13251
-
Te beteg vagy :D -
most ez irónia akart lenni ? :D -
Nem valami nagy.(de azért nem rossz) -
The S0lution13 összevágta a videókból a bejárható utak egy részét :D
(emlékeztetőül, New York akkora mint Liberty City a GTA4-ben) -
szép :) -
Stockbauer33 #632 
-
Jó volt az, 8as layerben csapatni az autópályán...:P vissza is sírom még most is. -
anélkül meg sínautó volt :) -
#629 De az csak HC-ban volt :) -
hold gravitációval.. :D -
#627 Én egy TDU 1 fizikával teljesen meg lennék elégedve, kormánnyal az is elég fasza volt :) -
Azért árkád fizika is lehet szar meg teljesen használható is... -
Ruf, ott van a felnin.. :) -
Skyline #624 Ez egy arcade játéknak készül nem szimulációnak, az NFS-nél jobbnak tűnik a fizika videók alapján, kábé ennyi. Többet ne várjon senki. -
Ez RUF vagy lesz benne Porsche? -
Built to compete!
-
Tudom, láttam. -
Coral Springs #620 Az eddig látottak alapján részemről ez a gyenge pontja még a játéknak, semmi sem számít jobban egy autós játékban mint a fizika. -
júniusi a videó :D
-
A fizikán remélem azért a videó óta csiszoltak még, mert ez még az nfs-nél is nagyobb sínautó így, legalábbis a videó alapján. -
Jónak néz ki, fizika is emészthető így videó alapján.
-
naja, ez a Driver SF-es, nagyon régóta rajta van az autólistán :) -
Stockbauer33 #615
1.14-nél ott a Buggy -
ez kb. egyéves kép :D -
Coral Springs #613 Hol van már a Saleen S7, miért ezeket a szarokat mutogatják ? -
Stockbauer33 #612 
#603 Feco ha bejuttok a bétára a Szabival info hegyeket ide. :) Habár ha már nem akadunk be a betonba meg stabil layer lesz jó lesz ez -
ha lesz a játékba akkor én Paganit :D -
Érdekes egy összeállítás lesz majd az.
-
én meg LP670-4 Super Veloce-t 
-
Én terepre, az SVT-150 Raptor-t fogom használni.
-
Robi546 #607 Na,érzem hogy ez jó lesz,csak aztán ne hogy pofára esés legyen a vége. :D (fizika ne legyen rossz,ilyesmi) -
Eddig ez a legcsúfabb:D -
amelyik autóval elkezded az egyjátékos részét, azzal végigversenyezheted a játékot.. ezért lehet pl. RAID Mustang-ot építeni :D
-
Robi546 #604 Nekem ez nagyon tetszik eddig csak ami ne legyen benne az az ami a Gran Turismo sorozatba (PS3-on),minden versenyre külön autó kell mert más kategória,így hát nem valami nagy élmény,mert lemész 3 versenyt és máris kell venned új autót hogy tudj versenyezni,nekem ezért nem jött be,szóval remélem itt nem lesznek ilyen kategóriák,na meg legyen szabad mód/vezetés. A Térkép meg elég nagynak tűnik. :) -
Zárt bétára még én is beneveznék :D -
TDU és TDU2 zárt béta után járhatna itt is meghívás.. :)
a hasít az túlzás, de fizikabemutató videót tudnék csinálni :D -
tudod mit? Kapjál rá kulcsot, azzal mi is előrébb lennénk. Érdekelne egy normáils gameplay. Hasít a géped, ugye, videózni tudsz?
-
Na és mégis mi történik?:P -
indulhatna a zárt béta.. de csak ha kapok rá kulcsot.. :D -
"Looks like something is going on!"