40521
Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
csoszi87 #2180 Lehet én is próbálok összerakni 1 mage decket. -
#2179 Én betörném, mint a sz*rt! :D
Persze biztos vannak paklik, amiknek része és még játszhatóak is. Egy keresést megér. -
csoszi87 #2178 Üdv!
A minap kaptam egy ingyen csomagból 1 arany Hogger lapot.
Érdemes-e betörni 1600ért és összerakni 1 paklit belőle/esetleg 1-2 erősebb kártyát craftolni?
Vagy vannak olyan paklik amiben alap kártyának számít? -
Csokiturmix #2177 Köszi a válaszokat. -
#2176 Bar vannak olyan kartyak amiket jobban megeri megcsinalni, foleg azokat amiket minden pakliban tudsz hasznalni(nagyjabol). Max lvl 60, 10ig megkapod az osszes alap kartyat. -
Pio #2175 Minden kártyát le tudsz gyártani dusbtól az ár pedig az adott lap ritkaságától függő fix érték. -
Csokiturmix #2174 Az, hogy mely kártyákat tudnám már dustbol "megépíteni" az az elért szinttől függ? Mennyi a max szint amúgy egy hőssel? -
Niflheim87 #2173 Oké akkor megtartom egyelőre:) mindenki warlockot mondja murloc decknek de szerintem akkor is fogok csinálni shamanost mert a bloodlust meg windfuryval szépen meglehet lepni az ellent az elején. -
Murmur #2172 Ha nem iktatja ki egyből az ellenfél, akkor Velennel csúnya dolgokat lehet művelni, szépen együttműködik a spellekkel és a hero powerrel is.
Jelenleg nem túl erős a priest, de ez még változhat majd, szóval én csak akkor zúznám be, ha nagyon kell az a 400 dust, és nem nagyon akarsz priestezni a jövőben. -
#2171 Warlock, egyértelmű -
Niflheim87 #2170 A murloc-os kérdésemre pedig viszatérve azért érdekelne mert most van elég dustom hogy a hiányzókat lecraftoljam de jólenne tudni hogy mégis melyik hőssel vagy egyáltalán érdemes e még murloc deckben gondolkozni? -
Niflheim87 #2169 Ja és megkaptam Prophet Velen-t a priest legendet és nemtudom hogy zúzzam e be vagy sem ebben is kérnék tanácsot? -
Niflheim87 #2168 Hali. Szerintetek mi a jobb warlock murloc deck vagy shaman? -
#2167 Tegyük hozzá, hogy a yetihez viszonyítva elég sok szar kártya van :D -
#2166 Hmm szerintem kimondottam szar kartya, mondjuk a yetihez hasonlitva
vs
1/1 meger -5hpt? Mert szerintem nem.... -
#2165 En betornem, ha ketto van belole es az egyik golden akkor meg tuti. Kettot nem raknek egy pakliba, mert -10 hp azert fajdalmasan hangzik -
Dreadshade #2164 Értem, köszi a választ, azért mégis ott van bennem, hogy tuti akkor változtatnának rajta, ha szétkapnám :D Amúgy a pitlordon egyszer már lett változtatva nem? -
#2163 óóó igen :D
Bocsesz. Ez törölhető :D -
Pio #2162 A Blizzard azt mondta, hogy a balanszolás ideje a bétateszt, élesben már csak nagyon indokolt esetben fognak kártyákon változtatni (például OTK-k likvidálása). -
#2161 Nem igazán.
Ha felraksz egy Xfire-t, Raptr-t, vagy Steambe felveszed, akkor ezek számolni fogják. -
#2160 Én tuti betörném.Főleg így hogy arany...:D -
Dreadshade #2159 Van egy Arany Pit lord kártyám és minap elgondolkodtam rajta, hogy betörjem és lecraftoljak egy Molten giant-et. Csak ott motoszkál bennem, hogy mi van, ha fognak változtatni a lapon? :D szerintetek mennyi esély van rá? mert úgytudom nem egy híres lap :D többet árt, mint használ legtöbbször. Mondjuk ha szétszedem az fix hogy másnapra jön a változás rá :DD -
Csokiturmix #2158 Meg lehet valahol nézni ,hogy hány órát kártyáztam már eddig? -
#2157 Ez a kommented lehet, hogy Topic-ot tévesztett :D -
#2156 “Megfutottam a leggyorsabb kört, ami remek, de nem a móka kedvéért. Az autó jónak érződött, és fontos volt tudni, mire képes, ha a helyzet úgy hozza a jövőben.” Hamilton
Tipikus erő demonstráció :) Ha a többiek azt hitték volna, hogy ha utol érik akkor meg lehet verni. Megmutatta, hogy az nem lett volna olyan egyszerű. -
Csokiturmix #2155 Köszi. Hú de megszenvedtem ma a 3 győzelemért, első 2 simán megvolt utána meg vagy 10-et kellett játszanom mire sikerült, egyszerűen semmi nem állt össze. -
#2154 Faceless manipulator + Onyxia, hat ideje volt mar. -
Negritis #2153 nekem se ment
viszont msot reggel nyitottam Ragnarost :D -
#2152 15 manát el tudsz érni, ha 10. körben Coin-ozol + 2 Innervatet is elnyomsz -
#2151 10 fölé a plusz manát adó lapokkal sem mehetsz.
Tehát ha már a 10. körben vagy és leraksz coint, vagy innervate-et az már csak arra jó, hogy a spellekkel buffolható kártyádat erősítsd.
Minionokból a már említett molten giant, ami 10 fölötti és a mountain giant, ami pedig 12 mana, de minden kezedben lévő lap után egyel kevesebbe kerül, tehát a legideálisabb esetben 3 manáért hívhatsz le egy miniont, ami 8-8. -
Fletley9 #2150 A több mint 10 manás lapoknak általában van valami leírása ilyenre kell pl gondolni, hogy "1-el kevesebb manába kerül minden egyes elvvesztett hős életpont után" szal 20 manába kerül (molten giant?!) akkor az már csak 10 manába fog ha 20 hp-ja lesz a hősödnek....és nullába ha 10 vagy kevesebb. Ja meg vannak lapok amik adott körre adnak plusz manát coin (ez egyet) valamint a druid innerevate (nem vagyok biztos a nevében) ami 2-öt -
Csokiturmix #2149 Láttam 20 manás lapokat, azokat, hogy lehet kijátszani, van valami manalimit feloldó lap? -
#2148 Nektek megy a játék most? -
#2147 Mondjuk ez igaz. Nekem is akkor tetszik mikor eljutunk 10 mana pontig. Aztán mC vel húzom át a lényeket :D.
De pont erről írtam tegnap, hogy csak a rush megy most :/ -
Murmur #2146 Lehet vele nagy szívatásokat csinálni, de ezek csak alkalmi fellángolások. Jelenleg a priestek nem tudnak mit kezdeni ezzel a gyors játékmenettel. -
1Darton1 #2145 Olyan OP, hogy szinte senki sem játszik vele. -
#2144 Pedig mindenki azt mondja milyen OP a priest.
-
#2143 Az elozo honapban is a priest volt a legszarabb minden teren.
Arena
1. Mage
2. Paladin
3. Druid
Constructed
1. Warlock
2. Hunter
3. Druid
In terms of win rate, the classes ranked as follows:
Arena
1. Mage 53.06%
2. Rogue 52.65%
3. Paladin 51.81%
4. Shaman 50.97%
5. Druid 49.15%
6. Hunter 47.38%
7. Warrior 47.17%
8. Warlock 43.74%
9. Priest 41.68%
Constructed
1. Warlock 52.34%
2. Druid 51.51%
3. Hunter 50.62%
4. Shaman 50.44%
5. Warrior 50.00%
6. Rogue 49.25%
7. Paladin 49.17%
8. Mage 47.82%
9. Priest 43.66% -
#2142 Csak én érzem úgy hogy arénában csak a rush deck működik most?
Bármennyire is próbálok egy szép eggyenletes paklit össze hozni, jön mondjuk egy paladin 2-3 manás lapokkal és szét szed. De ugyan ez van az összes cast al. Az elmúlt 20 aréna mérkőzésemen csak rush al találkoztam. Időm sincs kijátszani a 5-6 manás lapjaimat. -
#2141 Diablo, World of Warcraft, StarCraft and Hearthstone players may be impacted by high latency and disconnections during their gaming experience that are the result of a series of DDoS attacks on certain European online services.