13251
-
Coral Springs #557 Hogy lehet így elcsúfítani egy Mustang-ot ? -
Amcsiba ez nagy divat pedig
-
Na ez nem tetszik...hogy egy Raptorból csinálnak offroad autót ok de ez így nem túl szép. -
-
HBD! -
HBD :) -
HBD :) -
Én Lesz*rom h milyen body kit meg neon kutyafüle... Legyen feelingje mint a tdu-nak volt, legyen jó társaság meg gyors vasak és a kutyát nem érdekli h hogy néz ki a kocsi :D -
köszi
-
A body kit is ízlés kérdése. :)
A neon szerintem borzasztó ocsmány, mindegy milyen autón van. -
MooneyR #547 Isten éltessen Hg! 

-
Coral Springs #546 Hát a képen látható body kit elég ocsmány, de biztos lesz többféle. A neon meg ízlés kérdése, nekem például bejön.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#545 Hujjúj Én meg ezt szeretem mikor lehet pimpelni az autót. Egyébként ez csak sima pálya autó, nehogy bekeverjétek már a 90-es évek utcai tunning gépeivel. Az egyetlen dolog amit nem szerettem a TDU-kban, hogy csak az a sok luxus sportkocsi volt benne.
Tudom, menjek akkor NFS-ezni, de azokat a Pro street óta le se töltöm....
Ez így mindenkinek kielégítené az igényeit szerintem, lenne benne ez is, az is. -
Engem ezek még nem zavarnak, jól néznek ki. Csak ilyen neonos faszság ne legyen. Meg ne legyen kötelező matricázni. -
Ja ez már nekem is kicsit sok így...de gondolom ha nem akarod nem tuningolod agyon az autód. -
na ezt még sokat kell szokni.. :D -
-
#540 Na TDU2 topikban olvastam, hogy új reménnyel éled a TDU1? :) Emlékeszem még pár éve jó leárazás miatt vettem meg az 1-et és kicsit bántam hogy olyan későn, mert nagyon egyedi volt a multija...
Aztán vártam a 2-őt, hogy mekkora jó lesz, aztán néhány videó meg warez után gyorsan töröltem is.
Remélem lesz olyan jó ez is mint az 1 volt.
Az Arcados hozzászólásokkal egyet értek, de az egyet még így is egész valósra sikerült csinálni, én G25-el imádtam!!! A HC mód meg még jobb volt :) -
Köszi, lehet upgrade lesz:) -
Ha elég akkor is nagyon alacsony grafikán. -
Remélem hasonló szint lesz majd. Elvégre új konzolokra készül vagy mi.. -
http://www.amazon.com/Crew-PlayStation-4/dp/B00DBFD7SI/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1394010495&sr=1-1&keywords=the+crew+pc
Persze ez nem PC, de amazonon csak 60 dodó.
Leírásban azt olvasom, hogy 'high-end PCs' Olvastam már gépigényről, de valójában mennyivel fog többet igényelni, mint TDU2 szerintetek? Intel QuadCore 2.83 GHz, Asus Radeon HD 6670, 6GB RAM elég lehet hozzá? -
Akkor már dííízel!!!
-
elméletileg az, de szerintem valami fotómód féleség lehet ahol brutálisabb grafika van mint vezetés közben :D -
Szerintem kicsit szépítve lehet.. de a modell az nyilván az ami a játékban lesz. -
Ez ingame ? -
Csak nem volt biztos benne, hogy melyik kijáraton akar kimenni, tett egy plusz kört:D
Amúgy ezek a gépállatok vajon sperr difisek? -
ha lesz eső a játékban akkor biztos elleszek vele.. :D
-
Én meg egy G mercit vagy egy Defendert hiányoltam. PL, minek egy Tuareg, Range Rover mellé még egy ML, lett volna inkább jó kis kocka G merga:) -
Ajjj jöjjön már ki... kéne már valami új csapatós freeroam PCre
-
Coral Springs #527 Na ezeket hiányoltam a TDU2 -ből is, inkább egy ilyennel megyek offroadra mint azokkal a luxus SUV -okkal.
De ezt akár jól meg is lehet tuningolni, azt gyorsulgatni vele ahogy az alábbi videón a Cheyenne -el.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nekrofil #525 most akarom a játékot :D -
na végre egy hivatalos kép róla 
-
Általában a szokásos 60 euróra szokták belőni... ha nem tudják. Én nagyon jól fogok szórakozni, ha ennyi lesz. -
Szerintem ez csak arról szól, hogy még senki nem tudja mennyi lesz, belőttek egy olyan árat, aminél biztos olcsóbb lesz, és, ha van vmi őrült fanatikus az megveszi ennyiért és max annyi előnye lesz, hogy pár nappal előbb kapja meg:) gondolom én, aztán remélem nem ennyi lesz az ára:D -
The Crew - 32 000-ért next-gen verzió?
Még ha a konzolt is adnák mellé
-
a fenti kép alatt van egy Autólista link.. esetleg nézd meg az is ;) -
Nekrofil #519 csak 8 hszt kellett volna visszaolvasni.
"az egyik interjúban ha jól rémlik, azt mondták, hogy megjelenéskor több mint 40 autó lesz a játékban, remélhetőleg jelentősen több mint 40.. :) " by Szabi -
Sziasztok! :D
Gondolom nem csak annyi autó lesz megtalálható a játékba mint amennyi az oldalon a Cars részén!? -