13240
-
Coral Springs #706 Ez most egy Wheelman lesz, egy új Need for Speed, esetleg a TDU3 ? Nem igazán tudom még hova tenni. -
#705 van benne néhány új jelenet
-
#704 Úgy látom, nekem elég lesz a sima kiadás is. :D -
nem is vészesek a tuningok, a két jobboldali még tetszik is :D -
#702 Limited Edition ajándékok:
Amerika:
Európa :
-
#701 én az angol videót linkeltem ide, de te nem azt nézted, az amerikaiba pl. The Crew rendszám van, de az angolba ez a speckó rendszám, mert ez kéne legyen a kód valamiféle jutalomjátékhoz -
#700 LOL
Akkor erre adjál valami értelmes magyarázatot :DD -
#699 Októberben érkezik a The Crew -
#698 -
#697 Melyik videóból vágtad ki? Én a youtubeból. -
#696 Remélem így már látszani fog a kép.
-
#695 viszont ebből 2014 év vége lesz... :-( -
#694 -
-.- -
#692 "THE CREW" -
#691 az Aventador rendszámát sikerült már leolvasni valakinek ? :D -
#690 Most akartam berakni én is :D Komoly a videó :D -
#689 -
#688 a plakát és pohár kéne :D
-
#687 Pfff. szar lehet nekik :D -
#686 elkezdtem nézegetni a játékon dolgozók fb és twitter oldalait, az egyik fejlesztő pl. francia iRacing bajnok :D
de van aki volt az Infogrames-nél, az Eden Games-nél és most az Ivory Tower-nél is vezető fejlesztő, nemrégiben körbejárta és fotózta Amerikát bérelt Mustangokkal :) -
#685 biztos van, csak még nekünk nem mondták el :D
mint ahogy már írtam, elméletileg ezen a héten beindul az infózuhatag, aztán majd meglátjuk.. :) -
Nekrofil #684 van most valami megjelenési terv? vagy jön amikor jön? -
#683 Igen ezt is mondták neki erre azt mondta hogy E3on akik játszottak bénák voltak meg gamepaddal tolták és akkor minden assist be van kapcsolva. -
#682 naja, bő fél éve.. és nem véletlenül csúszik a játék (legalább) fél évet.. :D -
Nekrofil #681 azóta sokminden változhatott ;) rég volt friss ingame videó, nem? -
#680 Reméljük igaza van, de a videók alapján nem így tűnt. -
#679 néhányan voltak az Ivory Tower-nél tesztelni a játékot, de sajnos még nem adhatnak ki arról anyagot.. elméletileg majd a hét végefelé jöhet az infóáradat
úgyhogy addig is pár előzetes kép :D
Creative Director Julian Gerighty és az Ivory Tower Boss Stéphane Beley
néhány díj amit eddig kaptak :)
-
smog15 #678 Facebook oldalukon azt írják, hogy PS4, Xbox One meg PC-re adják ki. Remélem belecsempészik a régi 66-s utat vagy legalább egy részét király lenne :) -
Nekrofil #677 királyság, csak jöjjön már :D -
#676 többször elmondták, hogy pc-re csinálják, majd utánna azt portolják át konzolra.. :D -
Coral Springs #675 Ez ám egy jó hír. -
#674 Hmm ugyanaz dolgozik a fizikán aki a TDU 1 fizikáját is készítette és twitterre azt írta ki hogy kevésbé árkád mint a TDU 1, hát remélem ez igaz. -
Coral Springs #673 A hivatalos oldalon, és a hivatalos trailer végén is feltüntették hogy PC -re is jön. Meg nem egy előzetesben is elmondták. -
#672 Amúgy ez biztos jön PCre? Csak mert a hivatalos honlapon még mindig konzol exkluzívnak írják... -
#671 Már tavaly előrendeltem 576-nál -
#670 Még közel fél év mire megjelenik. -
#669 Az 576nál már van valami előrendelés... nem korai még? -
#668 Are you ready? -
#667 valamire készülnek.. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!