40521
  • Dreadshade
    Ha valakinek akadna esetleg még majd felesleges kulcs, mert sajnos lemaradtam az előzőről akkor azt szívesen fogadnám! thx
  • Belkar
    Elkelt.
  • Dreadshade
    Hali, Nekem nagyon jól jönne! kérlek írj rám
  • Belkar
    Na kaptam egy extra kulcsot én is ha valaki kéri szívesen elküldöm.
  • Anthrax
    Buzzardot én is sajnálom, imp az pont jó így
  • Szabi DEMON
    Ti nem érzitek úgy, hogy a Starving Buzzard és a Flame Imp nerfje túl sok?
    A 3 sebzés lockként nagyon sok, az indoklás szerint le akarják húzni a lock early game előnyét, de hát nem pont ez lenne a lényege annak a classnek? Semmi, de semmi esélyed lockként a direkt sebző lapok ellen később, muszáj vagy korán nyerni ebbe nem fér bele 3 sebzés t1-ben, szerintem.
    A Buzzard-nek indoklása, hogy a Hunter túl erős volt a Mage, Druid és Shaman ellen. Nem tudok erről nyilatkozni, mert nem játszom ezeket, de megint csak azt tudom mondani, hogy ahelyett, hogy a direkt sebző paklikat nerfelnék, ellehetetlenítik a többit. 1 HP-t egy mage laphasználat nélkül, 2 manáért bármikor kiszed, arról nem is beszélve, hogy milyen erős sweeperek vannak ott (Blizzard, Flamestrike). Hasonlítsuk már össze ezt a draw engine-t a Priest-ével, aki eleve olcsóbban játszik ki, egy kártyahasználatot nem igénylő 1/3-ast...
  • Susarc
    Aréna Paladin deck: kaptam 1db attackot növelő spellt a 3ast azt hali...szánalom
  • vetrox
    tudom.
    ,a sem nyomtam sokat, 100 goldos napi q-t befejeztem , aréna aztán még pár meccs. :)
  • MEdievil
    Kicsit másként hangzik egyből :)
    De sokáig már nem fogod tudni tartani ezt a napi 1 szintet az biztos.
  • vetrox
    a main dekk lvl 15-t a ranked szintre értettem.
    azt hiszem mást nem kell kijavitanom :)
  • vetrox
    na persze main 15 :))
    lehet hogy tuloztam kicsit szóval pontositok.
    Majdnem mindegyik herommal játszom minden nap amig szintet nem lép.
    most 28-30-32 szinten van mind
  • MEdievil
    Na második Aréna 12 win lett.

5 Pack:

330 gold (230+75+25)
    Sense Demons (golden)
    1 Pakli

Szintén Paladin egyedül a kevés 2 dropp (1 db fairy dragon + 1 raptor) volt zavaró de összességében jól ment :)
  • TBTPumpa
    Jövök:

• MEdievil
    Igen én még pont emlékszem a D3 startra. Gyönyörűen bírták a szerverek.
    Amúgy meg semmi logika nincs abban amit mondasz biztos a saját pénztárcájuk ellenségei és nem engedik játszani azt aki költene.
  • Amaymon
    Ugyan, a dinamikus felhő, szerver rendszer, amibe fut a wow, az sc2, dio3 nem bírna el egy turn based kártyajátékot? Mese habbal.
  • MEdievil
    Nem az a baj hogy mennyire van kész. A szerverek nem bírnák el ha open béta lenne és mindenki egyszerre szabadulna rá.
  • Fehercsoki
    Illetve elvileg még a szerverek nem bírnák a terhelést.
  • Amaymon
    Closed jelenleg.

Kiadhatnák akár most ha akarnák, mert 1 hónap alatt lefejlesztené azt a Blizzard, ami hiányzik. Lehet már rég kész, amit terveztek bele. Amiért nem teszik, mert hatalmas reklám értéke van a mézesmadzag húzogatásnak.
  • TBTPumpa
    Köszi a gyors választ.
    Csak azért kérdem, mert a Blizz most küldött bétakulcsot és azt hittem, hogy most mindenki, aki eddig kimaradt a bétából - az most kapott hozzáférést, de ezek szerint még nem.
  • MEdievil
    Kérdezni akartam hogy játszol az összes heroval napi 1-2 szintet de aztán láttam, hogy a main 15 :)
    44 -> 45 Félelmetesen lassú volt Paladinnal :)
  • Fehercsoki
    Még nem, de nagy valószínűséggel nem lesz előre bejelentve a pontos dátum, és mivel "biztos", hogy ebben a hónapban jön szerintem még karácsony előtt open beta lesz a játék, tehát nagyon közel van.
  • TBTPumpa
    Már elindult a public béta vagy még mindig csak "kiválasztottak" bétázhatnak?
  • Amaymon
    Epikek tényleg érdekesek sok rare lap jobb náluk. Én nem török be egyetlen lapot sem (max ha három van belőle), mert bármikor javíthatnak rajta, inkább gyűjtöm őket.
  • Amaymon
    Annyira nem jó játék ez, inkább szórakoztató. Nem bírnék teljes napokat játszani vele. Ahogy susarc írta kis időtöltésre reggeli kávé mellé megfelelő. Soha nem fogja elérni egy akármi, mit mondjak, MtG valódi játék élményét. Ha el is érné egyszer a komplikáltsága, akkor azért nem mert az egész rendszer szórakoztatási volta mesterséges illúzión alapul.
  • vetrox
    én mindennap játszom mindegyik herommal, 1-2 szintet. ranked nem igazán izgat. main dekkemmel felkusztam lvl15-re aztán jött egymás után 6 mage...

aréna néha bejön néha akadozik most olyan 4/5 win az átlagom (kezdetben kb 2 volt:D) legutolso 4win - 75 gold 1 pakli, benne egy feral spirit.

az any OP rareim már mind megvannak, a hero rareknek ami használhato jobban örülök mint vmi gagyi epicnek amit lazán beörlök :)
  • MEdievil
    Aréna tényleg fárasztó nekem 1-2 fér bele a napba de ha edzés van akkor pont kimarad így főleg 2 naponta játszom.
    Azért irigylem azokat akik egész nap ezt nyomatják stream-en és még meg is élnek belőle.
  • Amaymon
    Nem nagyon fecsérlem az időt ranked-re. Napi 1-2 aréna, ahogy sikerül. Elég időzabáló dolog. Nem fogok nagyon rankedet nyomni amíg nem open a játék, gyűljenek inkább a lapok. Abban a minutumban ahogy open lesz a játék elözönlik a casual porondot a topdeckek, így a napi küldi sem lesz szvsz egyszerű. Lehet jobban megéri majd visszaesni mindig pár csillagot rankeden és úgy harvesztálni a napi goldot.
  • MEdievil
    Persze értelek. Meg kell találnod a saját stílusod mert szerintem nem lehet azt mondani egyikre sem, hogy az a tökéletes. Hiába erős a druida ha halálra unom magam vele és ez rányomja a bélyeget az egész játékra.

Más:

Aréna 9-3 (2 nyert játékot buktam el csúnya hiba miatt. Persze sírhatnék itt mint a többiek hogy az rng de az igazság az hogy simán 12 win ha nem nézem el.)
    Paladin átlag alatti deck csak 1 truesilver + conc

4 csomag:
    85 + 155 arany
    1 pakli
    1 Eye for an Eye (nem gold) kártya
  • hawkie22
    Ja, én is megcsinálok bármit bármelyik hössel, csak nem mindegy, hogy 3 gyözelemre 15 vereség jut vagy fordítva. Nyilván utóbbi azért picit jobb. :)
  • hawkie22
    Hát nem tudom, nekem valahogy bajaim vannak a kasztokkal, eddig a sámán volt a main kasztom, de aztán valahogy egyre rosszabbodott a statisztikám vele, majd átpártoltam a warriorra, kialakítottam vele egy jó decket, amivel elég szépen aratok (a Ranked-en is azóta megy ilyen jól, mióta átváltottam warriorra).
    Lehet, hogy azért, mert a legtöbb kaszttal csak basic kártyáim vannak és magasabb Ranked szinten már nem mindig elég, oda azért sokszor már több kell.
  • MEdievil
    Nekem nincs problémám egyik hőssel sem, bármit megcsinálok. Adjon több aranyat :)

Másik kérdésre: Rank 15 eddig egyetlen ranked meccset sem veszítettem.
    Mage mert OP. Egyedi saját deck, nem a Pyrofagyasztós ami annyira népszerű most.
  • hawkie22
    Tényleg, ti hogy álltok rankeden? És milyen paklival jutottatok el oda? Az én warris deckem egy fegyver alapú dck, megspékelve pár tauntos kalózzal, meg olyanokkal, akik a fegyverböl +Attackot kapnak, emellé meg Berserker + Warsong Commander és a kisebb minionok. Többnyire a 7-8. kör végére vége a meccsnek. Múltkor 6 kör alatt végeztem ki egy papot. :)
    1. kör Upgrade, 2. Kör Knife Juggler, 3. Kör Acidic Swamp Ooze, 4. Kör Warsong Commander, 5. Kör 5-ös sebzésü fegyó + 2 tauntos kalóz, majd ugye ment mindegyikkel a Charge. :) Ezalatt neki nem jött semmi minionsemlegítö spell, csak healelgette magát, de azt se sok eredménnyel.
  • hawkie22
    Én például a nyerj 3 meccset XY/VW kaszttal vagy nyerj 5 meccset XY/VW kassztal küldiket mindig visszadobom, hacsak nem warrioros küldik, azon aprop´ból, hogy ezekkel a többi kaszttal nem nyerek, most a warriorral zsinórban lvl25 1 csillagról felhútam magam lvl21 1 csillagra. :) Folyamatosan kaptam a bónusz csaillagokat, mert nem vesztettem meccset. Marha jó kör volt. :)
  • MEdievil
    Tipp:
    Ha 40 goldos napi questet kaptok akkor azt mindenképp dobjátok vissza hátha bejön egy 60 vagy akár 100 goldos.
  • vetrox
    hajnalban belenéztem megint hafu aréne streamjébe épp vmi 7/2-nél tartott magevel. meg is lett neki 12. 440 gold 1 gold lap 1 pakk
    egyik szünetben belelestem arena dekkjébe...

1 db poly, 1 db cone of cold
    3 db flamestrike
    3 db Blizzard
    5 db Fireball

b+ :)
  • Susarc
    LOL

• vetrox
    hafut néztem este sámánnal ment egy 12/2-t
    elég brutál paklit csinált.
    1 pakli 330 gold és két gagyi arany lap

multkor rugoval szenvedett, mintha magamat láttam volna. szóval a próknál is van bukta :)
  • MEdievil
    Aréna Paladin 11 Win:
    200 Gold
    90 Dust
    1 Pakli
    1 Epic (nem gold) Ice block

Sajnálom hogy nem jött össze a 12 pedig annyira közel volt :(

Ha gondoljátok ti is leírhatnátok az aréna eredményeket, legalább látnánk mit változtak.
  • pike011
    na lenyomtam 10-et és 8 win lett belőle.

aztán kaptam egy papot 3. körben pedig egy ilyen kombót tolt :D Oldalt látjátok miket hozott le. A vicc az , hogy így is hoztam a meccset és megvertem , igaz 3hpval úgy hogy ő közben shadow formot nyomott :D

• pike011
    Most én is papoztam patch után. 5win 1 loss amit eddig toltam. Nem arénán sima playbe. Én sem érezem gyengébbnek, de lehet később kiütözik.