13240
-
#626 Azért árkád fizika is lehet szar meg teljesen használható is... -
#625 Ruf, ott van a felnin.. :) -
Skyline #624 Ez egy arcade játéknak készül nem szimulációnak, az NFS-nél jobbnak tűnik a fizika videók alapján, kábé ennyi. Többet ne várjon senki. -
#623 Ez RUF vagy lesz benne Porsche? -
#622 Built to compete!
-
#621 Tudom, láttam. -
Coral Springs #620 Az eddig látottak alapján részemről ez a gyenge pontja még a játéknak, semmi sem számít jobban egy autós játékban mint a fizika. -
#619 júniusi a videó :D
-
#618 A fizikán remélem azért a videó óta csiszoltak még, mert ez még az nfs-nél is nagyobb sínautó így, legalábbis a videó alapján. -
#617 Jónak néz ki, fizika is emészthető így videó alapján. -
#616 naja, ez a Driver SF-es, nagyon régóta rajta van az autólistán :) -
Stockbauer33 #615
1.14-nél ott a Buggy -
#614 ez kb. egyéves kép :D -
Coral Springs #613 Hol van már a Saleen S7, miért ezeket a szarokat mutogatják ? -
Stockbauer33 #612
#603 Feco ha bejuttok a bétára a Szabival info hegyeket ide. :) Habár ha már nem akadunk be a betonba meg stabil layer lesz jó lesz ez -
#611 ha lesz a játékba akkor én Paganit :D -
#610 Érdekes egy összeállítás lesz majd az. -
#609 én meg LP670-4 Super Veloce-t
-
#608 Én terepre, az SVT-150 Raptor-t fogom használni. -
Robi546 #607 Na,érzem hogy ez jó lesz,csak aztán ne hogy pofára esés legyen a vége. :D (fizika ne legyen rossz,ilyesmi) -
#606 Eddig ez a legcsúfabb:D -
#605 amelyik autóval elkezded az egyjátékos részét, azzal végigversenyezheted a játékot.. ezért lehet pl. RAID Mustang-ot építeni :D
-
Robi546 #604 Nekem ez nagyon tetszik eddig csak ami ne legyen benne az az ami a Gran Turismo sorozatba (PS3-on),minden versenyre külön autó kell mert más kategória,így hát nem valami nagy élmény,mert lemész 3 versenyt és máris kell venned új autót hogy tudj versenyezni,nekem ezért nem jött be,szóval remélem itt nem lesznek ilyen kategóriák,na meg legyen szabad mód/vezetés. A Térkép meg elég nagynak tűnik. :) -
#603 Zárt bétára még én is beneveznék :D -
#602 TDU és TDU2 zárt béta után járhatna itt is meghívás.. :)
a hasít az túlzás, de fizikabemutató videót tudnék csinálni :D -
#601 tudod mit? Kapjál rá kulcsot, azzal mi is előrébb lennénk. Érdekelne egy normáils gameplay. Hasít a géped, ugye, videózni tudsz? -
#600 Na és mégis mi történik?:P -
#599 indulhatna a zárt béta.. de csak ha kapok rá kulcsot.. :D -
#598 "Looks like something is going on!"
-
#597 circuit tuning lehetne hozzá, viszont más tényleg ne legyen :D
-
#596 Én, nem bánnám ha lehetne egy ilyet építeni belőle :D
-
#595 Na például ehhez hozzá se nyúlnák, ez így szép ahogy van. -
#594 jé egy új autó :D -
ratgab #593 Nem tud érdekelni, hogy hol játszódik, de úgy az egész koncepció bejön. És a képek csak rátesznek erre egy jó pár lapáttal. -
#592 -
#591 elméletileg nem lesz kötelező, használhatsz egy autót "minden" versenyre megfelelően tuningolva, vagy minden versenyre odavaló gyári kinézetű autót is :)
szóval elméletileg nem kell offroad mustangal menned tereprallyzni, mehetsz raptorral is :D -
#590 Szerintem senki nem fog kötelezni, hogy tuningolj. Nekem se jön be az agyon tuningolás, legalábbis nem minden autón. Engem a gépigény érdekelne már nagyon, mert ott dől el majd minden. -
pitlord23 #589 Eddig nagyon tetszik amit a játékról eddig tudni lehet, de arra lennék kíváncsi, hogy ez a rommá tuningolás mennyire lesz kötelező? Szeretem a kocsikat az eredeti formájukban. -
#588 Hát szerintem elég nagy vonzerő az USA is. -
#587 szinte esélytelen, csak RUF liszenszük van
talán lesz RUF 991 valamelyik verziója, de Porsche 918 nem valószínű.. :(