thecrew.jpg
  • Szabi #761
    tehát akkor a folytatás, ebbe már vannak érdekesebb infók is :)

"Julian és Stephane azzal kezdte az ismertetőt, hogy az Ivory Tower és The Crew ötlete több mint hat éve megvolt már, azóta dolgoztak rajta, hogy ténylegesen eltudják kezdeni a projektet.

A játékot eredetileg "Route 66"-nak akarták nevezni, de végül a The Crew nevet adták a játéknak. Az átnevezés oka az volt, hogy szerintük a The Crew, azaz a banda/csapat név jobban illik a játékhoz, hisz csapatokat kell alkotni akik versengenek egymással.

Ezután a térkép méreteiről beszéltek, összehasonlító képeket mutattak más játékokkal, Forza Horizon, GTA5, NFS Rivals és Skyrim.. ezek a térképek mind befértek a játék térképére..
    Tehát tényleg hatalmas nagy a térkép.
    Julian elmondta, hogy egy átlagos autóval több mint négy óra kell hogy körbejárjuk a térképet.

A játék történetét és a küldetéseket, ugyanaz találta ki, aki a Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto: San Andreas, Grand Theft Auto: Vice City és Red Dead Redemption történetét is kitalálta.
    A történet és a küldetések kicsit hasonlítanak a 'Fast and the Furious' filmekhez, azzal a nagy különbséggel, hogy itt az "autók a szereplők", nem a színészek.

A tájékoztató végén egy rövid kérdések és válaszok rész is volt." -- ez is le lesz majd hamarosan fordítva.

A továbbiakban részletesebben megismerhették az egyes játékelemeket.

Térkép:

"A bemutató elején megmutatták, hogy hogyan építették fel a világot, mindig teljesen befejezték azt a térképrészt amit elkezdtek és csak ezután mentek tovább a következőt térképrészre.

A térképért felelős vezető kiment Amerikába körbefotózni a fontosabb és ismertebb épületeket.
    A többit pedig pl. Google Maps segítségével csinálták meg.

A híresebb épületeknek a játékban való megjelenítésere nem volt engedélyük, ezért ezek úgy kerültek be, mint pl. a Rockstar játékaiba is, kitalált nevekkel."

nem szúrum be újra a térképet, ott van a [URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1370932541&no=754]#754[/URL]-es kommentbe

Autók:

"Minden autó a játékban közel hat hónapig készült, az autókat teljesen kidolgozták, minden apró részletre figyeltek. Működő motor, féltengely, váltó stb..

A bemutatóban a Bentley Continental GT SS-t láthatták, ahogy mozognak a dugattyúk, forognak a sebességváltó fogaskerekei és forog a féltengely is.

Erre mind azért van szükség, mert amikor egy új tuning alkatrészt veszel, pl. a sebváltón változtatsz, látod közben a mozgó alkatrészeket

A hosszú fejlesztési idő másik oka, maguk az autógyártók. Nehéz velük együtt dolgozni és megszerezni az engedélyeket az autók felhasználáshoz. Ezért a fejlesztők, más stúdiókkal is együtt dolgoznak az Ubisoft-on belül. Az autók hangjait, pl. az Ubisoft Reflections (akik a PS4-es konvertet is csinálják) veszi fel a valódi autóktól. A fizikát ugyanaz a fickó csinálja, aki a Test Drive Unlimited-hez is csinálta a fizikát. A csapat sokféle autós játékot csinált már, így ezeknek a tapasztalataival dolgoznak, hogy a The Crew fizikája mindenkinek jó legyen. Többféle kormányt és pedált próbáltak a játék fejlesztése közben, pl. Fanatec, Logitech, Thrustmaster és sok mást.. fontosnak tartják a készítők, hogy kormánnyal is élvezhető legyen a játék."

Játékteszt tapasztalatai:

A játékot pc-ket játszották Microsoft x360 gamepad-al. A fenti képen látható kormányos hárommonitoros gépből csak egy volt, így itt felváltva tesztelték a játékot.

"A játéktesztemet az elejéről kezdtem, a játék elején egy Ford F-150 Raptor-t üldöz a rendőrség az autópályán, ez egy remek módja egy játék kezdéséhez. Miután leráztam a rendőröket, elmentem autót cserélni, egy tuningolt Chevrolet Camaro-ra váltottam. Az első, versenyre, ami Detroit utcáin van pont megfelelő autó. A verseny után megismerjük a játék történetét, ezt inkább nem részletezem, majd meglátjátok.

Végre megvehettem az első autót, a lehetőségek: 2011-es Ford Mustang, 2011-es Dodge Challenger, 2010-es Chevrolet Camaro vagy egy Nissan 370Z.

Kipróbáltam mindegyik autót, végül a Nissan-t vettem meg. 15 percet vezettem kb, majd elmentem a tuning bolthoz, ez kell a történet továbbhaladáshoz is.
    Néhány küldetés után elkezdtek krúzolgatni, MadManCk mellettem ült és ő is csak krúzolgatott. Csináltunk egy csapatot és elkezdtünk együtt krúzolni. Megnéztünk pár küldetést, hogy milyen amikor együtt vagyunk, majd utána krúzoltunk tovább. Elindultunk Detroit-ból Chicago-ba. Hosszú volt az út, viszont nagyon élvezetes is, mert szinte élt a világ körülöttünk.
    Miután megérkeztünk Chicago-ba, megbeszéltük, hogy mi legyen a következő hely ahova elmegyünk. Végül úgy döntöttünk, hogy átugrunk Las Vegas-ba, majd onnan visszajövünk Chicago-ba.

Nagyon hangulatos volt az utazás, a környezet változása csodálatos. Miután megérkeztünk, ideje volt abbahagyni aznapra, le telt a játékidőnk."

hamarosan folytatom a második napot is fordítani :D