40521
Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #1380 mer akkor szopatnak igazán fogd már fel
ha a top streamerek 6-7 win után buknak 2-3at az már csalás!!!!
főleg h én mondjuk Artosist nézem rankedozni, de még nem halottam QQ-t igazán tőle
bár csak 2-3 naponta nézem pár órát -
#1379 De pont az a rating lényege, hogy olyanokkal tud összerakni akik hasonló tudással rendelkeznek, miért kéne még ehhez pluszba csalni? -
Susarc #1378 köszönöm uram!:)pontosan az a lényeg! csak éppen ha a kis lükék utánnalesnének a neten akkor nálam sokkal elismertebb arcok is megmondják a frankót.... -
dolfy #1377 hát én tegnap este igényeltem nem hiszem, hogy kapok :(((
-
Negritis #1376 én azt olvastam hogy holnap mindneki kap béta kulcsot aki még időbe opt-inelt -
dolfy #1375 huh az jó lenne, de ezt hol olvastad?
-
Negritis #1374 tényleg a top100ba van magyar? -
#1373 "Mellesleg nincs valakinek fölös béta kulcsa mert ki szeretném próbálni a játékot."
Holnaptól open beta! -
Negritis #1372 inkább vagyok naív és elhiszem hogy a saját hibám -> próbálok fejlődni
minthogy menstruáló 14 évesként picsogjak hogy a gonoszok csak engem akarnak szivatni -
Ry0K3N #1371 Aszongya nem teljesen korrekt. :D
Miből gondolod ha az egyiket manipulálják a másikat nem fogják? Nézz rá egy összesített winrate/játékosszám függvényre. Az sokat elmond hogy mégis mi a nagy helyzet. Ó a naivitás :) -
Negritis #1370 a wg elismerte hogy a sebzés manipulálva van?
max azt hogy az MM nem teljesen korrekt -
Ry0K3N #1369 Ez az egész cirkusz a World of Tanksre emlékeztet. Ott is egyvalaki felhozta hogy manupulálják a végeredményt erre a többi tökeszű letrollkodta hogy hülyeségeket beszél. Mint később kiderült igaza lett. És ez csak üzletpolitika, a bénák többen vannak, többen tejelnek. Mint wowban, átlagjózsi fizeti a havidíjat továbbra is ha minimális erőfeszítésbe kerül neki megszerezni a pörpülz settet. -
dolfy #1368 Sziasztok!
A sok sületlenség mellett amit itt összehordotok, helyette inkább beszélhetnétek a játékról.
Mellesleg nincs valakinek fölös béta kulcsa mert ki szeretném próbálni a játékot.
Szép napot mindenkinek! -
#1367 Azt hittem csak 14 vagy. -
Plata #1366 Na jah,inkább a rendszer a rossz mint hogy beismerje bénázik.Nem azért szokott veszteni mert valamit elrontott,hanem azért mert a másik meg hackelte a játékot,vagy lefizette a blizzt hogy csaljon neki. -
Negritis #1365 nincs benne 1241512031241 lap szal nem lehet jó játék :D -
Fletley9 #1364 Snapszereztél valaha? ott olyan kevés lap van, hogy az ember megtudja jegyezni mi ment ki mi maradt bent és kb a leosztott lapokból lehet tudni (főleg ha már a végére értünk), hogy ki mikor mit fog kijátszani. Persze ha ismered a másikat meg a szabályokat. Nagyon kevés esetben dönt a leosztás (azok kirívó esetek valaki nagyon jókat/rosszakat kap). Veszteni ott is fogsz, de az esetek többségében kiszámítható a játék nagy része és pont az ami miatt számomra élvezetes, hogy azon múlik ,hogy ki hibázik és nem a lapokon (az esetek nagyon nagy százalékában) -
Negritis #1363 könnyebb szidni a rendszert , mint végiggondolni mit is rontottunk el
vagy beismerni h vazz, van ilyen -
BYpsilon #1362 Sose játssz akkor kártya játékot. Nem lehet folyamatosan nyerni, idővel mindig eljön a vereség. Minden hasonló játék egyik eleme a kiszámíthatatlan lapjárás.
Te úgy érzed, hogy nem fair és ellened dolgozik. Az emberi természet meg olyan, hogy pár ember elkezdi mondani és egyre több ember érzi, hogy őt is sújtja. Szép lassan össze áll az összeesküvés elmélet. Végül kikiáltják sikertelenségük okának. -
Belkar #1361 Ha tényleg lenne ilyen "sikerélmény generáló csalás" a játékban akkor nem lennének olyan playerek akik hónapok óta játszanak de még 9 győzelmet se értek el az Arénában... -
#1360 Miért lenne ez jó bárkinek is? A lényeg hogy mindenki egy idő után olyan ratingre kerül, ahol hasonló tudású ellenfeleket kap. -
Susarc #1359 de nem érted mi a probléma? ha benne van a programban és lehetséges a "csalás" akkor honnan tudod 100%-ra,hogy player vs player meccsen nem rondít bele egy olyan rendszer alapján amit a készítők találtak ki,hogy jöjjön a sekerélmény és ne hagyd ott a játékot.....hmmm?
nekem ez a kisördög mozog a fejembe -
#1358 Persze, de az AI-nak csalnia kell, hogy elég jó lehessen(vagyis így egyszerűbb megoldani), viszont ha valaki csak játékosok ellen játszik akkor mi értelme lenne a csalásnak? Ha túl sokat nyer akkor úgyis összekerül olyanokkal akik szintén sokat nyernek és úgyis hamarosan veszíteni fog a hozzá hasonlóak ellen. -
Susarc #1357 ergó épp megerősítettél abban a sejtésemben,hogy bizonyos algoritmus képes arra,hogy "cinkelje" a lapokat....tegnap EU TOP 2-es srác streamjét néztem másfél órát és ugyanaz a folyamat mindig: nyer mondjuk 6-ot utánna olyan laleosztása lesz,hogy leesik a haja /mármint olyan szar:P/ aztán szép lassan megint nyerni kezd majd megint vssizavágja a program ilyen rank 3-4-es emberektől kikapva....
az "elméletem" pontos példája
-
Murmur #1356 A steam-es magic-es játékokban nem egyszer tapasztaltam, hogy akár 5-10 körön keresztül csak land jött vagy épp ellenkezőleg, b@szott jönni. :) Emlékeim szerint a legnehezebb AI fokozaton történtek ilyesmik... szóval ott (is) csal a gép. Mondjuk player ellen nem rémlik, hogy lett volna ilyen. -
Negritis #1355 nem szeretem én se :D
gurut szeretem, de hírek miatt ránézek néha -
#1354 gémszar, ne olvasd! -
Negritis #1353 http://www.gamestar.hu/hearthstone-blizzard-keses-warcraft-pc-f2p.html -
#1352 Hol olvastad, hogy az csúszik? Arról nem volt szó, csak a ladder resetet halasztották el, bugok miatt. -
Negritis #1351 amúgy azt lehet tudni hogy miért csúszik megint az open beta? -
#1350 Több facebook account nem számít annak... -
Negritis #1349 akkor légyszi velük fröcsögj a játékról, köszi -
Susarc #1348 szerencsére csak költői kérdés volt,mert elég barátom akad:) -
Negritis #1347 abba nem gondoltál bele hogy csak VELED nem akarunk beszélgetni/játszani? -
Pio #1346 OFF
De azt ezért tisztelettel kérem, hogy gondold végig, hogy az összeesküvés-elméleteknek pont az a lényege, hogy cáfolhatatlanok. Ilyen a Tiéd is. Senki nem fogja tudni itt Neked bebizonyítani, hogy márpedig nincs machinálva a játék random generátora, ha Te abban hiszel, hogy márpedig igenis meg van machinálva és emiatt nem tudsz a képességeidnek megfelelő eredményeket elérni ebben a játékban.
Innentől kezdve pedig ez a téma inkább való a konteó blogra, semmint ide, mert ez cseppet sem a játékról szól, bármennyire is másképp tűnik a Számodra. Lehet, hogy úgy tűnik, hogy az jót tesz ennek a topiknak, hogy napi 100 hozzászólás érkezik, de amíg az ilyen értelmetlen gyalázkodás amiatt, mert mások nem hisznek abban, amiben Te, addig szerintem vallási vitával szemeteljük tele a témát és ez kicsivel se jobb annál, mintha nem is kerülne be ide egyetlen egy hozzászólás sem. Közhely alert: a kevesebb néha több.
Ha ez kell ahhoz, hogy megnyugodj és abbahagyd a trágárkodást, akkor tessék: én sajnálom, hogy így érzed, kívánom, hogy ennek ellenére örömöd leld ebben a játékban és sikerüljön bebizonyítanod, hogy a Blizzard ellenszele ellenére is tudsz eredményes lenni vagy ha már végképp kiábrándított ez az Általad vélt csalás a Blizzard részéről, akkor találj egy másik játékot, amiben örömöd leled. De hidd el nekem, ennél több segítséget/támogatást/együttérzést itt nem fogsz tudni kisajtolni az emberekből, mert még egyszer mondom, Te már nem a játékról próbálsz beszélni, hanem az összeesküvés-elméletedet próbálod ránk erőltetni.
Tényleg nem célom oldalakra állni és szerintem nagyon sok hasznos/érdekes postod volt már ebben a topikban korábban (talán a legtöbb), próbálj inkább visszatérni ahhoz a stílushoz, ha valóban az a célod, hogy ez egy jó fórum maradhasson, mert most kezdesz egyre jobban eltérni ettől. -
#1345 A WoW nem lett könnyebb, csak kevesebb a grind, ezért sokkal több ember jut el mondjuk a raidekig.(nyugodtan hasonlítsd össze a vanilla boss taktikákat a mostaniakkal) -
Susarc #1344 ja és én is megvettem,megszereztem,kaptam lehetőséget játszani a játékkal,tehát ugyanolyan jogom van BÁRMIT írni a játékról mint neked vagy a másiknak!
tudom,hogy fáj ez a fanboioknak,de van kritikus vélemény is ha tetszik,ha nem! -
Susarc #1343 36 vagyok 15 évesen vettem az első csomagot...mára már csak a VAmpire töredéke maradt/a többit az éves során meguntam,eladtam,elcseréltem stb./ meg de az kb 5000+ kártya....ha kívánod lefotózom neked te hitetlen.
ebben a topikban semmi nem történt korábban...próbáltam kérni az idejárókat,hogy osszuk meg az élményeinket ,tapasztalatainkat, játsszunk egymással, elemezzünk videókat, más játékosokat,mutassunk érdekes screenshotokat meccsekről, kérdezzünk-okosodjunk együtt,DE EGY KÚRVA KIBASZOTT SZÓT SEM SZÓLT HOZZÁ SENKI! ,DE amint valakibe kötözködni kell idejöttök és gusztustalan módon fröcsögtök,leugatjátok a másikat! minden kikúrt fórumon ez megy! értelmesen beszélni az adott játékról nem lehet! ,mert a fórummmatyik jönnek és erre élveznek! ,de az adott játékhoz egyetlen értelmes hozzászólás sincsen legyen az éptő vagy lesúlytó kritika!
szánalmasak vagytok -
Plata #1342 Szerintem meg fejezzétek be a felesleges szófosást,ne szóljatok hozzá akkor leáll talán a hülyeségeivel,az írása alapján az jön le hogy figyelemhiányos gyerek,20 év kártyás múlt az szerintem max 20 perc lehet.Ha nem foglalkoztok vele akkor abba hagyja és elmegy máshova ahol fel figyelnek a hülyeségére és foglalkoznak vele. -
Susarc #1341 ahelyett,hogy hülyeségekbe kötnél bele jólenne ha az érdemi mondanivalót értelmeznéd te is! :P