13251
-

ejj de ronda az a sárga belső :D
-
Köszi :) -
Stockbauer33 #961 8-ik kód 9P8W9T4T -
Coral Springs #960 Annyi kis különbséggel hogy én Ford, Mustang fanatik vagyok, és így alkottam véleményt egy Mustang -ról. A problémámat pedig a legtöbb helyen megértik, a 2015 -ös Mustang kiverte a biztosítékot a muscle car fanoknál. Amire én akkor ugrottam az más jellegű dolog volt. -
hogy is volt ez a mások számára sértő megjegyzés egy autóról?:D -
én imádom az új mustangot -
Coral Springs #957 Akkor már betehetnék a másik kedvencemet a 08 GT 500KR -t is, ezzel az új fostang -al egy km -t nem fogok menni. Carroll Shelby forog a sírjában. -
A limited edition mellé nem plusz autó jár, hanem korai feloldás, szóval az alapjátékban is benne lesznek ezek az autók. -
Ahogy néztem a limited edition mellé jár a 3 autó a z4,mini,ram szóval aki azt előrendeli mindhármat megkapja, nincs korlátozás, hogy amerika vagy európa, a másik, hogy ubisoft oldala szerint előrendelhető helyeknél mindegyiknél szeptember 30. írnak megjelenésnek :D -
Mustangokból nem lesz hiány 
-
Most találtam a ubisoft oldalán :)
-
C6.R
-
-
német amazonról...
-
max 5 perc egy kamu profilt csinálni :D -
akkor felejtős :D -
az, egy fb alkalmazás lényegében -
ezekhez bónusz kódokhoz facebuk kell?Mert a játék honlapján be vagyok jelentkezve,de nem látom ,hogy kaptam e volna valamit a kódokért -
én tudom, véletlenül a Charger nevét írtam át tegnap :D
javítva -
Most néztem, az autólistát és valaki tudja mi a különbség a szimpla Dodge Challenger és SRT8 392 Challenger között ? -
Coral Springs #943 Komoly hogy belerakták a Mt. Rushmore -t is a négy elnök hegyoldalba vésett arcmásával.
-
nagykör....ahhoz valami autó is kell először:D -
Stockbauer33 #941 Tudsz vmit a BMW-kről?Alpina?Hamman?
#924 Kikell kerülni őket
Gurulgattunk már annyit h tudjuk az Oahu szigetkör hibátlanul is ment
.Mivel meg van a térkép szervezgetjük a krúz útvonalakat.Lesz majd csapatás.
Opelostól loptam a PH-ról.Nagyíts kicsit a NY-ra és vissza a mapra.Baszott nagy lesz ez.Esetleg egy nagykőr?V 2? :D -
Remélhetőleg nem, de ha igen akkor majd ügyes emberek feloldják a korlátozást.
#937 Valószínűleg igen, városban nem sok értelme lenne. -
szerintem az AI még látta a Charger-t így nem tudott balra kerülni :D
#936: pc-n kormánnyal 50fps a limit, a többit még nem tudni -
A földút miatt lehet? -
PCn is csak 30fps lesz? borzasztóan néz ki úgy. -
Nagyon úgy tűnik. -
1:05 Az AI kívülről kerül ki? -
10:30-nál a "lepattogósok" figyeljenek
-
MMO teljesen másra vonatkozik mint az fps. -

UI: kár hogy ilyen szar a videó minősége :( -
szerintem is sokkal jobb lenne fps nek -
Jól néz ki, kár hogy ubisoft szerint MMO csak mert egyszerre 8 játékos is autózhat együtt... -

frissítettem az autók neveit az autólistán -
-
Coral Springs #926 -
tényleg "lepattant", amikor sok autóhoz közel mész el, akkor beindul az overtake miniküldi és ott engedékenyebb a koccanásokra
-
Szerintem nem lepattant, hanem elment mellette ;)
UI: bocsi a minőségért, de a fórum csak 20Kbyte méretet enged feltölteni a képekből :(
-
2012-ben volt kint az Ivory oldalán ez a kép.. kíváncsi vagyok, hogy azóta bentmaradt-e még az Audi TT RS, mert akkor kéne legyen Audi R8 is :D