Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
" Előfordul 70-80% Winrate így is megvan "
Hát akkor te valamit tényleg kurva jól csinálsz :) De most tényleg, ez azért egy kicsit sot, nem? Ezek szerint te vagy a kisebbség, aki miatt a többség szop? Szerinted egyébként egy ilyen játékban ez az arány egészséges? A Blizz is kimondta, hogy ők arra törekednek, hogy ilyen kiugró eredmények ne születhessenek, szóval itt igenis gond van.
Most visszaírhatod, hogy a hasadra csapva írtad a számot, ill. hogy "előfordulhat", meg hogy túloztál. Én viszont nem túlzok, amikor leírom, hogy igenis arénában folyamatosan szopok az RNG miatt. Ennyit azért elhiszel nekem, ugye?
Tényleg szar lapokat kapok, mind lapválasztáskor, mind a meccsek alatt. Constructidban van egy so-so pala dekkem, ott simán megvan az 50-55%-om. Nyomom a "Well played" emótot, amikor valaki valami jót csinál. De könyörgöm, sokszor mintha egy lemming ellen játszanék: csak pakolják a jobbnál jobb lapokat, én meg szaladok utánuk. Ha ez csak elenyésző mértékben történne, azt mondanám, rendben van. Na de tízből nyolcszor? Ezt nehéz megemészteni, ez frusztráló.