thecrew.jpg
  • Szabi #744
    végre megkapták az engedélyt a beszámolókhoz akik játszottak már a játékkal az Ivory Tower-nél

Soundwave írása a turboduck fórumról:

"Március 30.án volt szerencsém meglátogatni az Ivory Tower Games Studio-t Lyon-ban (Franciaország), ahol a turboduck fórumot képviseltem (Köszi Diablo!). Csoportosan többen is érkeztünk a stúdióhoz, hogy először kipróbálhassuk a majd megjelenő 'The Crew'-ot. A továbbiakban leírom a tapasztalataimat és élményeimet a játékkal kapcsolatban."

az eredeti szöveg nagyon hosszú, így az unalmasabb stúdió és város bemutató részeket kihagyom a fordításból :D

továbbiakban az Ivory Tower-t csak IT-nek írom, a The Crew pedig TC lesz :)

"Amszterdam-ból egy óra volt az út Lyon-ba, a reptéren 20perc várakozás után találkoztam Soufyane-el (Közösségi Fejlesztő az IT-nél, ő segített nekünk túlélni Lyon-t). A reptéri téves infók miatt rossz terminálom várt engem, de végül csak megtaláltuk egymást. Még vártunk egy keveset a Reddit képviselőjére, aki Chicago-ból jött, majd elindultunk a hotelhez... Később elmentünk kajálni Soufyane-val, a Reddit-es sráccal és két másikkal a TDU-France közösségtől... Közben Soufyane kiment ismét a reptérre, mert megérkezett MadManCK a 'TDU Drive Time'-tól és a VK.com közösség képviselője."

"Másnap reggeli után találkoztam a TeamVVV képviselőjével, majd elindultunk az IT-hez.
    Körbevezettek minket az épületben, bemutattak minket a dolgozóknak, majd Julian Gerighty (Creative Director) and Stephane Beley (Game Director) tartottak egy rövid bemutatót a játékról. Utána ebédszünet... rövid játékteszt, majd vacsora.."

"Következő nap ismét reggeli, játék ebédig, majd játék vacsoráig és iránya hotel.. másnap pedig már indultunk is haza."

terv szerint most jönne a lényegibb része, de nem úgy alakult.. néhány óra múlva jövök vissza és folytatom a fordítgatást :D

angolosok itt olvashatják tovább, a többiektől pedig elnézést kérek, hogy egyelőre csak eddig jutottam, de igyekszem folytatni a fordítást.. sok jól hangzó rész van még ;)