13240
-
#666 Lóf**zt! Bazz, tuti hogy TUD2 fejlesztőket is beleszólhattak -
#665 szóval tényleg zajlik szép csendben a médiahadjárat a háttérben, úgy tűnik végre megérkeznek majd a tesztek és videók.. :)
-
#664 Így van, mindenre van megoldás, nekem is tetszene ha tankolni is lehetne. -
#663 Versenyen nincs üzemanyagfogyasztás aztán kész, nagy kaland. Plusz, ha valakit idegesít kikapcsolhatóvá lehet tenni krúz alatt is és kész. -
#662 Versenyek előtt lobyban vagy valahol egyszerűen gombnyomással vagy akár autómatikusan valamit kipipálva tankolhatsz.. ha meg élvezni akarod és csak kocsikázol akkor megállhatsz a benzinkúton tankolni. Elvileg úgy is csekély összegek a versenyekhez képest. Ezt olyan nehéz lenne okosan megoldani? vagy inkább csak lusták? -
#661 Versenyek előtt elmennél a kútra és tele tankolnád :D -
#660 így is lehet majd bandázni, TDU 1-2ben is lehetett :D
hátha megcsinálták, hogy legalább a civilek beállnak tankolni :) -
#659 Szabi mondanivalóját kiegészítve, az is milyen gáz lenne, ha úgy mennél versenyezni, hogy a felénél, vagy a cél előtt kifogy a benzin. -
#658 Hülyeség baszki :D
Pedig jó lenne csoportba. Lehetne bandázni a kúton amíg mások tankolnak :D -
#657 nem, mert szerintük idegesítené a legtöbb játékost ha néha ki kéne állni tankolni :D -
#656 Üzemanyag fogyasztást terveznek a játékba? -
ratgab #655 Csak a pontosság kedvéért infó a térképről
Szummázva az angolul kevésbé értőknek:
- 1000 valódi jellegzetes úti helyszín/épület
- 5000 km2 a bejárható játékterület (9 826 630 km2 USA valódi területe), ami azért önmagában baromira hatalmas, amihez vegyük számításba, hogy ezt offroad is be tudjuk majd járni teljes egészében.
- 10000 kilóméterni út lesz a játékban
- Egy gyors autóban az út pl. San Francisco-tól New Yorkig 1,5 óra lesz. Ez az útakon megtett utazóidő. Offroad ez 2 óra vagy annál is több lehet.
Nem, nem teljes Amerika, de 10000 kilóméter minden csak nem apró térképet feltételez. Az a 1,5 óra a térkép egyik végétől meg a másikig (hangsúlyozva, hogy gyors autóban) szintén elég kecsegtető szám. Persze hiszem, ha látom alapon majd meglátjuk a véglegesben hogyan alakulnak a számok. -
ratgab #654 Nem kell felkapni a cukrot. Én meg azt írtam le mit láttam a te hsz-eddel kapcsolatban.
Többivel kapcsolatban meg értelmező kéziszótárt ajánlok (súgok részben egyetértettem, részben meg számonkértem az objektivításod hiányát... tényektől mentesen ítélsz: ergó találgatsz).
Kifakadásodra meg nyugtatót javaslok, ebben nem az SG a hibás. Részemről egy másodperc vita nem volt.
Ui.: Köszönöm az olvasás és értelmezéssel nincs probléma, csak én gondolkodom is nem csak ezt a kettőt művelem. -
#653 Mi a francért nem vagy képes megérteni amit írok? Mi bajod van? direkt csinálod?
Mi a "találgatás" azon hogy elmondom amit "láttam" ahogyan én "láttam".
Főleg hogy arra reagáltam amit egy másik mondott előttem.. kicsit indokolva azt hogy miért is mondhatta azt.
EBBEN MI VOLT TALÁLGATÁS MESÉLJED MÁR EL KÉRLEK.
Ezért imádom az SG-t. Mikor olvasni tud az ember de értelmezni már nem.
Ne vitázzunk leszarom elmentem aludni.
-
ratgab #652 Láttad egyben? Láttad játék közben egyben? Láttad arányaiban? Szerintem nem (mert hogy még senki sem, mivel nem jött ki), egyszóval találgatsz.
Nyilván részleteket láthattunk, de nincs fogalmunk sem az arányokról. Abban nyilván igazad lesz amúgy, hogy nem lesz Amerika méretű a játékterület, de ezt balgaság bárkinek is elvárni.
Városok valóban nagyok, de ez még lehet eltúlzott művészi ábrázolású térkép is a nagyobb helyszínekről. Szummázva: Gyakorlatilag semmit nem tudunk, ez alapján kár bármit is spekulálni és kijelenteni. Vannak számadataink és ennyi.
Annyi biztos, hogy nem amerika úthálózata lesz lemodellezve. -
#651 Nem hiszem el, hogy van ember, aki azt gondolta, hogy a komplett USA, valós úthálózattal benne lesz a játékban :D -
#650 Mi találgattam? és milyen megfigyelés??...
Énszerintem a gameplay videókban a "végleges map"ból láthatunk részleteket. Azokon a városok az országhoz képest NAGYOK! ebből jön hogy kicsinek tűnhet. -
Coral Springs #649 Alaposan el van tévedve itt egy-két ember agyilag. -
ratgab #648 Találgatsz és készpénznek veszed a megfigyelésed... Zseniális... Nem kéne megvárni inkább a végleges verziót és utána ítélkezni?
Második bekezdés indoklása meg no comment... Már ne is haragudj. -
#647 #646 Miért nem lesz benne az egész USA? Ki beszélt itt a részletekről és a méretekről? Szerintem a játékot is ezzel reklámozzák nem? De köszönöm hogy hülyének néztél ahelyett hogy értenéd mit írtam.
#645 Attól hogy ez egy fanmade vagdosott térkép a topik háttere is egy térkép... és amelyik térképen város is van azon látszódik az aránytalanság és az úthálózat egyszerűsége. Az volt a szándékom hogy ezzel indokoljam miért lehet kicsinek látni a térképet. -
#646 Komolyan azt gondoltad, hogy benne lesz az egész USA? :D -
#645 Azt se felejtsük el, hogy ez egy fanmade összevágott nem is teljesen precíz/pontos térkép. -
#644 Szerintem is kicsi(-nek tűnik)!
Nyilván látott már mindenki USA térképet..
Az igazihoz képest az is. Ezt a városok mérete is jól mutatja, és leginkább az érezteti hogy kicsi az egész.
VÁRJUK!! csak legyenek még autók. -
#643 VAD:D Alig várom! -
#642 -
#641 azt mondták az elején, hogy a keleti parttól a nyugatira bő másfél óra autópályán padlógázzal egy Murcielago-val.. akkor a "szigetkör" legalább 6-7óra :)
nyugisabb tempóban simán lehet 10 :D
#639: 7000 mérföld, tehát 11000 km :D
és ez csak az út, ezenkívül a teljes térkép bejárható offroad -
#640 Tehát a tdu1-ben volt a küldetés amikor körbe kellet menni a szigeten. Az volt egy óra körülbelül. TDU2-ben nem tudom, de tippelve másfél óra. A kettő összsen 2 és fél óra. Négyszerezve 10 óra. Tehát lesz egy küldetés minimum, ami 10 órás lesz, és körbe kell autózni az egész térképet -
#639 Csak New York akkora mint a GTA 4-ben Liberty City.
A térkép 8000km utat fog tartalmazni (ha jól emlékszem), ez kb négyszer akkora mint a TDU2-ben a két sziget együttvéve. -
#638 Így ránézésre nem nagyobb mint TDU2-ben bármelyik sziget. -
#637 Te beteg vagy :D -
#636 most ez irónia akart lenni ? :D -
#635 Nem valami nagy.(de azért nem rossz) -
#634 The S0lution13 összevágta a videókból a bejárható utak egy részét :D
(emlékeztetőül, New York akkora mint Liberty City a GTA4-ben) -
#633 szép :) -
Stockbauer33 #632
-
#631 Jó volt az, 8as layerben csapatni az autópályán...:P vissza is sírom még most is. -
#630 anélkül meg sínautó volt :) -
#629 De az csak HC-ban volt :) -
#628 hold gravitációval.. :D -
#627 Én egy TDU 1 fizikával teljesen meg lennék elégedve, kormánnyal az is elég fasza volt :)