40521
Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
#1019 Igen, a szerencséről szól, mivel alapvetően egy kártyajáték, viszont azért balanceolgatnak, illetve "csak" 30 kártya egy pakli, szóval kevésbé múlik a szerencsén. -
#1018 az emberek túlnyomó többsége sztem paklit válogat meg rendezget a játékidő 80%-ban... :D -
#1017 Elsőre nagyon addiktív a játék, viszont elég nagyrészt csak szerencséről szól az egész, ha jönnek a jó lapok nyersz, ha nem akkor nem. :D -
#1016 Látszik, hogy soha életedben nem wowoztál, szóval szerintem ne okoskodj... -
Susarc #1015 így lassan 1 hónap után és 20 évnyi kártyás múlttal egy dolgot jegyeznék meg: a Blizzard komolyan ennyire HÜLYE??? már elnézést,de semmilyen kártyajátékot nem szabad manupulálni,mert az élvezeti értékét a béka segge alá veri! 1001%-ra veszem,hogy "cinkelik" a lapokat!!! Itt elkéne felejteni azt amit a WOW-ban csinálnak a nyíltan vállalt kő-papír-olló elvet és azt ,hogy peccsenként kiválasztanak 1 class-t ami furcsamód többet critel többet resistel nagyobbat dob a "random" mint a többi így a balanceolásra 2003 óta tett kisérleteket suttyba dobva ezzel kompenzálnak! Hétszentség,hogy itt is valami ilyesmi fennforgás van,pedig csak annyi kéne ennek a játéknak,hogy engedje,hogy a SZERENCSE ÉS AZ IGAZI VÉLETLEN és ezekből kifolyólag a játékosok egyéni tudása döntsön el egy játékot ennyi kell semmi több! Ez az igazi kártya!
UFF:P -
hawkie22 #1014 Akkor várok még egy picit, majd késöbb rászabadulok megint. -
#1013 Ranked gondolom... Mivel reset volt mindenkinek, ezért várható, hogy pár napig kicsit nehezebb lesz az első pár szint is akár, mivel mindenki egyszerre szabadult rá. -
hawkie22 #1012 Én nem tudom, mi a f.szt csináltak ebben a patchben, de ma nagyon felhúzott a játék.
7 meccs, ebböl 1 mageel, 5 warriorral, 1 meg warlockkal.
Eddig ezek a deckek tökéletesen megfeleltek a célnak, nagyjából 50-60%-os win rate, warriorral legalább 80%.
Ma így nézett ki ez a 7 meccs: ellenfelek sorban priest-priest-pala-pala-pala-priest-priest.
A 2. meccset nyertem warriorral, a többit buktam, még nagyjából a 7. kör környékén. Azt a nyert meccset is úgy hoztam, hogy nekem maradt 3 életem a végére. Az utolsó meccs volt a hab a tortán, 6. körben vagy 7.-ben, már nem emlékszem, ledobott a priest egy Prophet Velen-t, majd a következö körben Mind Blast-Mind Blast-Holy Smite és a végén még rámütött Velennel egyet.
Itt jött el az idö, hogy kilépjek a játékból, mielött letöröltem volna a pics.ba.
Nem tudom, de most nagyon felb.sztak, sztem 1-2 napig most elö se veszem. -
#1011 A végére nekem is megjött a béta kulcs. :D -
Amaymon #1010 Csak azért van a paccs, hogy engem bosszantsanak. :DD
Kivételes esetben peccselnek kliens oldalon, amikor drasztikusan bele kell nyúlni a lapokba, pl milyen szám legyen rá írva. Vagy ott az a bug, hogy nem azt a lapot húzza ki, amit megfogtál etc. Egy hónapja vagy több nem jött csak bnet kliens javítás. -
#1009 Holnap patch. -
szochyo #1008 Mostmár tárgytalan, oda lett adva az elsőnek. -
szochyo #1007 Hello. Kaptam egy kulcsot ma én is, amit nem hiszem hogy érdemben kihasználnék. Szóval az első jelentkező privátban, megkapja. -
#1006 kaptam egy invet a zárt bétába :D -
vetrox #1005 én is emiatt neveztem be. majd csinálok vmi tesztkérdéses versenyt a kulcsért :)
persue csak ha nyerek :) -
#1004 Beneveztem én is, ha kapok kulcsot akkor innen odaadom valakinek. -
vetrox #1003 kár hogy nem 16:00 ig :D :D -
vetrox #1002 akkor várunk :) -
vetrox #1001 3:17 kor nyomtam el, de nekem még nem küldte :) -
#1000 Igen, nem olvastam bele, csak gyorsan linkeltem :)
(TÉK) -
#999 16-ig van nyitva a giveaway, nem azonnali, mielőtt valaki azt hinné. -
#998 Aki akar kulcsot, az villámgyorsan írja be a mailcímet a boxba és kattintson:
http://www.eurogamer.net/articles/2013-12-10-weve-got-another-2500-hearthstone-keys-to-give-away -
vetrox #997 Argus erős de mivel szintén sokan használják ugyanugy nem nyulnék hozzá.
Coin meg lehetne egy sima common/rare lap aki akarja beteszi paklijába. -
vetrox #996 Argent/Sun - sztem tök fölösleges volt az általános minionokat nerfelni, aki eddig használta öket (játékosok 75%-a) az inkább a speckoi miatt használta öket nem a HPjük miatt. A következő Mi lesz? Dark Iron Dwarf 4/3-as Harvest Golem 2/2-es? :)
ugyanigy hülyeség volt a Buzzardot 2/1-re tenni sztem, unleash nerfel ugyis kivégezték a lepakolo beütö hunter combot.
MC meg inkább alacsony szinten zavaró, masteren szinte alig találkozni priestel. nem nagyképüségböl de amikor véletlenül összefutok velük 10/8x beverem. Aréna meg... sokszor megyek priestel eddig egyszer tudtam MCt pickelni.
Imp - ugyanugy baromság, lock aggro nem nézegeti a HPját, lepakol, ha nem töröd meg vmi aoeval. megöl. krvára nem számit hogy 2vel többet sebzödik egy meccsen szóval ez nálam vicc kategoria.
jobb lett vna inkább a minionokat ugy ahgyni ahogy van, és inkább a hero spelleket variálni. (persze nem ugy mint most hogy a versenyeken nem igazán használt huntert még jobban kinyirják :D) -
#995 Argent/Sun továbbra is marad nálam de legalább már nem OP. Hunter deck kuka de nem is kár érte ez az UTH/OTK nem volt valami élvezetes.
Defender of Argus kicsit még erős illetve a Coin lehetne nem spell. Idegesítő, hogy bizonyos kombók attól függenek elsőként vagy másodiknak kezdesz. -
vetrox #994 7 nél. nem tudom miért irtam 7/3-at... :) -
vetrox #993 ma mentem kettöt én is.
6/3 priestel 80 gold, 1 arany leper gnome (50 dust) 1 pakli
7/3 paladinnal 160 gold, 45 dust, 1 pakli
7/3nál általában mehet a kövi aréna. 6 nál még picit rá kell dolgozni. -
vetrox #992 opsz lekéstem :) -
vetrox #991 bejelentették a várható peccset
argent commander 4/2-s lesz
sun cleric 3/2-es
flame imp 3at sebez heroba
mind controll 10 mana
starving buzzard 2/1
unleasht 4 manáért minden ellenfél minionra ad egy 1/1es charges houndot. -
Belkar #990 Itt az új patch -
Amaymon #989 Expert AI-nál nem vettem észre trükközést, mint az arénánál. Akkor már volt pár rare mage és hunter lapom mire nekik mentem. Talán 1 lossal gyalogoltam végig rajtuk. Nem most volt lehet azóta átállítgattak valamit. Kliens az sose frissül, nincs patch. Egy bétában pedig kizárt, hogy ne balanszoljanak időnként. Mivel a szerver osztja a lapot azt buherálgatják. SC2 closed bétában kéthetente, néha hetente jött valami új változás. -
Susarc #988 elkezdtem végigverni az expert AI-t... 7 nél járok kivétel nélkül az összeset 3. ra sikerűlt lenyomni:P coincidence?:) -
pike011 #987 Sikerült párat nyerni aránéba. Mindkétszer 3 win volt, és ugye 3 loss.
Egyszer jött vissza 40gold pár dust meg ugye pakli, itt 10gold minusz.
Második 25 gold, dust, meg ugye pakli. Itt 25 gold minusz.
3-4 winnél már majdnem ugyan ott van az ember. Így nem olyan vészes. Én várom nagyon a PVE módot, és ott szerezni a kártyákat. PVE-t mindig jobban szerettem mindenben. -
Susarc #986 jaaa ezek azok ebből megvan egy rakás:) KÖSZII azért! nézem mi nibcs még:) -
#985 Teljesíts egy meccset Play módban - 1 csomag pakli
Oldj ki minden hőst – 100 arany
Érd el bármelyik hőssel a 10-es szintet – 100 arany
Nyerj 100 meccset bármelyik módban – 300 arany
Nyerj 1000 meccset bármelyik módban – 300 arany
Verd meg az összes expert AI-t – 100 arany
Törj szét egy kártyát – 95 arcane dust
Lépj be az arénába – az első alkalom ingyen
Birtokold minden kalóz kártyát – Captain’s Parrot
Birtokold minden arany kalóz kártyát - Golden Captain’s Parrot
Birtokold minden murloc kártyát - Old Murk-Eye
Birtokold minden arany murloc kártyát – Golden Old Murk-Eye
Vásárolj valódi pénzen a játékban - Golden Gelbin Mekkatorque (csak a bétában)
Birtokold az összes basic set kártyát (érd el minden hőssel a 10-es szintet) - 100 arany
Birtokold az összes expert set kártyát - 100 arany -
#984 Neten fent vannak. -
Susarc #983 a rejtett questet hogyan találom meg?:P -
Negritis #982 ahogy nézem nem :( -
Negritis #981 play 40 minion that costs 2 or less, pala come :D
remélem a skillje beleszámít :D -
Susarc #980 tudod mi a vicc mikor streamet nézek? 80% ban megmondom mit fog húzni ,mit fog csinálni....