40521
Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Amaymon #1059 Hát nem lett gyengébb a priest 5/1-re meglett a napi. Így legalább van időm kijátszani narancs lapokat, nem csak dísznek van. :) -
#1058 rohadt idegesítő,hogy a peccs óta még többször bugol be a visszavétel... buktam egy meccset miatta, mert az ellopott blood impet nem tudtam brewmaster után újra kijátszani -.- -
Susarc #1057 mutatom mi a bajom,csak kezd bahlni a UPC:P -
vetrox #1056 lehet pont olyanokkal sorsolnak össze akiknek 25 éves Vampire multja van és ezért vesztesz... -
vetrox #1055 ha van sikerélmény akkor nem értem mi a bajod. -
Susarc #1054 ki mondta,hogy mindig kikapok? az sem normális ahogy nyerek....épp ez a lényeg! úgyvan megszerkesztve,hogy mindenkinek legyen sikerélménye és igazán észjáték nemkell hozzá..... -
#1053 Ennyire hisztizel emiatt a játék miatt,hogy így csal úgy csal, ilyen szerencse faktora van, miért játszod ? És miért érzed,hogy ezt meg kell osztanod a világgal ? -
vetrox #1052 sztem csak nagy kártyás szürö van fenn. ha látja hogy vki régi nagy kártyás (főleg Vampire) annak tuti ugy adja a lapokat hogy a gyenge kátyamultatlan nooboknak is legyen esélye a mesterek ellen :) -
#1051 2-3 naponta ránézek a topicra, te még mindig itt tartasz?:D -
Susarc #1050 képtelen vagyok felfogni mit erősködsz,hogy egy 500 lapos kártyajátékot ugyanolyan szintünek tartassz mint egy 6-8000 db-os játékot....
ez a játék androidos/iphoneos pötyögtetésnek készült meg a reggeli KV mellé...és éppen ezért hidd el,hogy finoman bele van piszkálva pontosan úgy ahogy az ÖSSZES! Blizzard játékba......
-
Susarc #1049 jaja 470 db kártya van ez az 1/10-e mondjuk egy Vamprenak....húdenehéz volt kiismerni:) -
#1048 Hagyjad már, alapvető dolgokkal nincs tisztában :) -
Susarc #1047 kezdj el játszani mondjuk egy HKK-t vagy MAgic-et told minimum egy évig és rájössz miről beszéltem.... -
#1046 nincs valami opció,hogy ha ott hagyom a játékot ne dobjon ki és lépjen ki belőle ? -
vetrox #1045 tuti csalik a játék.
mert ha valakinek 20 éves kártyás multja van, az már akkora agy, hogy nem is kell dekkeket elemezni, csak csukott szemmel rábökdösni a lapokra és kisujjbol nyernie kéne mindent. -
Susarc #1044 sry ez inkább BLizzard kibeszélés:P csak WOW-al próbáltam példálozni:) -
#1043 WoW kibeszéléshez erre tessék. -
Susarc #1042 mibe fogadunk? én még emkélszem Vanillában ,hogy a swrodos warrinak volt EGY % azaz 1%!! esélye dupla támadásra /talán talenttel tudott még 1 %-ot adni/ + volt egy BRD-s medál ami adott még 1% ot.....kardos warrim volt és 10-15 ütésenként proccolt! SŐT még a procrra is proccolt! és ez 2005-2006 körül volt.....akkor épp a warritól rettegett mindenki -
Susarc #1041 mi kipróbáltunk jópár kárytát és nem olyanokat amiben van 200 lap mint itt...hanem 5-8 ezer!!!! tudjuk mi az a random meg mi az,hogy véletlen meg,hogy szerencse,,,volt rá 20 évünk kitapasztalni....ez Blizzard játék és köszönőviszonyban sincs egy Magic komplexitással! tehát valamilyen módon official kell hecckelni,hogy a marketing és a haszon maximális legyen! fölösleges erről vitázni,mert akinek csöpp agya van az megtapasztalta már! -
#1040 Igen, viszont nem olyan módon ahogy ő írta.("kiválasztanak 1 class-t ami furcsamód többet critel többet resistel") -
Susarc #1039 ezt már többízben burkoltan vagy nyíltan be is vallották......ezzel "balanceolták" a classokat.... -
#1038 Oh, gyönyörűen széttagolta, de a lényeg látható... -
#1037 AUS / NA November 23, 2004EU February 11, 2005[2]BR December 6, 2011[3] -
#1036 Csak nézegetem ezt a topikot mert a wowos kártya nem az asztalom, de abban egyetértek vele hogy havonta változtatták a ops classokat. De ez más topik. De az tuti hogy régóta nyomja és sok karit felhuzott/maxolt. Ez tény. -
Susarc #1035 kivéve azok akikkel játszottam.... -
#1034 Érdekes mert amit a WoWról írt az soha sem volt úgy... -
#1033 A eu szerver indulás óta nyomja a wowot.. ebbe ne köss bele mert érzékeny rá. De tényleg így van. -
#1032 Gratulálok a kulturált viselkedésedhez... -
Susarc #1031 édesfaxom koccoljál már -
#1030 2013.11.18-án volt a 9... -
Susarc #1029 2 hét múlva 10..... -
#1028 ha az alapot nézed, akkor talán a 9/7 The Beast, de ugye gyakorlatilag bármilyenre fel lehet buffolni a megfelelő lapokkal bármit... -
#1027 Ezzel is csak magadat égeted mert 10 éve nem is megy a játék... 2 hete volt a 9. születésnapja... -
#1026 Sebzés/Élet-re gondoltam :D
Ha napi 100 arany a limit, akkor el lehet vele szórakozni mire meglesz minden lap. -
#1025 Most változtatták meg, napi 100 arany gyűjthető simán abból hogy meccseket játszol (3 win 10 arany), questekből és arénából bármennyi, de ugye napi egy quested van.
Olyan, hogy legerősebb lap meg sztem nem létezik, max olyan, hogy jó lap. -
Susarc #1024 mindegyik a legerősebb ha akkor húzod be amikor kell:)) -
Susarc #1023 sry 10:P -
Susarc #1022 csak 9 évig volt accountom te nub:) -
#1021 2 kérdés.
Napi mennyi arany gyűjthető ?
Melyik a legerősebb lap ? -
#1020 igazándiból az egyetlen amin én változtatnék, az az, hogy ne legyen két kártya előnye annak, aki másodiknak megy, elég a coin, vagy az extra kártya..