40521
  • Susarc
    ne fogjunk már mindent rá! számatalnszor előfordul,hogy tök 8,hogy mit irányítassz ,mert gyík common lapokkal bombázza tele a választási lehetőséget!
    Mage spellek nélkül,Pala buffok nélkül...aztán kapsz egy lokkot ami 3 kör alatt kipakol 5 démont meg rádnyomat 8 varázslatot.....ilyen esetekben nyugodtan lehet blamálni a szerintem is nevetségesen működő rendszert!
    olyan youtuberek is elmondták már akiknek többszázezer feliratkozója van,hogy szar a rendszer a Blizzard meg össze-vissza nerfelget ész nélkül....

• MEdievil
    Mekkora minta alapján? Ha játszottál 5 arénát akkor az alapján nem lehet biztosat kijelenteni.

Ha cirka 10-20 arénából egyszer sem sikerült 4+ wint elérni akkor viszont nagyon esélyes, hogy a hibát még is magadban kell keresned. Persze könnyebb az rng-t hibáztatni de az csak visszafog és semmit nem fejlődsz sőt csak romlik majd a teljesítmény.

Amúgy amit leírtál: "neked sose jön lap" tipikusan akkor fordul elő amikor rosszul rakod össze a paklit.
  • ProGabe #1177
    Nem megy, egyszerűen nem megy az aréna. Hihetetlenül rossz lapokat kapok, mind deck összeállításakor, mind a meccs alatt. Az ellenfelek persze olyan lapokat dobnak le, hogy csak nézek.

Egyszerűen nem tudom, mi ez. Nem lehetek ennyire béna, jól használom a kombinációkat, értem a lényeget! Ezt nem bírom elfogadni, hihetetlenül dühítő ez az egész.

Szerintem 2 hete nem volt 4 winem sem arénában, közben játszottam vagy hatot, vagy hetet :O
  • MEdievil
    Na sikerült a rossz linket bemásolni itt a jó:

Vagy itt.
  • MEdievil
    2 golden + Legendary. Én is elfogadnék ilyeneket. :)

---------------
    más:

Such win wow so much

• Belkar
    A kép lemaradt :D

• Belkar
    Megvan az első legendarym

• Negritis
    nekem is 3 meccs alatt lett meg, meg legalább a warim is "fejlődött" :D
  • vetrox
    nekem tegnap a 40 spelles volt.
    unrankeden 3 meccs volt, mindet buktam.
    enemy biztos nézett mekkora noob vagyok :D
  • vetrox
    volt nekem is hasonlo paklim, de nem tetszett. sztem inkább dobj össze egy lock aggrot azzal lejátszol 3 partit mire ezzel egyet :)
  • Negritis
    én most a napi küldit egy überfos full 1-2 manás lény warriorral csinálom :D
    semmi értelme, de legalább sok a lény :D
  • Dreadshade
    Már megint elb@sztam nemhiszem el :d nem akarom már tele spammolni az egészet majd valaki törli, ha tudja :D sorry
  • Dreadshade
    Ú a francba elszurtam a linket bocsi, akkor belinkelem így igaz csúnya lesz.
    http://www.hearthpwn.com/deckbuilder/warlock#43:2;84:2;85:2;119:1;122:2;170:1;196:2;326:1;340:2;386:2;434:2;435:2;452:2;482:1;542:1;557:1;573:1;647:2;673:1;
  • Dreadshade
    Sziasztok van egy ilyen Lock Deck-em. Egy profi aki jobban ért már a játékhoz, attól szeretném kérdezni, hogy mit lenne érdemes betenni/kivenni vagy, hogy egyáltalán ér valamit ez a deck?
  • Negritis
    közbe le is vágott
  • Negritis
    csak nekem kezdett el laggolni a game? :D
  • Tomi13
    Közben megtaláltam, hogy a kártyákon kell a gyöngyök színét nézni.
  • Belkar
    Amiket ingyen kapsz azokon nincs jelölés mert alapból megvannak. Viszont azokon a kártyákon amiket csomagból kapsz a közepén van a színjelölés.

Ezen a kártyán például látszik hogy lila (középen az a kis kör) azaz epic szintű.

• Tomi13
    Sziasztok

Ugye vannak különböző ritkaságú lapok amiket különböző színekkel jelölnek. A kérdésem az lenne hogy hol kell a színeket keresni a lapokon?
  • Aradebil2
    Januártól open beta, mindenki kapott kulcsot aki dec16 előtt opt-inelt
  • pike011
    na jo lett sztorno az elozo. Adobe flash-t kell mindig ujratelepiteni es akkor szokott jo lenni.
  • pike011
    Valaki tudna segiteni?
    Kijottem USA-ba es szeretnek kicsit jatszani. Eddig nem volt baja, de most ha inditanam a jatekot, csak toltesig jut el. Update battle.net es nem megy tovább. Valamit at kellene allitani, hogy jo legyen? Vagy mi lehet a baja? Mert még a magyar időt jelzi a gépem, de valahogy mégse indulna mert itt vagyok? Valaki esetleg?
  • böröczk
    ^^

• ProGabe #1156
    [mindjárt megnézem a videót, lehet hasonlót mond ős is, előtte kicsit az én véleményem]

Az a gond a Blizzardnál, hogy bizonyos kasztok mindig nagyon jól sikerülnek és nem tudják belőni a többit és ezek után már csak szaladnak a balance után. Ilyen az SC2-ben a Terran, meg Dio3-ban (ez mondjuk nem jó példa, mert még mindig nincs PvP) a nem tudom milyen Barbar és úgy tudom WoW-ban is folyton ez a helyzet.

Aztán:
    - nem mernek igazán hozzányúlni a kialakított rendszerhez
    - túlságosan a statisztikára hagyatkoznak. Lesz*rom a számokat, ha a játékélmény rossz, mert idegesítő kikapni egy Priest-től, akinek csak common lapjai vannak lvl. 17-en.
    - mindig le vannak maradva, mondván megnézik, hogy alakulnak a dolgok az új patch miatt, ami általában amúgy is alig változtat valamin, szintén frusztráló.

Az biztos, hogy sokat javult a kommunikációjuk és jó párszor eltalálják a dolgokat, mondván még alakul a játék képe, meg kell tanulniuk játszani velük az embereknek - ez történt most a Varázslókkal, ezért is erősödtek meg.

Mindezek mellett, vagy ellenére még mindig hatalmas a riszpekt feléjük, hiszen továbbra sincs még egy hasonló cég a piacon (na jó, Team Frotress 2-vel a Valve), ahol ilyen szintű patchelés folyik. Persze ők nem éves ciklusokban gondolkodnak, hanem évtizedesben. Mindenesetre még jobban fel kell gyorsítaniuk a folyamataikat, ez a cammogás a mai világban már kevés.
  • hawkie22
    Szóval eléggé lehet elörehaladni vele a bónusz csillagok miatt gyözelmi sorozat esetén. :)`Többnyire úgy néz ki, hogy szerzek kb. 4 csillagot, esetleg 5öt, aztán bejön egy vereség, esetleg ritkán kettö, majd megint egy jó sorozat és megint jön 4-5 csillag. Ha így megy tovább, akkor elég hamar meglesz a lvl1, bár szerintem 10es szinttöl eléggé bekeményednek majd az ellenfelek is, ha nem hamarabb.
  • hawkie22
    Pont ilyen deckkel nyomom épp warriorral. :)

Eléggé lehet vele aprítani, jelenleg 18as szint 2 csillaggal állok rankedben, de kb. még ezen a szinten is 4-5 gyözelemre jut egy vereség. :)
  • r4pt0r
    Valamit még alkotni kéne a javításokkal, mert hogy leszed 1GBt, 3 mage nerf miatt az vicces. :D
  • Psychedelic #1152
    Blizzardnak minden játékban ez az 1 megoldása van mindenre.
  • Susarc
    tökéletesen elmondja a Blizzard hibáját a játékkal kapcsolatban amit elkövetett
  • Susarc
  • Susarc
    a saját fejlesztésü kis okosságos papom nem annyira cammogós:)
  • Susarc
    Paladin 7 win:P ,de nagyon igazad van ,mert pont úgy kaszáltak el,hogy az 1/1-et is leszedték egyből:P

amire most nagyon kivagyok az a fegyveres warrior kalózokkal smittyvel+ finomságok:P
  • MEdievil
    Paladin halott ha nem hagysz semmit az asztalon. Ma Rogue-el játszottam és Pladintól sose sikerült kikapni. Nem vártam meg, hogy kifejlődjenek a kis 1/1 vackok :)
  • Amaymon
    De az legalább viszonylag cammogós karakter, lassú trükkös lefárasztással nyer.
  • MEdievil
    Nincs semmi gond a paladinnal nem mondom, hogy gyenge de azért messze van attól ami most a mage.
    Most amúgy is a druida lett felkapott elég durva decket lehet vele összerakni.
  • Amaymon
    A mage nerf után jöhet a paladin is.
  • Susarc
    3 loss 1 win:S egyetlen mage-t bírtam megverni akinek még nálam is csóribb lapjai voltak:S
  • Susarc
    mage aréna: 3 frostbolt 1 pyroblast....KÉSZ ENNYI SPELLT választhattam!! elmennek a picsába!
  • Susarc
    köszi,hogy jöttél játszani:P :)

• Susarc
    LOL ez szép!:)