13240
-
Stockbauer33 #586 Az a sárga mé nem 911 Turbo S ?Csak bele rakják a 918-al 1üt -
ratgab #585 Nem vagyok nagy autósjáték rajongó, de ez egyre jobban kezdi felkelteni az érdeklődésem. -
#584 a fejléc alatt van egy Infók Magyarul link.. na abban le van írva amit tudni lehet a játékról :D
(nem tudni pontos dátumot, árat meg főleg nem tudni :) -
#583 nyáron mikor? mennyibe fog kerülni?
-
#582 jé, pénteki kép :D
-
mester1987 #581 De jó lenne -
#580 elméletileg nyáron jön -
mester1987 #579 Év végén jön akkor? Nyár előtt vagy nyáron tutira nem? -
Stockbauer33 #578 Akkor már inkább az új NSX
A többi.McLaren P1,Pagani Huayra,LaFerrari,F12berlinetta,Huracan
Nem vagyok telhetetlen mert már én ok vagyok(Aventador,Bentley)
A nitrót ki is vehetik belőle
Kresz krúzra meg egy Fiat 500 Rock :D vagy egy Yaris 1.2 ;) -
#577 ha tudnánk róla hogy lesz, akkor már az autólistán lenne.. :D -
#576 De a classic shit-be el tudnék képzelni ilyeneket is :) Lesz ebben ilyen?
-
#575 Ohh, a kis szerelmem, hogy csillog villog <3 :) -
#574 R34-ről sok kép és videó volt már, GT-R nélkül meg nagyon furcsa dolog lenne kiadni egy utcai versenyzős játékot :)
-
#573 Súlyban egy egész csapatot verne szerintem XD
#572: Igazából Skyline puzi vagyok, szóval inkább az legyen benne, de mindenképpen legyen teletömve JDM vasakkal! :) -
Coral Springs #572 Supra egy ilyen tuningolós játékban kötelező darab, nem hiszem hogy ki fogják hagyni. -
#571 :D ez jöhet, nyomatékban tuti leveri az összes izomautót:D -
#570 "Német aszfaltfaló"
-
#569 Moooore BMW:D na de komolyan jöhetnének jó kis japó és európai márkák, kocsik. Olasz, angol sportkocsik, német aszfaltfalók:) -
#568 még az elején, azt ígérték hogy lesz sok japán járgány is... a Skyline-ról és a 370Z-ről volt is sok kép... viszont tényleg jöhetne még hakosuka, hachiroku, gt86, impreza 22b stb :D -
#567 Tisztában vagyok vele:) -
#566 Akkor is teledobálhatnák Suprákkal és Skylineokkal! :) -
DANIELTRUCKER #565 Eleve ott fog játszódni. -
#564 Most már jöhetnének non USA ihlette képek is:) Remélem nem lesz ennyire US központú... -
#563 Mustangokat a kezdetek óta használnak rally-ra azzal még nincs gond, de ez így már tényleg túlzás :D
így még jóféle :)
-
#562 Hát Én biztos nem akarok majd :D -
Coral Springs #561 Arra mondjuk jó hogy a játékban lévő lehetőségeket reprezentálja, hogy például egy Mustang -ból ilyet is faraghatsz ha akarsz. -
#560 Na jó, de amcsiba az a downsizing, hogy 8 hengerből lekapcsolnak 4-et... Az emberek meg finoman szólva is alul műveltek. -
#559 Na ez nekem se. Elég gáz ez a stíluskeverés -
CamelX #558 Trágyakaparó on da max! Yeehaw! -
Coral Springs #557 Hogy lehet így elcsúfítani egy Mustang-ot ? -
#556 Amcsiba ez nagy divat pedig -
#555 Na ez nem tetszik...hogy egy Raptorból csinálnak offroad autót ok de ez így nem túl szép. -
#554 -
#553 HBD! -
#552 HBD :) -
#551 HBD :) -
#550 Én Lesz*rom h milyen body kit meg neon kutyafüle... Legyen feelingje mint a tdu-nak volt, legyen jó társaság meg gyors vasak és a kutyát nem érdekli h hogy néz ki a kocsi :D -
#549 köszi -
#548 A body kit is ízlés kérdése. :)
A neon szerintem borzasztó ocsmány, mindegy milyen autón van. -
MooneyR #547 Isten éltessen Hg!