13240
-
#952 C6.R -
#951 -
#950 német amazonról...
-
#949 max 5 perc egy kamu profilt csinálni :D -
#948 akkor felejtős :D -
#947 az, egy fb alkalmazás lényegében -
#946 ezekhez bónusz kódokhoz facebuk kell?Mert a játék honlapján be vagyok jelentkezve,de nem látom ,hogy kaptam e volna valamit a kódokért -
#945 én tudom, véletlenül a Charger nevét írtam át tegnap :D
javítva -
#944 Most néztem, az autólistát és valaki tudja mi a különbség a szimpla Dodge Challenger és SRT8 392 Challenger között ? -
Coral Springs #943 Komoly hogy belerakták a Mt. Rushmore -t is a négy elnök hegyoldalba vésett arcmásával. -
#942 nagykör....ahhoz valami autó is kell először:D -
Stockbauer33 #941 Tudsz vmit a BMW-kről?Alpina?Hamman?
#924 Kikell kerülni őket Gurulgattunk már annyit h tudjuk az Oahu szigetkör hibátlanul is ment .Mivel meg van a térkép szervezgetjük a krúz útvonalakat.Lesz majd csapatás.
Opelostól loptam a PH-ról.Nagyíts kicsit a NY-ra és vissza a mapra.Baszott nagy lesz ez.Esetleg egy nagykőr?V 2? :D -
#939 Remélhetőleg nem, de ha igen akkor majd ügyes emberek feloldják a korlátozást.
#937 Valószínűleg igen, városban nem sok értelme lenne. -
#938 szerintem az AI még látta a Charger-t így nem tudott balra kerülni :D
#936: pc-n kormánnyal 50fps a limit, a többit még nem tudni -
#937 A földút miatt lehet? -
#936 PCn is csak 30fps lesz? borzasztóan néz ki úgy. -
#935 Nagyon úgy tűnik. -
#934 1:05 Az AI kívülről kerül ki? -
#933 10:30-nál a "lepattogósok" figyeljenek -
#932 MMO teljesen másra vonatkozik mint az fps. -
UI: kár hogy ilyen szar a videó minősége :( -
#930 szerintem is sokkal jobb lenne fps nek -
#929 Jól néz ki, kár hogy ubisoft szerint MMO csak mert egyszerre 8 játékos is autózhat együtt... -
frissítettem az autók neveit az autólistán -
#927 -
Coral Springs #926 -
#925 tényleg "lepattant", amikor sok autóhoz közel mész el, akkor beindul az overtake miniküldi és ott engedékenyebb a koccanásokra
-
#924 Szerintem nem lepattant, hanem elment mellette ;)
UI: bocsi a minőségért, de a fórum csak 20Kbyte méretet enged feltölteni a képekből :(
-
#923 2012-ben volt kint az Ivory oldalán ez a kép.. kíváncsi vagyok, hogy azóta bentmaradt-e még az Audi TT RS, mert akkor kéne legyen Audi R8 is :D
-
#922 TDU2-ben is meglehetne csinálni (elméletileg) mindegyik autóhoz a digitális kijelzőket is, csak értelme nincs túl sok meg rengeteg idő kellene hozzá és bug-os az exportáló cucc is még mindig :(
-
#921 A TDU előtt is volt már játék ami tudta. Jó de akkor lényegtelen...
Minden esetre én ilyesmire gondoltam.. bár nem ennyire komplexre.
-
Coral Springs #920 A racionális gondolkodás nem az erősséged. A TDU megjelent 2006 végén, ma meg már 2014 van.
Ezt a dolgot a legtöbb autósjátékban megoldották, még a TDU2 -ben is. Valószínűleg nem lehet bonyolult dolog egy digitális km órát összehozni, ha még az "egyszerű" modder -eknek is megy. -
#919 Egy kis apróság... de elvileg olyan autónk is lesz amiben monitor a kilométeróra... a TDUban nem sikerült megoldani még az LCD-t sem. Vajon itt nem fogja elbaszni ez a hiba az összképet teljesen? -
Coral Springs #918 Szerintem se vedd meg. Az igazi vérpistikéket a full ködös éjszaka sem állítja meg, szerinted majd beszarnak egy kis forgalomtól ? -
#917 Írtam egy regényt de kitöröltem inkább...fáradt vagyok ehhez.. nem is érdekel
ON -
#916 A videó óta, amelyik kommented nem személyeskedés volt, az a törést emlegette. És az is alpári stílusban íródott, úgyhogy befejezheted. :))
A beszólogatást pedig nem én kezdtem. :) Eleresztettem egy poénos kommentet, amit ráadásul rohadtul nem neked írtam, az érintett pedig csak röhögött rajta maximum. :) Ez volt az utolsó kommentem a témában.
-
#915 Folyamatosan a törésről? Ennyi maradt meg rólam mi? mennyi volt 2 komment? (na az már folyamat)
Egyébként én csak amolyan háttérben meghúzódó nézelődő vagyok... hagyom hogy mások egymásból csináljanak hülyét itt és csak néha jelzem hogy én is itt vagyok :D -
#914 személyeskedést lehetőleg még most hagyjuk abba, nincs kedvem nekiállni törölgetni.. -
#913 Te folyamatosan baromságokat hordasz össze. Folyamatosan a törésről zagyválsz, ráadásul a rosseb se szólt hozzád. :) -