40521
  • Aradebil2
    cleave?cruel taskmaster? fiery war axe? ezek mind jo kis earlygame leszedések
  • hawkie22
    Kész, megörülök a lockoktól. Minden második ellenfél lock és egyszerüen nem tudok nyerni ellenük.
    Jelenleg 160s szinten vagyok rankeden, 1 csillagot nyerek, majd a következö körben lock ellen bukom is. Kicsit frusztráló.
  • Susarc
    ott van #1190 4. körben 32-t tud ütni:))
  • Fehercsoki
    Szerintem azért mert a Murloc tök menő.
  • hawkie22
    Azt mondjátok már meg, miért megy ma minden lock Murlock deckkel? Ma lenyomtam eddig 10 meccset, ebböl 8 lock ellen, ebböl 7 Murlock decket hozott. Az 5. ilyen deck után már röhögtem kínomban, mert tudtam, hogy bukom a meccset, mert nincs a warrior deckemben igazi early gamere minion elleni spell.
    Viszont ez a murlock deck baromi idegesítö egy idö után.
  • Aradebil2
    Végre 12-1 :)))Ez a fos nem mutatja a decklistet, pedig azt hittem fixelték ezt a bugot, így ezt nem tudom mutatni:( IMBa shámli deck, 2 fire ele, 2 firetounge, 2 windfuryt adó minion (elfelejtettem a nevét), 1 bloodlust (vagy 3 meccsen is ez volt a finisher), és csak egyszer topdeckeltem. reward: 1 pack, és kb 500 gold :)
  • Tomi13
    Köszi,még jó hogy nem a retire-re kattintottam...
  • Negritis
    ha retire akkor kiveszed az addigi jutalmad :D

de ha sima back akkor nincs gond asszem
  • Tomi13
    Hali!
    Ha nem szeretném az összes arena meccsem egy huzamban lejátszani akkor a retire gonra kell nyomnom és akkor folytatom onnan legközelebb?
  • Mátémáté
    Üdv emberek!
    Tegnap elkezdtem felpakolni ytra a legutóbb lejátszott sámlis aréna futamomat. Ha érdekel titeket, esetleg jó tanáccsal tudnátok szolgálni (esetleg csak szidni akartok a kommentekben) vessetek rá egy pillantást! :)
    http://www.youtube.com/playlist?list=PLlOjyOC6ayzESBqN8zuW0kjcwFnllyt5n
    Köszönet mindenkinek, aki elolvassa/ellátogat!

És, hogy a topichoz is hozzászóljak, eddig (kb 4 aréna után) úgy látom, hogy a legszarabb draftból is ki lehet hozni valami jó decket. Nekem ez az első olyan paklim(a sámános a videóban), aminél tényleg megfontoltam minden választásnál minden lehetőséget. Így tovább is jutottam a létrehozott förmedvénnyel, mint az előző hárommal, mikor csak első ránézésre zártam ki kettőt és egyből kattintottam. :)
  • vetrox
    azért ez egy átlagnál jobb draft volt, de nyilvánvaló hogy egy jó aréna winratéhez skill is kell.
    reggel nézegettem youtubon egy srác videit, csak arénázik 76 aréna után 5220 gold pihenget nála.
    a draftjait nézve kb én is ugy pickelnék, tehát speciel nekem a játékban vannak hiányosságaim :)
  • MEdievil
    10 lett a vége.

Blessing of might, Noble Sac, Bluegill, Owl, Stormwind, Violet, Blessed Champion ezek mind olyanok hogy nem választottam volna őket ha nem muszáj. Ven Co sem túl szerencsés ebben a deckben. Nagyon hiányoztak a buff kártyák pl. Sun cleric, Blessing of Kings, D Iron Dwarf,D of Argus.
    A többi nem volt rossz kártya és az Avenging Wrath + Sword of justice különönsen jó.

• Tomi13
    Köszi! :)
  • Fehercsoki
    "aranyszínű és csillog"

Jól leírtad, ennyit tud:)
  • Tomi13
    Sziasztok
    Megint egy kérdés.
    Most értem el a lvl 15-t a hunteremmel és kaptam egy golden tracking nevű lapot,amit tök ugyanaz mint a sima tracking csak aranyszínű és csillog. Szétszedni nem lehet, akkor ez mire jó?
    Köszi
  • b4l4g3
    jó játék meg minden, de agyf*szt lehet kapni néha...
  • Belkar
    Nem értem miért kell egy még meg sem jelent játékot azért hibáztatni mert kevés a tartalom benne...

Lesz több lap, több játékmód több minden de ne egy béta státuszú játéktól várd már el hogy annyi tartalom legyen benne mint a több évtizede megjelent kártyajátékokban.
  • MEdievil
    Ha azt nézzük Ek0p kb 80% winrate-t hoz akkor az én 70 valahány százalékom még annyira nem tökéletes :)
    Tény, hogy arénával csak szaporodik a goldom kb 3200 környékén járok most.

Most van egy arénám jelenleg 9-2 ha befejeztem feldobhatom milyen lapokat válogattam össze.

Tényleg legalább 3 decket rakj össze majd töltsd fel és megnézzük mi a gond. Ihearthu-n is csinálták már és segített 1-2 játékosnak.
  • ProGabe #1201
    Jelenlegi EU numero unó paklija

https://www.facebook.com/SC2DarKFoRcE?fref=ts
  • ProGabe #1200
    " Előfordul 70-80% Winrate így is megvan "

Hát akkor te valamit tényleg kurva jól csinálsz :) De most tényleg, ez azért egy kicsit sot, nem? Ezek szerint te vagy a kisebbség, aki miatt a többség szop? Szerinted egyébként egy ilyen játékban ez az arány egészséges? A Blizz is kimondta, hogy ők arra törekednek, hogy ilyen kiugró eredmények ne születhessenek, szóval itt igenis gond van.

Most visszaírhatod, hogy a hasadra csapva írtad a számot, ill. hogy "előfordulhat", meg hogy túloztál. Én viszont nem túlzok, amikor leírom, hogy igenis arénában folyamatosan szopok az RNG miatt. Ennyit azért elhiszel nekem, ugye?

Tényleg szar lapokat kapok, mind lapválasztáskor, mind a meccsek alatt. Constructidban van egy so-so pala dekkem, ott simán megvan az 50-55%-om. Nyomom a "Well played" emótot, amikor valaki valami jót csinál. De könyörgöm, sokszor mintha egy lemming ellen játszanék: csak pakolják a jobbnál jobb lapokat, én meg szaladok utánuk. Ha ez csak elenyésző mértékben történne, azt mondanám, rendben van. Na de tízből nyolcszor? Ezt nehéz megemészteni, ez frusztráló.
  • MEdievil
    Igen mindenképp arénát érdemes. Átlagosan 50 goldot könnyű hozni és akkor már megérte. Még az elején is azt javaslom hogy inkább arénára menjen a pénz mert jobban megtanulod. Idővel behozza az árát. Ráadásul szórakoztató is szvsz.
  • Tomi13
    Kicsit sok lett az akkor :(
  • Tomi13
    Köszönöm szépen!
    Akkor magyarul akkor jobban megéri 150 gold-ért arénába menni mint 100 gold-ért venni egy paklit?
  • Susarc
    1 pakli fixen meg 20-30 gold vagy encsant alapanyag ha mindet bukod akkor is
  • Tomi13
    Sziasztok
    Egy arénával kapcsolatos kérdésem lenne. Az addig oké hogy kifizetem a 150 aranyat, majd nekem kell összeállítani a paklim az adott lapokból és kell bizonyos számú meccset lejátszani. Ami érdekelne, hogy mi van a lehető legrosszabb esetben amikor elvesztem minden partit? Az "anyagi" része érdekel, mennyi jön ilyenkor vissza a 150 aranyból? Lehet ez akár 0 is vagy azért adnak valamennyit (10,20gold) vagy teljesen véletlenszerű?ű
    Köszönöm!
  • Susarc
    ki mondta,hogy nem érvényesülök? csak a folyamtos Blizard szopkodás helyett képviselek egy másik véleményt is.....
  • MEdievil
    Árulj el valamit te fellegekben lebegő kártya istenség.
    Ha én nem megyek és offolom szét azokat a kártyás topickokat amikről folyamatosan áradozol, akkor neked miért kell idejönni és folyamatosan ezt nyomatni? Aki kíváncsi az átfárad a megfelelő topickba.
    Ettől függetlenül biztosan akkora profi játékos vagy ha egy ilyen PRIMITÍV játékban sem tudsz érvényesülni.
  • MEdievil
    Megint ferdítesz. Ez NEM aréna!
    Egy lassú deck összetalálkozott egy conc. MurlockLock-al.
  • Susarc
    nem az a baj,hogy ti erre a nagyon primitív játékra úgy tekintetek mint valami az évtized káryta játéka! csak mint mondtam itt van 380 lap én meg 5-6000-es kártya játékokkal játszogatok már 2 évtizede....
    majd egyszer biztos leesik,hogy miért mondom azokat a dolgokat amiket mondok:)
  • Susarc
    az ilyen meccseknél árul már el mit baxok el?:)))
    ez egy sima leosztás loss.....nem húztam be egyetlen early game lényt sem,kész megújjaznak pedig az összes paklim úgy épül fel,hogy minden game sessionre/early,mid és end game/ van lényem sőt kombóm....

• MEdievil
    Az a baj hogy beállítod mennyire tapasztalt 20 éve játszó player vagy miközben alapvető hiányosságok vannak minden hozzászólásodban.

A nagy profi aki csak azért nem nyer semmit mert az RNG kicseszik vele. Persze.
  • Fehercsoki
    Az a tény, hogy mindig csak az aktuális OP kasztokkal játszol és még így is folyamatosan sírsz arra enged következtetni hogy nem vagy annyira jó mint gondolod, ezért persze a játék a hibás, tudjuk.
  • MEdievil
    Figyelj ha gondolod vedd fel, töltsd fel youtube-ra és megnézem. De akár ki is írhatod mik voltak a lehetőségek úgy is jó.
    Ha kommentárt fűzöl miért azt választottad még jobb.

Amikor még 9 win volt a maximum akkor postoltam ide egy 8-3-at ami pont arról szólt hogy semmi priest kártyát nem kaptam. 0 MC 0 SW talán 1db Holy nova volt. Se legendary se epic.

Az meg ha tényleg olyan aréna jön össze hogy nem lehetett jól összerakni előfordul de azért nem általános. Összességében jó játékkal lehet hozni az átlag 6-7 wint akármivel.
  • Susarc
    csak 20+ éve kártyázom rendszeresen valamit böföghetek a témához nemde?
  • Susarc
    van 400 db lap azthiszem....megint jövök a "hülye" kártyás példámmal,de ennyi lap az 1/10-e bármelyik gyűjteményemnek:P és már ezekkel is 500 feletti meccsnél járok.....bőven kiismertem a lehetőségeket! egyedül a lapleosztással nem tudok mihez kezdeni! van,hogy 4. körben már -15 ben van az ellenfelem aztán meg nem jön lénypusztító /van bennt 8!!!!direkt lény killerem/ 10-12 körig....az ellenfelem,meg mindent counterbe ver!

ha nekem nem hisztek akkor ott a #1150 amiben Force elmondja szóról szóra ugyanazt ami nekünk "valódi" kártyásoknak a bajunk a játékkal.....
  • MEdievil
    No comment :) Szakértő megszólalt.
    -Most magyarázzam el a valószínűség számítás alapjait meg az esélyeket?

-Mert minden warlock 3 kör alatt pontosan 5 démont és 8 varázslatot tud kirakni?

-Akkor miért nem warlockal játszol arénában amikor csak lehet hisz az verhetetlen és postolod ide a 12-0-t?

-Mit is írtam? Ha 5x egymás után kikap valaki mert annyira rossz decket sikerül csak összerakni akkor az még belefér de ha sokszor ezvan akkor bizony nem az RNG a hibás.

-Milyen yoububerek? Az összes aki tényleg komolyan veszi és rendszeresen játszik vele összességében teljesen pozitív véleménnyel van csak apróságok vannak amik persze elfogadhatatlanok egy BÉTA játéknál. És ez alatt a balance-ot is értem. Nincsenek hatalmas szakadékok apróságok vannak de nem 200% -al jobb a Mage a hunternél pl.

-Én sem értek egyet minden nerfel és a megoldásokkal na és? Most ezen vergődjünk? 40. szintű a Mage-em van szerintem azért már ismerem és tényleg Op volt.

-Mi a francnak játszol még ezzel egyáltalán?

-Érdekes nekem sorra jönnek a 10-12 winek de néha becsúszik egy olyan mint a mai: Sámán nem volt semmi remove és semmi 2 drop! 3-3 lett a vége. Nem volt ilyen rossz arénám hetek óta. Naés? Előfordul 70-80% Winrate így is megvan és 100% sose lesz olyan játékban ahol szerencse is szerepet játszik. Lásd első pont.

• Susarc
    ezt mondtam én is.....épp mageval meg palával szoptam én is...magem kapott 3 spellt:S!! WTF??? pala meg 1 fegyót és 1 db might buffot,de még egyetlen rohadt kings-et se.....ellenfél lokk meg 5 kör alatt lepakolt egy olyan démon/imp kombót,hogy fullos lapokból nem állítassz olyat össze....

• Susarc
    1 v 2 hét és open béta:P
  • ProGabe #1181
    Valóban nem játszottam sok arénát, max. 12 lehet, de inkább 10. Fene sem emlékszik már. Hülyén hangozhat, de sok streamet néztem. Csakhogy ezeket nem passzívan. Mindig úgy figyelem, hogy "na én mit csinálnék" és sokszor (értsd > 90%) eltalálom. Pl. Trump streamen amikor megy a sok "hú, hát én ezt nem gondoltam/nem is tudtam" én csak mosolygok, hogy én is ezt léptem volna (párszor azért még meglep egy-egy húzás, há' még jó hogy)

Viszont fontolóra vettem már, hogy felveszem videóra a lapválasztást, mert szinte hihetetlen. Szinte soha nem ad karakter specifikus lapokat. Ma is pl. palának adott 1, azaz egy darab fegyvert. Ezen felül felajánlott pár secretet, meg egy equalityt és ennyi! Ja bocs, még egy 1-3-as, kör végén +1 attackot adó miniont. Ez volt az összes pala lap, rare-ből pedig volt 1, a többi mind common lap volt!

Nem azt mondom, hogy ezek nélkül nem lehet nyerni, de amikor priesthez ad 1 mc-t, 1 lightspawnt, 1 northshire-t és a többi szemét, vagy a mage-hez semmi fagyasztás, semmi pyro, vagy flamestrike. Na ennyi kudarc után már azon gondolkodom, hogy elküldöm a k. anyjába a Blizzardot, mert az ellenfelek meg olyanokat raknak le, hogy összefosom tőle magam.

Folyamatosan ez van. Talán még az elején, amikor tényleg nem nagyon tudtam, mi, merre beadhatott jó leosztást, ezt nem tudom, nem is érdekel.
  • eN00 Begger
    Valaki tud béta kulccsal szolgálni? Ide küldjétek légyszi ha van : [email protected]