem? -
#799 1 napos hír. Hát ez így jó szar lesz... -
#798 Eh folyamatos internetkapcsolat kell majd... Nem meglepő, nem először játszanák ezt el -
#797 ez így megint nem igaz, a Chevrolet Camaro RS (1969), a Chevrolet Impala Sport Sedan (1967) és a Hummer H1 Alpha pl. nem tucatjárgány :D
persze értem én amire gondolsz, szeretnék én is inkább több régi, mint új (2000 utáni) járgányt látni a játékban :) -
#796 Hmm nagyon jól hangzik amit a fizikáról írnak. Így viszont egyáltalán nem sajnálom hogy csak októberben jelenik meg, csinálják meg minél jobbra. -
#795 10évvel ezelőtti nfs-t nézegesd meg akkor -
#794 Akkor én mondtam rosszul amit gondoltam.
Remélem nem a kötelezõ mainstream autókban meg pár újban fog kimerülni a játék... Amiket felsoroltál az minden autos játék alapja.
Miért nem lehet benne egy fasza régi M3 vagy egy Scirocco esetleg egy régi Porsche (nem ruf) vagy mitsubishu evo (szerintem dirtre indokolt is lenne) vagy Diablo... Stb -
#793 a TDU készítői csinálják, úgy tűnik az esőmágus a TDU2 csapatban maradt :DD -
#792 "- Lesz időjárás változás a játékban, eső, vihar?
-- Nem, nem lesz eső, viszont lesz hó a hegyekben."
Remélem azért ez változni fog, a TDU2-ben is jó volt esőben autózni.