40521
  • DarkHorSe
    Trump + AntiGravity FUSION Tier List (for Neutral Common/Free Cards)
  • DarkHorSe
    Kinek mi a kedvenc kartyaja?
  • ProGabe #1978
  • dave9004
    várjak arenara, vagy booster. jó booster. erre Tirion :D
  • maffi
    most már nekem is jó. gondolom vmi kisebb karbantartás vagy ilyesmi lehetett
  • DarkHorSe
    Nekem mukodik rendesen.
  • maffi
    más sem tud bejelentkezni? indítás után a kezdőképernyő után egyből kidob azzal az üzenettel hogy nem tudott csatlakozni a szerverhez
  • mkfdd
    Nekem egy divine shield-orientált pala deckem van és jó móka tud lenni. Jó control és rush deckek ellen is. Lategame deckek már neccesek vele.
  • Pio
    Paladinnal igen jó rusholós és igen jó control decket is össze lehet rakni. Megpróbálom leírni a kulcs class lapokat ezekhez a paklikhoz és hogy mit érdemes melléjük tenni, a többit bárki más is használhatja, szóval az nem egyedi a paladinra vonatkozóan.
    Én utóbbival játszottam egy keveset, arról tudok véleményt mondani.

Nagyon erős boardclearjei vannak, úgymint wild pyromancer + equality 4 manáért, equality + consecration 6 manáért. Ha van az ellennél bubis egység, akkor érdemes wildpyo+coin+equalityt bejátszani, ha van rá mód.

Hagyhatod lemenni a HP-t, mert könnyen vissza tudod hozni magad lay on handsszel, holy lighttal, guardiannal, éppezért érdemes a pakliba tenni molten gianteket is, ha van rá módod. De azért túl sok healt ne tegyél a pakliba, nekem ebből a 3-ból volt 1-1 és truesilver championból 2.

Érdemes betenni pár spellpower növelőt is (azure drake, vagy ha belefér, akkor bloodmage) a consecrationök mellé.

Avenging Wrath is nagyon erős lap, eqalityvel kombózva ő is boardclear vagy izmos sebzés az ellenbe.

Jól jön még control deckbe a humility (bár a peacekeeperrel jobban jársz) és nálam volt még egy big game hunter, ami sokszor jól jött, mert mire jönnek a melákok már nekem is van kinn lapom és olyankor nem kellemes elnyomni egy equalityt.

Nagyon szeretek ezzel a paklival játszani, de szerintem kicsit túlságosan épít bizonyos lapok meglétére (főleg equality vagy giant+tauntadó, de erre úgyis mindenkinél van removal) az, hogy sikeresen levédj mondjuk egy aggro decket és inkább a boardclearek dominálnak, szóval néha hagyni kell elszaporodni az ellent, hogy effektív legyél. Szerintem egy jó warrior controlnak nem ér a nyomába.

Aggro decket tényleg csak próbálgattam, ott a kulcselemek:
    equality, hogy a kasztképességes kis nyomikkal lekaszálhasd az ellen melákjait
    divine favor, hogy kidobálhass minden lényt, aztán ha az ellen nem aggro decket játszik, akkor visszahúzhass 6-8 lapot
    blessing of might, értelemszerűen, kings se rossz, csak drága egy ilyen deckbe
    sword of justice
  • kabel15
    Paladinak mi az erőssége? Nagy lények? Sok heal?
  • kabel15
    Ilyen még sose volt velem, hogy elfogytak volna a lapjaim :D
    Általában 20 lap után vagy kikapok vagy nyerek :D
  • Susarc
    ááá ezen besírtam :D
  • Pio
    Kivéve, ha.... :)

• kabel15
    Szerintem jó a priest. Ha nem is a HeroSpell de a lények és a varázslatok minden képpen. És hidd el jobban zavarja az ellent egy Nortshire Cleric, mint bármelyik más lényem.
  • Pio
    Az összes kasztképesség úgy van belőve, hogy gyengébbek, mint a lapok és ez nem véletlen, ezek inkább amolyan kiegészítő dolgok, amik jól kombinálhatóak egyéb taktikákkal és lehetővé teszik, hogy legyen mire elnyomni a maradék manát, semmint kulcsfontosságú elemek.
  • DarkHorSe
    Legandary kartyakkal persze hogy osszejohetnek erdekes dolgok. 2 Manaert nem akarom magamat healelni, inkabb lerakok vmit :D Mind1, nem kotelezo egyeterteni.
  • Zickler
    Plusz magadat is tudod healelni vele...
  • Murmur
    Jó kis képesség az. Főleg, ha olyan ally-kat használsz, amik profitálnak belőle. Egyébként meg vannak olyan lapok is amelyekkel sebzéssé lehet alakítani átmenetileg/permanensen. Egy Velent lerakva pedig durva dolgok jönnek össze néha. :)
  • DarkHorSe
    Szerintem gyenge, 2 manaert sokkat tobbet varnak. Ha nincs sebesult egyseged semmire nem tudod hasznalni. Az elejen meg azert kell a mana az egysegekhez ha nem akarod hogy a 4 kor kornyeken agyonverjenek :D Legalabbis nekem ezek a tapasztalataim.
  • Zickler
    Mármint a heal? Ember, hol élsz te?
  • DarkHorSe
    Hat szerintem neki van a leghaszontalabb kepessege az tuti.
  • Zickler
    Inkább mondanám azt hogy idegesítő
  • DarkHorSe
    Priest egy rakas szar
  • Zickler
    Vegyünk egy példát. Mondjuk az ellenfelednek van lent egy 4/4-s Azure Drakeje, neked viszont csak egy 2/3-s Sunfury Protectorod. A kezedben azonban ott csücsül a Fireball. Akármilyen fájó szívvel is, de le kell fireballoznod a Draket, mert csak így tudod megőrizni a Board Advanteget, még ha 2 Damaget el is pazarolsz. Máskülönben leütné a clerikedet maradna 4/2-n és még mellé kinyomhatna egy Yetit + Raptort, amivel már viszont torony magasan ővé lenne az előny.

Akkor kicsit változik a helyzet amikor az ellenfelednek kevés az élete. Tegyük fel, van 10 élete. A pálya úgyanúgy néz ki mint az előbb. Ekkor az a legjobb ha betámadsz arcra, és megpróbálsz még egy miniont lerakni. Nem érdemes már ekkor belenyomni a fireballt, mert akkor is csak 1-re tudnád levinni a hp-ját (beleszámolva a Fireblastet is). Ami lehet hogy arra késztetné hogy kijátsza a healjét. De ha megtartod a Fireballt, akkor lehet hogy egy tauntot rak le, a heal helyett, mert jobban fél a minionjaidtól.

Remélem érthető valamennyire. :D
  • kabel15
    Nem. Ott Fireball ra gondoltam. Mert mage el találkozok mindig ezzel. Lerak egy lényt ami mondjuk 5/5 ös. És azon vacilálok hogy akkor azt most bezúzzam vagy mennyek arcba. Mondjuk a hősének van 10 élete. Bezúzom a lényét majd kövi körben meg kapom a kövi FireBall-t.
    De most ez csak egy példa volt. Egyébként priest el játszok. Meg arénázgatok. Majd ha lesznek komolyabb kártyáim akkor neki állok ranked ozni. Bár nem hiszem, hogy valaha is lesz Legend rangom. Messze áll tőle a játék ismeretem. Meg közbe sorozatot nézek facebbok ozok. Szóval nem is nagyon figyelek oda. Csak mikor én jövök.
  • Zickler
    Na jó emberek. Legyünk tisztában fogalmakkal.

#1951 A fireball alatt a Lava Burstod érted?
    #1952 Az szerintem a Bloodlustra gondoltál, nem enragere.

A sámán meg egyébként Control karakter, azaz Board Advantageért küzd, és nem rushol. Rengeteg removelje van ami segíti ebben. A totemek meg segítenek neki megszerezni a lapelőnyhöz jutnia.
  • kabel15
    Hupsz ezt nem ide :D Bocsesz.
  • kabel15
  • DarkHorSe
    Szerintem a shaman egyaltalan nem rush, tok jo lenyei vannak pl fire elemental, fegyokbol is van hasznalhato. Inkabb torekednek hogy sok totem meg lenyem legyen lent aztan enrage + windfuryval kivegezni a masikat.
  • kabel15
    Sámi basic deck et hogy érdemes használni? Sámi az inkább rush?
    Össze rakok egy "jó" paklit, de lehet, hogy rosszul használom. Szerintem akkor lesz valakiből jó játékos ha rá tud jönni, hogy mikor érdemes lényt támadni és mik a hőst. Sokszor volt már az hogy egy Fireball-t ráküldtem egy lényre és a végén pont az az 5-6 hp hiányzott a győzelemhez.
  • Lokker
  • kabel15
    Most jó.
  • Lokker
    Akkor ezt mond. Mikor kiválasztod a paklit és rányomsz a play-re akkor csinálja?
  • kabel15
    Belépni be tudok. Csak folyamat kifagy.
  • Lokker
    igen, biztos csaltál és banoltak én most léptem ki, lehet megint haldoklik a login server, amin nem lepődnék meg.
  • kabel15
    Csak engem nem enged be most a játék?
  • REALista
    True Story!:)
    Szakadok...:D
  • kabel15
    Tegnap este sikerült mennem egy 7 WIN es arénát. Ami vicc hogy palával mentem. Sose gondoltam, volna, hogy valaha rávisz a lélek. De tettem egy próbát. Ami vicces hogy jobban is ment volna. 2 mecset azért szívtam meg mert mage nek a végén jött egy Pyro+ chargos murlock. Az utolsó meccs pedig egy warrior ellen ment. Lerakta azt a 7/1 es fegyverét. Amivel szépen szét szedegette a lényeimet. A végén sikerült levinnem a HP ját 4 re. Viszont felhúzta a Grommash Hellscream amivel nem tudtam mit kezdeni. Főleg hogy utolsó 3 kör 1-1 lapos ami jön lerakjuk volt mind 2 részéről. Neki jobban jött :(

• DarkHorSe

paladin vs priestnel 20/3 lett a vegere :D az ellen healje is szamit, jo tudni
  • ronihun
    Low budget priest