13251
-
Abban biztosan nem. -
De arról beszélünk. Valószínűtlen, hogy pillangóváltós kocsim lesz :) -
Valaki azt írta tegnap, hogy offline is megy. akkor mégsem? -
1 napos hír. Hát ez így jó szar lesz... -
Eh folyamatos internetkapcsolat kell majd... Nem meglepő, nem először játszanák ezt el
-
ez így megint nem igaz, a Chevrolet Camaro RS (1969), a Chevrolet Impala Sport Sedan (1967) és a Hummer H1 Alpha pl. nem tucatjárgány :D
persze értem én amire gondolsz, szeretnék én is inkább több régi, mint új (2000 utáni) járgányt látni a játékban :) -
Hmm nagyon jól hangzik amit a fizikáról írnak. Így viszont egyáltalán nem sajnálom hogy csak októberben jelenik meg, csinálják meg minél jobbra. -
10évvel ezelőtti nfs-t nézegesd meg akkor
-
Akkor én mondtam rosszul amit gondoltam.
Remélem nem a kötelezõ mainstream autókban meg pár újban fog kimerülni a játék... Amiket felsoroltál az minden autos játék alapja.
Miért nem lehet benne egy fasza régi M3 vagy egy Scirocco esetleg egy régi Porsche (nem ruf) vagy mitsubishu evo (szerintem dirtre indokolt is lenne) vagy Diablo... Stb -
a TDU készítői csinálják, úgy tűnik az esőmágus a TDU2 csapatban maradt :DD -
"- Lesz időjárás változás a játékban, eső, vihar?
-- Nem, nem lesz eső, viszont lesz hó a hegyekben."
Remélem azért ez változni fog, a TDU2-ben is jó volt esőben autózni. -
Felpörgött a topik, ez tetszik!
Remélem hamarosan lesz meg jelenési időpont és gépigény is. :D -
unreal tournament azt hiszem -
van egyáltalán legalább egy játék amibe van ilyen ? :D -
"A platformok közt is lehet játszani?
-- Nem. Mindegyik platformnak saját szervere van."
ez kurva rég téma, kb minden játéknál megkérdezik, és egyiknél sincs lehetőség rá.
pedig igény bőven lenne rá jó nagy. poftlanság a köbön. persze erről nem ők tehetnek, de áh. :( -
1914-ben már volt kormányváltó :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#786 Fránya pénzes sérült pilóták... :D -
az első pillangóváltós Ferrari is egy sérült pilóta miatt készül, szóval elég pénzel megoldható bármi :DD -
#784 Én a TDU-t is G25-el nyomtam és nagyon adta. Meg voltam lepődve mikor a fullos autókat nem tudtam H váltóval váltani. Persze Én hülye, mert amelyikben pillangó van, azt csak ott lehetett váltani :D -
#783 Értem Én hogy bal kezes vagy, de ha valódi kocsiba ülsz majd, akkor is fordítva fogsz váltani? Vagy most nem a Pillangóváltóról beszélünk? :) -
a Team VVV-től valószínű jön majd még belsőnézetes kormányos videó, abból talán többet megtudunk :) -
Akkor H váltóról nem is álmodozok a régebbi autóknál :D -
én annak is nagyon örülnék, ha lehetne pillangóval és tologatós váltóval is váltani egyszerre, így nem kéne folyamatosan állítgatni ha autót cserélek :D -
Nekem elengedhetetlen, mert az alapbeállítás szar, ráadásul mivel balkezes vagyok többnyire a váltót fordítva használom, mint ahogy a valóság van (értsd bal oldalival váltok fel, jobb oldalival le, így szoktam meg pc-n). Bár ez nem olyan nagy probléma, meg tudom szokni fordítva is, de a gomboknak muszáj lenne configolhatónak lenni :D -
nincs róla infó :D
de kormányhoz illene állítható irányítás, az FFB-re nagyon kíváncsi vagyok, nagyon dicsérik a tesztelők :) -
Irányítás állítható lesz? :D -
reddit-es kérdések és válaszok, itt is van néhány új infó:
- A játék támogatja az 1080-as felbontást?
-- Igen, a játék támogatja az 1080-as felbontást és mindkét konzolon tudja is a stabil 30 fps-t.
- Hány poligonból áll egy autó?
-- ~50.000.
- Mennyi idő egy autót megcsinálni a játékhoz?
-- Hat hónap egy autó a modellezéssel, liszenszeléssel és a fizikával.
- Lehet használni az ablaktörlőt vagy a távolsági fényszórót a játékban?
-- Lehet villantani a lámpákkal amikor dudálsz, de az ablaktörlőt nem lehet kapcsolgatni.
- Lesz időjárás változás a játékban, eső, vihar?
-- Nem, nem lesz eső, viszont lesz hó a hegyekben.
- A platformok közt is lehet játszani?
-- Nem. Mindegyik platformnak saját szervere van.
- Lehet saját, egyedi versenyeket is csinálni?
-- Nem, még nem. Nem ígérhetek semmit, de szeretnénk majd ilyen lehetőséget hozzáadni a játékhoz.
- Lesznek rejtett dolgok a térképen amiket össze lehet gyűjtetni?
-- Igen, lesznek rejtett csomagok.
- Hány rejtett csomag lesz?
-- Ezt még nem mondhatom el.
- Mit oldanak majd fel a rejtett csomagok?
-- Titkos egyedi építésű autót. (az egyik gondolom a VW RAID Buggy lesz majd :D)
- Lehet változtatni a visszajelzők (HUD) helyein a képernyőn ?
-- Jelenleg még nem.
- Hogy működik majd a rendőrözés a játékban?
-- Öt körözöttségi szint van.
Ahogy nő a körözöttségű szint, egy re több autó és helikopter fog majd üldözni.
Később lesz majd még bővebb infó erről.
- Lesznek bírságok és letartóztatás?
-- Igen, letartóztatásnál bírságot kell fizetned.
- A borító kép végleges?
-- A sima kiadás borítóképe igen, a különleges kiadás különleges borítót kap.
- Hogy készülnek az autók?
-- Sok képünk van épületekről és a tájról, ez segít a modellezésben és a térkép elkészítésében, de interneten is utánanézünk a dolgoknak. Az autók is hasonlóan készülnek, valódi fényképek és a gyártóktól kapott adatok alapján.
- Az autóknak valódi hangja lesz?
-- Igen, az Ubisoft Reflections rögzíti a valódi autók hangjait.
- Az Ubisoft Reflections mit csinál még a játékhoz?
-- Ők csinálják a játék PS4-es konvertjét és egyéb háttérmunkákat mint a hangok.
- Mi volt a The Crew eredeti elképzelése?
-- Eredetileg Route 66 lett volna a neve.
- Lesz teszt pálya ahol kipróbálhatjuk a módosításokat az autón, vagy valamilyen zárt környezetben tesztelhetünk?
-- Igen, lehet tesztelni a közutakon és tesztelhetsz valamelyik épített versenypályán is.
- Lehet gyorshajtással, vagy balesettel is körözöttségi csillagot szerezni?
-- Ha rendőrautónak mész neki, akkor nő a körözöttségi szint, de a civil autóknál nem. De ha sok autót törsz össze, akkor figyelmeztetést kapsz, hogy ha folytatod akkor nőni fog a körözöttségi szinted. (Tehát ahogy a TDU 1-2-ben is van)
- Lesz osztott képernyős mód?
-- Nem lesz, csak online versenyezhetsz a barátaiddal.
- A nappal éjszaka váltás mennyi időnként lesz?
-- Egyelőre még mindig két óránként.
- Lesz valami útmutató a játékhoz?
-- Igen, a hivatalos oldalon lesz majd.
- Lesz árkád verzió is?
-- Terveztük és talán majd lesz is, de még nem ígérhetem meg.
- Mi lesz majd az Ivory Tower következő játéka?
-- Az autós játékokat szeretjük!
- Az autók automatikus megjavulnak, ha belépünk a garázsba?
-- A sérülések vezetés közben is javulnak. A garázsban teljesen megjavul az autó azonnal.
- Lesz poszter térkép?
-- Erről még nem beszélhetek.
- Megjelenési dátumot lehet tudni?
-- Ezt még nem akarjuk megosztani, de már nincs túl messze. (6év fejlesztési időhöz képest tényleg nincs már messze :D)
- Tankolni kell majd?
-- Nem.
- Rendőrként is lehet játszani?
-- Erről még nem beszélhetek. (a Raptor rendőrt jó lenne majd vezetni :D)
- Hogy működik majd a gyors utazás?
-- Lehet majd repülővel és vonattal is utazni, de ezért fizetni kell majd.
- A kinect lesz valamire használva játékban?
-- Nem.
- Kormánynál lesz majd erővisszacsatolás?
-- Igen, van FFB. (és állítólag meglepően jól működik is :)
- Hányan dolgoznak az Ivory Tower csapatában?
-- Jelenleg kilencvenen.
forrás: http://www.reddit.com/r/The_Crew/comments/22kbgd/my_personal_qa_at_ivory_tower_in_lyon_france/ -
Chevrolet Camaro RS (1969)
Chevrolet Impala Sport Sedan (1967)
Dodge Charger (1969)
Shelby Mustang GT500 (1967)
Hummer H1 Alpha
Skyline GT-R R34
R34 van.. de GT-R még nincs... H1 van , de szerencsére H2, H3 nincs.. tényleg a legújabb járgányok kerülnek be.. :D
6hónap/autó nem azt jelenti hogy csak egy autó készül egyszerre :)
-
Azért remélem amiért 6hónap 1 autó.. ezért a normálisakat majd megint kihagyják ès csak a legújabb undor szarokat fogják beletenni. :) -
egyelőre még nincs játék felajánlás, de később még bármi megtörténhet.. :D -
#772 Nem, csak melóból nem tudom megnézni a steam-et. Azt hittem olyan csoport, mint a SG.hu csoport és akkor lehet ilyen extra játékokhoz hozzájutni olcsón -
-
egyébként nyílt csoport, szóval szabadon lehet belépni és elméletileg tagság se kell az olvasgatáshoz :D -
#769 Van steam csoportotok??? :O ÉN is tag akarok lenni!!!
-
kész a befejező rész is, itt vannak a legfontosabb infók :D
a teljes cikk fordítása megtalálható egybe a steam csoportban
Autó irányítás:
"10 órát játszottam a játékkal, ezalatt többféle játékvezérlőt és vezetői segítséget kipróbáltam. Az elején 'Arcade' segítségekkel és gémpaddal próbáltam, de ez túl egyszerű volt, az autó egyáltalán nem csúszkált, így driftelni se lehetett. Ezért átváltottam a 'Hardcore' nehézségre, így minden vezetői segítség kikapcsolásra került.. így már a kanyarodást is gyakorolni kellet, mert az autó könnyedén elkezdett kipörögni.
Ezután visszaváltottam inkább 'Sport' módba, ez szépen a kettő között van, az autó már csúszkál a kanyarokban, de azért még lehet vele kanyarodni gémpaddal is.
A 'Hardcore' mód viszont viszont nagyon élvezetes kormánnyal, az erővisszacsatolás (FFB) jól ellet találva. Az autókat élvezetes vezetni és tényleg mindegyik másképp viselkedik. Jól lehet érezni, hogy egy kis sportautóban, vagy egy nagy pick-upban ülünk."
Játékmenet:
"Rengeteg mindent csinálhatunk a játékban, a versenyek között van sprint, gyorsulási verseny, időmérő verseny és sok más. Ezek mind élvezetesek, de nem próbáltam ki mindent, én a krúzolást szeretem a legjobban, így főként azt csináltam. Vannak véletlenszerű versenyek is, olyasmik mint a Forza Horizon-ban. Engem kicsit idegesítettek is, de szerencsére kikapcsolhatóak. Tulajdonképpen mindent kilehet kapcsolni és lehet csak krúzolgatni, kocsikázni. A rendőri üldözések hangulatosak és egész nehéz is megszökni. Az egyetlen ami nekem nem tetszett, az a forgalom. Sok hiba volt velük, de ezen még dolgoznak, szóval megjelenésig még jobb lesz ez is."
Látvány:
"A világ nagyon élőnek tűnik, a gyalogosok sétálnak a városokban, állatok mászkálnak a vidéki utakon. A környezet szépen változik a különböző államoknak megfelelően, változatos minden, nincs a tájnak másolás-beillesztés hangulata.
Sajnos eső nincs a játékban, de van havas rész északon, az égbolt is változatos, szépen átadja a valóság érzetét.
A grafika néhol nem túl új generációs, jó.. persze ez egy hatalmas nagy terület, de látványosabbnak gondoltam. Ez valószínű az új konzolok miatt lehet, a pc-n amin játszottunk 30as fps limit volt, de a kormányos gépen már 50fps-re volt korlátozva.
Sok játékos az mondja, hogy nem a szép grafika miatt jó egy játék, és ez igaz is, de fontos a grafika, ezt az IT is tudja, de ők leginkább a vezetési élményre fókuszálnak. Persze azért a grafika így se lett csúnya, az autók szépen kidolgozottak, a sérülésük olyasmi, mint a Forzában, nem kell "Next Car Game" szintű sérülésre számítani, de ha sokat ütközünk meglátszik majd az autónkon.
Az autók a környezetnek megfelelően koszolódnak."
Összegzés:
"Remek utazás volt és csodásan éreztem magam! Jó volt megismerni az Ivory Tower-eseket, szenvedélyesen csinálják a dolgukat, és nem tudom eléggé megköszönni nekik a meghívást.
A játékon még sokat kell dolgozniuk és sok autót kell még lemoddelezni és liszenszelni. A térkép már nagyjából kész van, persze lehet még kicsit szépíteni rajta.
Az állatok áthaladását az utakon és a forgalmat még javítani kell.
Az élsimítás még hiányzott nekem a játékból, de ezeken még dolgoznak.
Még messze van az ősz amikor megjelenik a játék, de nagyjából már késznek mondható a játék, szerintem érdemes lesz megvenni majd." -
ha a Watch_Dogs tényleg magyar felíratot kap, akor még bármi előfordulhat... :D -
ubisoft a kiadója, itthon ki lesz a forgalmazó? mennyi esély lehet vajon magyar feliatra? instant vétel lenne már most nekem :D -
Coral Springs #765 Mert buta önző gyökerek azért, ilyen a világ. -
Coral Springs #764
-
én azt furcsálom, hogy titkolják őket.. sok rajongó írja, hogy már 5-6ot talált, de azt nem írja ki, hogy mik ezek... :D
én az Aventador-ost se tudtam kiolvasni, majd beírni.. így elég hamar feladtam :)