• MEdievil
    No comment :) Szakértő megszólalt.
    -Most magyarázzam el a valószínűség számítás alapjait meg az esélyeket?

-Mert minden warlock 3 kör alatt pontosan 5 démont és 8 varázslatot tud kirakni?

-Akkor miért nem warlockal játszol arénában amikor csak lehet hisz az verhetetlen és postolod ide a 12-0-t?

-Mit is írtam? Ha 5x egymás után kikap valaki mert annyira rossz decket sikerül csak összerakni akkor az még belefér de ha sokszor ezvan akkor bizony nem az RNG a hibás.

-Milyen yoububerek? Az összes aki tényleg komolyan veszi és rendszeresen játszik vele összességében teljesen pozitív véleménnyel van csak apróságok vannak amik persze elfogadhatatlanok egy BÉTA játéknál. És ez alatt a balance-ot is értem. Nincsenek hatalmas szakadékok apróságok vannak de nem 200% -al jobb a Mage a hunternél pl.

-Én sem értek egyet minden nerfel és a megoldásokkal na és? Most ezen vergődjünk? 40. szintű a Mage-em van szerintem azért már ismerem és tényleg Op volt.

-Mi a francnak játszol még ezzel egyáltalán?

-Érdekes nekem sorra jönnek a 10-12 winek de néha becsúszik egy olyan mint a mai: Sámán nem volt semmi remove és semmi 2 drop! 3-3 lett a vége. Nem volt ilyen rossz arénám hetek óta. Naés? Előfordul 70-80% Winrate így is megvan és 100% sose lesz olyan játékban ahol szerencse is szerepet játszik. Lásd első pont.