40521
Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
vetrox #1139 én priestet pickeltem (warri és rugo volt mellette) és utolag ugy látom tul lassu volt a paklim. Igaz hogy pont ezért pickeltem, mert nem akartam rusholni, de tul lassu lett, ráadásul kevés leszedés volt a "választékba".
az egyik pala enemynél 5 questing adventurert láttam... :)
azért egy 3/3 összejött, lassu paklikat bezuztam, a rushok meg levertek mint xart. -
vetrox #1138 :D -
#1137 Ez volt a legjobb. Leraktam a spiteful smith-et majd következő körben facelessel lemásoltam. Erre a Priest elnyomott egy holy novát. De a kezemben már ott volt a Truesilver. Nem sokáig élt a kép elkészítése után. :) -
#1136 Yay! Jól ment az aréna pedig nem volt semmi kiemelkedő lap kombó.
12 - 0 Paladin
250 gold (230 + 20)
1 Pakli (epic faceless volt benne + 2 rare)
Golden Wyrm
Golden SM
Azért meglátszik, hogy már szinte mindenki kap kulcsot. Az egyik sámán folyamatosan prémium lapokat játszott meg tehát jó decket választott, de annyira nem tudta értelmesen megjátszani, hogy már nekem fájt. Ha 10 hatalmas hibát nem csinált akkor egyet se. -
ceb1t #1135 köszi -
#1134 Csak ennyit tudni róla.
#537 - Adventures - Focused Single-player experience while you fight bosses. You'll earn 20-30 cards.
Crazy new mechanics will be introduced with expansions.
http://hearthstone.gamepedia.com/Adventure -
ceb1t #1133 be tudnád linkelni a hsz számát? mert arról teljesen lemaradtam -
#1132 Adventures néven fog futni, írtunk már róla itt is.
Az előzőben természetesen hülyeséget írtam, ez így helyes:
Cone of Cold, Blizzard, Frost Nova -> +1 mana. -
ceb1t #1131 vajon a pve rész mit takarhat? -
#1130 Ilyenről nem tudok, béta, foglalkozzanak mással :)
Hamarosan patch.
Cone of Cold, Blizzard, Frost Nova ->6 mana.
http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/10949904973 -
Negritis #1129 valahol be lehet állítani hogy a screenshotokat hova mentsem?
köszi -
vetrox #1128 betrayal sztem csak max 1 van egy értelmes rugo dekkbe de ink 0 :)
-
#1127 Illetve Rogue Betrayal miatt is számít. -
#1126 Mivel hihetetlenül bugos most ez a része játéknak, így jelen állás szerint nincs :D
Amúgy amit ceb1t írt. Mind támadásban, mind buffolásnál számít. -
ceb1t #1125 igen van, mert van olyan tulajdonság ami adjacent minionokra érvényes, ami annyit tesz hogy ami közvetlenül mellette van( egy balra és egy jobbra) -
pike011 #1124 egyébként van jelentősége annak, hogy a táblán hova pakolod a lapokat? Mert streameken láttam, hogy néha sokat agyalnak melyik két kártya közé tegye az éppen letevőfélben lévő kártyát. Van jelentősége? Mert én eddig nem tapasztaltam, hogy lett volna. -
#1123 Elkelt! -
#1122 Van egy felesleges beta kulcsom ha valakit érdekel írjon, első pm viszi. -
#1121 Megtalálták a kínaiak a Holdra telepített szerverparkot, hát le is kapcsolták. Ez azt is megmagyarázná, hogy miért tart mindig rohadt sokáig a hibaelhárítás és miért bővítik olyan lassan :) -
Amaymon #1120 Lehet más nem találta funnak, mint mi, hogy csalók. :D -
Susarc #1119 a UPC:D -
#1118 elég nagy geba lehet blizznél, kiváncsi vagyok mi okozta a teljes lehalást -
#1117 Launcher breaking news-a nem dísznek van ám! :)
Tudnak és dolgoznak rajta. -
hawkie22 #1116 Nekem se tölt a játék. Belép a kezdöképernyöre, ahol a Hearthstone felirat van, várom, hogy továbblépjen, de egyszerüen becraschel és ennyi. -
#1115 Nem kell írni, ismer bug: http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/9677847863 -
quadronist #1114 probáltam irni a supportnak de ilyen szekciojuk nincs ahova ez a bug beférne ezért igazán nem tudtam megirni a ticketet :D -
#1113 el van csesződve vmi, dio3 is le van halva állítólag -
Dreadshade #1112 rendben köszi a választ :) csak megijedtem, hogy nálam van a gond, mert tegnap semmi baja nem volt még. Remélem ma megcsinálják legalább estére :D -
Belkar #1111 Nálam se tölt be biztos csinálnak valamit. -
Dreadshade #1110 Másnak se tölt be a játék? vagy az én gépemben van a hiba? -
Amaymon #1109 Nem a gépedben van a hiba. Írnod kell a supportnak. -
quadronist #1108 sziasztok egy olyan problemam lenne , hogy a lejjebb is lathato reward screenre beragadt az arena modeom. Akarhanyszor megprobalok arenaba lepni mindig a dobozt dobja fel , kinyithatom megmutatja a rewardokat ( amit mar megkaptam ugye ) es nem enged tovabb.
reinstallt probaltam , esetleg masvalakinek otlet?
koszi -
Amaymon #1107 Szerintem egyetlen aréna menet sem gyenge, ami hozza a 150 goldot. -
#1106 A mai Aréna nagyon gyenge lett :( 7-3
Warlock
155 + 25 gold
1 pakli
Fő gond szerintem a spellek hiánya volt. Volt egy Demonfire és egy Bane of Doom, amik inkább summon/buff mint remove. -
sznorbert86 #1105 sziasztok!
Ha esetleg valakinek lenne 1 fölösleges kulcsa jelentkeznék szerényen :)) Köszi! :D -
Susarc #1104 nah ezzel kéne valamit ma összehoznom....kalózos kislényes buffolósnak indult,de se kalózokat se buffokat se normális lényeketmspelleket nem kaptam:D
-
Susarc #1103 milyen early dmg nerfről beszélnek ezek?
saját kis finomságos pap dekkemmel 5-6 kör alatt leamortizálom a 30 HP-t:P -
#1102 hali!
be lehet állítani a játékban, hogy ne a teljes nevemet írja ki hanem a battletag-et vagy valami mást? -
Dreadshade #1101 Igen jó lenne -
#1100 kell még a kulcs?