40521
Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
#1780 Mikor egy Dél Koreai csávó megvett egy műanyag kardot 100.000$ kért, aztán azt meg is kapta még a bétában. Aztán érdeklődés hiányában csak béta volt belőle ki már nem adták a játkot. Meg az idióta népek, úgy is megveszik, nekik van pénzük erre. 40$ az nekik semmi.
Egyébként én nem áldoznék így játékra pénzt. Ha valamiért fizetek azt szeretném, hogy élet tartama is legyen, jó valószínűleg a HS nek lesz. Viszont az sajnálom hogy a WoW ot nem kezdtem el még az elején. Szerintem az simán megéri azt a pénzt amit elkérnek érte. Már 10 éve mennek a szerverek. És még mindig rengetegen játszanak vele. Van még ilyen játék ahol nem haltak el a szerverek 3 év után? Vagy ekkora rajongó tábora van?
Az összes mostani MMO elhal 1-2 év után. SWTOR pl. Mekkora hírverés volt, most meg FreeToPlay ben van mert senki se játszik vele. Bár a WoW kora is leáldozóban van. Én már várom a Blizz következő nagy mmorpg durrantását. Bár a mai világban talán már nem is lesz sose olyan mint a WoW. -
#1779 Ha 10k ft-ot erne egy leg. akkor nem sok olyat latnal lenne :) -
#1778 Pedig vicces lenne legendary lapokat eladni 10k FT ért :D -
#1777 Isten ments,hogy ez is egy ah szimulator legyen... -
#1776 jaaa. Azt hittem HS ben. Már meglepődtem, hogy lemaradtam valamiről. Mondjuk az se lenne hülyeség, hogy a kártyákat el lehetne adni. Bár abba a Blizz nem menne bele. Akkor nem nagyon vennék a DECK eket. :D -
#1775 Diablo III-ra gondolt szerintem, ott ugye az AH-ban eladhattad pénzért a cuccaid. -
#1774 Pénzkeresős? :D Már ebben is lehet keresni pénzt? -
1Darton1 #1773 Pont, hogy a régi accommal játszom. A pénzkeresős d3 acc került parkolópályára, mióta értelmét vesztette. -
#1772 Nif szerintem a Soulbond lapokra gondolt. -
Murmur #1771 És több dustot kapsz disenchantnál. -
#1770 Baromi jól néz ki, csak ennyi. -
Niflheim87 #1769 Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a common kártya ami már gold az miben más mint a sima változata? -
#1768 Nekem is mage-el sikerult,nem volt sok mit kezdjen az ellen 3 flamestrike-al a paklimban,de hogy en mennyire tudom gyulolni az ilyet ellenem :D -
#1767 Én pont az előbb mentem egy 11/3-at Magel, majd mégegyet, szintúgy Magel, de abból valahogy csak 1/3 lett... -
#1766 Ennek a segitsegevel, eloszor sikerult csinalni 8/3-at arenaba,koszi :D -
#1765 Hé Darton! Te még élsz? Melyik accoddal játszol? Régivel offline vagy több mint egy hónapja. -
1Darton1 #1764 Akkor a huntert kellett volna választanod, kis szerencsével egész jó rush decket lehet összerakni. -
#1763 Egyébként lehet ezzel vannak a gondjaim. Hogy vegyítem a Rush és a nagy lapos deck eket. De mondjuk ha választanom kéne akkor inkább RSUH ban játszanék mivel ott gondolataim szerint kis manás lapokból van rengeteg. Viszont ha egy olyan deck el játszok ahol sok 5-6 os lény van, akkor nay eséllyel az elején se kapok normális kis lapokat. És 5-6 manáig csak ütnek. -
#1762 Én szeretem. Főleg mikor mondjuk a végén ő tele van nagy lényekkel, taunt, nekem meg van 1-2 gyengébb lényem mert a többit már lecsapta. Ő bíz abban hogy mondjuk a 10hp ja simán kitart és nem arra koncentrál. Én meg simán lerakok 2 blastot ugrott a 10hp és win. Warlock ellen is voltam. És ha nem cseszem el az elejét és nem nyomom el simán hoztam volna. Egyik kör végén maradt 2 manám mondom jó lesz az leviszem a HP ját 17 re. Kövi körben átváltozott jaraxxa és ugye úgy csak 15 HP ja maradt. Nekem a kezemben volt még 2 blast. Ha nem tolom el előtt simán lerakom a 2 at és nyerek. Így viszont nem tudtam mit kezdeni. Simán szét szedett. -
#1761 5 Dream kártya van:
Dream
Emerald Drake
Laughing Sister
Nightmare
Ysera Awakens
Ezek közül véletlenszerűen ad egyet Ysera a kör végén.
Egyébként a 3 Mind Control tényleg sok, bőven elég lett volna 2 is, sőt talán inkább 1, a Mind Blastet meg messziről kerüld. Nem lenne rossz lap, ha nem a papnál lenne, hanem mundjuk a Hunternél, mert a Pap úgysem arra játszik hogy Earlygame-ben low costos lapokkal lerusholjon. -
#1760 Ysera nél mit takar az a Dream card? Azok milyen kártyák? -
#1759 Sajna úgy, alapból a hős választás se tetszett. Hunter Pap Sámi. Gondoltam hátha egy papos össze jön sok lénnyel. Csak lesz valami.
Próbáltam de nem jött össze. Pedig még 3 blastot is beraktam, az ugye 15 hp az ellentől. De ez se segített sokat. Lehet az a 3 MindControll nem kellet volna. Mondjuk egy sem jött fel. Vagy ha fel is jött akkor az elején de azt meg gyorsan eldobattam. -
#1758 3-0-át úgy érted, hogy 0 győzelem?
Valszeg rossz volt a paklid akkor, legközelebb próbálj meg innen puskázni. -
#1757 Mentem egy aréna kört. 3-0. lehet még gyakorolni kéne ezt a játékot. :D
Vagy csak rettenet rossz deck et raktam össze. :D -
1Darton1 #1756 Lehet fizetni euróval is, nem csak golddal. Meg persze nem kötelező arénázni. Egyébként is ajánlott először play mode-ban megtanulni játszani, ami nem kevés idő, és azalatt rengeteg gold összejön. -
#1755 Ezért kell azt csinálni, mit amit csinálok (vagyi szerintem jól csinálom). Csak arénát játszok. Legrosszabb esetben is összejön a 4-5 win. ami után csak kb. 10 play mode-s win meg a napi küldi kell a következő erénához. Általában meg 7-3, 9-3-akat megyek, szóval az ára legtöbbször vissajön -
Murmur #1754 Győzelmekből napi 100 gold a max., tehát 33 győzelem után már nem kapsz semmit. -
zserrbo #1753 Ti nem érzitek kevésnek a 3 meccs utáni 10 goldot a 40-60-100-as napi küldetések mellett? Szerintem borzasztóan lassan jön össze. Ha 40-es a napi küldi akkor 33 győzelmet kell játszani hozzá, hogy egy arénára való meg legyen. Na most ha 50%-os győzelmet nézünk akkor lehet ez 66 játék is...És az Arénában még nem garantált, hogy elér valamit is az ember. -
#1752 Ranked után is jár a 10 gold. -
Niflheim87 #1751 Ha rankedet játszol akkor is jár a 3 win utáni 10 gold? arenát nem kérdezem mert 3közül egyik se a kedvenc hösöm:) -
#1750 általában megoldja az ilyen gondot, ha ki és beléptek a játékba mégegyszer -
#1749 Megmarad tudomásom szerint. Ha pedig nem akkor visszakapod majd az árát. -
Niflheim87 #1748 Sziasztok! Lehet már kérdezte valaki, de ha most veszel pakkot az megmarad vagy mivel béta elfog tünni? -
arel #1747 de mindketten a főmenűben vagyunk és semmi ,nem világit a kard.Pedig ahogy Murmur is mondta az optionsban ki van pipálva az engedélyezés. -
Murmur #1746 Továbbá az options-ben mindkét félnek engedélyezve kell lennie, hogy kihívhassák a barátai. -
#1745 Jól mondtad először, a kardra kell rákattintani, amikor világít. És akkor világot ha mind ketten a főmenüben vagytok. -
arel #1744 A beinvelés eleve miből áll?Mert ha rá kapcsolok akkor csak a chat menű nyílik meg ,akár jobb/bal egérrel. -
#1743 Mind a kettőtöknek a főmenüben kell lennie, és akkor tudjátok invelni a másikat. -
arel #1742 mostanában kezdtem el a játékot de egy vmire. nem találtam meg a választ.Ha a friend listában online az ,akivel játszanék akkor hogy tudok vele lenyomni egy pár mérkőzést.Gondolom a kereszt kardra kell kapcsolni ,de semmit nem reagál.nekem is és a társamnak is van kb. ugyanolyan lvl. (10. szint) karaktere.
köszi a válaszokat előre is. -
Murmur #1741 Ahogy írták, arénában nem számít sehova a döntetlen, play módban viszont vereségnek veszi.