40521
Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
hawkie22 #1420 A többi deckjéhez hiányzik még pár legendary. -
hawkie22 #1419 Én most megcsináltam Trump Lock deckjét, két legendary van benne, egy Bloodmage Thalnos meg Sylvanas Windrunner. Ebböl csak Bloodmage nem volt meg, azt meg kellett csinálnom Dustból.
Viszont a pakli igen kellemes. Most ranked19 1 csillagon vagyok, idági 1 vereségem volt, az is úgy, hogy neki maradt 2 élete, nekem meg volt még 12. :) Sámánnal volt az ellenfél és 1 kör alatt nyomott egy 13dmg-es kört Bloodlust-al. De ezen kívül egyelöre zsinórban gyözelem. Remélem így is marad.
A pakli egyébként jó, early és mid gamere is van benne lap elég, többnyire 8. körre már lemegy a parti vagy legkésöbb a 10. körre. -
Negritis #1418 jah meg megvan a "vásárlásért" kapott Gobo :D
nah közbe lekrafoltam a 2. Pyroblastom :D -
Negritis #1417 igazából nyílván ha van full rare - legendary decked akkor több az esélyed egy basic-uncommon ellen jóval, de az RNG miatt simán sülhet el a másik irányba
nekem asszem 1 legendarym van eddig :D az is Druidra amit rühellek :D -
Dreadshade #1416 hát én már 0-3 ra is láttam hogy valaki kapott 2 legendaryt 1 packben :D Sajnos akárhogy nézem ez annyira nem skilles játék mint sokan hiszik. Viszont vitathatatlan hogy elehet vele lenni. -
#1415 nem azt jelenti hogy többet költött, hanem pl szar aréna pakli esetén is kihozza belőle a legtöbbet, és akár kifog egy legendet -
Dreadshade #1414 Pro játékos = több pénzt költött? :D mert nekem kb ez jött le eddig. Mert én is megtudnám ezeket a deckeket csinálni, csak ugye alig van meg valami.. :D Jó hát kártya játék tudom, mindenhol így van, de ettől még nem lesz kevésbé idegesítő. De hát hagyom a rankedet úgyérzem vagy egy hétig mert csak felbosszant. -
Negritis #1413 én most nem is tolok rankedet :D folyamat kikaptam
hobby szinten tolom még, addig nincs értelme rankedezni (főleg amíg nincs is jutalom érte)
amúgy érződik a 'hígulás' sztem legalábbis több az afk/1-2 lap után concede
mint eddig -
#1412 most volt reset, a ladder alja tele van pro játékosokkal -
Dreadshade #1411 Elég demoralizáló amikor már a 10.-ik olyan ellenfélt adja be rankeden (20 rank csak!) akinek 4-5 legendaryja van... :D és hiába tudok 2-3 at eltüntetni, de a végére csak kijön az, hogy neki több és jobbak vannak és nyer emiatt. Meg most ezek az óriás lapokkal operáló deckek (Molten Giant, Sea Giant, Mountain Gian) ekkora nagy divat lett? :D mert vicc hogy végig vezetek és leidézi őket és 1 kör alatt nyer úgy hogy volt 3 tauntom is az egyik matchben. Remélem valami nerf vagy ilyesmit tervez a blizzard mert ez kicsit se fun ezek ellen játszani. -
Negritis #1410 hs.hu
Béta:
Megszűnt a zárt bétára jelentkezés. Jelenleg összegzik a január hetedike előtt hozzáférést kérők listáját, aztán egy nagy hullámban tervezik megadni a licenszeket. Ne kulcsot várjatok, a “Battle.net Account management” oldalt érdemes ellenőrözni a napokban, ott látni fogjátok, ha már le tudjátok tölteni a játékot. Talán a legegyszerűbb a hivatalos twitter csatornát követni, ott valószínűleg azonnal jelezve lesz, amikor érdemes megnézni a saját fiókotokat. Kulcsot kérni és keresni egyre kevesebb haszna van, most már inkább csak a várakozás. -
#1409 Sziasztok!
Hol lehet igényelni béta kulcsot? Regeltem a Battle.net oldalon, de nem találom a join beta feliratot, vagy hasonlót. -
Dreadshade #1408 Hát igen, persze jobb mintha fölösleges lapok maradnának, de akkor is már csomó szét lett szedve így és alig gyűlt össze valami :D Mind1 remélem blizzard változtat még ezen, bár lehet kár reménykedni. -
Negritis #1407 tekintve hogy úgyse tudsz mit kezdeni azokkal a lapokkal sztem csoda h van ajándék :D -
Dreadshade #1406 Amúgy csak szerintem nem éri meg disenchantolni lapokat? nagyon kevés dustot adnak.. :D legalább a dupláját kéne hogy adják szerintem, úgy már tűrhetőbb lenne a helyzet. Mert vicc hogy 10 booster óta 5 lapból 3-4 mindig megvan és kb 5 dustért megy szét az összes... :d -
Susarc #1405 ha nem pappal vagyok nagyon nem érdekel,hogy 4-es:)) -
#1404 haladni kéne a metával :D -
Susarc #1403 mondom játszom 1-et jókedvemben....Pappal joinolok: ellenefelemnek CSAK 4-es attacku minion!!!!! meg 2 db lepke amire nem megy a spell.....
6 minion destroyer lapomból egyet se tudtam használni....gratu:) -
Susarc #1402 O_O most 23-on is miszlikbe verte egy warlock:)) -
#1401 ladder-reset, úgy látszik csak a tryhard exlegendary nyomják most NA-n, Trump kb 45 perc alatt jutott el 24/2 csillagig :D stream -
Susarc #1400 KUNGEN-t Mia Rose masszírozza miközben HS-t játszik Twitch-en:D:D
-
Dreadshade #1399 Pár deckembe be is raktam, és hát meglepődtem mert az + 1 damage nagyon sokszor jött jól, és még ha meg is halt egyből akkor is kaptam egy lapot :D szóval tényleg nem rossz, max a silence kezdhet ki vele, de ha úgy nézzük ez is jó mert akkor inkább erre nyomjanak silencet mint valami nagyobb lényükre :D -
Murmur #1398 Vannak gyengébb legendary lapok, de ez egy elég jó lap. -
#1397 Nem kulcsot kapsz, hanem csak aktiválják az accodon... -
#1396 1.6 án kértem béta kulcsot, de még nem kaptam... pedig már játszani akarok... :( -
Dreadshade #1395 Tegnap nyitottam boosterben egy Blood Mage Thalnos Legendary lapot. Ez mennyire jó lap? :D annyira nem tűnik legendarynak, + 1 spell damage meg kártyahúzás ha meghal ez eddig nem tűnik rossznak de az 1/1 stat eléggé gyengus :D -
Negritis #1394 ezt se ide szántam :D -
Negritis #1393 asszem van egy új poi egyébként a térképhez képest -
iliili #1392 Az miért van ,hogy amikor letőltöm a klienst,elfogadom a szerződést,semmi nem történik? Kiír valami errort,és rányomhatok a battle.net support-ra ahol semmi se történik :S
Valaki tudna segíteni? -
vetrox #1391 Blizz kék
There won't be any keys sent. Any Battle.net account that has opted in before Jan 7, 2014 and has not attached a Hearthstone Beta key will have their accounts automatically flagged to allow access. This will occur sometime shortly after that date.
szóval türelem -
dolfy #1390 na vártam a kulcsra egész délelőtt és semmi :((((( brühühühűűűűűűűűűűű
-
#1389 ez az aggro warlock ennyire táp lenne? most direkt összeraktam egyet legend decklist alapján, és sikerlt 3 rankot veszítenem :D (sima bontogatott priestemmel rank 12ig vittem fel :) -
Negritis #1388 vazze, erről lemaradtam
mondjuk amíg nincs rendes observer lehetőség a versenyek se olyan élvezetesek -
Negritis #1387 sztem nem is akarjuk kiutálni, csak azt szeretnénk hogy NE hisztizzen olyan miatt amin nem lehet változtatni -
vetrox #1386 rinyagép et -
vetrox #1385 ezt a vámpiros rinyagéprz még mindig nem tudtátok kiutálni? ;) -
#1384 Majd' 10 000 dolláros tournament, mindjárt kezdődik: http://www.azubu.tv/channel/detail.do?cn_id=2999690121001
http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=440141 -
Negritis #1383 aham :D tehát visszakövetni az achikat még nem lehet :D
nemtom h megvan-e mind az a baj :D -
#1382 Van értesítés, kapsz 100 aranyat, észre fogod venni :) Ez csak az expert AI-kra vonatkozik! -
Negritis #1381 amúgy valaki írta hogy van olyan öcsi amit akkor kapunk meg ha minden AI-t levertünk, erről van "értesítés" ?
vagy meg tudom nézni valahol hogy megvan-e?