40521
  • Susarc
    *2005 március
  • hawkie22
    Öszintén, mi a f.szt vársz egy f2p játéktól. Persze, hogy sikerélményre építenek. A kártyákat meg simán goldból is meg tudod venni, meg arénából is, természetesen jóval tovább tart, mintha igazi pénzen vennél paklit, viszont a paklivásárlással csak idöt spórolsz.

A másik, 2003-tól nem játszhatsz Wow-ot, 2004-ben jelent meg. Az USA-ban. Europában csak 2005-ben. Szóval vagy nem vagy tisztában az évszámokkal vagy csak dobálózol a dolgokkal, hogy miket és mennyi ideig játszottál és milyen jó voltál bennük. Így már az a 20 év kártyatapasztalat is lehet, hogy csak 19 vagy 15, esetleg csak 2. :)

Random van, random lesz, mindig is volt. Viszont nekem 12 gyözelem, 3 vereség igen jó aránynak ünik és örülnék, mint majom a farkának. De hát ez van. Nem lehet mindenki kedvére tenni.
  • Susarc
    ott az indok leírtam! kár,hogy nem sokan képesek felfogni....

gyengébbeknek röviden: SIKERÉLMÉNY MINDENKINEK ez az üzletpolitika már évek óta a Blizzardnál....
  • Szabi DEMON
    Most lett sok a nyavalygásból! Esküszöm nem értem azt az embert, aki hetek óta másról sem ír ide, csak, hogy csal a játék, rng így rng úgy, pay2win, legendary nélkül nem lehet nyerni, ez egy szar... stb. Egyáltalán nem kötelező vele játszani, ha ilyen rossz.
    Amúgy meg gondoljuk már át a dolgot, és aki azt írja a Blizzard manipulálja a véletlen generátort, az mondjon már egyetlen értelmes indokot, hogy miért tenne ilyet?
    Ez egy CCG, az egyszerűbb fajtából, és bár nincs olyan mélysége, mint mondjuk a Magicnek, ez nem is volt célja és a megcélzott közönségnél betalált. Van hová fejlődnie,vannak hiányosságok, de rohadt idegesítő az a sok sírás ami itt megy. Vegyetek már kicsit vissza a panaszkodásból!
  • Negritis
    akkor játsz magicet!
    amúgy a csávó aki a pisztolyt tartja mit kér h ne fogja rád? csak azért hogy ne kelljen tolnod sztem összedobjuk neki
  • Susarc
    az a poén,hogy MAgic-et is játszom és érdekes módon ott nincs keverési probléma és a random is korrektül működik.....
  • ProGabe #1334
    Megemlíteni egy topikot bnetről és nem belinkelni, nem menő! :D
  • Amaymon
    "Ajánlok egy játékot, az egyik paklidat írd fel papírlapokra, keverd meg és kezdd el húzni. Meg fogsz lepődni."

Igaz is lenne, ha valódi játékról lenne szó. A játék "csal" mikor kártyát kever. Igazából meg se keveri a paklit...Először csak gyanús volt, de mikor már topik nyílt róla bneten nyilvánvaló lett.
  • Susarc
    Savj TOP 10-es lett:P

http://sv.twitch.tv/savjz

(7 legendary a 30 lapból lál ):))
  • Negritis
    amúgy ha ennyire zavar az RNG tolj urban rivalst, ott 8lap a deck és 4et kapsz kézbe, viszont nem húzol többet, ennyiből dől el ki nyer és veszít
    nem rng
  • Negritis
    te idióta agysebész, mi köze a WoW-nak és az FPS-eknek egy kártyajátékhoz? kb semmi (max a blizz a wow esetében)

és lent írják is, amit nem tudsz felfogni mivel a rage leszabályozza az agysejteket! nem könnyű közel tökéletes randomot írni (a mátrix se lett az)

ezen kívül, felhozod hogy van 6 AOE lapod (2x2-t mondtál de tegyük fel volt 6) és hisztizel hogy az egyik meccsen (ami ugye 7000000000000000 példával ér fel) az utolsó 13ban bent voltak
    hidd el nem olyan kicsi ennek az esélye mint benned felmerül
    nem mondom hogy jó ez a számításom hirtelen, de (24 17)/(30 17)

jah igen a random pedig mindenkinek ugyanolyan
    ahogy a többiek is írják, én is jártam úgy pont a napokban hogy mage ellen tolom ranked 13ért megy a meccs, mage ellen rugóval (kellett az 5w 2 küldihez is) 4-22 az állás a javamra, erre lehoz 2 magic powa gobot meg tol arcane blast persze kiszedi a 4/2es stealthem és húz 2 lapot,, mondom b+ nincs lény a kezembe
    kövi kör 2 fireball nekem nem jött lény és végül egy pyroval fejezi be, mindezt úgy h mikor húzta a 2 lapot üres volt a keze
    De mégse itt picsigok az RNG miatt hanem lassan nem olvasom a fórumot miattad
  • Susarc
    nem.....a random legyen random ennyi! nem kell más
  • NecroJoe
    Összegezzük: ha a random jól jön le akkor az normális, ha szarul akkor 'megvan hekkelve'.
  • Susarc
    jön vki játszani? kikéne próbálnom az új pap dekket:)
  • Susarc
    hasonlíts össze egy 2000-es évek elején készült játékot egy mostanival...ég és föld! én még olyan FPS-el játszottam ahol ha nem burst-öt lőttél elrugott a fegyvered a fenébe! ma pontlövészet van minden hasonló játékban!

a logikai játékok 2 ft-ot nem érnek,mert ezt a trendet folytatja minden játékgyártó cég!

• Susarc
    mi értelme lenne? nos nagyon is sok! 2003-ban kezdtem WOW-ozni /már nem játszom egy éve/ abban az időben aki béna volt,ügyetlen az ment a levesbe! nem tudodtt érvényesülni a felsőbb kategóriákban értsd raid illetve később battle ground és aréna! A legjobb cuccok azoknak jártak akik képesek voltak csapatban játszani volt reflexük agyuk és elszántságuk megszerezni a cuccokat! ezen playerek a játékosok igen kis hányadát képezték a többséghez képest! viszont eltelt pár év és a blizzard gondolt egyet és manuálisan elkezdte tuningolni a tartalmat illetve butítani,hogy ezek a gyengébb képességö játékosok is sikerélményt kapjanak még akkor is ha 3 gombot nyomtak le egyszerre, vagy nem voltak képesek kiállni a terület sebzésből mikor már ordjtottak velük teamspeaken! eljött az az időszak amikor a legügyetlenebb emberke is ugyanolyan cuccokban parádézhatott mint az akinek a reflexei toppon voltak!
    ez lett az új üzletpolitika! SIKERÉLMÉNY MINDENKINEK MINDEN ÁRON! a blizzard és a többi játékgyártó is ezt csinálja évek óta /sacc/kb 6-8 éve ez a mérvadó a játékkészítőknél!
    Mivel ha ennek a rengeteg ügyetlenebb játékosnak nincs sikerélménye egyszerűen keres másik játékot és ezt a blizzard nem akarja!
    szinte az összes barátom akivel korábban együtt játszottunk és profin nyomtuk mind otthagyta vagy héba-hóba logol be játszani hiszen hiába voltunk királyok a több tizezres szerveren anno mostanra csak 1 vagy a 8000-ből.....nekünk az volt a motiváció,hogy győzzön a jobbik!

ebben a játékban is pontosan ezért megvan hekkelve,hogy nem fogsz te mindig nyerni hiába vagy akármilyen ravasz és vág az eszed! mondom nézzetek streamet ahol TOP playerek többszázeres feliratkozóval és tizezres nézőközönséggel ugyanúgy becoppják ezt a fúrcsa "véletlent" UFF
  • Probatbicol
    Továbbra sem értem, ha minden a szerencse, akkor hogy jut neked 12 győzelemre 3 vereség? Ilyen szerencsés vagy? Súgok, ha minden a szerencsén múlna akkor nagy átlagban 5 győzelemre 5 vereség jutna mindenkinek.

Ajánlok egy játékot, az egyik paklidat írd fel papírlapokra, keverd meg és kezdd el húzni. Meg fogsz lepődni.

De hogy valami igazat is adjak neked, rögtön cáfolom is a fenti kísérletet, ugyanis bármilyen meglepő a számítógép nem tud véletlenszerűen számokat mondani, ergo lapokat keverni sem. A randomot úgy oldják meg, hogy olyan függvényeket használnak aminek nagyon nagy a szórása, és ezek értékeit adják sorban ki. Pl. autós topikokban fel szokott jönni az, hogy a cd lejátszó ha random sorrendbe kapcsolják, akkor mindig ugyan az a 'véletlen' számsorrend, ennek az az oka, hogy béna a firmvare és egy szimpla függvény értékeit dobja a random mindig az első elemtől kezdve. Ennek elkerülésére meg azt szokták használni, hogy valami valami más paraméter, esetleg a beépített óra aktuális mikroszekundum értéke dönti el, hogy hanyadik elemtől veszik ki az értékeket.

Tehát azt esetleg el tudom fogadni, hogy nem olyan tökéletes a keverés mint az életben a kártyaasztalnál, viszont az amit itt folyamatosan sugallsz, hogy amikor vesztesz, az azért van mert az algoritmus direkt szar lapokat ad, az marhaság.
    Gondolj bele, mi értelme lenne, miért kellene ebbe a Blizzardnak energiát fektetni? Két ember játszik, az egyik nyer a másik veszít, mindenféle cinkelt , megdolgozott algoritmus nélkül is.
  • Anthrax
    Szerintem mindenki felfogta,hogy mit akarsz mondani, de most akkor durcizzunk be és ne játszunk vele ? Játsszál bármelyik MMO-val és megtapasztalod, hogy lófasz balance sincs sehol, akkor most ne játsszak mmoval és mennyek be abba a topicokba és mondjam el nekik a nyilvánvalót. A probléma te vagy, ha eddig ez nem tűnt fel neked, nyilvánvaló dolgokat sorolsz fel mindig,meg vissza-vissza térő motívum lett a "20 éves kártyás tapasztalat" ami senkit nem érdekel, nem is értem minek hozod fel folyamatosan, ettől nekünk hátat kéne dobnunk és nevedet kántálni ? Neked tényleg nincs haverod akivel ezeket megoszthatod, mert ez tényleg kezd unalmassá válni, hogy ha ebbe a topicba azt látom,hogy 20 hozzászólás érkezett és bejövök megnézni vajon mi történt, csak azt látom,hogy 10 a te nyál fröcsögésed,hogy mennyire szar ,mennyire a szerencsén múlik a játék. És remélem felfogod, hogy TUDUNK erről, de mégis szívesen játszunk vele és nem fröcsögünk ,ha kikapunk 0-3ra arénában. Ebben a témában utolsó hozzászólásom volt, de már tényleg kezd belőled sok lenni.
  • NecroJoe
    Hát, valaki vagy fel tudja dolgozni a randomot vagy nem. Aki nem tudja az is játszhat ezer más játékot.
  • Susarc
    kinevetnek a 20 éves kártyás tapasztalatommal pedig ott ha szar volt a paklim vagy szarul játszottam akkor 90% ig a paklinak vagy magamnak köszönhettem és változtatnom kellett és csak minimális mérvadó volt a szerencse! itt minden a szerencse és huszadrangu a logikázásod vagy a lapjaid! én is nyomtam már 6 win-es arénát,hogy a kis szerelmemet kértem meg,hogy nyomogassa össze a lapokat
  • Susarc
    engem csak az zavar,hogy hiába mondom el az igazat hiába hozok 76000 példát csakazértis hogy nekik legyen igazuk hülyének néznek itt a legtöbben! közben épp úgy tisztában vele mindenki aki játszik,hogy valami nagyon is nincs rendben a lapleosztással! csak ez ilyen tipikus fórum fanboikodás ha valaki csúnyát mer mondani a homokozólapátra akkor azt utáljuk közösen....

• Dreadshade
    Mondjuk van benne valami amit mond... nekem is ma amikor lock deckkel nyomtam egymásután kijön 2 hellfire, aztán kijött 2 arcane golem, ezután meg 2 darab demonfire... mondom mi ez :D és ez már nem az első esett, hogy ilyeneket csinál meg bizonyos lapokat mindig kihúzok, valamelyiket meg kb mindig a pakli aljára tesz és kb sose látom, valami nem stimmel az algoritmussal az fix, de hát béta csak javítanak rajta én mindenesetre élvezem a játékot ennek ellenére még egyelőre :D
  • Susarc
    9. körben! 13 maradék lapnál húzta fel az első polyt a 4 ből:P /sry 1 pyroja van

tökéletes meccs és példa arra,hogy mire próbáltam rávilágítani aki bármiféle epikus tudást gondol bele a játékba!

R A N D O M ! ennyi R A N D O M !
  • Susarc
    és flame strike-ot se LOL
  • Susarc
    épp most rak össze egy MAge arénát amiben se pyro-t nem kapott se fireball-t.....vicces:)
  • Susarc
    most nézem Kungen-t /meg még 11000 másik ember:P/ csóringer nyer 6-ot majd 3 meccsen úgy elverik mint a huzat....elfelejtett játszani? szar a paklija? NEM! EGYIK SEM!! egyszerűen szarul kapta a lapokat....az ellenefelei meg jobban.....
    de lehet nézni TRUMP-ot vagy KRIPP-et mindenhol ugyanez....tehát akkor csak nem a pro gamerekben van a hiba.....
  • Susarc
    nem hiszem,hogy senki nem érti a problémát....egyszerűen nincs súlya a paklidnak annak,hogy mit raksz bele és hogyan játszol! ha annyira hülye lennék mijndig veszítenem kéne....nemde? ,de mivel nem csak veszítek mégis csak lehet benne valami amit vázolni próbálok! ez a problémám......

• Probatbicol
    "HOGYAN LEHETSÉGES AZ,HOGY NYEREK 12-T AZTÁN BUKOK 3-AT AZTÁN NYEREK 10-ET VESZTEK 3-AT NYEREK 12-T?!! AZÉRT B+ MERT EGY FOSTNEGER A RANDOM!"

Ezt már én sem értem. 12 győzelemre 3 vereség az szórás? Mi lenne normális? Ja persze, ha mindig te nyernél.

Vagy épp ellenkezőleg, azt akarod mondani, hogy fingod sincs a játékról de a hatalmas mákod miatt így is 12-őt nyersz 3 vereség mellett?
  • Negritis
    ha ennyire a mázlink múlik, a helyedben örülnék :
    "HOGYAN LEHETSÉGES AZ,HOGY NYEREK 12-T AZTÁN BUKOK 3-AT AZTÁN NYEREK 10-ET VESZTEK 3-AT NYEREK 12-T?!! AZÉRT B+ MERT EGY FOSTNEGER A RANDOM!"

és ha ennyire felmérgel a játék, hagyd rá és tolj passziánszt
  • Anthrax
    Mondjuk még mindig nem értem,hogy miért kell megosztani életed fájdalmait ,nincs senki akit érdekelne ? Vagy miért érzel kényszert arra,hogy bebizonyítsd,hogy szar ez a játék?
  • Susarc
    ebben a játékban hülyeség tudásról beszélni! mondom nézzél streamet!

tudásról akkor beszélhetnénk ha valaki mindig csak nyerne és ritkán veszítene ,de itt olyan brutál a szórás,hogy a mákfaktor dönti el a meccseket az esetek többségében!

• Susarc
    te is játszod a játékot akkor meg miért tartod olyan hihetetlennek,hogy képtelen voltam kinyjrni az armoros minionját és még jutott is ereje stackelni? mondom minden k9rben kínszenvedés volt kinyirni a tauntost és mikor ő jött lerakott még 1-et vagy kinyrta a potenciális veszélyforrást nálam:P
  • hawkie22
    Az összes hozzászóló közül te vagy az egyetlen, aki rögtön bömböl a fórumon, ha valaki mákfaktorral elveri.
    A nem mákfaktoros vereségeidröl egy szó sem esik. Mindenki csak lemákolni tud, ez jön le a hozzászólásaidból.

Ezt azért nem hiszem. Mert gyakorlatilag ez alapján, ha a mákfaktort kivesszük a játékból, akkor minden meccset nyernél, amit játszol. Olyan meg nem létezik, hogy nincs vesztes meccs.
  • hawkie22
    Te ott valamit nagyon elkúrhattál, ha engedted a warriort 30 armorig felstackelni. És ez független a lent lévö minionoktól. Nem tudom elképzelni a helyzetet se. Akár van lent tauntja, akár nincs.

Ha ez randomban volt, akkor azt mondanám, rosszul volt összeállítva a paklid, kevés minion elleni spellel. Ha aréna, akkor megint azt mondom, rosszul lett összeválogatva.

Nyilván egy tauntos warrior ellen nem könnyü játszani, de azért a sámánnak elég sok minionsebzö és semlegesítö spellje van. Jó, az Overload miatt bele lehet futni egy-két hülyeségbe, de azért nem mondanám egy lehetetlen meccsnek.

És mint mondtad, meg is nyerted a meccset, akkor meg nem értem, miért sírsz, hogy szerencséje volt.
    Neked volt szerencséd, hogy 14 életröl 44 ellen tudtál nyerni. Én nem sírnék a helyedben, hanem örülnék, hogy nyertem. Vagy pedig sírsz itt, hogy aztán elmondjuk, milyen skilles meg ügyes játékos vagy, meg hogy mennyire érted a játékot, hogy mégis tudtál ilyen helyzetben nyerni.
  • Belkar
    Egyébként te miért játszol még ezzel a játékkal ha ennyire utálod?
  • Susarc
    most 2 Hp ról!!! felhúzott magára egy másik warrior +14 armort! 5 kártyám maradt amiből 1 holy fire 2 pedig Mind blast........no kommnent
  • Susarc
    30 volt!!! minden rohadt körben lehozott Taunot vagy kinyírta a sebző minionom míg 7 körrel a vége előtt végre letudtam silencelni ÚGY,hogy van 3-om is a pakliban! nagynehezen megnyertem,de ilyen van,hogy 15 körön keresztül ekkora mákja van valakinek?
  • Fabio Capello
    24 armor, trololo
  • Susarc
    rosszindulatu vagy!

HOGYAN LEHETSÉGES AZ,HOGY NYEREK 12-T AZTÁN BUKOK 3-AT AZTÁN NYEREK 10-ET VESZTEK 3-AT NYEREK 12-T?!! AZÉRT B+ MERT EGY FOSTNEGER A RANDOM!
    MINDENKI TISZTÁBAN VAN VELE! NÉZZÉL TWITCH-TV-T VAGY YOUTUBEOT! HÜLYE CSAK JÖSSZ KÖTÖZKÖDNI KÖZBEN UGYANÚGY ÉG ÉS FÖLD VAN A TE JÁTÉKODBAN IS,MERT EGYSZERŰEN KÉPTELENSÉG EBBEN A JÁTÉKBAN ÉSSZEL JÁTSZANI,MERT A KURVA RANDOM MINDENT TÖNKREVÁG EGY KANYARRAL! ITT VAN PL EZ A MECCS:

szerinted mi lett a végeredmény?

• Susarc
    Aréna: ellenfelem 4. kör Dark Iron Dwarf, 5. kör Dark iron dwarf,6. kör Dark iron dwarf.......TAKARODJ