Coral Springs#750
Mivel az irányítás része engem is érdekelt, kicsit besegítek a Szabi -nak.
"Autó kezelése:
A tíz órás játékidőmben kipróbáltam minden fajtáját az irányításnak gamepad -al; Arcade, Sport, Hardcore. Elkezdtem az Arcade -al, de ezt elég gyorsan nem magamnak valónak találtam, főként mert nem tudtam egyéb csúszásokat csinálni, vagy driftet. Szóval átváltottam Hardcore -ra minden segítség kikapcsolása mellett, és ez igazán az a valami amit neked meg kell tanulnod, mert könnyedén kipördülhetsz ha túl gyorsan veszed a kanyart, vagy erőteljesen gyorsulsz ki a kanyarból. A következő a Sport amit kipróbáltam, és ez igazán az a fajtája az irányításnak amit preferálok, ez egy kicsit az Arcade és a Hardcore között van, és simán kipördülsz ha túl hirtelen gyorsulsz. Ezt inkább a gamepad -al preferáltam, de az nem mondható hogy a Hardcore nem használható gamepad -al, ez lehetséges csak többet kell dolgoznia a játékosnak (ez számomra jól hangzik!). Játszottam a kormánnyal is 20 percig Hardcore -on, és az a véleményem hogy ez a legjobb módja játszani a játékot. Nagyon imádtam a Force-feedback -et, a kanyarokat bevenni kormánnyal csodálatos. Minden autó jól érezhető, teljesen kitudod venni a különbséget egy nagy pick-up és egy átlagos sportautó között."