13240
-
#911 Mert aki a legjobban tud beszólni annak nem kell utána járni annak amiről magyaráz? De a másiknak ha ezt csinálja egyből neki tud ugrani mi? -
#910 Nem voltam itt 25 percig, néha ránéztem a topicra és ennyi.
Igen, azt az egyet megnéztem :D -
#909 25percig itt voltál legalább és írogattál, mégse volt időd másfélperces videókat megnézni ? :D
legalább azt láttad ami alapján írogatsz ? :D -
#908 Azért nem néztem meg mindent, mert nem volt rá időm. Ez alapján viszont normálisnak tűnik, reméljük a másik videó csak valami játékmódból van :)
#900: Erre a faszságra inkább semmit nem írnék, mert annyit sem ér. -
#907 Ezt most úgy mondod mintha Szabi egy teljesen másik, új videóból mutatott volna képeket, holott amikor pattog a bömös az egy kettővel fölötte linkelt videóban van. Szabi amúgy nem fölöslegesen gyűjtöd az infót, én elolvasom, megnézem mindet amit továbbítasz nekünk. Köszönjük -
#906 Na ez már jobb. Lehet, hogy abban a szlalom módban volt olyan az ütközés. -
#905 Ez így már jó lesz -
#904 Valamelyik nap még én voltam lehurrogva hogy alaptalan dolgokat mondok.... soká jelenik még meg a játék.. a topikot meg ha így halad még adíg úgy is bezárják majd párszor ahogy az lenni szokott. -
#903 nemigazán értem minek szrakodok itt az infók összegyűjtésével amikor mindenki egy videót néz meg, ha beszúrok 6 videót..
abban a bizonyos videóban nemtudjuk milyen játékmód vagy anomália van, de versenyeken így néz ki a nagy találkozás a civilekkel
-
#902 Szerintem az az ütközés vicc kategória.
Legyen már előnye annak aki tud vezetni, mert ennyi erővel csak a kanyarokat kell tudni bevenni, autók kikerülése meg már lényegtelen a versenyben, hisz a videó alapján még sebességet sem veszített ütközéskor, nemhogy kipördült, vagy megállt.
-
#901 meg se jelent de már patakokban folyik a könny a topik alján -
#900 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja koccansz kipördül fejre állsz.. meg kell várni a mentőket, a helyszínelést, aztán a korházban kell feküdni pár órát legalább.
Később bíróságra járni az ügyben. stb és egy laza 3 hónap múlva újra fejre állhatsz. Best of racing simulator valaha lenne :D -
#899 Arra még azt mondom, hogy belefér, mert verseny közben tényleg rohadt idegesítő lenne, de a forgalom azért ne papírból legyen már. Minek van akkor ott? Ki sem kell kerülni. -
#898 nem az a lényeg, de az is a játék része. Táblákat egyik játékba se csinálják úgy (legalábbis emlékeim szerint ahol volt kanyarjelző tábla az út mellett mind kiüthető volt), hogy felcsavarodsz a táblára.
Én ennek is örülnék, ha felcsavarodnék rá :D -
#897 Igen, egy open játéknak a forgalom szerves részét képezi, ahogy a fizika is.
Ez így vicckategória. -
#896 mert egyébként egy autós játékban az a lényeg, hogy lepattanunk-e egy civilautóról vagy sem.. -
#895 Ennyi erővel ne is legyen forgalom úgy is csak útban vannak :D
Ha ez így marad nálam vicc kategória lesz. -
#894 örülj neki, hogy el nem dobhatjuk a civilautókat mint a Driver:SF-ben :D -
#893 Így kb kartondobozok is gurulhatnának az úton, mert úgy osztod jobbra balra a civil autókat, mintha te lennél az atyaisten, aki szétválasztja a civil forgalmat :D -
#892 A pattogsz mint egy gumilabdát a játékban szereplő karakterre/autóra értettem. :)
Bár épp a stílusodra is írhattam volna. -
#891 Ki a faszt érdekel és hol írtam a törésről? A fizikáról van szó ember. Pattogsz mint egy gumilabda. -
#890 *városi forgalomba -
#889 Hát ha ilyen marad az "ütközés" akkor biztos nem veszem meg. Majd a sok vérpistike padlógázon fog menni a forgalomba 300+kmh-val mivel nem lesz semmi következménye.
Ilyen online részhez nekem nem lesz kedvem.
Igen, legalább egy TDU-s szintű ütközés legyen benne, hogy legyen is értelme a forgalomnak. -
#888 Meg hogy krúzolgatsz és véletlen.. vagy klasszikus AI vagy lagg miatt nekikoccansz valaminek onnantól a "drágaságod" össze van b"szva.. Engem a TDUk ban is NAGYON zavart a karcolódás és a sár na meg a lógó lökhárító. (főleg mikor nem is hibáztam hanem bug volt) -
#887 Mér neked tán az a célod hogy mindennek neki menj és azon gyönyörködsz hogy mennyire szép? Menyél burnoutozni, Next Car Gamezni vagy van még pár.
De tényleg egyébként minden autónak le van modellezve a belső alkatrészei is nem? akkor már miért nem törnek? Na? azért mert egyrészt idegesítő lenne, másrészt úgy sem az a célod hogy összetörd az autót. -
#886 Azt azért gondolom érzed, hogy ez mennyire szánalmas érvelés.
Nem vagy te véletlenül jogász/ügyvéd vagy politikus? :D
#884: Nem, legalább TDU szintű ütközést. -
Stockbauer33 #885 Huha.Megse veszem.Majd jön a sok szakértő(ha megjelenik végre a játék)és majd meg szakérti.Erre megy majd el 2-3 oldal.Szép meg jó de szar a fű meg szar a hó.Ilyen szar havat még nem is láttam.Minek jár ide a sok szarkupac? -
#884 Mit szeretnél? Frontális ütközést mint a Burnout-oknál? :D -
Coral Springs #883 Bárki is versenyzett eléggé balfasz volt, alig bírtam végignézni. Nekem ez az egész játék nagyon műanyagnak tűnik, mintha matchbox -ok lennének benne. Legalább annyi valóságérzete lehetne mint a TDU2 -nek, ez most egy kicsit lehangolt de van még néhány hónap a megjelenésig. -
#882 ha nem mész neki, akkor úgyse pattansz le róla ;) -
#881 Pont azért amit a lenti fordításokban is olvasni,hogy hüde élő az egész emiatt! -
#880 Ez a lepattanás a második videóban hullagagyi. Mi a francnak akkor forgalom? -
#879 balra fent egy versenypálya, kb. középen meg egy oválpálya :D
-
#878 igen, egy nyilegyenes palyan meg szamitana is valamennyit, de ugye atlagsebessegrol beszelunk.
de 455-ben sincs meg ketszer a 250, ha mar ragaszkodsz a szamokhoz :)
Hantaztak egy nagyot, legalabb ketszer akkora epeniszt mondtak mint amekkora van/lesz nekik, lesz meg itt meglepetes -
#877 nem mindegy, hogy 250-el, vagy 455el mész az autópályán.. :D -
#876 vagyis megy a kamu reszukrol ezerrel... -
#875 alsó videóban
- "mennyi idő kel egyik parttól a másik partig eljutni" ?
-- "tavaly másfél órát mondtam, de azóta csináltunk néhány extrém erős autót, amik megjárják 45perc alatt is"
a Huayra és az Aventador is tuning nélkül ~370et megy, kíváncsi vagyok tuningolva mit tudnak :D -
#874 naja, hülyén néz ki, de nekem tetszik, kinek van ideje megállni :P
(az új NFS:MW-ben pl. néhány mp-es kinyomhatatlan videó van, rohadt idegesítő :D)
sajnos mindegyik videó gémpados árkád módos.. azt viszont nagyon remélem, hogy Greg-nek nincs jogosítványa :DD -
#873 2. videóba lepattan az autó a forgalom többi autójáról.
WTF? -
#872 beindult a PAXEast