13240
-
#871 -
#870 szép meg hangulatos volt a Driver SF térképe, de sok köze nem volt a valósághoz, a The Crew féle is elnagyolt, de legalább arányaiban hasonlít az igazira :D
mindjárt csinálok egy ilyet NY-al is :)
a D:SF szerintem még mindig remek játék és multyban is sokan voltak még amikor utoljára játszottam vele, nagyon hangulatos volt a multy is, jókat lehetett krúzolni :) -
#869 Meg mondom őszintén, hogy anno a TDU 2-őt vártam, de ott nem rémlik autólista. A hivatalos autólista meg arra engedett következtetni, hogy ez már valami végleges teljes értékű lista. Tudom nagy hiba volt, hogy tévedésem hitből fakad, mikor nem vagyok vallásos. De mind1 is a lényeg, hogy lesz benne több autó és kész. Ennek már csak örülni tudok. Ja és más autós játékot eddig nem követtem figyelemmel, szal nincsenek tapasztalatok. -
Coral Springs #868 Azon filozofálok hogy van-e arra esély hogy berakják a komplett San Francisco és környékét a Driver -ből. Jó dolognak tartanám.
A Driver: SF nagyon jó játék volt, ám ékes példája annak hogy egy open world autósjáték milyen gyorsan tud unalomba váltani ha nincs online.
-
Coral Springs #867 Van egy bemutató felhozatal, ebből te már leszűrted hány autó lesz a végleges játékban ? Minden autósjátékhoz van, nem jelent semmit. -
#866 Úúú tudjátok mi kéne még a játékba? Egy Tesla Model S :DD Nekem nagyon bejönne. Akkor már lehetne Fisker is. -
#865 jé, ezt a képet véletlenül kihagytam amikor a többit beszúrtam ide, aztán el is feledkeztem róla
brutál egy a Circuit tuning, de remélem les majd ACR-es Street tuning is :) -
#864 A listán lehet frissíteni a viper képét mondjuk erre :
Egyébként minden elismerésem és köszönetem a folyamatos infókért :) -
#863 Biztos, hogy lesznek még új autók.. Nem hiszem, hogy egyetlen egy Bmw-t tesznek be..
Amúgy a listád szerint eddig van 15 US autó, 18 non US. Ez eddig tök jó arány. -
#862 de ne csak a hivatalos listát nézd, nem azért gyűjtöm a képekről és videókról az autókat.. :D
TDU2-ben volt egy rakat Zonda és Veyron, azzal az autólista negyedét le is tudták :DD
ez a módszer jobban tetszik nekem hogy tuningolni lehet, inkább többféle típus legyen, mint 6x ugyanaz az autó más hátsó szárnyal vagy festéssel :)
lehet elégedetlenkedni, de attól még nem lesz több kész autójuk és liszenszük se.. a lista szép változatos, van mindenféle autóból néhány, de még mindig nem láttuk a teljes listát
(pletykák szerint van MkIV Supra is a játékba, de még csak nagyon pletyka, úgyhogy még nem került fel a listára se :) -
#861 Néztem a hivatalos autólistát, nekem kevesebb autó rémlett, de igazán el tudnék viselni többet is :) Az meg hogy tunningolni lehet, fantasztikus! De egy Lamboból nem lesz ferrari, azért mert széttuningolom. Vagy egy Fordból BMW. Szóval a tunning adta módosítások nem egyenértékűek egy másik autóval a játékban. A nismo 370Z is csak egy 370Z -
#860 36 autóról tudunk ami már a játékba van és vezethető :)
és ezekből lehet tuningal a különböző kiadásokat megcsinálni, pl. 370z-ből lehet 370z Nismo-t tuningolni, Murcielago-ból Murcielago SV-t, Aventadorból Mansory Aventador-t stb.. :D -
#859 Na ezaz, hogy Én is attól "félek" hogy ez a ~15 autó ami most a listákon van igen sovány. Legalábbis a TDU-hoz képest. Értem Én hogy fél év egy autó, de az lesz ennek a vége, hogy elkezdenek DLC-ket szórni jó sok pénzért, 1-2 autó 1dlc-ben, sőt még a tunningot is félek hogy külön dlc-be raknak. -
#858 Inkább szord meg jobb dub-bal a DNB és Dupstep topikot, mert igen kiszoktál onnan! :) -
smog15 #857 Én örülnék egy Golf kettesnek is :D De amúgy az új Golf GTI-t belerakhatnák meg még pár hétköznapibb autót de így is jó a felhozatal :) -
#856 Ilyet és ehhez hasonló ritkaságokat fun-ból betehetnének!! :)
-
#855 Ha már Lambo akkor egy Diablot tegyenek már be :D -
#854 most ez komoly kérdés volt ? :D
amit tudunk az ott van a Steam-es autólistában... amit meg nem tudunk azt miért tőlünk kérdezed ? :D
van Miura ami gyakorlatilag az első komolyabb és legszebb Lamborghini, van Murci ami az egyik legismertebb és van az Aventador ami a jelenlegi csúcsmodell... szerintem a Lamborghini részleg már így is jó :)
ha lehet választani inkább más gyártók autói kerüljenek be megjelenésig, utána majd valószínű úgyis lesznek DLC-k, abba majd hátha lesz Countach, Diablo, Gallardo Superleggera, Huracan stb -
#853 Most rákerestem és úgy látom Huracan néven fut a megjelenése előtt Cabreranak htt jármű:) -
#852 Cabrera meg nincs is még tudtommal. -
#851 Hát ezzel vitatkoznék:) A Miura pl gyönyörű, a Countach különleges, de az újak közül is az Aventador és a Gallardo is szép! -
#850 Lamborghini Cabrera lesz? nem lenne gond... régóta az első normálisan kinéző Lamborghini :D -
#849 -
#848 CaRPG: Avagy a The Crew miért az autós játékok Pokémon-ja
Martin Bigg cikke a teamvvv.com-ról
A mérete, a terjedelme és változatossága a The Crew nyitott világának tagadhatatlanul elbűvölő. De ami igazán meglepett a tesztelés során, az az autók hihetetlen mértékű testreszabhatósága. Julian Gerighty úgy mondta, hogy "a The Crew az autós játékok Pokémon-ja."
Ez egy találó hasonlat, a kezdetekkor három autó kategória választható: Asphalt, Off-Road és Circuit.. Később ezeket lehet 5 irányba fejleszteni, amik drasztikusan megváltoztatják az autók kinézetét és tulajdonságait, hogy megfeleljen az autónk a különböző igényeknek.
A Street tuning pl. utcai versenyekre optimalizálja a járgányokat. Javul a sebesség, de ezáltal csökken a kezelhetőség.
Az Off-Road versenyekre, rally inspirálta Dirt csomaggal ellátott autókkal mehetünk.
Raid tuninggal az autók igazi off-road szörnyeteggé vállnak.
A Circuit tuning a technikásabb, versenypályás versenyzéshez kell.
"Úgy gondoljuk, hogy a játékosok nagy része egy autóval akarja majd játszani a játékot, tehát 40-50órát eltöltenek egy autóval, a tuningrendszerrel folyamatosan fejlődik az autónk ahogy előrehaladunk a játékban. Ez nagyon különbözik a többi játéktól ahol az autókat gyűjtögetni kell és minden versenyen másik autót kell használni. Persze ezt megteheted itt is, de nem ez a játék elsődleges célja."
Minden autónak 11 teljesítmény alkatrésze van amit feljavítani és cserélni lehet. pl. kipufogó, sebességváltó, üzemanyag befecskendező. Amikor ezeket az alkatrészeket akarjuk kicserélni, a csupasz alvázat látjuk karosszéria nélkül. Ez lehetővé teszi, hogy lássuk, hogy pontosan melyik alkatrészt cseréljük, és hogy az hogyan befolyásolja autó működését.
Ez olyan mint egy interaktív Haynes javítási kézikönyv. :)
“Nagyon sokáig tart ezt megcsinálni, így sokba is kerül a rengeteg munkaóra. De szerintem megéri, mert igyekszünk nagyon komoly testreszabhatóságot csinálni, és amúgy is imádjuk az autókat. Ebben az MMORPG-ben az autónk a karakterünk, ez képvisel minket amikor találkozunk valakivel a játékban. Ezért elengedhetetlen, hogy nagyon részleten egyedivé varázsolhassuk az autónkat."
Nyolc kozmetikai elem van ahol az autónkon változtathatunk. Az autók belsejében pl. a kárpitok színét és a kijelzők mennyiségét változtathatjuk. Ezeket külön-külön is lehet állítani, de teljes átalakításnál is változik. Autónkat több-száz, több-ezer képen szabhatjuk egyedivé.
“Minden egyes küldetés, készségszerző miniküldetés és kihívás a játékban növeli a tapasztalatunkat, amivel új szintre léphetünk. Így oldhatjuk fel a területeket, szerezhetünk pénzt az alkatrészekre és új autókhoz.
Az eseményeken nyújtott teljesítményünktől függően bronz, ezüst és arany serleget kapunk.
Ahogy haladunk előre a játékban, egyre egyedibb és jobb autónk lesz.“
Egy autót 25-30óra maximális teljesítményűre feltuningolni.
(jelenleg 36 autóról tudunk és lehetséges, hogy rendőrautókat is vezethetünk majd, pl. Dodge Charger, Ford Raptor, Ford Crown Vic.. stb)
Tehát összegezve, a The Crew nem csak egy hatalmas nyílt világot ad, hanem teljes testreszabhatóságot is, ettől lesz caRPG.
Ezeket az elemeket vegyítve a jól sikerült vezetési élménnyel, nagyon sokáig fogjuk az utakat koptatni a játékban! :) -
#847 AZ a hang A játékban úgy sem lesz ilyen élvezhető :D -
#846 a Gamespot összefoglalójában, azt írja a tesztelő csaj, hogy Miami-ban vett egy Lamborghini Miura-t...
-
#845 -
Stockbauer33 #844 -
#843 -
#842 jé ezt nem is figyeltem, jó hogy diablo elolvasta legalább :D
RUF CTR-3
2013-as Ruf RT-35
-
#841 igen, az Ubisoft reményei szerint még néhány millióan :D -
Thaddeus #840 Van még valaki rajtam kívül aki PS4-re szerzi be? -
#839 még nem, elméletileg majd itt lesz egyszer -
#838 steamen nem lehet előrendelni? -
#837 Kb fél éve?! :D ... nekem nem működik. -
Stockbauer33 #836 előrendelhető -
Coral Springs #835 Egy rövid fan-made trailer, nem rossz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#834 Ez jónak ígérkezik, hátha bírja majd a gépem is. A sima forgalomban autókázás számomra a legvonzóbb dolog ebben. Nem tudom a véglegesben milyen autók lesznek, de így lista alapján kicsit a hétköznapi(bb) autók hiányoznak.
Kár, hogy rendes időjárást nem tud, mert ha már úgyis állandó internet kell akkor akár az aktuális időjárás is lehetne a valóságnak megfelelően. Ahol esik amcsiban ott esne a játékban is aztán annyi. -
Coral Springs #833 Anno a Need for Speed World -ben is szépen haladtam anélkül hogy egy fillért is beletettem volna a játékba, és egyáltalán nem éreztem grind -nek a dolgot, minden jött amikor kell. De hasonlóan vagyok jelenleg a War Thunder -el, azzal kb már egy éve játszok de már megvan a MiG-15 is ami a tápláléklánc csúcsa a játékban.
Egy ideje a mikrotranzakciós rendszer, ahogy írtad az időspórolást szolgálja, de akar bárki is itt időt spórolni ? Ha jó lesz a játék akkor itt 3-4 év full cruise -olás következik, innentől kezdve meg nincs miről beszélni. Ráadásul már az elején hozzám vágják a Shelby GT 500 -at, engem már le is kenyereztek. Egy-két hónap és amúgy is mindenki a top vasakkal fogja tolni. -
#832 Shortcut, Timesaver, Unlock stb.. nevezhetjük akárhogy.. az új játékoknál régóta divatos a fizetős időspórlás.. :(
viszont amíg csak időt spórolnak a fizetésért cserébe, addig nincs vele sok bajom... nem új autókat vehetnek, nem új alkatrészeket vehetnek.. pontosan ugyanazt amit amúgy a karrier teljesítésével feloldasz..
egyébként a fejlécben lévő kódok is feloldanak elméletileg autókat és tuningokat a játékhoz :D