• ProGabe #1181
    Valóban nem játszottam sok arénát, max. 12 lehet, de inkább 10. Fene sem emlékszik már. Hülyén hangozhat, de sok streamet néztem. Csakhogy ezeket nem passzívan. Mindig úgy figyelem, hogy "na én mit csinálnék" és sokszor (értsd > 90%) eltalálom. Pl. Trump streamen amikor megy a sok "hú, hát én ezt nem gondoltam/nem is tudtam" én csak mosolygok, hogy én is ezt léptem volna (párszor azért még meglep egy-egy húzás, há' még jó hogy)

Viszont fontolóra vettem már, hogy felveszem videóra a lapválasztást, mert szinte hihetetlen. Szinte soha nem ad karakter specifikus lapokat. Ma is pl. palának adott 1, azaz egy darab fegyvert. Ezen felül felajánlott pár secretet, meg egy equalityt és ennyi! Ja bocs, még egy 1-3-as, kör végén +1 attackot adó miniont. Ez volt az összes pala lap, rare-ből pedig volt 1, a többi mind common lap volt!

Nem azt mondom, hogy ezek nélkül nem lehet nyerni, de amikor priesthez ad 1 mc-t, 1 lightspawnt, 1 northshire-t és a többi szemét, vagy a mage-hez semmi fagyasztás, semmi pyro, vagy flamestrike. Na ennyi kudarc után már azon gondolkodom, hogy elküldöm a k. anyjába a Blizzardot, mert az ellenfelek meg olyanokat raknak le, hogy összefosom tőle magam.

Folyamatosan ez van. Talán még az elején, amikor tényleg nem nagyon tudtam, mi, merre beadhatott jó leosztást, ezt nem tudom, nem is érdekel.