13251
-
TDU2-ben is meglehetne csinálni (elméletileg) mindegyik autóhoz a digitális kijelzőket is, csak értelme nincs túl sok meg rengeteg idő kellene hozzá és bug-os az exportáló cucc is még mindig :(
-
A TDU előtt is volt már játék ami tudta. Jó de akkor lényegtelen...
Minden esetre én ilyesmire gondoltam.. bár nem ennyire komplexre.
-
Coral Springs #920 A racionális gondolkodás nem az erősséged. A TDU megjelent 2006 végén, ma meg már 2014 van.
Ezt a dolgot a legtöbb autósjátékban megoldották, még a TDU2 -ben is. Valószínűleg nem lehet bonyolult dolog egy digitális km órát összehozni, ha még az "egyszerű" modder -eknek is megy. -
Egy kis apróság... de elvileg olyan autónk is lesz amiben monitor a kilométeróra... a TDUban nem sikerült megoldani még az LCD-t sem. Vajon itt nem fogja elbaszni ez a hiba az összképet teljesen? -
Coral Springs #918 Szerintem se vedd meg. Az igazi vérpistikéket a full ködös éjszaka sem állítja meg, szerinted majd beszarnak egy kis forgalomtól ?
-
Írtam egy regényt de kitöröltem inkább...fáradt vagyok ehhez.. nem is érdekel
ON -
A videó óta, amelyik kommented nem személyeskedés volt, az a törést emlegette. És az is alpári stílusban íródott, úgyhogy befejezheted. :))
A beszólogatást pedig nem én kezdtem. :) Eleresztettem egy poénos kommentet, amit ráadásul rohadtul nem neked írtam, az érintett pedig csak röhögött rajta maximum. :) Ez volt az utolsó kommentem a témában.
-
Folyamatosan a törésről? Ennyi maradt meg rólam mi? mennyi volt 2 komment? (na az már folyamat)
Egyébként én csak amolyan háttérben meghúzódó nézelődő vagyok... hagyom hogy mások egymásból csináljanak hülyét itt és csak néha jelzem hogy én is itt vagyok :D -
személyeskedést lehetőleg még most hagyjuk abba, nincs kedvem nekiállni törölgetni.. -
Te folyamatosan baromságokat hordasz össze. Folyamatosan a törésről zagyválsz, ráadásul a rosseb se szólt hozzád. :) -
-
Mert aki a legjobban tud beszólni annak nem kell utána járni annak amiről magyaráz? De a másiknak ha ezt csinálja egyből neki tud ugrani mi? -
Nem voltam itt 25 percig, néha ránéztem a topicra és ennyi.
Igen, azt az egyet megnéztem :D -
25percig itt voltál legalább és írogattál, mégse volt időd másfélperces videókat megnézni ? :D
legalább azt láttad ami alapján írogatsz ? :D -
Azért nem néztem meg mindent, mert nem volt rá időm. Ez alapján viszont normálisnak tűnik, reméljük a másik videó csak valami játékmódból van :)
#900: Erre a faszságra inkább semmit nem írnék, mert annyit sem ér. -
Ezt most úgy mondod mintha Szabi egy teljesen másik, új videóból mutatott volna képeket, holott amikor pattog a bömös az egy kettővel fölötte linkelt videóban van. Szabi amúgy nem fölöslegesen gyűjtöd az infót, én elolvasom, megnézem mindet amit továbbítasz nekünk. Köszönjük
-
Na ez már jobb. Lehet, hogy abban a szlalom módban volt olyan az ütközés. -
Ez így már jó lesz
-
Valamelyik nap még én voltam lehurrogva hogy alaptalan dolgokat mondok.... soká jelenik még meg a játék.. a topikot meg ha így halad még adíg úgy is bezárják majd párszor ahogy az lenni szokott.
-
nemigazán értem minek szrakodok itt az infók összegyűjtésével amikor mindenki egy videót néz meg, ha beszúrok 6 videót..
abban a bizonyos videóban nemtudjuk milyen játékmód vagy anomália van, de versenyeken így néz ki a nagy találkozás a civilekkel
-
Szerintem az az ütközés vicc kategória.
Legyen már előnye annak aki tud vezetni, mert ennyi erővel csak a kanyarokat kell tudni bevenni, autók kikerülése meg már lényegtelen a versenyben, hisz a videó alapján még sebességet sem veszített ütközéskor, nemhogy kipördült, vagy megállt.
-
meg se jelent de már patakokban folyik a könny a topik alján -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja koccansz kipördül fejre állsz.. meg kell várni a mentőket, a helyszínelést, aztán a korházban kell feküdni pár órát legalább.
Később bíróságra járni az ügyben. stb és egy laza 3 hónap múlva újra fejre állhatsz. Best of racing simulator valaha lenne :D
-
Arra még azt mondom, hogy belefér, mert verseny közben tényleg rohadt idegesítő lenne, de a forgalom azért ne papírból legyen már. Minek van akkor ott? Ki sem kell kerülni. -
nem az a lényeg, de az is a játék része. Táblákat egyik játékba se csinálják úgy (legalábbis emlékeim szerint ahol volt kanyarjelző tábla az út mellett mind kiüthető volt), hogy felcsavarodsz a táblára.
Én ennek is örülnék, ha felcsavarodnék rá :D -
Igen, egy open játéknak a forgalom szerves részét képezi, ahogy a fizika is.
Ez így vicckategória. -
mert egyébként egy autós játékban az a lényeg, hogy lepattanunk-e egy civilautóról vagy sem.. -
Ennyi erővel ne is legyen forgalom úgy is csak útban vannak :D
Ha ez így marad nálam vicc kategória lesz. -
örülj neki, hogy el nem dobhatjuk a civilautókat mint a Driver:SF-ben :D -
Így kb kartondobozok is gurulhatnának az úton, mert úgy osztod jobbra balra a civil autókat, mintha te lennél az atyaisten, aki szétválasztja a civil forgalmat :D -
A pattogsz mint egy gumilabdát a játékban szereplő karakterre/autóra értettem. :)
Bár épp a stílusodra is írhattam volna. -
Ki a faszt érdekel és hol írtam a törésről? A fizikáról van szó ember. Pattogsz mint egy gumilabda. -
*városi forgalomba -
Hát ha ilyen marad az "ütközés" akkor biztos nem veszem meg. Majd a sok vérpistike padlógázon fog menni a forgalomba 300+kmh-val mivel nem lesz semmi következménye.
Ilyen online részhez nekem nem lesz kedvem.
Igen, legalább egy TDU-s szintű ütközés legyen benne, hogy legyen is értelme a forgalomnak. -
Meg hogy krúzolgatsz és véletlen.. vagy klasszikus AI vagy lagg miatt nekikoccansz valaminek onnantól a "drágaságod" össze van b"szva.. Engem a TDUk ban is NAGYON zavart a karcolódás és a sár na meg a lógó lökhárító. (főleg mikor nem is hibáztam hanem bug volt) -
Mér neked tán az a célod hogy mindennek neki menj és azon gyönyörködsz hogy mennyire szép? Menyél burnoutozni, Next Car Gamezni vagy van még pár.
De tényleg egyébként minden autónak le van modellezve a belső alkatrészei is nem? akkor már miért nem törnek? Na? azért mert egyrészt idegesítő lenne, másrészt úgy sem az a célod hogy összetörd az autót. -
Azt azért gondolom érzed, hogy ez mennyire szánalmas érvelés.
Nem vagy te véletlenül jogász/ügyvéd vagy politikus? :D
#884: Nem, legalább TDU szintű ütközést. -
Stockbauer33 #885 Huha.Megse veszem.Majd jön a sok szakértő(ha megjelenik végre a játék)és majd meg szakérti.Erre megy majd el 2-3 oldal.Szép meg jó de szar a fű meg szar a hó.Ilyen szar havat még nem is láttam.Minek jár ide a sok szarkupac? 
-
Mit szeretnél? Frontális ütközést mint a Burnout-oknál? :D -
Coral Springs #883 Bárki is versenyzett eléggé balfasz volt, alig bírtam végignézni. Nekem ez az egész játék nagyon műanyagnak tűnik, mintha matchbox -ok lennének benne. Legalább annyi valóságérzete lehetne mint a TDU2 -nek, ez most egy kicsit lehangolt de van még néhány hónap a megjelenésig.