13240
-
Coral Springs #546 Hát a képen látható body kit elég ocsmány, de biztos lesz többféle. A neon meg ízlés kérdése, nekem például bejön.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#545 Hujjúj Én meg ezt szeretem mikor lehet pimpelni az autót. Egyébként ez csak sima pálya autó, nehogy bekeverjétek már a 90-es évek utcai tunning gépeivel. Az egyetlen dolog amit nem szerettem a TDU-kban, hogy csak az a sok luxus sportkocsi volt benne.
Tudom, menjek akkor NFS-ezni, de azokat a Pro street óta le se töltöm....
Ez így mindenkinek kielégítené az igényeit szerintem, lenne benne ez is, az is. -
#544 Engem ezek még nem zavarnak, jól néznek ki. Csak ilyen neonos faszság ne legyen. Meg ne legyen kötelező matricázni. -
#543 Ja ez már nekem is kicsit sok így...de gondolom ha nem akarod nem tuningolod agyon az autód. -
#542 na ezt még sokat kell szokni.. :D -
#541 -
#540 Na TDU2 topikban olvastam, hogy új reménnyel éled a TDU1? :) Emlékeszem még pár éve jó leárazás miatt vettem meg az 1-et és kicsit bántam hogy olyan későn, mert nagyon egyedi volt a multija...
Aztán vártam a 2-őt, hogy mekkora jó lesz, aztán néhány videó meg warez után gyorsan töröltem is.
Remélem lesz olyan jó ez is mint az 1 volt.
Az Arcados hozzászólásokkal egyet értek, de az egyet még így is egész valósra sikerült csinálni, én G25-el imádtam!!! A HC mód meg még jobb volt :) -
#539 Köszi, lehet upgrade lesz:) -
#538 Ha elég akkor is nagyon alacsony grafikán. -
#537 Remélem hasonló szint lesz majd. Elvégre új konzolokra készül vagy mi.. -
#536 http://www.amazon.com/Crew-PlayStation-4/dp/B00DBFD7SI/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1394010495&sr=1-1&keywords=the+crew+pc
Persze ez nem PC, de amazonon csak 60 dodó.
Leírásban azt olvasom, hogy 'high-end PCs' Olvastam már gépigényről, de valójában mennyivel fog többet igényelni, mint TDU2 szerintetek? Intel QuadCore 2.83 GHz, Asus Radeon HD 6670, 6GB RAM elég lehet hozzá? -
#535 Akkor már dííízel!!!
-
#534 elméletileg az, de szerintem valami fotómód féleség lehet ahol brutálisabb grafika van mint vezetés közben :D -
#533 Szerintem kicsit szépítve lehet.. de a modell az nyilván az ami a játékban lesz. -
#532 Ez ingame ? -
#531 Csak nem volt biztos benne, hogy melyik kijáraton akar kimenni, tett egy plusz kört:D
Amúgy ezek a gépállatok vajon sperr difisek? -
#530 ha lesz eső a játékban akkor biztos elleszek vele.. :D
-
#529 Én meg egy G mercit vagy egy Defendert hiányoltam. PL, minek egy Tuareg, Range Rover mellé még egy ML, lett volna inkább jó kis kocka G merga:) -
#528 Ajjj jöjjön már ki... kéne már valami új csapatós freeroam PCre -
Coral Springs #527 Na ezeket hiányoltam a TDU2 -ből is, inkább egy ilyennel megyek offroadra mint azokkal a luxus SUV -okkal.
De ezt akár jól meg is lehet tuningolni, azt gyorsulgatni vele ahogy az alábbi videón a Cheyenne -el.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nekrofil #525 most akarom a játékot :D -
#524 na végre egy hivatalos kép róla
-
#523 Általában a szokásos 60 euróra szokták belőni... ha nem tudják. Én nagyon jól fogok szórakozni, ha ennyi lesz. -
#522 Szerintem ez csak arról szól, hogy még senki nem tudja mennyi lesz, belőttek egy olyan árat, aminél biztos olcsóbb lesz, és, ha van vmi őrült fanatikus az megveszi ennyiért és max annyi előnye lesz, hogy pár nappal előbb kapja meg:) gondolom én, aztán remélem nem ennyi lesz az ára:D -
#521 The Crew - 32 000-ért next-gen verzió?
Még ha a konzolt is adnák mellé -
#520 a fenti kép alatt van egy Autólista link.. esetleg nézd meg az is ;) -
Nekrofil #519 csak 8 hszt kellett volna visszaolvasni.
"az egyik interjúban ha jól rémlik, azt mondták, hogy megjelenéskor több mint 40 autó lesz a játékban, remélhetőleg jelentősen több mint 40.. :) " by Szabi -
#518 Sziasztok! :D
Gondolom nem csak annyi autó lesz megtalálható a játékba mint amennyi az oldalon a Cars részén!? -
#517 -
#516 #514: az elején azt mondták hogy nem, majd később már beismerték hogy szükséges.. tehát lesz :)
#515: vagy a hátsó fékhez, vagy a diffúzorhoz :DD
mármint hogy egy sima focus lesz-e olyan gyors terepen mint egy raptor ? :D
passz, de az mondták, hogy mindegyik autó egy szintre tuningolható lesz a legjobb tuning cuccokkal -
Stockbauer33 #515 Nem kötegszem de a B oszlopnál fent az a légbeömlő hova viszi a levegőt? Néha kicsit sok a monkey tuning.Nem?Szabi arról írnak vmit h a terepjáró teljesítmény lassabb(gyengébb) a sima(utcai)verziótól? -
#514 Azt már lehet tudni, hogy a pc-s verzióban konfigurálható lesz-e az irányítás? Mert tényleg vicc lenne, ha nem... -
#513 Én még ott tartottam, hogy ősszel jelenik meg. :) -
#512 És ha jól látom, valamikor áprilistól júniusig várható a megjelenés?:) Sok:) -
#511 Igen, a Japánt valamiért beleértettem a sajat gondolataim közt az EU-sokkal:D De igaz, pl az Impreza volt az egyik kedvencem a TDU 2 ben! -
#510 a jelenlegi listán 15 Amerikai, 12 Európai és 2 Japán autó van, szóval az US és EU egész jól összhangban van, Japán autó viszont még rengeteg jöhetne.. :D
az egyik interjúban ha jól rémlik, azt mondták, hogy megjelenéskor több mint 40 autó lesz a játékban, remélhetőleg jelentősen több mint 40.. :) -
#509 Köszönöm, neki is ugrok! -
#508 igen, funkcióját tekintve a Steam is olyasmi mint az Origin, csak a Steam sokkal többet tud és hamarabb is volt :)
#507: lesz bőven autó, szinte biztos hogy lesz majd rengeteg DLC autó is, de olvasd végig az Infók Magyarul-t, abból sokmindent megtudhatsz :D
az autólista mostanában heti egy új járgánnyal bővülget, de sok képen és videón volt elrejtve 1-1 autó, szóval csöpögnek az infók és bővül az autólista :) -
#507 Még egy dolog, ez a game sokkal inkább US stílus lesz, ha jól érzékelem igaz? Őszíntén szólva az tetszett a TDU-ban, hogy jó egyensúly volt Európai és US autók között. Bár a BMW-t nagyon hiányoltuk, de tök jó volt, hogy volt Audi, Mercedes, VW, Alfa, Lancia, Stb.. Lehet számítani még több márkára (és BMW-ból több típusra) vagy ez már végleges alaplista és majd, hozzájuk lehet venni, nyerni esetleg? -
#506 Lehet óriási hülyeséget kérdezek, de itt a Steam olyan, mint az Origin? (Nekem Origin van a FIFA miatt) Vagy mindkettőn meg lehet vásárolni úgymond? Elnézést a kérdésért, de eddig sajnos nem volt lehetőségem eredetiben játszani, csak mióta magam keresem a pénzt:)