40521
Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
#1300 Persze, a minimum az lenne hogy 20 év tapasztalattal te válogathasd ki magadnak hogy éppen milyen lapok jöjjenek fel. -
Susarc #1299 4. bukott Mage meccsem 6db AOE közül EGY DARAB SEM JÖN FEL úgy,hogy kisuenvedtem idáig mindent úgy ,hogy 12-14 lapom aradt már csak és MINDENT NYEREM EGY KÚRVA BLIIZARDDAL VAGY FLAME STRIKEAL ha behúzom!!!
undoritó FOS! a random -
#1298 -
#1297 Legnagyobb aljasság a játékban szerintem a Warlock, ha vannak hozzá lapjaid.
Talán a legnehezebb mágus ellen játszani vele, de az is megoldható. ^^
-
#1296 mindenképpen az alap rareket, aztán epiceket gyűjtsd össze/craftold először -
Amaymon #1295 Nem érdemes a legendekre gyűjteni és azért betörni mást az nagyon sok dust, azoknak a kártyáknak a jó részét későn játszhatod ki és support lapok is kellenek mellé. A betörés nagyon ráfizetős. Egyedül a rugó "edvin van cleef"-je nem late game legend és a legjobb lapok egyike. Kisebb rare vagy esetleg epic lapokra ha nagyon kell esetleg. Én azt a filozófiát vallom, amíg closed béta addig begyűjteni minden lapot, amit lehet rombolás nélkül. -
Belkar #1294 Szerintetek érdemes a dustot a "jobb" kártyák megcsinálására költeni (pl Argent Commander, Defender of Argus) vagy várjak addig amíg össze nem jön egy legendaryra? -
#1293 shit happens -
#1292 bazzeg életem elsúő dc-je, nyertes meccsről vág ki, és persze 3. lossom az arénában :( -
Negritis #1291 gz -
Negritis #1290 legutolsó információ szerint nem lesz több wipe -
Brinn #1289 Sziasztok!
A beta accounton lévő cuccok megmaradnak majd ha kijön a game? -
MaRee #1288 Engem valami murlocos dekkel kétszer úgy megvertek hogy pislogni se volt időm :D -
b4l4g3 #1287 bocsi, az előbb enyhén fogalmaztam. teljesen használhatatlan! -
b4l4g3 #1286 mekkora egy sz*r ez a rogue... -
#1285 És amúgy is 100 gold a limit/Nap. Nem mintha ilyen időhúzással gyorsan menne gondolom még nap végére is alig lenne annyi.
---
Más: Meglett a Tirion Legendary :) -
Amaymon #1284 Nekem már az is megfordult a fejemben, hogy ezek goldfarmer botok. Mondjuk ez elég vad feltételezés a játéknak ennek a szakaszában. -
anadrex #1283 Nem, ez első 5 másodperbe lehívta a lapjait, megvárta míg mindjárt lejár az idő/végig ér a gyutacs és akkor nyomott az endturn gombra. Szándékosan húzta az időt. Nem tudom mennyire érte meg neki, mert így lett egy 20 perces veresége. -
Amaymon #1282 Nem, tényleg vannak lassú gondolkodók, töprengő, nyammogós játékosok. Az engem is idegel. Bár néha mikor egy 3-4-es körökön átívelő kombót épít az ember könnyű bele feledkezni. -
#1281 Nem kap, akik dec. 16 előtt regisztráltak, azok kaptak kulcsot.
ITT regisztráljon gyorsan mindenki, aki akar kulcsot. 72 órán belül küldik, még holnap él az akció!
http://www.reddit.com/r/sharehearthstone/comments/1t6g41/guaranteed_beta_key_official_korean_blizzard/ -
anadrex #1280 Idegesítő páran azt csinálják, hogy lépnek majd szépen kivárják míg lejár az idő hátha megunom és feladom a meccset. Most is így játszok egy "szolár" nevű paraszt ellen feltételezem magyar. -.-' Szánalmas rabolják más idejét. -
MaRee #1279 Köszi. Néztem a játékban acsikat, de nem találtam, hogy hol vannak. -
#1278 Hát írnám a priestet, láthatod, hogy eljutottál vele lvl. 15-ig alap lapokkal (ez is mutatja, hogy mennyire fos a balance jelenleg, próbálja ezt meg valaki mondjuk rugóval!), ami olcsó és jó az talán a 'lock.
Hearthead.com-on nézegessél paklikat, ill. csináld meg a pénzt adó acsikat. Na még egyszer a lista, be kéne rakni a bannerba!
Teljesíts egy meccset Play módban - 1 csomag pakli
Oldj ki minden hőst - 100 arany
Érd el bármelyik hőssel a 10-es szintet - 100 arany
Nyerj 100 meccset bármelyik módban - 300 arany
Nyerj 1000 meccset bármelyik módban - 300 arany
Verd meg az összes expert AI-t - 100 arany
Törj szét egy kártyát - 95 arcane dust
Lépj be az arénába - az első alkalom ingyen
Birtokold minden kalóz kártyát - Captain's Parrot
Birtokold minden arany kalóz kártyát - Golden Captain's Parrot
Birtokold minden murloc kártyát - Old Murk-Eye
Birtokold minden arany murloc kártyát - Golden Old Murk-Eye
Vásárolj valódi pénzen a játékban - Golden Gelbin Mekkatorque (csak a bétában)
Birtokold az összes basic set kártyát (érd el minden hőssel a 10-es szintet) - 100 arany
Birtokold az összes expert set kártyát - 100 arany -
MaRee #1277 Tudom hogy nincs "legjobb" kaszt, de melyiket ajánljátok, amivel kezdőként valami olcsó és jó paklit lehet összerakni? 15-ös rankedben szarrá verik már a priestemet, de casualban se nyerek már, pedig idáig sétagalopp volt, hiába variálom a lapjaim.
Heartpwn-on nézegettem hozzá paklikat a low budget amit találtam hogy jó és nincs benne legendary lap azt is kb ezer dust lenne összerakni. -
MaRee #1276 Nagyon jó ez a priest, már rank 18 vagyok, vagy micsoda. Ki is néztem már milyen dekket fogok összerakni. Ranked és sima meccsek közt van különbség? A rankon kívül nyilván, de az számít valamit vagy csak egy szám ami alapján ellenfelet talál a játék? -
#1275 csak én vagyok akkora noob,hogy már másodjára frostboltolom saját magamat, amikor cancelelni szeretném?:((( -
#1274 megkaptam ma az első legendarymat pakkból, Black Knight :) -
#1273 Nincsen skilled :(( -
#1272 hogy lehet 2 mage arena alatt 0 fireballt meg polyt kapni?:( -
Fletley9 #1271 Hosszabb kihagyás után tegnap/ma megint bele vetettem magam a játékba. két aréna elsőt nagyon elcsesztem egy win. másodiknál 5. Csináltam a daily questet warlock dominance. 6 meccsből meg is lett az 5 win. most 10 gold kell ,hogy megint mehessek arénázni, de két mecset buktam most a mad bomber miatt aki az én képembe tolta mindhármat.... (csúnya volt, hogy 1 hp maradt a másiknak, másik meccsen meg azon csúszott el ,hogy leüti-e az egy hp-s tauntot és arcra támadva nyerek vagy megölt engem...utóbbi.) -
#1270 Igen, néha nyerésnél nem goldot/dustot ad, hanem egy lapot. -
MaRee #1269 Pakkokat ha jól értem akkor golddal lehet venni, amiket pedig questekkel ill meccsek nyerésével kapok. Arenában hogy kapok lapot? Nyerését? -
#1268 Lapokat pakkok nyitásával, ill. arénában kapsz, persze azokon túl, amit a hősök szintezése mellett kapsz. Más módszer nincs, ill. az arany kártyák, de azok csak kinézetükben különböznek.
Én azt javaslom egyébként, hogy addig csak AI ellen játssz, amíg nincs meg minden hős felhúzva lvl. 10-re. Ezt azért, hogy igazán megismerd a lapokat, hősöket. Gyorsan elveheti a kedved, ha nekiugrasz tudás nélkül és folyamatosan elkenik a szádat. -
MaRee #1267 Ha most regisztrálsz elvileg kapsz már. -
samu15 #1266 Valaki tud béta kulccsal szolgálni? Ide küldjétek légyszi ha van :[email protected] Előre Is Köszönöm !! :):) -
Susarc #1265 3 meccsen 15/16 körös meccseken EGYETLEN EGYSZER SE HÚZTAM FEL A KIBASZOTT HOLY NOVA-t! MIND A HÁROM MECVCSET NYEREM ha 1x is bejön.....leszophat a random!
tegnap Kungen ugyanígy járt csak aki ellen ő játszott 2x húzta be 6 k9r alatt a pala AOE-t és szivatta meg vele......nyomorék game -
MaRee #1264 NA végig vertem a practice ellenfeleket, megvan a 20/20 lap priestből. Most próbálkozom élő ellenfelek ellen, mi alapján ill mikor unlockolódnak az új lapok, vagy hogy van ez? -
Susarc #1263 folyamatosan.....első legendary-m ragnaros 1x húztam be 20-30 játékból eddig...... -
Dreadshade #1262 Hát igen, a spellek effektjei is marhajók :D De amúgy nemtudom, hogy csak én vagyok ekkora szerencsétlen vagy az algoritmus nem valami jó a játékban, de csomószor tapasztaltam azt hogy néhány lap mindig kijön még ha csak 1 et rakok bele a deckbe akkor is pl (hellfire, Sprint) de más lapokat mindig kb a pakli aljára rak. Más tapasztalt ilyet? -
MaRee #1261 Végre ki tudom én is próbálni a játékot, ez az. Kurva jó kis addiktív game, csak kurva balfasz vagyok :D Practice-ban próbálkozom a pries-tel elég kevés sikerrel.